שאלות

שאלות../images/Emo140.gif

היי, יש לי שאלות: 1.מה התפקיד שלי? קוסם, קשת, גנב??
2.מה אני יכול לעשות בשביל לקדם את התפקיד שלי? לאיזה עיר ללכת? אמרו לי שברמה 8 הופכים לקוסן/קשת וכו'... ועם אפשר הסבר קצרצר על התפקיד שלי ומה אפשר לעשות בו:) סליחה על הבורות
תודה,שבוע טוב. מאור

somebodddy

New member
כרגע אין לך עבודה

אתה יכול להפוך לקוסם ברמה 8(כלומר עכשיו), או לכל עבודה אחרת ברמה 10. מכיוון שיש לך 11 INT וכל הסטאטים האחרים נמוכים יחסית, עדיף לך להיות קוסם. אמנם הסטסאטים האלו לא מושלמים לקוסם - אבל זה לא כזה נורא בשביל דמות ראשונה. בשביל להיות קוסם, אתה צריך ללכת לאליניה(העיר שאתה נמצא בה עכשיו) לבית הכי גבוה, להיכנס לתוכו ולדבר עם הקוסם הזקן שמרחף בפנים. אתה צריך בשביל זה להיות לפחות ברמה 8 ושיהיה לך לפחות 20 INT. בשביל עוד מידע על קוסמים - הנה המדריך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=79194&c=7986&sc=0&ssc=0

ממ אוקי

קודם, אתה עדיין לא בשום עבודה, אתה צריך לדבר עם מישהו כדי לקבל עבודה שניה
ואתה יכול לבחור. קוסם- אפשר להיות מרמה 8 ובסטאטים שלך צריך להיות 20 INT . נהפכים להיות באליניה גנב- מרמה 10 בסטאטים 25 DEX נהפכים להיות בקרנינג סיטי לוחם- מרמה 10 בסטאטים 35 STR נהפכים להיות בפריון קשת- מרמה 10 בסטאטים 25 DEX נהפכים להיות בהנסיס

תודה לשנכם:) ו...

הלכתי לבניין הגבוה, דברתי עם הזקן שעף. וכלום לא קרהP: ואיך משיגים עוד INT ??? ומה זה בכלל? ותודה:)! וסליחה על החפירה והבורות..

MR Lordi

New member
החלון שפתחת בתמונה

יש בו חיצים יש לך 26 נקודות תעלה 4 בLUK והשאר בINT

somebodddy

New member
פשוט מאוד

אתה רואה במסך הסטאטים שלך שכתוב לך INT וליד זה כתוב 11? אם תלך עוד קצת ימינה תראה כפתור שמצויר עליו חץ למעלה. אם תלחץ על הכפתור תרד לך נקודה מהAP ותעלה לך נקודה בINT(כל עוד אתה לוחץ על הכפתור שנמצא בשורה של INT כמובן). כרגע יש לך 26 AP, כך שלא אמורה להיות לך בעיה להעלות את הINT שלך ל20 ולהפוך לקוסם. הסיבה שלא קרה כלום כשדיברת עם הזקן היא שאין לך כרגע מספיק INT. ברגע שיהיה לך 20 INT או יותר תוכל להפוך לקוסם.

הצלחתי:)))

אני קוסם:). עכשיו, איך עושים כזה קסמים? יורים על המפלצות עם קסם. תודה לכולםםם:)

עוד שאלות../images/Emo140.gif

קודם כל תודה לכולם על השאלות קודם, והנה עוד שאלות:
איך משיגים כיסא?
מה הכיסא עושה?
עוד דבר, העלתי את הEXP ל250 ואז הלכתי להלחם, ונהרגתי וזה ירד לי ל100, בגלל שאני קוסם כל פעם שאני נהרג זה מוריד? תודה לעונים

ווינגז

New member
../images/Emo13.gif

1. את הכיסא אתה משיג בקווסט שנמצא ב-Maple Island, אני חושבת שזה Pio`s Quest, אבל אני לא בטוחה. אם כבר יצאת משם, אין מה לעשות, אין אפשרות לקנות אותו או להעביר אותו בין משתמשים. 2. הכיסא, כשאתה יושב עליו, מעלה לך מהר את ה-HP 3. מרגע שיש לך עבודה, לא משנה איזו, כל פעם שאתה נהרג, אתה מאבד מהEXP שכבר צברת.

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif זה לא מדוייק שאי אפשר להשיג

כיסא יותר, הם התחשבו באלה שעברו את מייפל איילנד לפני העדכון שבו הם הוסיפו את הכיסא והם שמו קווסת לייד אקווה ששם אפשר להשיג כיסא כשאתם סביב רמה 30

ש נ ש ן 15

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif אם אני רמה 48 אני יכולה לה

שיג כיסא???????? כי אני מתה להשיג כיסא ולא ידעתי איך! כי בטעות פספסתי במייפל איילנהד

ToryMaster

New member
בעיקרון

ברמות הגבוהות יותר, כשעומדים כבר מרוויחים יותר HP מאשר עם כיסא. אני ברמה 21 מרוויחה יותר באותו הקצב, אז אין טעם לשבת על הכיסא, הוא נותן חמישים HP בלבד.

תשובות..

בקשר לאיך להשיג כיסא אני יודעת רק במייפל איסלנד... הכיסא כל 10 שניות מעלה לך 50 חיים.. וכן, כשיש לך עבודה זה יורד לך כשאתה נהרג.

למעלה