שאלת אוכל

pecorina

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gif

עכשיו היא לא דוחפת בכוונה, רק לטעמי רמת נקיון של האוכל לא מתאימה לי. ישנתי היום בסלון, בעלי עצבן אותי, אמר שאני מסבכת עניינים. הוא לא רוצה להבין את הצד שלי. מבחינתו אני צריכה לאכול ולהשאיר את החרק בחוץ??? לא בבית סיפרינו. מצטערת. הזכרתי לו כמה שיפור היה בשנה האחרונה אחרי שמי שהסיטה את חמותי נגדי נעלמה. למה לא חיפשתי לעצמי בעל יתום??? כמה פעמים כמעט נפרדנו בגללה. ועכשיו כשהיא הפסיקה להיות כלבה בת כלבה יש את העניין שהיא לא רואה את האוכל שהיא מכינה. בעלי אמר שאם זה מפריע לי אני צריכה לשים לזה סוף ולדבר איתה שאני לא אוכלת אצלה. איך להגיד לה את זה בלי שהיא תעלב?? תבינו אם היא תתהפך עלי גם בעלי יעשה לי בעיות כי הוא ילד של אמא, רץ אליה מחזיק לה את הרגל מתחת לשמלה. לא תהיה לי תמיכה ממנו. במקרה הטוב הוא יגיד לי לדבר איתה. מעבר למילה די הוא לא אומר לה. הוא טוען שהיא לא מבינה בזה היא אוטיסטית ואין מה לעשות. יש בזה משהו ועדיין למה אני צריכה ללכת לשם לסבול? נראה לי שאני פשוט לא הולכת לשם יותר. אני חושבת להזמין אותם פעם בחודש לקפה ועוגה וזהו. שבעלי הרכיכה ילך לשם לבד ויאכל לבד מה שמגישים לו שם.

יש לי שאלה אליך? במסעדות את אוכלת?

מתי נכנסת למטבח שם ובדקת את הנקיון וההגיינה כשאת יושבת בפרונט הנוצץ שם ומזמינה את המנות? יכולת להעיר בעדינות, שנפל איזה חרק למרק,זה קורה גם במסעדות חמישה מזלגות, ולא בהכרח זה היה חייב להתבשל, אולי באמת זה היה משהו חיצוני זה קורה, והיית מקבלת מנה אחרת. לא חייבם להעליב אפשר לומר בשקט. נראה שהקטע הוא לא התולעים והחרקים, אלא היחסים שבינך לבין בעלך, וחמותך היא השעיר לעזאזאל כאן. לא בא לך ללכת לשם, ואת ממציאה לעצמך סיפורים הזויים, ואם כבר, אולי תראי לחמותך האוטיסטית דוגמא, ותזמיני אותה פעם בחודש לארוחה, ותראי לה איך מבשלים ארוחה בלי חרקים ובלי תולעים? למה רק קפה ועוגה? ושורה תחתונה, תלכי לטפל בעצמך, לפני שתאבדי את נישואיך, אלא אם את נורא רוצה כבר להיות עם אות ג' בתעודת הזהות.

10גאיה

New member
YYYY ממש טלהנובלה

באמת למה לא בחרת בעל יתום??? הרי את הדייסה שאת בישלת בסופו של דבר את צריכה לאכול. ואם בחרת בעל עם הורים(השם ירחם) וקבלת חמות שמבשלת נמלים
זאת התוצאה של הבחירה שלך, הרי ברור שלא התחלת לאכול שם רק אחרי הנישואין ובטח ובטח ידעת שהכשרונות הגסטרונומים
של החמות לא עולות בקנה אחד עם הסטנדרטים של הנקיון שלך. אף אחד לא יכול לחייב אותך לפתוח את הלוע ואת התולעת לבלוע. וכמו שאמרת: למה את צריכה ללכת לשם ולסבול?
שבעלך "הרכיכה
"ילך ואת השארי במחילה בבית שבי ליד המחשב ותאכיל את הפורום בלוקשים ממוחך הקודח. ירצו יאכלו....

pecorina

New member
צודקת גאיה

כתבת יפה ד.א. בהתחלה, התיחסו אלי ממש לא יפה. ולא כדאי להרחיב. זה היה נורא. אף פעם לא עניתי. לא משנה מה אמרו לי ואיך ניסו לעקוץ. כי זה עלה לי בבעיות בבית אח"כ. העדפתי לשבת שם שעתיים לשתוק לבלוע ולחזור הביתה ולהמשיך כרגיל. היום הכל חוזר לי בפרצוף. עכשיו אני חייבת לומר לה שאני לא אוכלת שם, או פשוט לא ללכת ולהזמין אותה מדי פעם לקפה ועוגה. בעלי ממש מציק לי שאני אבוא איתו לשם. סוכם שאני באה איתו פעם בחודש. זו כבר הקלה אבל עדיין. אני רוצה ללכת לשם, הם מאוד נחמדים, רק האוכל! איך אפשר לומר לה בעדינות שאני מעדיפה לא להתכבד באוכל שלה?

TOli6

New member
כל הסיפור הזה סותר את עצמו

מצד אחד בעלך אומר לך שתגידי לה על החרקים...מצד שני את אומרת שאם היא תיתהפך עלייך בגלל שאמרת לה אז בעלך ירוץ אליה מצד שלישי הוא מנג'ס לך שתבואי לשם.. ואם את רוצה להיפטר מהאוכל שלה תגידי לה שאת בדיאטה...וחרקים זה משמין...חחחח אבל אני רצינית לגבי הדיאטה אבל רק אם את מלאה או מנסה לשמור מצטערת אם העלבתי...מה אני מבינה בנישואים אני כולה בת 17...חחחח

3 yuvi

New member
אוסה הרגת אותי....

חמי מכין סלט והם יודעים שאני אוהבת סלטים, אבל לא סובלת שמיר מבושל וחי, ובאמת יש ממש קצת דברים שאני לא אוכלת אולי 3, לפני מספר חודשים הוא החליט להוסיף שמיר לסלט ירקות, ואומר לי , "למה את לא אוכלת סלט", אז אני מזכירה להם ששמיר אני לא אוהבת בכלל, ומאז כל סלט שהם מכינים זה בהוספת הרבה שמיר........חחחחחחחחחח............כאילו שהם לא יודעים שאני לא אוהבת וכל פעם שואלים אותי מה את לא אוכלת סלט?, ואני שוב אומרת אני לא אוהבת שמיר , והוא חייב להוסיף אבל זה טעים כך ואני מוסיפה "לא אוהבת שמיר..." אוסה הזכרת לי

e y a l 2 1 4

New member
מצבך טוב..

חמותי היתה מוסיפה במודע דברים שאני לא אוהב, ואומרת לי: "תתרגל"..

אריאלז

New member
אני גולש בפורומים מסויימים וראיתי שדווקא:

• אצלנו הנקיון והסדר לא עומדים במקום ראשוןו pecorina - הועתק מפורום מסויים. זו את או שזו מישהי אחרת??? איך זה מסתדר עם "הסטנדרטים הגבוהים של הקפדת הניקיון שלך? כמבקר בפורום ביקורת מסעדות, נראה לי שאת אוכלת יפה מאד במסעדות, ונשמעת מאד מקצועית. איך זה משתלב עם מה שכתבת שאת לא אוכלת כמעט בחוץ? בקיצור חביבתי, אני מרחם על בעלך ועל חמותך. להקליד את השם pecorina במשבצת החיפוש, ותתגלה הגברת בעירומה. מזל שיש חמיות שאפשר לשנוא, מה היינו עושים בלעדיהן.

pecorina

New member
נכון

אני לא מקפידה על אבק ולא מקרצפת את הבית כל יום וגם לא פעם בשבוע אבל מה שקשור לאוכל זה סיפור אחר לגמרי. ד.א. אני ממש לא הולכת הרבה למסעדות. בדיוק בגלל שאני יכולה לתאר לעצמי מה הולך שם מאחורי הקלעים. ד.א. מה שאני לא רואה לא עושה לי רע כמו למצוא חרקים בצלחת, ולהרגיש לא בנוח בגלל שאני מפסיקה לאכול באותו רגע. מה אני אוכלת מאוד יפה במסעדות? כמה פעמים נראה לך שאכלתי במסעדה השנה?? ד.א. לא כתבתי בשום מקום שיש לי טענות כלפי חמותי. |הגדש|אני לא חייבת לאכול שם, איך לומר לה את זה בעדינות בלי שתיפגע

pecorina

New member
זה לא עד כדי כך

אותי פשוט מגעיל למצוא חרק בסלט. אני לא עושה עניין מהסיפור הזה אני רוצה לומר לה שאני לא אוכלת אצלה. איך לעשות את זה בלי להעליב?

יכול להיות שחמותך לא רואה טוב. אני זוכרת שפעם

חמותי הכינה מרק עדשים חומות, והוא היה מלא חרקים שמטיילים בעדשים ישנים ואני הפנתי את תשומת לבה היא מאוד התנצלה ואמרה שהיא לא רואה טוב. אולי גם חמותך לא מודעת לכך והיא זקוקה למשקפים.

pecorina

New member
נכון

אבל אי אפשר לכתיב לה להרכיב משקפיים היא יודעת את זה. היא תעלב אם אני אעיר לה.

o o z a

New member
ללכת לזמן שהוא לא ארוחה?

או להביא איתכם טייק אווי, להביא איתך סיר של אוכל נטול, להגיע על בטן מלאה ולהסתפק בקפה ועוגה (שאת תביאי!) ממש אין צורך לצאת בהצהרות ולהודיע שאת כן אוכלת, את לא אוכלת; יש הרבה דרכים אלגנטיות לצאת מזה. האם רק את רואה את החרקים? איך שאר הסועדים מגיבים? לא נשמע הגיוני שרק את רואה, אם זה קורה כ"כ הרבה פעמים....

o o z a

New member
אופס לא שמתי לב, מה בדיוק היא אמרה כשהבאת

משהו מהבית?

pecorina

New member
היא ידעה שאני מתבאסת מהאוכל שלה

היא שאלה בצורה מגעילה אם גם לאמא שלי אני מביאה אוכל מהבית והעירה עוד משהו ששכחתי. זה היה מביך ולא חזרתי על זה יותר. פעם הייתי מביאה תבנית לכולם ואז גם יכולתי לאכול. אני חושבת שאני אנסה לחזור לזה.

לזה התכוונתי, להביא אוכל "לכולם"

בטעות כתבתי בניק של חברה
אבל אז אולי היא תתלונן למה את לא אוכלת את האוכל שלה, האם יש מאכל שלא מצאת בו תולעים? אני שומרת כשרות ויש הרבה מאכלים שאני לא יכולה לאכול אצל חמותי, אז זה איכשהו מוכר לי. חשוב גם, יחד עם השיטות למנוע התעמתות איתה, לדעת לספוג (או כן לענות) אם היא תפגע מזה שאת מביאה אוכל (חמותי למשל מאוד נפגעת כשאני מביאה אוכל איתי, ותמיד יורדת עליו - לא טעים, לא מבושל, לא...). מבוכה קלה, או תולעים....יאק.

pecorina

New member
אני לא אומרת כלום

כשהיא מעירה לי אני עושה את עצמי כאילו שלא שמעתי. לא מגיבה ולא עונה.

pecorina

New member
זה לא כ"כ פשוט

פעם הבאתי אוכל מהבית אז היא כעסה ושאלה בטון לא נחמד אם אני גם לאמא שלי מביאה אוכל. אני תמיד באה עם בטן מלאה אבל לא נעים לי ממנה לא לאכול. אני רואה את החרקים כי אני ממש מחפשת אותם. אז אני גם מוצאת! אחרים לא מסתכלים טוב טוב מה שהם אוכלים וזה גם לא מעניין אותם. אני שמה את החרק בצד וככה כולם רואים. איך הם מגיבים? זה בטח בא מהאוויר יש ברחשים, או שזה לא נורא. אני חושבת שבפעם הראשונה הם מצאו את הנמלים במלח. נראה לי שלא נעים לה ממני שאני תמיד מוצאת מציאות, ולי לא נעים ממנה כי היא משתדלת. ד.א. זה הכיף שלה לארח את הבן שלה לארוחה עם אוכל אני לא יכולה להכריח אותו ללכת בלי אוכל לשם.

למעלה