בטוח הוא יגיע..ביום מן בימים
O OנעמיO New member 9/3/07 #30 איזה כיף, תודה../images/Emo70.gif אם הוא יהיה טוב כמו FRIENDS WITH BENEFIT אני כבר מחכה בקוצר רוח...
נ נופריייי1 New member 12/3/07 #70 היי אני חדשה פה.. עזרה את יכול אולי לכתוב לי את שמות השירים שבדיסק FRIENDS WITH BENEFIT או אולי להגיד לי אם את יודעת מאיפה אפשר להוריד אותו ?! תוד ה מראש
היי אני חדשה פה.. עזרה את יכול אולי לכתוב לי את שמות השירים שבדיסק FRIENDS WITH BENEFIT או אולי להגיד לי אם את יודעת מאיפה אפשר להוריד אותו ?! תוד ה מראש
מ מעצבת על New member 13/3/07 #74 התמונה היא חתיכת ספוילר../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif האמת שאני רואה את עונה 4 כבר כמה זמן וזה קצת הרס לי.. *אהמ* היילי *אהמ*
התמונה היא חתיכת ספוילר../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif האמת שאני רואה את עונה 4 כבר כמה זמן וזה קצת הרס לי.. *אהמ* היילי *אהמ*
S shiraz cohen New member 8/3/07 #8 ../images/Emo207.gifאהמ... חדשה!!! היי! אני שירז... בת 14 בקרוב,מראשון... מתה על מגרש ביתי כמובן... יומנעים כולם!
../images/Emo207.gifאהמ... חדשה!!! היי! אני שירז... בת 14 בקרוב,מראשון... מתה על מגרש ביתי כמובן... יומנעים כולם!
O OנעמיO New member 8/3/07 #14 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif גם אנחנו מתים על מגרש ביתי ...הצטרפי לחגיגה
ב בוביקושי New member 9/3/07 #21 ../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif פרק 15 לאיזה אירוע הלכו כולם בסוף הפרק?
מ מעצבת על New member 8/3/07 #18 ../images/Emo207.gifידעתי שפייטון מוכרת לי... ראיתי ראיון שלה עם שרון אוסבורן והן דיברו על זה שהילארי ברטון הייתה מנחה ב TRL, ואז נזכרתי שהיא באמת מוכרת לי מאיפשהו! יש איזה מקום שאני אוכל לראות כמה קטעים שהיא הנחתה?
../images/Emo207.gifידעתי שפייטון מוכרת לי... ראיתי ראיון שלה עם שרון אוסבורן והן דיברו על זה שהילארי ברטון הייתה מנחה ב TRL, ואז נזכרתי שהיא באמת מוכרת לי מאיפשהו! יש איזה מקום שאני אוכל לראות כמה קטעים שהיא הנחתה?
ע ענבררר New member 9/3/07 #20 ידוע שהיא הייתה מנחה בTRL בהתחלה זה היה מקביל לצילומים של מגרש ביתי מה שהיה נורא קשה כי זה שני רשתות שונות ועכשיו נראה לי היא הפסיקה כבר.. אולי אפשר למצוא סרטונים שלה מנחה ב-YouTube
ידוע שהיא הייתה מנחה בTRL בהתחלה זה היה מקביל לצילומים של מגרש ביתי מה שהיה נורא קשה כי זה שני רשתות שונות ועכשיו נראה לי היא הפסיקה כבר.. אולי אפשר למצוא סרטונים שלה מנחה ב-YouTube
מ מעצבת על New member 9/3/07 #22 זה מה שאני מחפשת אבל לא מצאתי.. אולי מישהו זוכר אם היא ראיינה איזה זמר או להקה ואז אני אחפש תחת השם שלהם...
זה מה שאני מחפשת אבל לא מצאתי.. אולי מישהו זוכר אם היא ראיינה איזה זמר או להקה ואז אני אחפש תחת השם שלהם...