שאלות..

גלבטרון

New member
בדברים אלה הוכחת כי הינך מדבר שטויות

הטפשות שלך בלהאשים את כל היוצאים בשאלה בהעדפת דברים חומרים רק מעידה עליך ועל בורתך. חשבת אולי שהם (או לפחות חלק) גילו את "האמת" והבינו שהיהדות היא לא הדרך? אני מניח שלא, כי אתה אוטם את עצמך לכל מה ששונה מימך , לכל מי שחושב אחרת מימך, מדוע אין לי מושג, אולי מפחד, אולי מסיבה אחרת. שכחת שיש יותר מ-6 מיליארד בני אדם על הפלנטה ויש אולי 12 מיליון יהודים (אשר מיתוכם מי יודע כמה דתיים) ואתה שולל את כל הדעות והאמונות בעולם עוד לפני שלמדת או הכרת חופן שלהם. מדוע לא שאלת את עצמך, אם היהדות אמת והיהודים הם העם הנבחר אז מדוע כל כך הרבה אסונות פוקדים אותה בעוד שהנוצרים והמוסלמים משגשגים? הרי האם השיגשוג שלהם, מבחינה דתית, לא מרמז לכך שאלוהים יותר מעדיף אותם? אני ממליץ לך בחום רב, לקחת צעד אחורה, לבחון את דעותיך, לנסות להבין מהיכן הן נובעות והאם יש בהן שמץ של אמת. כל עוד תמשיך לזלזל בדעותיהם ואמונותיהם של בני אדם אחרים תמיד תהיה נבדל מן החברה, נבדלות שרק תגרום לך לנזק.

natan7

New member
תגובה

אדם שמאמין במה שאתה מאמין ודאי שיחשוב שדעותיי הופכים אותי לבור אני כמובן רואה פגם באדם הזה(הכוונה פגם בדעות שאפשר לחקור ולמצוא את האמת) אך איני יוכל להתווכח עימו על פגם זה אם פגם או לא.

גלבטרון

New member
כל אדם אשר שנאה עיוורת בעיניו הוא בור

ושנאתך לאלו שלא חושבים כמוך מראה את פרצופך האמיתי.

T o K i O

New member
צריך שכל. =]

סתם. אתה אולי חקרת בתוך השכל, בנסיון לתפוס ולהבין דברים מסובכים. היא יצאה וחקרה עם השכל. (כמובן שגם בתוכו אבל זה לא העיקר..) על כן אתה דתי, אחד שמסתבך עם ההגיון ומתרץ דברים בצורה על טבעית/ לא הגיונית. =]

הרזבם

New member
אפשר לשאול למה?

עושה רושם שאתה מאמין מאד. אם אינך דתי, מדוע אתה מנסה לשנות דעת אחרים בנושא? האם יתכן שאינך משוכנע לחלוטין, ובפאתי מוחך מחפש אתה את הפתח החוצה, חזרה אל חיק החופש?

הרזבם

New member
אבל אתה לא רק מאמין סתם כך...

אתה נכנס לפורוומים חילוניים שבמוצהר מתנגדים לאמונתך ומתווכח עם הגולשים הקבועים בם... ממה זה נובע?

../images/Emo13.gifמעניין אותי לראות....

אילו תשובות אקבל....וגם, אולי לחיזוק אמונתי דווקא?...שמתי
,שהאמונה האתאיסטית דווקא,מבוססת לרוב על אמונה ולא על השכל הישר.זה די מפתיע ..נ.ב וזה די מעניין ,לדעת דעות של האחר וללמוד ממנו קצת...אולי..

הרזבם

New member
נראה לי שחיזוק לאמונתך

תמצא באופן סביר יותר בכויילל. אל תבין לא נכון, אין לי שום בעיה שאתה כאן. רק מעניין אותי לדעת למה אתה כאן. אתאיזם אינה אמונה. אם כי לא כל מי שהגיע לאתאיזם הגיע באותה הדרך או מאותן סיבות. גם לא כל מי שהוא דתי הוא אדם מאמין...

הרזבם

New member
מה הקשר?

אתה מנסה לתקוף את האתאיזם על ידי הניסיון להוכיח שהוא אמונה??? פינוקי, תהיה רציני. אתאיזם אינו אמונה. קרא את הודעתה של לוסי (ויש בפורום המכנים אותה לאקי...) ועשה טובה, עזוב כבר את נושא המחשבים והאבולוציה. עבור הלאה.

הרזבם...(אגב,מהו פשר ניקך?)../images/Emo9.gif

לאקי....חח..." ועשה טובה, עזוב כבר את נושא המחשבים והאבולוציה. עבור הלאה"...בא לך לדבר על משחקי וידאו וקונסולות?.. אני אחלה בזה.
.נ.ב.מה פירוש אתאיזם אינו אמונה?...איש אינו נכח בבריאת העולם...כל השקפת עולם ,המבוססת על שלילת האל- מבוססת על אמונה.אתאיזם הוא שלילת האל..לא?

הרזבם

New member
אתה אגוז קשה, אתה

פירוש ניקי הוא רבי זעפני בן מנשה. היום הוא מתאים פחות כי אני פחות זועף. מוכן לדבר איתך על מה שבא לך. כח עוד אני מבין בו משהו. מדוע לדעתך כל השקפת עולם המבוססת על שלילת האל מבוססת על אמונה? זה לא נשמע לי כל כך נכון. אתאיזם הוא לא שלילת האל (אני חושב), שהרי כדי לשלול את האל יש צורך דבר ראשון לקבל אותו. האתאיזם אינו מכיר בקיומו של אל. אגב, אני לא אתאיסט אלא אגנוסט.

אגונסט זה כבר טוב!..../images/Emo45.gif

אגב.מה דעתך על הפרכותיו של" פגוש בדב"??.זה לא מספיק מעורר תמיהות?....יש לך פלייסטיישן 2 אגב?

הרזבם

New member
לא התעמקי בהן מספיק בכדי להביע דעה

אולי אקרא אותן בעיון גדול יותר יום אחד. תמיהות יש לי הרבה. בלי קשר לדב, שכבודו במקומו מונח. לכן אני לא אתאיסט גמור, אלא אגנוסט. אינני שולל קיום אלהים. וכן, יש לי פלייסטיישן 2. אבל אין לי מספיק זמן לשחק

למעלה