שאלות

botia

New member
איפה אפשר לקנות בארץ Moritz FatBoy 500-1000 ?

חשבתי שהם נעלמו מהנוף.....אפשר לז'רז'ר סירות קטנות וקייאקים עם הנבל הנ"ל. מישהו יודע אם עדיין יכול להיות לי אחד כזה ? אגב כרישרעב...לא אמרת כמה אתה שוקל ???.....אתה צריך להיות די כבד בעצמך כדי להתמודד עם אינטיצוללת של 35 ק"ג..... תאמין לי שזה פרוייקט די רציני אבל בהצלחה בכל זאת. (אם מצאת פטבוי תגיד לי גם איפה) תודה

HUNGRYSHARK

New member
האם מישהו מכיר מקל איכותי...

לאינטיאסים גדולים מהחוף מפיבר חלול?

רמי האן

New member
קח ארבעה:

Leader Yellow Tail Lion Champion Mariner Super Heavy Okuma Blue Diamond כולם מפיבר. האוקומה הוא היחיד מתוצרת יצרן בינלאומי מוכר. כל היתר - מותגים של יבואנים מקומיים. כולם יעשו את העבודה.

edooor

New member
אל תשקיע יותר מ200 שקל על מקל מעץ מלא ולא

קרבון סתם ביזבןז כסף ישבר לך המקל גם שזה קרבון תלוי בדג ותלוי עד כמה אתה טוב

edooor

New member
יש לי 5 סוגי חכות בבית

היחיד שיכול להביא אנטיאס זה חכה שקניתי לפני שבוע בחיים לא תישבר כי זה עף מלא חזקה מאד ורולר שהוא הכי חדש בחנות של טיקה GG100 600 שקל יש לי קרבון לזירזור והרבה פעמים נישבר לי מכלום אז דג של 20 קילו לא ישבור לך את החכה ואולי יבוא גם 30 קילו מה תעשה תקרע את החוט ותשמוור על החכה לא תקנה חכה גדולה עץ מלא עלתה לי 200 שקל שתי חלקים ובאמצע יש הברגה

ronbs

New member
אתה מגזים בגדול

המקל היחיד שמסוגל להביא אינטייאס!!!!!!!! זאת אומרת שכל הדוחות בפרום הם בלוף, המקלות שלהם לא הוציאו איינטיסים מקלות קרבון נשברים, אני מציעה לך לבדוק את שיטות הדייג שלך ולחשוב שוב על האמירות החד משמעויות שלך. אתה סתם מטעה אנשים

edooor

New member
תיקון

לא היחיד ברור שלא אבל הסוג של המקל שהוא חזק מאד שתי חלקים עץ מלא ולא חלול כמו בחכות אחרות זאת חוות דעת שלי לא חייים לקחת אותה אני חדש בדייג הזה אבל מכיר אנשים שכבר שנים מוצאים כל החורף חתיכות יפות

edooor לא יודע מאיפה אתה ממציא שטויות אכי

כבר כמה וכמה פעמים קורא דברים שלך שאפילו לא קרובים להיות נכונים..

avihai23

New member
מה זאת אומרת מקל "מעץ מלא?"זה עץ

עץ-עץ,או מקל משולב???אין לי מושג,אז אני מצטער על השאלה המפגרת...

gaichuk

New member
המקל לא עשוי עץ אלא מפיבר

וזה שהוא מלא לא עושה אותו חזק יותר ממקל חלול... לידע כללי...

rondadon

New member
לאט לאט...

הוציאנו אינטיאסים עם מקלות קרבון, גרפיט ופיבר חלול / מלא... למען הסר ספק, אני מדבר גם על בהמות של 30 ק"ג + את המקל ה"מלא" אולי קצת יותר קשה לשבור, אבל לא זכור לי שאנחנו עושים תחרות איזה מקל מרים אינטיאס של 10 ק"ג כמו בוס נכון? עם מקלות ז'ירז'ור תפסו, תופסים ויתפסו אינטיאסים ושאר דגים בז'ירז'ור...גם אם מדובר על דג של 20 ק"ג ואף מקל לא ישבר אם פשוט תשתמש בקלאץ'........ ולא יודע מי המוכר שלך....אבל טיקה GG100 נמצא בארץ כבר שנתיים...אז הכי חדש הוא לא
אני מציע לך לעשות חיפוש קטן בגוגל תחת הכותרת Fly Fishing או Light Tackle Fishing... תסתכל על הציוד (רמז, אין שם שום מקל פיבר...אלא גרפיט או קרבון), תסתכל על הדגים - ואחרי שתאסוף את הלשון
תחזור ותחשוב אם מקל קרבון לא מלא יכול או לא להוציא דגים גדולים...

edooor

New member
קניתי את זה ביבואן בחולון

הוא אמר לי שזה רולר מאד חדש רק הגיע אולי יהוא קיים בחו"ל אבל בארץ הוא חדש מאד CYBERNETIC TICA GG100R זה הדגם המלא כל מקל פיבר מלא חלול שהוא עומד בסטנדרטים של דייג אנטיאס יכול להרים דג אבל קרבון פיבר חלול שיש לי אפילו לזרוק את הסבידה זה היה מאד קשה אז למשוך איתו דג של 20 קילו לא ניראה לי. כמה פעמים נישברו לי חכות מקרבון שהוספתי משקל ב2-3 גרם במצוף נישבר החכה באמצע ככה שאם אתה קונה קרבון לדג שמשקלו 15 -20 ויגיע דג של 30 קילו אתה תשבור את החכה לכן חכה שהיא מלאה מבפנים לא תישבר ולא משנה איזה דג יגיע כמובן עד מישקל של 35 קילו אולי יותר

rondadon

New member
אתה יכול להאמין למה שהיבואן אומר...

אבל אני אומר לך שהרולר הנ"ל נמכר בחנויות כבר שנתיים שלמות...אבל זה לא הנושא... שים לב לדגש - קרבון חלול שלך לא יכול לזרוק סבידה... ישנם מקלות קרבון חזקים מאד שנועדו למשקלי הטלה גדולים (גם קצת קומבינה של היבואנים, אבל לא אגיד מעבר לזה כלום) ודגים איתם אינטיאסים בכיף כבר מספר שנים...וגם כאלה של 20 קילו... ולמה אתה חושב שאינטיאס של 35 קילו ישבור מקלות? אנשים מוציאים עם מקלות דגים של 100 קילו גם והמקלות לא נשברים...

edooor

New member
טוב שאתה לא מגזים 100 קילו

במקל. אני מחר מתקשר ליבואן וניראה מה יש לו להגיד הדגם שיש לי זה דגם שיש אותו שנתיים אבל לא הדגם הזה GG100R דגש על הR יש לו מיסייב 1 620 שקל מחר נהיה יותר חכמים

gaichuk

New member
הוא לא מגזים...

דייגים מסירה הוציאו גם דגים במשקלים של מעל חצי טון עם חכות. הדגם שמתפרסם בארץ לאחרונה זה ה-GG100R שלפני שנתיים לא היה קיים ובזה אתה צודק. הבעיה היא שבאתר של טיקה הוא לא מופיע בכלל ובמקומו יש דגם שנקרא GG100M. אבל היבואן מביא דגם שנקרא GG100R... סבבה... אם הצלחת לשבור כמה חכות מקרבון אתה כנראה בחור מאד מוכשר . וכנראה שיש לך גם כסף מיותר... חכה מלאה,דרך אגב,יכולה להשבר לך באמצע מלחמה גם עם דג של 10 קילו. השאלה היא איזו חכה זו? איזו חברה? איזו רמה? וכולי וכולי... ביום לא נעשים יותר חכמים. זה לוקח קצת יותר זמן...

botia

New member
הוא לא מגזים וקבל עוד אחת...

שלוש שנים אחורה....אינטיאס של 12 ק"ג (על המשקל !) דג חזק לכל הדעות ותחזיק חזק..... מקל: Daiwa Black Widow 3.0M !!!!!!!!!!!!!! טלסקופי כן....110 שקל :)))) חוט: Trabuco 50 !!!!!!!!!!! (עם תלאי פלדה וסרגוס קטן כפיתיון. דגי היעד היו גומברים בכלל) רולר: Okuma Longbow LB80 נכון, לקח לי הרבה יותר זמן להוציא אותו ולא הייתי יורד על אינטיאסים עם מקל וחוט כזה בכוונה אבל המקל עשה את העבודה....אתה יודע מה ? אני עשיתי את העבודה ! וצר לי לאכזבך ידידי המלומד, הרולר לא חדש בשוק וגם שילמת יותר מדי, אני קניתי את השני שלי עכשיו ב 550 ש"ח ובגדול מדובר ברולר בינוני ביותר עם המון "חופשים" אבל בתמורה מצויינת לכסף....ונראה אותך מוצא את 8 הלאגרים שאמורים להיות לו...וכשתמצא תראה שהם לא נמצאים בדיוק איפה שהיית מצפה שיהיו :)))).... ואם אתה רוצה לעשות חיים ולהנות מהדייג, עשה לעצמך טובה ואל תלך לדוג עם מקל פיבר מלא אינטיאסים מהחוף. הגמישות הנוראית וחסרת השליטה וחוסר הרגש של פיבר מלא תגרום לך לעבוד פי 12 יותר קשה. תתקדם.... בהצלחה לנו.

edooor אתה עדיין לא מאמין? כנס יש סרטון!

http://www.thefishingshow.co.nz/VIDEOSbluefin.html טונות תלת ספרתיות!!! קח גם תמונה של טונה של 100 ומשו קילו
נו מאמין?

רמי האן

New member
הבהרות לגבי Tica GG100R

הדגם הבסיסי נקרא Tica Cybernetic GG100 הדגם העכשווי, המכיל מסבים משופרים ועמידים בפני שיתוך (קורוזיה), נקרא Tica Cybernetic GG100R. אגב - בכל הדגמים של "טיקה" שמצויידים במסבים מן הדור החדש מופיעה הסיומת "R". הדגם שנקרא GG100M זהה לדגם הבסיסי אלא שאין לו קשת (זרוע איסוף בלבד).

למעלה