שאלת אוכל

pecorina

New member
כנראה שיש מוצא

הכי חשובות העצות לא לדבר איתה ולא לומר כלום כי זה לא יעזר ותמיד יעליב, אני מסכימה עם זה. כרגע אני הולכת פעם בחודש. סוכם כך: אני מגיעה לשם עם בעלי פעם בחודש והוא נוסע פעם בשבועיים. פעם בשבועיים כשהוא נוסע לבד הוא נוסע לארוחה רגילה. פעם בחודש כשאני מגיעה יש 2 אופצות, פעם כך ופעם כך. האופציה הראשונה, להודיע מראש שמגיעים לקפה ועוגה. האופציה השניה, להגיע לארוחה רגילה כשאני מצויידת במנות אירוח לכולם, כגון קערת פסטה לכולם, תבנית פשטידה או מאפה וכו' כל שמדובר בעוד מנה או שתיים שישבו על השולחן ליד כל האוכל. אז אני אוכל בעיקר את מה שאני הבאתי ועוד קצת מהדברים האחרים שיש על השולחן. בעלי מסכים ואני חושבת שזה יהיה ממש טוב אם הוא גם יעמוד בזה.

אוסה

New member
זה נשמע כמו סיכום פגישה

למה ללכת פעם בחודש לכי איתו פעם בשבועיים. למה פירוד במשפחה הגרעינית שלך?

yorinor

New member
עצה

תמזגי לך לצלחת מעט , עשי עצמך אוכלת , ו- 2 אפשרויות או שאת אומרת שאת בדיאטה או שאת עם בחילות זהו

ליה613

New member
אמממ

ב"ה אפשר אולי להגיד לה שהתחלת להקפיד קצת על כשרות, אז את לא אוכלת ג'וקים...

ארבה הוא חרק כשר../images/Emo6.gif

איזה שרשור מצחיק

lusian

New member
תתגרשי מבעלך!

אני לא מבין איך אישה יכולה לחיות עם בעל שאוכל מקקים. כנראה שהמשפחה של בעלך היא חורנית מדרגה ראשונה. אני במקומך הייתי מתרחק כמה שיותר מהמשפחת אדאמס הזאת.

נו מה רע חרקים בסלט

סלט מתובל הכי טעים במיוחד בחרקים......נו דיייייי באמת. מילא סיפו מקורי אבל לפי סיפורך משהו נשמע תמוהה וכי למה זה כי במלח לא יכולים להיות נמלים בחיים. ומה תפסת אותה בשקר??.שהיא לא אוכלת בשר והיא כן אז מה למה היא חייבת לך משהו? אני יודע שהתגובה שלי חריפה...אבל פעם הבאה תבואי שבעה מהבית ותגידי שאת לא רעבה..נקודה..
ועד כאן יום טוב וקסום מחמותך האוהבת אותך מאוד

המקור בתגובה שלי

שהתכוונתי שאת לא אוכלת בשר...כל שורת הבשר נכתבה בטעות ראי אותה כמחוקה או שתתחילי לאכול
הכי טעים בתנור

pecorina

New member
מסכימה עם כל מילה

הנמלים כנראה נכנסו בטעות למלחיה ולא הצליחו לצאת. כולם היו בהלם איך ולמה נמלים נכנסו למלח. זה קורה, רק שאמרנו לה את זה כבר לפני כמה חודשים ועד עכשיו היא לא טרחה להחליף את המלח. במלחיה החגיגית בקושי לא משתמשים. פשוט זלזול. אני תמיד באה לשם אחרי אוכל, זה לא עוזר. כנראה שמישהו יצטרך להתרגל לכך שאני לא אוכלת אוכל מפורעש.

אזזזז

תשטפי את המלחיה תנקי קצת את הארונות עם ספריי ויינדוס ותשימי מלח חדש.! זה אמנם לא התפקיד שלך אבל אולי היא תשמח ..אולי אין לה זמן לזה.

ethna

New member
pecorina

את שואלת מה את יכולה לעשות ובעצם את שואלת מה את יכולה לעשות רק לגבי חמותך. הגיע הזמן לבגרות פקורינה- את לא יכולה לקחת אחריות או לשנות מעשי אחרים, את יכולה לקחת אחריות ולשנות רק את מעשייך. הכוסות הפוכות על השיש- קחי אחת מהארון. חרקים בסלט פירות- אמרי שאת מעדיפה פרי טרי- שישימו לך בצד לפני שחותכים. את לא יכולה לאכול את הסלט? אולי בכל פעם שאת מגיעה תביאי איזו תשורה- סלט מעניין שאת הכנת. גיסתי מכינה בכל פעם שהם מגיעים סלט ירקות חריף- אנחנו יודעים שזה כדי שיהיה לה מה לאכול בבית- אבל האמת זה לא מעניין אותנו, היא משתדלת ובזכות הסלט אוכלת איתנו באותו שולחן. אל תגידי שהבאת לך אוכל מהבית, ואל תביאי ארוחה של 5 מנות מהבית, תביאי סלט - משהו קטן, לכל באי הבית. וזו מילת המפתח פוקרינה- לכל באי הבית, או במילים אחרות התחשבות. המילים שבחרת לתאר את חמותך במהלך השרשור זעזעו אותי, השפה שבא את מתייחסת אליה (וקצת גם לגבי בעלך) מצביעים על חוסר התחשבות וילדותיות. אני מקווה שתתגברי על הבעיות הללו, כי קשר עם ההורים חשוב מאד, את צריכה לזכור שזה שבעלך התחתן איתך לא אומר שהוא התגרש מאמא שלו.

pecorina

New member
את ממש חכמה

אם היית יודעת את ההיסטוריה שיש לי איתה היית כותבת אחרת.

הזיכרון הוא יוצר כל הבעיות

אתנה כתבה מילים ממש חכמות! האם חיפשת עצה - מה לעשות כדי לגרום לכל החרקים להעלם? או לחמותך להשתנות? זה לא אפשרי. את יכולה רק לעבוד על עצמך ולשנות את עצמך. את מספרת על בעיה מסויימת. אנחנו לא יודעות את ההיסטורה. לצערך את כן מכירה את ההיסטוריה, אבל איך היא קשורה לבעיה הזו? ואיך היא תשרת אותך בפתרונה של הבעיה? האם בכל פעם שתתקלי בבעיה מסויימת, את תפתחי את ספר הזכרונות, כפי שחברתי קוראת לו? תקראי את כולו ורק אז תגיעי לבעיה? את מתישה את עצמך! עוד דבר. כשאת בוחרת מילים מסויימות, את כבר מובילה את עצמך בדרך מסויימת. את מתייחסת אליה בצורה שלילית מתחילה להרהר בכל קורות חייכן ובכך את חוסמת לעצך את הראיה, את השיקול ואת ההגיון. את נאלצת לפנות לכאן כדי לקבל מענה לבעיה, שאולי היית מסוגלת לפתור בעצמך - את נשמעת מאוד אינטיליגנטית! והעצות היפות כאן לא המציאו את הגלגל. יאללה, הטרי מהמשקל העודף, תזרקי את הספר.

בוקר טוב לכם פורום יקר../images/Emo140.gif

אתם הפורום הכי מצחיק שהכרתי !
אמנם אני לא נשואה אבל חושבת שאשאר לקרוא..:) ובתגובה ל"אוכלת חרקים".. עם כל הערות שלך על האוכל את יכולה לגרום לריב גדול עם חמתך..היא תהיה נגדך ותסיט את בעלך אז בשביל שלום בית נסי להימנע מ"לחפש" חקרים ולהוציא אותם לעיני כולם. במקום זה תדברי עם בעלך או עם חמתך שיחה רצינית בלי צעקות ..ובלי להטיח בהם האשמות אלא ברוגע, ושזה לא ישמע בגישה מזלזלת כי היא לא תקשיב לך ותנסה להגן על עצמה את יכולה גם לעזור לה לשטוף את הירקות ולנקות אותו. ולשטוף מלחיות ולמלא מחדש וכאלה..אם היא לא רואה טוב תוך כדי זה תתחברי איתה ועוד משהו את ממש סטרילית לדעתי מאלה שלוקחות כוס ומריחות אותו לפני שמוזגות שתיה!! תנסי להשתלט על זה..זה סתם ידפוק לך את השכל להתעסק בזה יום טוב

Fire Of Heaven

New member
הפיתרון הכי פשוט

תחליטי שאת שומרת כשרות (גם בבית, כך שלאיוכלו לבוא אלייך בטענות) ואז תוכלי להיפטר מכל הבעיות.

למעלה