היי חדשה,../images/Emo42.gif עשי מה שאת אוהבת
והיקום יתמוך בך.
זהו חוק קוסמי. לא רבים יודעים אותו, כי הוא נוגד את התפישה הישנה: ´בזיעת אפיך תאכל לחם´. אולם לאט לאט העידן החדש פותח אותנו למה שאצל חכמי המזרח ידעו כבר מזמן: ישנו "חוק המאמץ המזערי" מאמץ הינו תוצאה של התנגדות לזרימת אנרגיית היקום.מאמץ הינו סימן מובהק כי סטינו מהערוץ של זרימת אנרגיית היקום. כל מעשה הנובע מתחושת צורך או חובה, איננו מתאים. כל פעולה, המושתת על שלווה ונובעת מהשראת אושר, הנה פעולה נכונה.השפע מצוי סביבנו. הוא זורם בחופשיות, כאשר אנו משחררים את התנגדותנו לזרימה. מוותרים על שליטה.
טוב, לא התכוונתי להטפות כאן, רק ל´תזכורת´. אנו זקוקים לכך מידי פעם. ואם ´עשית´ את הקורס בנסים, את בודאי יודעת זאת.(הקורס בנסים הוא התנ"ך שלי!!!) ואגב, אהבתי את הנתוח שלך (אם כי לא הצלחתי לעקוב אחר חלקים ממנו. אני תמיד מחפשת את הדחפים ולא את התוצאה. מבחינתי, אורנוס בבית שבע לא מבטא בהכרח גירושין, אלא הזדקקות למערכת יחסים ייחודית, אמיתית והרמונית, שאינן לוחצות או כופות את עצמן. היות שאורנוס נמצא בעימות עם חירון ומרקורי בבית ראשון ונקודת האמצע ביניהם ´יוצאת´ בצמידות לסטורן ובמולה ליופיטר, עדיין יש שם קונפליקט הגורם ל´פסיחה על שתי הסעיפים´.
לגבי שאלתך האישית לגבי, אני התחלתי בתקופה שהייתה מאד קשה מבחינה כלכלית לגבנו. לאחר התלבטות גדולה החלטתי לפתוח תיק עצמאי במע"מ ואז, בן זוגי ´קפץ´ על ההזדמנות והחליט ´גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה´. כלומר, הוא נשאר במקום עבודתו אך החליט ´לפתוח מפעל אלומיניום´ על שמי (גדי פותח בית שבע-סטורן בצמידות לנפטון בבית ארבע, בתשעים לחירון/מרקורי בבית שבע אצלי
) לא הועילו הסבריי, שהתקופה לא תצלח לדבר שכזה כעת, (נסי לשכנע שמש בעקרב בבית שש בצמידות לונוס/מרקורי, במאה עשרים לירח בבית שניים (שעושה מאה עשרים ליופיטר). לאחר תקופה של כמה שנים בהם שקענו בחובות,ולמרות שמצפוני ייסר אותי לא ´לסגור´ את ה´בייבי שלו´. החלטתי לסגור את המפעל. באותו מעמד, הדבר ה´הגיוני´ ביותר לעשות, היה לחזור לעבוד כגרפיקאית, דבר שעשיתי לפני כן במשך כחמש עשרה שנה. אולם אז, פרץ האורנוס בבית ראשון שלי, (במולה לחירון בשבע) במלוא הקיטור קדימה והכריז:"עכשיו אני אעשה
רק את מה
שאני רוצה. אפילו אם אצטרך לרעוב ללחם!!!!" (שמש בדלי בתשעים ליופיטר) ומאז, עברו כשתייםעשרה שנה נוספות. לא שלא התעסקתי באסטרולוגיה קודם, אבל לא כמקצוע עיקרי. מאז נולד בני הצעיר, לפני כשבע-עשרה שנה, אני הולכת בדרך רוחנית-מעשית (עד אז, התעסקתי בזאת רק מבחינה פילוסופית.) הדרך בפועל התחילה ב´קורס בניסים´ שלא נס ליחו עד היום.וכל דבר שאני עושה, מחזיר אותי-אליו. אז חזקי ואמצי והצליחי בדרכך.
אגב, יש בחיפה ´המון אסטרולוגים. רציניים וטובים. ביניהם, רימונה כהן, גילה בויום. מריה גנדלמן ו...חברה טובה שלי, ברברה עדי המקסימה
אבל, אסטרולוגיה לא נועדה לכולם. לא כל אחד נמשך לזה ובגלל שיש להשקיע בכך זמן לימוד ארוך, כאורך החיים (אסטרולוגיה אף פעם לא גומרים ללמוד), רק מתי מעט פונים אליה. בבודאי שקל ופשוט יותר ללמוד נומרולוגיה גם פחות זמן. איך אמר גוטאמה בודהה?:"מעטים הם מחפשי האמת" אז להתראות, היה לי כייף לדבר "אסטרולוגית" עם מישהו שמבין. כי ´אסטרולוגיה זו שפה´ אמר מרטין שולמן. ´זה דיקדוק´. אמר דיין רודיאר
L&L TALYA