שאלות

somebodddy

New member
לגבי הכיסא

מכיוון שכבר יצאת מMAPLE ISLAND, אתה יכול להשיג אחד רק בAQUA ROAD - אבל זה יותר מדי קשה בשביל מישהו ברמה 8 - אלא אם כן יש לך מישהו ברמה יותר גבוהה שעוזר לך. מכיוון שאתה ואני באותו שרת, אני מוכן לעזור לך אם תרצה.

כן?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תודה
שלחת לך מסר
אתה ממש נחמד

אוקיי, אני נכנס למשחק כרגע.

השרת האחרון ואז לאיפה שיש מלא מספרים שרובם בצבע כחול והראשון בצבועני אני נכנס לראשון. תודה:)

somebodddy

New member
אני יודע

הרגע חזרתי הביתה. אני אתחבר עוד איזה חצי שעה שעה.

somebodddy

New member
מממ... קצת פספסתי

הוספתי אותך לBUDDY LIST שלי, אז תאשר אותי כשאתה מתחבר שאני אוכל לקבל התראה וללכת לפגוש אותך

שאלה.

פיליפ אמר לי שבשביל לכתוב את בעברית במשחק צריך תוכנה, מישהו יודע באיזה תוכנה מדובר ומאיפה אפשר להוריד? במידה ואסור לדבר על זה בפורום אני מצטער

RoRiL

New member
טיפ../images/Emo9.gif

מכיוון שאתה קוסם כבר, אל תשכח להעלות רק את הINT והLUK ורצוי שהLUK יהיה שלוש נקודות מעל הרמה שלך, ותמיד להעלות נקודה אחת בLUK ו בINT בהצלחה..

שוב שאלות../images/Emo110.gif

סיימתי משימה, וקבלתי דבר כזה שיש מתחת לכינוי כמו שיש לאיש בתמונה... ואיך משתמשים במגן?:)

sapir aloud555

New member
הדבר הזה ../images/Emo121.gif

נקרא גילד, או גילדה. [Guild] גילד מקשר בין אנשים שונים, יש גילדים לרמות מסויימות, לעבודות מסוימות,להקות, סדרות, אנימה, ואפילו סתם גילד של כמה חברים. אתה יכול בעצמך לפתוח גילד ולהזמין אנשים שאתה רוצה לגילד שלך. עולה 1.5 מיל :] מזלט על הרמה.

תודה ו...

אחרי המשימה קבלתי את זה ואז זה נעלם מדוע? זה הייתה השאלה, לא סיימתי. ותודה על המידע;]] ותודה על הרמה:)

sapir aloud555

New member
מז"א? ../images/Emo121.gif

אני מניחה שהבחור שם הזמין אותך לגילד שלו והעיף אותך משם. זה לא קשור למשימה כלשהי. לא נורא ^^;

somebodddy

New member
אתה לא יכול להשתמש במגן

רק לוחמים ברמות 25+ יכולים להשתמש בו(או שזה היה רמה 20? אני כבר לא זוכר...). אבל אתה יכול למכור אותו לחנות ב5 אלף - הון תועפות בשביל רמה 9

כן את המגן הזה מכרתי כבר.

המגן שקבלתי מהאינדיאנדי מכרתי כבר... שאלתי על המגן הפשוט כמו שיש בתמונה. והוא היה לרמה 25+ ללוחם:) ותוכל להכנס למשחק?:)

למעלה