שאלות

n o a k

New member
שאלות

איך אתם שופטים בן אדם מתי שאתם פוגשים אותו פעם ראשונה? מה המצב שאתם מרגישים הכי בודדים בו? ומה המצב שאתם מרגישים הכי חופשיים בו? תודה למי שיענה

digi16

New member
יאללה אני יתחיל...

לפי הפנים.... הפנים הרבה פעמים מקרינות על האופי של הבנאדם... אני הכי בודדה כשמתעלמים ממני וכשאני בדיכאון.... הכי חופשיה?... כשאני מאוהבת... אין לי גבולות... חחח אני ממש מתחרפנת....

lashlushon

New member
גם אני-

א)לפי הגישה שלו, ואם הוא בעל טון מזלזל, או כל טון אחר... ב)אני מרגיש הכי בודד בין כולם- ג)אני מרגיש הכי חופשי שאני לבד...

neko

New member
שאלות מעניינות.

1. אני מנסה שלא לשפוט (אבל זה אף פעם לא הולך לי). 2. הכי בודד - כשמתעלמים ממני או מתייחסים בזילזול להצעות שלי. 3. הכי חופשי - באימון קונג-פו (אפשר להרביץ לכולם
), ועוד יותר כשאני מדריך (גם אפשר להרביץ וגם אסור להם להחזיר
)..

אנסה לענות

1. קול הדיבור, אני מאד רגיש לקול דיבור של אנשים ולטון שלו, לכן יש לי סלידה לא מובנת (לאנשים מהם אני סולד) מאנשים שמדברים מהאף, מהר, לא מובן, או מתנשא. 2. הכי בודד - לא מוגדר, יכול להיות בודד בחברת אנשים, יכול להיות הכי בווד כשאני לבד ומשעמם. בעקרון אני בודד כשהמחשבות נודדות למקומות דיכאוניים. 3. הכי חופשי? אלכוהול.

ביציק

New member
טוב, אז הנה התשובות שלי..

1. אני שופט בנאדם ע"פ הידע שלו, צורת ההתבטאות שלו, התנהגות פיזית, לבוש, היגיינה, בעיקר. ויש לי עוד כל מיני טכניקות לאבחן בני אדם שאני לא יכול להסביר P-:, הן פשוט זורמות ועוזרות לי להסתדר איתו. 2. אני כמעט תמיד מרגיש בודד ואני אוהב את זה. אני יכול להיות במסיבה מלאה חבר'ה עם מוזיקה ורעש, ואני אהיה עסוק במחשבות שלי, "בודד" וחופשי. 3. אני מרגיש חופשי עם עצמי.

FortuneFaded

New member
תשובות

לשאלות.. א) לפי איך שהוא בוחר להציג את עצמו - אם הוא מנסה להידחף קדימה או להישאר מאחורה או למצוא "זן" מסוים שמתאים לו.. די מהר רואים לאיזה זן כל אחד מכוון את עצמו. ב) כשאני מדבר ואף אחד לא מקשיב (לא קורה הרבה, כי אני אדם שבד"כ לוקח תשומת לב, וכשזה קורה אני מרגיש כמו בורג קטן בעולם) ג) הכי חופשי - ליד מוזיקה או כשאני מנהיג, כשאני מרגיש שאני ממגנט את קהל השומעים ומקשיבים רק לי - אני מתפלא על עצמי איך אני מדבר, לפעמים מסתכל על עצמי מבחוץ תוך כדי שאני מדבר! אז אני חופשי..

neko

New member
אני חושב שהתשובות שלך יותר טובות

משלי
כמו שנכנסים לטראנס ממוזיקה או דת, אפשר גם להכנס בהדרכה או ניהול. מדהים...

FortuneFaded

New member
תודה, אתה בעצמך רשמת על הדרכה

אפילו כשאתה מדריך שניים, אתה עדיין המדריך "שלהם" אפילו שאני מרצה לילדה אחת, קטנה, ועוד אחותי, כמה חשוב לה לצעוק על חברות שלה, אני עדיין "אחיה הגדול" והיא עדיין מקשיבה לי. צריך להבחין בין שני מקרים: סמכות שניתנה לך מתוקף הסמכות, שנותנת תחושת *עוצמה* סמכות שניתנה לך מתוקף היותך סמכותי שנותנת תחושת *כוח* ואם תרצה אפרט עוד, אבל העיקרון זהה - כשאתה מקדימה אתה נותן "שואו" בשביל מישהו, וזה משהו אחר.

neko

New member
דווקא מעניין. אם יש לך הרבה לפרט,

אולי אפילו כדאי לתת הודעה ראשית על הדרכה. מה בעצם ההבדל בין "עוצמה" ו"כוח" שאתה מדבר עליהם? מצד אחד, כשמבקשים ממני להעביר חימום בקבוצה של קונג פו אני מקבל סמכות שמואצלת אלי - במה זה שונה ממקרה שבו אני למשל "תופס מנהיגות" בלימודים, כשאני מציע לעשות משהו שאף אחד אחר לא חשב עליו קודם ומוביל את המהלך? התוצר הסופי הוא זהה בעיני...

n o a k

New member
תראה

גם אני מדריכה וזה מדהים כמה שזה יכול להיות הפכפך העניין הזה יכולה להיות לך הרצאה או פעולה או הדרכה ממש טובה וזה יגרום לך להתגאות בעצמך, ויכול להיות לך בדיוק ההפך וזה יגרום לך להרגיש חסר תועלת ובלי כשרון הנהגה. אני בכל מקרה מעריכה את התשובה הזאת שלך. למרות שלא ממש הבנתי למה התכוונת שאמרת "זן"

E s t e b a n

New member
תשובות

1. באופן מודע: לא שופט. מעבר לכך, שופט לפי מכלול הסטריאוטיפים שאני מכיר. 2. הכי בודד לי כשאני רחוק מהאנשים שאני אוהב. 3. אני מרגיש "הכי" חופשי כל הזמן, מהרגע שקיבלתי על עצמי שאני אדון למעשי.

MrsBrownstone

New member
יאללה נו ../images/Emo3.gif חח

איך אתם שופטים בן אדם מתי שאתם פוגשים אותו פעם ראשונה? פנים, ו.. כן.. מה עלשות בגדים.. עיניים- [זה כשרק רואים מישו..] וצורת דיבור שפת גוף וכאלה [במקרה שמדברים איתו או שומעים אותו מדבר עם מישו אחר] מה המצב שאתם מרגישים הכי בודדים בו? שאפחד לא מבין למה אני מתכוונת, כשמתעלמים ממני, ושיוצא לי כזה פאקים קטנים עם כמה מהחברים הכי טובים.. מרגישים כזה לבדד. ומה המצב שאתם מרגישים הכי חופשיים בו? עם בגדים? חח סתם.. הכי הכי חופשיים זה רק עם עצמי.. אני בנאדם די סגור [יש לי כתב קטן! חחח *כזה* קטן!- ואני רוצה כבר לקנות ת'ספר גרפולוגיה הזה... חח]

demoloc

New member
אני אנסה

שופט בדרך כלל על פי סיגנון הדיבור , כי זה מביע הרבה על האישיות... אבל מנסה לחשוב לטובה על בני אדם לא משנה כמה פעמים יאכזבו אותי. הכי בודדים? בקבוצה גדולה ... כמה סוציומטי מצידי.. אבל שיש יותר מידי אנשים אני מתחיל להרגיש בצד ולא שייך , קטן ולא חלק חשוב מהשיחה\פעילות... הכי חופשי: לצאת החוצה לרחוב בזמן מבול , שאין אף אחד ברחוב , ואף אחד לא שומע אותי בגלל הרעש של הגשם ורעמים ולא רואה אותי כי כולם בתוך הבתים שלהם מכורבלים , וכל העיר שייכת רק לי
(אני יכול שעות להסתובב בקור המקפיא ולזמזם את סינגינג אין ט'ה ריין , אבל לקום למחרת עם שפעת קשה
)

למעלה