שאלות

amitdanan

New member
שאלה בנוגע למקל

מה עדיף הליון צמפיון או הילו טייל? כמובן לדייג על חי

HUNGRYSHARK

New member
שאלה

איזה סט אתם ממליצים לי יותר לדייג אינטיאסים 35+ ק"ג ממזחים וממקומות כמו אכזיב? - דיווה אלימינטור עד 500 גר' זריקה + אוקומה קורונאדו - מוריץ פט בוי עד 1000 גר' זריקה + טיקה gg100 תודה

HUNGRYSHARK

New member
תגידו..

החכה האגדית לאינטיאסים גדולים דיווה אלימינטור מתאימה גם לדייג על חי וגם לז'רז'ור כבד?
תודה

רמי האן

New member
אם אתה רוצה לג'רג'ר בעזרתה

אתה זקוק לדמויים או ניקלים או ג'יגים ממש כבדים (להערכתי 80 גרם ומעלה). ה-"אלימינייטור" היא חכה "עצבנית" - לא ממש גמישה אבל גם לא קשיחה כמו מקל של מטאטא. עם זאת, כדי "לעורר אותה לחיים" אתה זקוק לריג כבד למדי - במיוחד אם אתה מנסה לג'רג'ר בעזרתה.

שלדג 74

New member
../images/Emo35.gif שאלה בנושא עומק המים:

למי שמכיר ויוצא לדוג בנמל ת"א המחודש , בהנחה שהזריקה מגיעה למרחק של 50 מטר מהחומה - לאיזה עומק של מים מגיעים ? תודה מראש לכל המשיבים.

אני חושב שעידו התכוון לכך ש.....

המקל היחידי שאצלויכול להביא אינטיאסים ולא בצורה כללית לגבי שאר הדגים הקיימים ......האם כך עידו ? בואו לא נשפוט ונסיק מסקנות שגויות לבל נהיה בטוחים לגבי כוונתו של הכותב . בברכה וים של אור ושמחה חג שמח ינון .

bigi100

New member
הנה מתכון ממש קל

מרתיחים מים ושמים בכלי טיפה סוכר חצי כף ככה ועליו קמח כפי הצורך (זמן הדייג כמות האנשים וכו'...) שהמים רותחים מוזגים מים על הקמח לא הרבה מתחילים לערבב וכל הזמן מוסיפים מים לפי הצורך עד שמגיעים לבצק לא דליל מידי ולא קשה מידי אחר כך עוטפים במגבת לחה ומעבדים וזהו מוכן לים בהצלחה

bigi100

New member
תלמי בלו היקר

הכוונה היא בערך חצי כף סוכר טיפה יותר או פחות זה לא ממש קריטי זאת הכוונה רק בלי הרבה סוכר

ronbs

New member
אתה מאד אופטימי ישר מתחיל מ 35 ק"ג

לא זכור לי דג של 35 ק"ג מהחוף

ronbs

New member
יש פה דו"ח עם ביקורת על מקל (של Botia)

מקל קרבון קל וחזק וכימעט באותו מחיר של המקלות שציינתה

למעלה