שאלות

karin771

New member
מספר אני לא יודעת...

אבל זה הפרק שנייתן חוזר לבית של דן ,ברוק מגלה את התמונות של פייטון אצל לוקאס,קית עונה לאחד המכתבים של קארן וכל החברים של נייתן מארגנים לו ערב תרומות כדי שיעזור לו בתשלומים של דירה ובית חולים לאחר התאונה עם רכב המרוצים... תודה מראש!!

אני בעד לעשות את את מגרש ביתי

כמספר הפרקים שיש ל"יפים והאמיצים"
טוב...לא. אבל אבל אבל אני רוצה עוד עונה. זו התוכנית היחידה שמכל עונה שעוברת הסדרה הופכת למדהימה יותר. והדבר האחרון שאפשר להגיד עליה שהיא תוכנית "נטחנת".

0RainGirl0

New member
יש סיכויי שכן

יש כמה שמועות על זה שיהיה עונה 5 והיא תיהיה כאילו שהם כבר גדולים..

ברוכה הבאההה! (+ שאלה)

מישהו יודע למה לא יצא בארה"ב פרק 16 בעונה ה-4? ואם יצא מתישהו, אז מתי?

רבההה

New member
=// דפדוף קטן והיית מוצאת תשובה

במהירות.. בכל אופן, יש פגרה והפרק ישודר ב-28.3 כנראה =]

ע ל מ ו ש

New member
תודה

תודה רבה, אבל לא עניתם לי על השאלה.. מישהו יודע איפה אני מוצאת תקצירים?. בבקשה תענו לי , !

danieli rose

New member
תודההה:)

איזה אתר מעולה.. בכלל הסאונדטראק של הסדרה ממש מעולה..:)

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifנצל"ש -דיסק שלישי לסדרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מגרש ביתי מוציאים את הדיסק מוזיקה ה3 שלהם והוא יקרא: THE ROAD MIX
השירים שיהיו כלולים בתוכו: 01. DASHBOARD CONFESSIONAL - "Don't Wait" 02. THE HONORARY TITLE - "Stay Away" 03. KOOKS - "Naןve" 04. BAND OF HORSES - "The Funeral" 05. JOSE GONZALEZ - "Heartbeats" 06. TYLER HILTON - "You Ask For Me" 07. LUPE FIASCO - "I Gotcha" 08. GYM CLASS HEROES - "Good Vibrations" 09. THE WRECKERS - "Lay Me Down" 10. THE CONSTANTINES - "Soon Enough" 11. CALEXICO / IRON & WINE - "He Lays In The Reins" 12. LUCERO - "Tell Me What It Takes" 13. SONGS:OHIA - "Just Be Simple" 14. THE WEEPIES - "World Spins Madly On" 15. LA ROCCA - "Non-Believer" 16. MOTHER LOVE BONE - "Chloe Dancer/Crown Of Thorns" הדיסק יצא ב3 לאפריל. אך לצערנו כפי שזה נראה כרגע הדיסק לא יגיע לארץ, אל תתפסו אותי במילה יכול להיות שבסוף הוא כן יגיע אבל בדר"כ מניסיון דיסקים כאלה לא ממש מגיעים לפה. בכל אופן יהיה ניתן להזמין את הדיסק מאתר אמאזון
עטיפת הדיסק

0RainGirl0

New member
הוא לא יגיע כנראה?

אוף הוא נראה כזה טוב! אני כ"כ רוצה אותו והפרק 416 יוצא ב28.3

למעלה