שאלות

Dror Bar

New member
שאלות

1. האם מישהו יכול לתת לי מידע על לוחמים טרולים ( מארבים שלהם, נשקים, ציוד, חוכמה וכו'). 2. האם אני יכול לעשות מכשף רשע ולהמציא לו כמה קסמים חדשים.

l o r e

New member
בקשר לשאלתך השנייה

אם אתה בתפקיד השה"מ אתה לא מוגבל מבחינת יצירה של דמויות חדשות וקסמים חדשים. הדבר החשוב הוא לא להשתולל ולהשתדל להמציא דברים חדשים, רק אחרי שמיצית את אלו שקיימים בספרי החוקים הבסיסיים (החומר הקנוני). יתרונו של החומר הקנוני הוא בכך שהוא נבדק ונוסה, בעוד שהמצאות חדשות (במיוחד של שחקנים חדשים) יכולות להפר את איזון המשחק.

רמץ

New member
זכרון נחמד מ-The D&D World הארקייד

לשמוע את ה-ArchLich מטיל Magic-Missile בדיוק עם אותן מילות קסם כמו אלו של Lucia הקוסמת-לוחמת האלפית רק בקולו העמוק והמצמרר לעומת קולה הגבוה. יש יופי מסויים באוניברסליות של הלחשים. לפעמים לא כדאי למהר כל כך להמציא לחשים חדשים. במיוחד שהרבה מהם אפשר לפתור כלחשונים Perstidation (או איך שלא מאייתים את זה). היכרות של הדמויות עם לחשים - והיכולת של קוסמים יריבים ללמוד את אותו הלחש הם חלק מהנסיון אותו הן צוברות וזה יכול להיות נחמד לדעת להתגונן מלחש אם מצליחים לזהות אותו. אבל כשה"מ אתה באמת לא צריך להגביל רעיונות טובים. אז מה הרעיון?

magnus the red

New member
בקשר לשאלה הראשונה דווקא

א. (בהנחה שאתה משחק D&D כלשהו) לך לפי הספר. נותנים שם, אם אני לא טועה, את שיטות הקרב המועדפות על כל יצור. למה לעשות עבודה שמישהו אחר כבר עשה בשבילך? ב. אל תלך לפי הספר. כל יצור יכול להיות שונה מהמתואר בספרים, ואין סיבה שחבורת טרולים לא תקפוץ עם קשתות מאחורי עצים ותגיד שהם רוצים כסף כדי לעזור לסבתא החולה שגרה בצד השני של היער. יש לך סצינה מסוימת של המארב בראש? מי קופץ מאיפה וכל השטויות? לך על זה! רק אל תתפרע ותהיה קשור מדי לדמויות של הטרולים או תהרוג את הדמויות של השחקנים המסכנים שלך. ובקשר לשאלה השנייה, כמו שכבר אמרו, יש מספיק לחשים שיכולים לעשות בערך הכל. חבל להמציא לחשים חדשים שלא תוכל להתמודד עם התוצאות שלהם. אגב, כמה מכשפים רשעים יש בעולם? למה הם מתעקשים להיות רשעים אם בסוף באות חבורות של הרפתקנים והורגות אותם? למה לא לעשות דברים מועילים לחברה, כמו להשמיד את כל האלפים (להשאיר את האלפיות) או לחזור בזמן ולהרוג את האדם שהמציא את האפרסמון?

Atos verno

New member
אמת..

אפרסמון זה אסון =) בכל מקרה...קבל קסם אחד מתוך רבים שעבדך הנאמן המציא.. אתה מוזמן להתשמש במידע Internal Bleeding Necromancy [Evil] Level: wiz/sor 4, Nec 3 Components: v, s, m Range: medium Effect: 1 living target Duration: 6 rounds Saving throw: fortitude negates Spell resistance: yes When the spell is cast the effected target begins to feel nauseas in the first round if she doesn't succeed in a fortitude save. She also begins to suffer the following penalties each round: 1st round – the effected character feel nauseas and suffer -1 to all her attack, damage and saving throw rolls. 2nd level – the penalty increase to -2 and she is having trouble standing straight. 3rd- 4th rounds – the target begins to suffer from harsh bleeding and he begins to bleed from his nose, damage for 3rd and 4th rounds – 2d8 per round. 5th – 6th – the target starts to throw up blood from a massive bleeding. Damage for 5th and 6th rounds – 2d10 per round. This spell also stops the fast healing effect if the living creature has this ability for the duration of the spell.

רמץ

New member
אם אתה רוצה להכחיד

אתה צריך לטפל דוקא בכל הנקבות. בהיותן הגורם המגביל לזמן הדור, צמצום מס' הנקבות באוכלוסיה הוא זה שיביא בסופו של דבר לדילול האוכלוסיה. אם השארת את כל האלפיות, מספיק אלף זכר אחד שיצליח להסתנן בשביל לשחזר תוך כמה שבועות (או פחות אם הוא ממש ממהר) את תהילת העבר האלפית ומס' הפרטים החדשים שיוולדו יהיה זהה למס' הפרטים שהיו נולדים ללא פגיעה במס' הזכרים. לעומת זאת, אם אתה מצמצם את מס' הנקבות - לא משנה כמה זכרים יש, אתה מצמצם את מס' הפרטים שיוולדו בדור הבא. ולכן עיקור חתולות עדיף בהרבה על הרעלת חתולים כללית.

magnus the red

New member
אולי,

אבל הרעלת חתולים כללית זה הרבה יותר כיף. חוץ מזה, מי אמר שאני נגד לעקר אלפיות? רק נראה לי שחבל להרוג אותן, זה כמו לזרוק אוכל טוב.

Nihau

New member
תתבייש לך! הרעלת חתולים = EVIL

מה גם שלאינטרסנטים שמביניכם צריך להזכיר שאחת הסיבות להשתוללות של המגפה השחורה, אבעבועות שחורות, הייתה בגלל שאנשים טיפשים בעלי אמונות תפלות חשבו שחתולים הם יצורי השטן ולכן הרגו אותם בהמוניהם ואז לא היה מי שיחסל את כל המזיקים מעבירי המחלות כמו עכברושים, עכברים, תיקנים ושאר יצורי ביבים והם בשמחה ובששון הפיצו את הדבר הארור ועוד כל מיני מחלות קשות, כמו כלבת, שעד היום מהווה בעיה. חתולים בבית זה הרבה יותר טוב מתרסיס רעיל נגד חרקים. הם פשוט מחסלים הכל. והם גם חמימים ומגרגרים וכיף להסתכל עליהם.

רמץ

New member
עכברושים הם באמצ יצורים פחות נעימים

אבל הכלבת היא עלילה. כשיונק קטן כל כך נדבק בכלבת הוא פשוט מת הרבה לפני שהוא מספיק לנשוך משהו - או כך הסבירו לי. כמובן שננקטים גם כל המאמצים להדביר את המפלצות הקטנות בכל אופן. מסתמן שבסה"כ ננקטים כל המאמצים להשאיר בסופו של דבר רק אנשים בכוכב הזה.

Nihau

New member
רק להזהיר אותך אזרח נאמן

שהסיווג הבטחוני שלי גבוה משלך בהרבה כיוון שאני, אזרחית NI-H-U, מכירה בחשיבותו הנעלה של המחשב בעוד אתה מראה סימני פקפוק מדאיגים. לפי מצבך נותרו לך עוד כ3 שיבוטים אך זו לא סיבה לוותר על נחישות לשיפור עצמי.

Nihau

New member
|נשלח במכתב לאחר החלפת הסימן הסודי|

החבר במחתרת הסודית, ניומן, יש בידי הוכחות לכך שהמחשב הינו גוף דיקטטורי הנשלט בידי גורמים מחתרתיים מקומפלקס R בקומה P במזדרון G המשימה שלך היא להגיע לכנס ולרגל אחריהם. |הודעה זו תשמיד את עצמה תוך 3...2...1...BOOM| שיבוט רן ניומן מספר 3 מופיע בדלת, מנפנף את שרידי העשן ומטאטא החוצה את ערמת האפר שהייתה גופתו...

ran-Uman, בשבילך.

כמו כן, העובדה שיש לך סיווג בלתי רשום (H) נשלחה למחשב. בהצלחה במחלקת שימושים ניסיוניים בחומרי נפץ, והמשך מחזוריוםנעים, אזרחית.

רמץ

New member
ומכונות שישלטו בעולם בלי שנדע.

לא הצלחנו לאתר פרטים פוריים של המין הזה עדיין. איך הם מתרבים לעזאזל?

התשובה פשוטה מאוד

הם הכניסו רובוטים זעירים לתאי-זרע של פול מקראטני - זו גם הסיבה למחשבה שהוא מת, ומי שהחליף אותו הוא הקלון השני שלו.

רמץ

New member
גאוני! - ובכן עכשיו הכל ברור...

יש לעקר במיידית את כל הפול מקארטנים בעולם!

למעלה