שאלות

mga-abir

New member
שאלות

1 באלו נתונים עלי להתחשב במפת לידה על מנת לדעת אם הנני נושא כשורים מיסטיים/רוחניים 2 תאריך לידה 17/01/1952 ירושלים שעה 5:00 מהו מזל האופק אשמח לקבלת תשובות בברכה אביר

ברפרוף קל על פני המפה שלך נראה שכן

וניכרת גם המון השפעה של האם על עיצוב חייך. אך כמו שבתוכך אתה יודע כישורים מיסטיים רוחניים זהו תחום שמפתחים, ולא בר תוקף שאדם יוולד איתם. במידה והנושאים הללו מושכים איתך ואתה משקיע זמן, מחשבה ואנרגיה בתחום אתה יכול להגיע להישגים הרבה יותר גבוהים מאדם שבבירור רואים לו את הנתונים הללו במפה ולא השקיע בנושא מאום. האופק שלך מתחיל ממש בתחילת מזל גדי, כך שבמידה ונולדת עשר דקות לפני חמש האופק שלך יהיה במזל קשת. מבטיחה שכשיהיה לי מעט יותר זמן אבדוק את הנושא שביקשת יותר לעומק.

mga-abir

New member
השעה השעה

ראשית תודה. שאלתי פעם לשעת לידתי ואימי משערת ששעת לידתי היא 05 לפנות בוקר. פעם חשבתי לי את האופק על פי ספרון ומצאתי שאני על גבולות קשת-דלי השפעות מהורים יש תמיד,ואת הצד הרוחני האנטלקטואלי והאומנותי כנראה ירשתי מאבי מאימי ירשתי את האחריות ואת הלויליות ואת העצמאות. בכל מקרה רב תודות לך.

Tal_Ya_Tal

New member
היי מגה אביר../images/Emo42.gif

בדרך כלל, אני הופכת להיות מאד חשדנית כאשר נותנים לי שעת לידה עגולה ומדויקת. כי כידוע לך, תינוקות לא נוהגים להוולד על פי הזמנה. לכן, נדיר ביותר שהם נולדים על שעה עגולה. אפשר לברר זאת או בבית החולים בו נולדת (במרבית בתי החולים בארץ, יש רישום החל משנת חמישים) או באמצעות תקשור על תמונה, או באמצעות תוכנת מחשב, אותה מזינים בשמונה תאריכים משמעותיים בחייך. אולם אם א כ ן, שעת הלידה שלך היא חמש בבוקר בדיוק, האופק שלך הוא: 00 מע´ אפס ארבע דק´ בגדי. זאת נחשבת לנקודה רגישה. ואם אכן האופק שלך מצוי נקודה זו, ז"א שיש לך בטחון עצמי, עד כדי סנוביזם, או חוסר פרופורציה מבחינה חברתית. יש לך תחושת יעוד(בין כך וכך)וצורך עז לבצע משימה. אתה מסרב להישפט על בסיס כלשהו, אלא אם הוא מתאים לאידיאלים האישיים שלך. יש לך מצפון ענקי ואצילות רוח אמיתית.אך לעתים עשויה להתגלות אפורטוניסטיות מסוימת. בכל מקרה, התשובה לשאלתך הראשונה היא: כן
יחד עם זאת, אתה נוטה לאגוצנטרית,כח רצון חזק והחלטיות,השאיפות גבוהות מאד. אולם ההגשמה בפועל, היא בזעיר אנפין.יש לך אידיאלים נשגבים, גאוה רבה וחוסר נכונות להתפשר. ישנו קושי רב להשלים עם דרישות החברה, שמנוגדות למצפונך האישי.יש בך טוב לב ורכות בנשמה, עד כדי קביעת מסקנה, שהחיים קשים מידי. אכזריים מידי. ההרהורים וחוסר שביעות הרצון, יוצרים אצלך רגש רחמים עצמיים, או עקשות רבה בכל מה שנתפש כצודק. השינוי יבוא, בעבודה בשירות הזולת, בכפיפה לאחרים וללחצים חיצוניים, על מנת ללמוד ענווה. ניחנת באופטימיות רבה ותקוה. אולם בכל זאת, החיים אינם עונים על הציפיות ומאכזבים.יש בך איזה תום ילדותי ובישנות מה. נעים להמצא בחברתך ואתה אוהב לעזור לאחרים. אך "הנשמה רגישה" בצורה קיצונית, כך שקל לאחרים לנצל זאת ולהפעיל עליך לחצים. ביחסים קרובים, ישנה חשיבות גדולה לבטחון ונאמנות. , אך גם הרפתקנות וסקרנות גדולה לגבי המתרחש. יש איזשהו קוצר רוח, שאינו מניח לדברים להתקדם באורך טבעי. כך שאתה נוטה לדחוק באירועים ולהפריע את מהלכם התקין של העניינים.
השינוי הוא בהבנה, שיש מספיק זמן במסע האינסופי דרך הנצח. שיש לתת אמון מלא בתהליכי החיים. לגביך, מאד חשוב לדעת את השעה המדויקת, כי יש הבדל גדול מאד בנתיב שבחרה הנשמה, אם נולדת לפי או אחרי חמש בבקר. אם נולדת אחרי חמש: בחיים קודמים, היתה לך צמיחה רוחנית עצומה. והקרבת הכל על המזבח של רכישת בינה, חכמה ואמת. זה בא על חשבון מערכות יחסים בעלי משמעות אישית. פיתחת עצמאות מוחלטת וחופש מלא , מכל מה שלא היה קשור במישרין למחקר ולימוד. לעולם לא הסקת מסקנות סופיות, מתוך ידיעה, שככל שלומדים יותר,מגלים אמיתות חדשות, אשר ישנו את התפיסות שוב ושוב. בחיים הללו, ישנה הזדקקות דומה לאותו חופש. מעין נוודות רוחנית וחשש ממערכת יחסים מחייבת. בחיפושים הרוחניים, אחרי ידע, נוצר קושי ליצור קשר עם אנשים על בסיס אינטימי ישנו זכרון רחוק, שמלאכת הלימוד עוד רבה. כל החיים ישנו חפוש מתמיד, מבלי לדעת בדיוק מה. השיעור הוא למזג אנשים ורעיונות חדשים, עם החכמה הפנימית שנלמדה, בדרך מוצלחת. ישנם מבחני תקשורת חוזרים ונשנים, עד שנמצאים האנשים, שעליהם אפשר ליישם את החכמה התיאורטית שנלמדה. ישנה אפשרות להיות במקרה כזה, מורה של מורים ולהישאר בתפקידי העבר. למרות שקיים קושי רב לעבוד בתנאי לימוד של כתה, בשל הקושי עם מסגרת, ישנה מוכנות לספק חכמה וידע לכל דורש. השיעור כאן, הוא לחיות את התיאוריות, הלכה למעשה. ליישם את החכמה הפילוסופית, שנרכשה בחיים קודמים, בחיי היום יום. לחוות חיים מלאים וגדושים, המתנהלים לאור החכמה הפנימית. יש אפשרות להפיץ את הידע באמצעות כתיבה (כביוגרפיה אישית). אם נולדת לפני חמש- אתה לא רוצה לדעת
L&L TALYA

אחרי הניתוח המופלא והמדויק של טליה../images/Emo127.gif

אוסיף עוד קצת וכל זה בתנאי שהשעה היא באמת חמש בבוקר. רואים במפה שעברת תהליך של שינוי גישה, חשיבה, התעמקות בצד הרוחני בערך לפני כחמש שנים. ואתה ממשיך תהליך זה בשנים הקרובות. לצד נטיה לאומנות, וצורות יצירה מגוונות, רואים נטיה לפסיכולוגיה ויכולת חדירה עמוקה לנפש האדם, אפילו לרבדים העמוקים ביותר שהאדם מולך עוד לא מכיר בעצמו. במידה ואינך פסיכולוג או מרפא כלשהו בדרך רוחנית פספוס כנראה שלך. יחד עם זה קיימת תוקפנות שחייבת לצאת החוצה, דרך מימוש עצמי ולכן רואים שבבית הקריירה והתדמית כלפי חוץ יש שילוב של אומנות ורוחניות, אך עם שחרור התוקפנות כלפי חוץ, כך שיכול מאוד להיות שהמקצוע תוקפני משהו. כל זאת ע"י עבודה קשה מאוד מלווה בחסימות והתנגדויות, אך עם רצון בלתי מתפשר שלך לצעוד למעלה. התדמית החיצונית חשובה מאוד אך לא תמיד מלווה בטאקט ודיפלומטיות,שכן קיימת שאיפה לכבוד ואי הסכמה עם הסביבה. ישנה בחירה בין האמונה הנובעת מהכרה אינטואטיבית של תכלית לבין פחד הנובע מהזדהות עם כוחות הסביבה וכתוצאה מכך כניעה להם, קרוסלה שנעה בין יאוש לתקווה. פחד הכישלון כתוצאה מאי היכולת לצור מגע אינטואטיבי עם ה"אני" הבסיסי אחראי לזה שאתה מקבל פחות מהמגיע לך לפי כישוריך ושכלך. כלומר לפי המפה כן קיימת נטיה לרוחניות, ולפילוסופיה מעמיקה. אך נראה שלאורך השנים הקריירה הכנראה לא יציבה מבחינה כספית שגרמה לנדנדה בנושא, בנוסף למשברים בתחום הרגשי, (אני רואה לפי הנתונים שנתת שהיו גירושים או פרידה רצינית או קשר משמעותי במקביל לנישואים, קיים אף סיכוי סביר שאתה נשוי פעם שניה) גרמו לאנרגיות ללכת למקום אחר, וכנראה כעת זה הזמן נאמיתי להגשמה שלך, ולגילוי ה"אני" שיביא אותך למקומות נשגבים, ואולי אף לשינוי מהפכני בכל תחום. יש לציין שהמפה שלך די מעניינת, מהיותר מעניינות שנתקלתי בהן. בהצלחה

טליה הי! לפני מס´ ימים התעניינתי אם

את מלמדת בחיפה, לפי תשובתך אני מבינה שלא. בכל אופן גם התכוונתי לאסטרולוגיה מתקדמת ולא בסיסית. כך שאני בכל אופן לא מכירה עוד אנשים שמתעמקים באסטרולוגיה. (שמשום מה קיים פחד כלשהו ממנה המפות והזויות כנראה קצת מפחידות אנשים) כי סביבי הנטיה של אנשים היא יותר לנומרולוגיה. מאוד מסקרן אותי לגביך באיזה נקודה התחלת את חייך המקצועים, וכיצד בא המפנה להתעסקות כמקצוע רק בנתיב הרוחני. (אסטרולוגיה תקשור וכדומה) אני בנקודה שאני נמצאת בה, חייבת את מקור ההכנסה הקבוע כתנאי לקיום. ולכן לצערי עוסקת בעבודה שאני משתעממת בה,ומרגישה בזבוז עצום. אך השכר סביר. קיים בי הפחד ללכת אם הלב, שכן אולי לא יהיה לי מה לאכול? בכל אופן על איזה נתיב את ממליצה לשלב יחד עם אסטרולוגיה. (תחום שאני מתעסקת בו כתחביב מגיל 16, בזמן שעוד לא היה בנושא תוכנות מחשב, והחישובים נעשו ידנית בלבד) כי עוד לא יצא לי להתחבר ממש ממש למשהו, אולי הכי לספר המדהים שקראתי לפני מס´ שנים קורס בניסים. מה דעתך?

Tal_Ya_Tal

New member
היי חדשה,../images/Emo42.gif עשי מה שאת אוהבת

והיקום יתמוך בך.
זהו חוק קוסמי. לא רבים יודעים אותו, כי הוא נוגד את התפישה הישנה: ´בזיעת אפיך תאכל לחם´. אולם לאט לאט העידן החדש פותח אותנו למה שאצל חכמי המזרח ידעו כבר מזמן: ישנו "חוק המאמץ המזערי" מאמץ הינו תוצאה של התנגדות לזרימת אנרגיית היקום.מאמץ הינו סימן מובהק כי סטינו מהערוץ של זרימת אנרגיית היקום. כל מעשה הנובע מתחושת צורך או חובה, איננו מתאים. כל פעולה, המושתת על שלווה ונובעת מהשראת אושר, הנה פעולה נכונה.השפע מצוי סביבנו. הוא זורם בחופשיות, כאשר אנו משחררים את התנגדותנו לזרימה. מוותרים על שליטה.
טוב, לא התכוונתי להטפות כאן, רק ל´תזכורת´. אנו זקוקים לכך מידי פעם. ואם ´עשית´ את הקורס בנסים, את בודאי יודעת זאת.(הקורס בנסים הוא התנ"ך שלי!!!) ואגב, אהבתי את הנתוח שלך (אם כי לא הצלחתי לעקוב אחר חלקים ממנו. אני תמיד מחפשת את הדחפים ולא את התוצאה. מבחינתי, אורנוס בבית שבע לא מבטא בהכרח גירושין, אלא הזדקקות למערכת יחסים ייחודית, אמיתית והרמונית, שאינן לוחצות או כופות את עצמן. היות שאורנוס נמצא בעימות עם חירון ומרקורי בבית ראשון ונקודת האמצע ביניהם ´יוצאת´ בצמידות לסטורן ובמולה ליופיטר, עדיין יש שם קונפליקט הגורם ל´פסיחה על שתי הסעיפים´.
לגבי שאלתך האישית לגבי, אני התחלתי בתקופה שהייתה מאד קשה מבחינה כלכלית לגבנו. לאחר התלבטות גדולה החלטתי לפתוח תיק עצמאי במע"מ ואז, בן זוגי ´קפץ´ על ההזדמנות והחליט ´גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה´. כלומר, הוא נשאר במקום עבודתו אך החליט ´לפתוח מפעל אלומיניום´ על שמי (גדי פותח בית שבע-סטורן בצמידות לנפטון בבית ארבע, בתשעים לחירון/מרקורי בבית שבע אצלי
) לא הועילו הסבריי, שהתקופה לא תצלח לדבר שכזה כעת, (נסי לשכנע שמש בעקרב בבית שש בצמידות לונוס/מרקורי, במאה עשרים לירח בבית שניים (שעושה מאה עשרים ליופיטר). לאחר תקופה של כמה שנים בהם שקענו בחובות,ולמרות שמצפוני ייסר אותי לא ´לסגור´ את ה´בייבי שלו´. החלטתי לסגור את המפעל. באותו מעמד, הדבר ה´הגיוני´ ביותר לעשות, היה לחזור לעבוד כגרפיקאית, דבר שעשיתי לפני כן במשך כחמש עשרה שנה. אולם אז, פרץ האורנוס בבית ראשון שלי, (במולה לחירון בשבע) במלוא הקיטור קדימה והכריז:"עכשיו אני אעשהרק את מה שאני רוצה. אפילו אם אצטרך לרעוב ללחם!!!!" (שמש בדלי בתשעים ליופיטר) ומאז, עברו כשתייםעשרה שנה נוספות. לא שלא התעסקתי באסטרולוגיה קודם, אבל לא כמקצוע עיקרי. מאז נולד בני הצעיר, לפני כשבע-עשרה שנה, אני הולכת בדרך רוחנית-מעשית (עד אז, התעסקתי בזאת רק מבחינה פילוסופית.) הדרך בפועל התחילה ב´קורס בניסים´ שלא נס ליחו עד היום.וכל דבר שאני עושה, מחזיר אותי-אליו. אז חזקי ואמצי והצליחי בדרכך.
אגב, יש בחיפה ´המון אסטרולוגים. רציניים וטובים. ביניהם, רימונה כהן, גילה בויום. מריה גנדלמן ו...חברה טובה שלי, ברברה עדי המקסימה
אבל, אסטרולוגיה לא נועדה לכולם. לא כל אחד נמשך לזה ובגלל שיש להשקיע בכך זמן לימוד ארוך, כאורך החיים (אסטרולוגיה אף פעם לא גומרים ללמוד), רק מתי מעט פונים אליה. בבודאי שקל ופשוט יותר ללמוד נומרולוגיה גם פחות זמן. איך אמר גוטאמה בודהה?:"מעטים הם מחפשי האמת" אז להתראות, היה לי כייף לדבר "אסטרולוגית" עם מישהו שמבין. כי ´אסטרולוגיה זו שפה´ אמר מרטין שולמן. ´זה דיקדוק´. אמר דיין רודיאר
L&L TALYA

mga-abir

New member
מענין לכשעמו

ראשית תודה עמוקה. חלקם של דברים נכונים.בנושא הגירושין טעות,לא היו דברים.אולם הניתוח של צורת הדברים,ההחמצה מול הפוטנציאל אכן נוגעים.כבוד ותדמית נתפסים בעיני על פי ערכים שונים מהמקובל.כולם שוים מבחינתי.אין פחד מהסביבה אלא כניעה למוסכמות בגלל מצפון ומוסר.האנרגיות אינן נותנות לי מנוח ואני מיחס זאת למצב הכרתי תודעתי המושפע מתפיסת עולמי.עודף האנרגיות הוא שבגלל תפיסה זו איני מאבד אנרגיות ואני פורק אותן בעולם הרוח.קצת מורכב להסביר. תודה רבה בברכה אביר

mga-abir

New member
רק מתנות.

אוי טליה יקרה /גם (חדשה בפורום יקרה) כעת אחוש יתר מחויבות על נתינה זו. לגבי השעה,תחילה אימי טענה שנולדתי בשעה 5:30 לאחר מכן שנתה את גרסתה לשעה 5:00 כך שעלי לברר בבי"ח שבה יולדתי.אני מקווה שנשארו רשומים. בכל אופן החלק השני מתאים יותר.לענין גאוה אישית,רחוקה היא ממני וזרה. קיים הצורך לחיפוש שורשים עוד מילדותי.תמיד רציתי לדעת את העבר בחיי הורי.אני מעדיף לברר ומקווה להצליח.בכל אופן ברגעים אלו קבלתי תחושה שנולדתי אחרי,אך זו ידיעה פנימית ספונטנית.דבר נוסף כעת עלי לקבל "חשבון" לא??????? תודה תודה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
מגה, יקירי../images/Emo42.gif הנתוח הוא חלקי בלבד

ואני התיחסתי בו בעיקר לנקודות רגישות במפה ולנתיב הבחירה של הנשמה. על כן, קודם כל, אין צורך לראות זאת כמשהו מוגמר. לא הייתה התיחסות להיבטים ש´מרככים´מאד את הנטייה לגאווה. אולם כידוע לך, תחושת הנפרדות אינה תלויה בגאווה בלבד. לעתים היא גם תחושת נחיתות. בכל מקרה, כשאתה מבקש דבר מה, דע שפתחת פתח לדברים, שלא בהכרח אתה רוצה לדעת
ובכן, חדשה צודקת. המפה שלך מעניינת. ואם שעת הלידה שלך היא אכן חמש בבוקר (למרות שגם לי יש תחושה של אחרי) אתה עומד/עמדת עתה בפני שינוי מהותי מאד בחייך, שמחייב יותר פוקוס על הדימוי העצמי או התיחסות ממוקדת יותר על הבריאות הפיזית. זה יכול להיות מפנה, גם בקשרים הבינאישיים שלך. במיוחד בזוגיות. אתה כל כך לא מסכין עם מסגרות, ש´קבלת´ גם שמש בגדי, גם סטורן בבית עשר וגם תאריך לידה סטורני בריבוע, על מנת שתלמד להסכין עם המסגרות הפנימיות שאתה יצרת.
(ואת ה´חשבון´ נגיש לך בהזדמנות
) L&L TALYA

mga-abir

New member
בוקר טוב טליה

ככל שאתייחס הדבר חלקי ואינו מדוייק עדיין בגלל שעת הלידה המדוייקת שעדיין לא נקבעה.על חשבונות עוד נדון.יפה מצידה של חדשה בפורום שהוסיפה. שלחתי אליך אימל ובקשתי הבהרה ביחס לנכתב בפורום על ידי.הוא נשלח עבור מנהלת הפורום.(נושא את שמך)נא לבדוק. ברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
היי אביר../images/Emo42.gif

טרם התקבל (משום מה)EMAIL ממך. אשמח לקבל ולענות. L&L TALYA

טליה HELLO ,תשובתך נעמה לי

כנראה שאני עדין לא בשלה מבחינת TIMING לבצע כזה שינוי וכנראה שיש לי עוד שיעורים בנושא לעבור,שכן לבן זוגי קשיים עצומים בנושא הפרנסה, שאצלו הנושא מאוד מאוד לא יציב. (שבתאי אצלי בבית 8 בסרטן במולה למאדים בבית 2 במזל גדי ובמשולש לפלוטו בבית 11 במזל מאזניים). אך אני בטוחה שבסוף השינוי לעסוק בתחביבי כפרנסה, יגיע גם אלי כי הוא מחוייב המציאות. לגבי האסטרולוגיות שהזכרת, אז לגבי גילה בויום יצא לי לדסקס איתה על אסטרולוגיה, והיא בונה מפה לפי חלוקת הבתים השווים אך בצורה שונה מהמקובל ככה שלא ממש התחברתי לשיטה, שכן המפה שלי לדוגמא לפי השיטה שלה השתנתה כליל, ולא תאמה אותי. לגבי רימונה כהן (שאת הספרים שלה ששמעתי עליהם שבחים רבים עדיין לא יצא לי לקרוא) רק לפני שבוע נודע לי שהיא מתגוררת בחיפה, ואולי אולי אפילו בעתיד אבקש ממנה להשתלם אצלה, שתתן לי פינישים סופיים, כמובן במידה ותסכים, ותמורת איזה מחיר. לגבי מה שכתבת לי על אורנוס בבית 7 את צודקת ב100%, אך פשוט קישרתי את הנושא גם לנוגה בבית 12 שהופיעה אצלו, שמתארת מעבר לאהבה עצמית ונרקיסזם מסויים גם נטייה לאהבות סודיות. ובשתי מפות שנתקלתי בעבר שהיה בהם אורנוס בית 7 + נוגה בבית 12(בהתעלמות כרגע מההיבטים שהיו) נוצרו קשרים משמעותיים במקביל לנישואין, ואחת מהם עזבה את הבית והתחתנה עם המאהב. והשני לבסוף נפרד מהמאהבת וחזר לבית. אז מכאן הקשתי גם לגביו,אבל נכון שלא תמיד זה תופס. אך לעיתים קרובות אורנוס בבית 7 מעיד על משברים בתחום הזוגי. אבל טוב שאת והוא תיקנתם אותי כדי שאני לא יקפוץ למסקנות בניתוח ואהיה יותר זהירה. אז בינתיים באי

Tal_Ya_Tal

New member
כן, אביר../images/Emo42.gifמנהלת הפורום בסדר ../images/Emo8.gif

קיבלתי ושלחתי חזרה L&L TALYA

למעלה