היי,השיר בפרומו, מנדי, מישהו יודע מי שר אותו? מישהו פה אמור לדעת,לא? =]
E einav2007 New member 6/3/07 #1 היי,השיר בפרומו, מנדי, מישהו יודע מי שר אותו? מישהו פה אמור לדעת,לא? =]
ש שיייררר New member 8/3/07 #6 תרגום לפרק 15 אני לא מוצאת תרגום לפרק 15... מישהו יכול לעזור לי למצוא בבקשה?
D danieli rose New member 9/3/07 #28 היי.. צריכה עזרה בקשר לשיר שהיה אתמ אתמול בפרק הראשון של העונה הרביעית היה שם איזשהו שיר שהלך ככה.. you dont have to make it on your own וזה ממש נשמע כמו קולדפליי.. אבל לא הצלחתי למצוא.. אם מישהו יודע.. אז אתם מלכים טנקס!
היי.. צריכה עזרה בקשר לשיר שהיה אתמ אתמול בפרק הראשון של העונה הרביעית היה שם איזשהו שיר שהלך ככה.. you dont have to make it on your own וזה ממש נשמע כמו קולדפליי.. אבל לא הצלחתי למצוא.. אם מישהו יודע.. אז אתם מלכים טנקס!
ע ע ל מ ו ש New member 9/3/07 #38 שאללה :] מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא תקצירים בעברית לעונה הרביעית של מגרש ביתי? תודה!
A Azar Azar New member 9/3/07 #49 יש עונה 5 לסדרה? שמעתי שאו סי נגמר לתמיד רציתי לדעת אם גם מגרש ביתי נגמר אחרי העונה ה4
H hagaious New member 9/3/07 #50 שלום כנסו!!!1 מישהו יודע איך קוראים לשיר הראשון בפרק הראשון של מגרש ביתי ו או.סי ?
מ מאיושקה7587 New member 9/3/07 #54 טוב אז בקשר לעונה 4 טוב אז התחילה העונה הרביעית מה עומד לנו בפתח? אפשר קצתת לדעת על הפרקים הבאים אבל ההרחבה אם אפשר תודה !
טוב אז בקשר לעונה 4 טוב אז התחילה העונה הרביעית מה עומד לנו בפתח? אפשר קצתת לדעת על הפרקים הבאים אבל ההרחבה אם אפשר תודה !
K karin771 New member 11/3/07 #61 עזרה... אפשר לקבל את רשימת השירים של הפרק של היום שהיה בערוץ 10?? תודה מראש..
O OנעמיO New member 9/3/07 #32 נראה לי שמצאתי לך זה נשמע כמו How You See The World של קולדפליי...תבדקי כי אני לא זוכרת בדיוק את הפרק...
נראה לי שמצאתי לך זה נשמע כמו How You See The World של קולדפליי...תבדקי כי אני לא זוכרת בדיוק את הפרק...
ר רבההה New member 9/3/07 #51 לא נראה לי שתהיה עוד עונה אבל זה לא סגור בכלל ואני ממש מקווה שתהיה, כי העונה הרביעית פשוט מדהימהה!! ואנלא רוצה שזה יגמר!!
לא נראה לי שתהיה עוד עונה אבל זה לא סגור בכלל ואני ממש מקווה שתהיה, כי העונה הרביעית פשוט מדהימהה!! ואנלא רוצה שזה יגמר!!