שאלת אוכל

pecorina

New member
שאלת אוכל

שלום! יש לי בעיה מאוד גדולה. בעבר היו צרות עם חמותי. היום היא מאוד נחמדה ומשתדלת והפסיקה לעקוץ על ימין ועל שמאל. יש לי בעיה, אני מאוד שומרת על נקיון במה שנוגע לאוכל. אצלה, אחרי רחצת כלים הכוסות עומדות הפוכות על השיש וזה מגעיל אותי. היא דוחפת לי לפעמים לאוכל דברים שאני לא אוכלת ותפסתי אותה על חם בשקר גס בנושא (אני לא אוכלת בשר). עכשיו כשיש כבוד הדדי נוצרה או בעצם התגלתה בעיה מבחינתי חמורה מאוד. כל פעם אני מוצאת חרקים באוכל. חרקים בסלט, תולעים חיות בסלט פירות, והיום מצאתי חרק ירוק לא קטן במרק!!! פעם ניסיתי להביא אוכל מהבית, היא נעלבה והעירה בצורה מאוד מגעילה. כשגיליתי את החרק במרק היום לא אמרתי כלום, רק הפסקתי לאכול. בעלי שם לב וחייך. גם במלחיה מצאתי כמה נמלים. אני רוצה לבוא לבקר שם אני הולכת פעם בחודש. כל פעם נהיה לי סיוט בגלל האוכל. מה עושים, בלי לפגוע????? מחכה לעזרה.

10גאיה

New member
אוי א ברוך../images/Emo12.gif

איזו חמות תחמנית, מצאה דרך להאכיל אותך בשר כמעט בלי שתרגישי.
יענו לאכול עם ולהרגיש בלי. אבל לא אלמן ישראל, שום כלה(עם מקרוסקופ /ואו זכוכית מגדלת) לא תתן שיגניבו לה בערמומיות מיני שרצים לצלחת. עצתי לך: 1.כל פעם שאת מגיעה לחמותך לסדר לעצמך איה כאב בטן. ולסרב באדיבות אסרטיבית לאכול. 2. להתפלל כל יום לאלוהים ולהודות שחמותך לא ממוצא סיני
.

pecorina

New member
זה לא בכוונה

הם בעצמם אוכלים את מה שאני לא רוצה לפעמים...

פרצלה

New member
נראה לך שהיא מכניסה לה תולעים ונמלים במקום

בשר? מה הקשר? תולעת זה תחליף בשר?

זה עוד כלום, היתה כאן אחת, שחמותה הגישה לה

רוטב ומרק בידיים,
נשמע מה זה הזוי. תולעים חיות בסלט הפירות, חרקים בסלט נו, או שלחמותך יש בעיות ראייה, או שלך יש דמיון מפותח. איך זה שבני הבית לא רואים מה שאת רואה ואוכלים בתיאבון תולעים חיות וחרקים ולא מעירים שום דבר ? אותם זה לא מגעיל?

פרצלה

New member
והאמנת לה שהיא מוזגת מרק בידיים?

לא חבל הל הכוויות דרגה 3 שנוצרות ממרק רוחת על כף היד? איפםה הם אכלו ארוחות ערב? במחלקת טיפול נימרץ?

pecorina

New member
איך לומר לה שאני לא אוכלת שם בלי לפגוע?

פעם אחרונה שניסיתי היא נורא נעלבה. בבקשה, עצות.

לא הייתי עומדת בזה.

איני מבינה משהו. כתבת שאינך אוכלת בשר ותפסת אותה על חם. את מתכוונת לחרקים ,לנמלים ? או שמע לכך שהיא מכניסה בשר וחושבת שאינך מרגישה? מזתומרת בלי לפגוע ? פעם אחת תעשי הצגה בהלה והיא אולי תתחיל לשטוך היטב את החסה, תשטוף את התותים ועוד.רוצה לא להיעלב ? שתתחיל להיות נקייה מעט יותר. האם יש לך ילדים ? אם כן, מה את עושה איתם בנושא ? זה לא סתם לכלוך . זה גובל בסכנה למחלות. צר לי.פשוט גועל נפש.

pecorina

New member
זה באמת דוחה

בנוגע לבריאות. לא מדובר במקקים מהביוב אלא בחרקים מעופפים כמו ברחשים נמלים או חרקים של ירקות. ביניינו, יש המון חרקים בקטניות שקונים בסופר, אני פשוט מאוד פנאטית בנושא ותראו לאן הגעתי. מצאתי מעופפים ד.א. גם ברשתות של מסעדות לא מעט פעמים, זה יכול לקרות. בגלל זה אני לא נוגעת בסלט אם לא אני מכינה ואני בעצמי משתדלת לא לקנות חסות, עלים וכו'. מה שתפסתי אותה על חם. פעם הגישו כבד אווז, והיא אמרה לי שזה כבד עוף. אבל זה כן היה כבד אווז. נכון שלא הייתי אמורה לאכול את זה. אז מה. שקר זה שקר. כמה פעמים מצאתי באוכל פירורים חשודים כבשר או מיץ במרק שלי הרגיש שיכול להיות שהיה בשר בפנים. זה מאוד קריטי בשבילי. מאוד. מאוד מפריע לי השימוש בקרש חיתוך למה שאני אוכלת ובשר, כאמור זה לא עובר חיטוי. לי אישית, מאוד מפריע. אני בקושי אוכלת מחוץ לבית ד.א. עשיתי כמה פעמים הצגות, אמרתי הנה תולעת חיה וכו'. זה לא מזיז להם. גם בעלי בכלל לא מתרגש. לא מתרגש ומתעקש לגרור אותי לשם. היא שוטפת היא לא רואה טוב ולא מזיז לה. היא פשוט אישה שחושבת רק על עצמה ומה שטוב לה. הסתבכתי איתה קשות בעבר בנוגע לנושאים אחרים, עכשיו יש כמעט שרק את הסיפור עם האוכל. היא עכשיו מאוד בסדר, מתקשרת לשאול לשלומי וכו'. היא פשוט אישה מנותקת מהמציאות. דוגמא: כשנכנסתי להריון, היא נתנה לי מתנה את הדובון המעפן שמקבלים כשקונים שישית קולה וזה לא שאין לה היא פשוט אוטיסטית. חוצמיזה, תעזבי את הקטע של החרקים. אם פשוט מגעיל אותי לאכול שם, איך אני נחלצת מהארוחות? זה כל פעם כמו להשתתף ב-fear factor.

פרצלה

New member
לא הבנתי,כבד אווז את לא אוכלת אבל כבד עוף כן?

מה ההבדל בין שתי החיות? מחכה ומצפה לתשובה תודה

pecorina

New member
לא אוכלת

אבל בעלי כן. ואני לא מוכנה שהוא יאכל כבד אווז. בטח שלא בנוכחותי.

פרצלה

New member
מה ההבדל? בכל מקרה

אני מרחמת על בעלך. את לא מרשה לו? מה הוא ילד קטן שצריך לבקש ממך רשות? מסכנצ'יק

pecorina

New member
אני מרחמת עלייך

אם בעלך לא שם עלייך, מזלזל בעקרונות שלך אני לא מקנאה בך. אין לי בעיה שהוא אוכל בשר אבל כבד אווז, דגל ההתעללות בבעלי חיים, לא מולי. אמרתי לו את זה בשבוע שהכרתי אותו. הוא ידע בדיוק לקראת מה הוא הולך. אישה שנשואה לגבר שומר כשרות לא היתה אוכלת חזיר מולו.

פרצלה

New member
זכותך כמובן,אבל הפגנת הילדותיות שלך מביכה

בעלי ממש לא מזלזל בי ואין לי שום צורך לנהוג בו בשתלטנות כמו שאת עושה בבעלך האומלל. להרשות לו או לא להרשות לו? בעלי לא צריך לבקש רשות,אנחנו נוהגים זה בזה בכבוד הדדי,כמו שני אנשים מבוגרים. הוא לא הילד שלי והוא לא צריך לבקש ממני רשות. אישה שנשואה לגבר שומר מצוות לא תרצה לאכול חזיר מולו כי לא תרצה לפגוע בו ולכן מלכתכילה אצל זוג אוהב אין עניין של לתת רשות או לא. רצון זו מילת המפתח ולא איסורים וסנקציות. זה מה שאת לא מבינה ואת מנהלת את חיי הנישואים שלך כדיקטטורה של קבלה ונתינת רשות. שחררי את בעלך מבית הסוהר ואולי פתאום יתחיל להיות לו איכפת שלא תוכלי נמלים.

פרצלה

New member
ואגב,מה שהכי מביך אצלך

זה שאת כביכול מרחמת עלי שאולי בעלי מזלזל בערונותי. אבל את צריכה לאסור על בעלך לאכול כבד אווז,זה לא בא ממנו אלא ממך,אז איך בדיוק הוא מכבד אותך אם הוא פשוט לא אוכל כי את לא מרשה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,ענק. בכל מקרה העיקר שכבד עוף את אוכלת,אכן אשת עקרונות.....

pecorina

New member
מביך

איך שכתבתי לי, צורך הכתיבה שלך דוחה ומביכה. אני לא אוסרת על בעלי לעשות כלום, אני מצפה לקבל כבוד ממנו כמו שאני נותנת לו. את מגעילה פרצלה

פרצלה

New member
אולי,אבל את כתבת "אני לא מרשה לו"

מה לעשות,שמתי לך מראה מול הפנים וגילית שאת בעצם אמא שלך בעלך.....לא מרשה לו כן מרשה לו. ועסוקה בלחפש כבוד. עצוב.

למעלה