שאלות..

Lu Tze

New member
למה את מקבלת את דבריו at face value?

הוא לא טורח להציג את החישוב של הויל או אפילו לומר איפה אפשר למצוא את החישוב. סתם "הויל אמר". באותה מידה הצלחה אני יכול לומר שכשהויל התעורר וכבר לא היה שיכור הוא חזר בו מחישוביו.

Lucy Wiggin

New member
צודק

והאמת, אני כבר לא יודעת למה אני טורחת אפילו לנסות לסתור אותו, כשכל-כך ברור שאין לו מושג על מה הוא מדבר.

גלבטרון

New member
מציע שתלמד את תורת האבולוציה ולא רק...

תקשקש הבלים ששמעת ממישהו אחר שלא בקי בנושא. יש מספיק ראיות כדי להקים מוזיאון.

Lucy Wiggin

New member
אתה יושב על ראיה, פינוקי.

וגם השערות על גופך (שאינן מספיקות לחימום ולא סומרות כדי להפחיד) הן ראיה.

מההה?....../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

"וגם השערות על גופך (שאינן מספיקות לחימום ולא סומרות כדי להפחיד) הן ראיה".אבוי לאוזניים שכך שומעות... אם את מבססת אמונתך, על כי שערות הינן "ראיה" לאבולוציה, הטוענת ליתכנות מערכות פלא מרובות גנים.אז אין לי מה להוסיף לוס...נאה דרשת.

ודאי!......./images/Emo9.gif

השערות הללו קיימות כדי ליצור יופי!(או כיעור)....ראיה לכך היא האישה...שערה הקסום וגופה החלק רומזים רק על דבר אחד-האיש הוא הטיוטה של האישה!

Lucy Wiggin

New member
../images/Emo8.gifLOL

אבל באמת, למה השערות האלו קיימות? לא ראיתי הסברים במקורות, אבל אני מודה שאינני מומחית בהם. אולי מישהו מיושבי הפורום הדתיים יכול לעזור?

גלבטרון

New member
הסתברות גבוהה כזאת אפשרית...

אם לוקחים בחשבון את תיאוריית ה-M ותיאוריית היקומים המקבילים. ע"פ תיאוריית היקומים המקבילים, ישנם אין ספור יקומים/מימדים מקבילים לשלנו כך שכל אפשרות שיכולה להתקיים מקבלת הזדמנות להתקיים, בחלק מהמקרים המימדים הללו משפיעים אחד על השני (כפי שגורסת תיאוריית ה-M). ע"פ תיאוריית היקומים המקבילים, אין זה משנה עם הסיכוי לדבר מסויים הוא 1 ל- טריליון, מכיוון שאף אפשרות לא עדיפה על אחת ולכן כולן יכולות להתקיים יכול להיות יקום בו כן התרחש מאורע שהסיכויים שלו להתרחש הוא 1 ל-טריליון. חוץ מזה יש לעשות הפרדה בין קיומו/ם של יוצר/ים ליקום לבין הדתות השונות. דתות הן המצאה אנושית ואינן קשורות בכל אופן שהוא לישויות היוצרות (אם יש כאלה). אלא המאמינים בדתות חושבים שאותן ישיות-על נותנים להם מסרים. אמונה כזו היא מגוחכת, לחשוב שביקום העצום הזה, בו בן-אדם הוא יותר קטן ממיליונית של גרגיר חול שלישויות היוצרות יהיה איכפת אם יש לו זקן או לא, אם הוא מתפלל פעם 1, 3, 5 , 10 או 0 ביום, אם הוא לא אוכל ביום מסויים וביום אחר כן. כבר ידוע כי כדה"א לא מרכז היקום, וגם לא השמש, אנו לא כל כך חשובים ומרכזיים ביקום כמו שהרבה בני אדם רוצים שנהיה, מה לעשות, אלה העובדות. אדם יכול להמשיך לחיות באשליות או יכול לבחור שלא. בכל מקרה לא החלטתו ולא אמונותיו ישנו את פני הדברים.

"תיאוריית היקומים המקבילים"....../images/Emo13.gif

אתה רואה מה קורה ,שדוחקים מדענים לפינה?....מתחילים להמציא כל שטות...נראה לי שהם ראו ,יותר מדי פעמים את הסדרה "גולשים בזמן"...ח

גלבטרון

New member
לא טיפש - "גולשים בזמן" מבוססת על התיאוריה

הדבר רק מראה עד כמה אתה בור במדעים, אסטרונומיה ואסטרופיזיקה. גם אני אינני מומחה אבל קראתי מספיק חומר ואף למדתי את הנושא לא מעט על מנת להבין את העיקרון שמאחורי הדברים מכיוון שלנכונות שלהם יש השלכות רבות, הן על המדע והן עלינו כבני אדם. הפליטות הפה האיוויליות שלך רק מראות שאין אתה אדם שלמד כלל את הנושא (ואני כרגע גם בספק אם למדת כל נושא הקשור במדע) הדבר פשוט מעיד שאתה חוזר על שטויות ששמעת או שפשוט אתה לא חושב בכלל לפני שאתה מגיב.

../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifתודה על שלל המחמאות....

לא התכוונתי אליך חלילה(אם נפגעת),אלא למדענים שהמציאו את התיאוריה הזו......זה פשוט נשמע הזוי...

למעלה