שאלות של פסח

d a l i a l

New member
לדעתי יש 2 בעיות עיקריות

א. שעות הפתיחה ב. לא נגיש לחסרי רכב.

אם כבר שאלות של פסח

מי המציא את העוגיות בוטנים וקוקוס הדוחות האלה? איך אפשר לחשוב שמצה זה טעים? למה קניידלעך כל כך משמין? מישהו מוכן להסביר לי מה זה קדחת הנקיונות האדירה הזו שהמדינה נשטפת בה? רק לי אין חשק לנקות ולסדר?

yoelth

New member
אם כבר תשובות של פסח

עפרה- עצה ידידותית בלי שאף אחד ישמע ויראה : תעשי מה שאני עושה ובעזרת השם כל הבעיות שהעלת יעלמו.... פרטים במסר

ורדה 1

New member
יש לי תשובות רק לחלק מהשאלות איך אפשר לחשוב שמצה זה טעים????? זהו אחד המאכלים האהובים עלי ועל כל בני משפחתי. אנחנו קונים חבילה של 2.5 ק"ג, ובערך ביום החמישי של החג הולכים לקנות עוד. בסוף החג אנחנו מקבלים מההורים את כל מה שנשאר ואוכלים אתה זה בחודשים הבאים. ולא, זה לא בצחוק, זה אמיתי... למה קניידלך כל כך משמין? כי זה טעים...../images/Emo4.gif

d a l i a l

New member
גם אני...גם אני.. מתה על מצות ../images/Emo3.gif

מממ... אנחנו לא מספיקים לאכול את כל מאכלי החג כי יש רק שבוע ימים
אז המצה-בריי עוד מככבת על שולחננו כמה שבועות אחרי פסח...עד שאחרון המצות נבלע...

אילנית03

New member
אנחנו לפני חודשיים קנינו

בחנות של הדתיים בפתח תקווה לא זוכרת את השם חבילת מצות קטנה לילדים התאריך תפוגה על האריזה היה עד ערב פסח והילדים שלי שאוהבים מצות אז קנינו להם ועכשיו הם מחכים לפסח להמשיך ולהנות מהמצות

ורדה 1

New member
../images/Emo41.gifמבחר שאלות מדהים../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif 1. איך מגיעים שלטי ה - "לא לדרוך על הדשא" למרכז הדשא? 2. אם סינים זורקים אורז בחתונה, האם מכסיקנים זורקים קקטוסים? 3. האם אנאלפאבתים גם כן נהנים ממרק עם אותיות בפנים? 4. במידה ומילה כתובה לא נכון במילון, האם זה ייוודע לנו אי פעם? 5. איך נדע כשנגמרת לנו הדיו הבלתי נראית? 6. למה לא מחץ נח את זוג היתושים? 7. אם רגלי ארנבת מביאים מזל, האם לאותה ארנבת היה מזל? 8. אם פרוסה מרוחה בחמאה נופלת תמיד על צד החמאה, וחתול נופל תמיד על רגליו, מה קורה כשמורחים לחתול חמאה על הגב? 9. אם האדם הוא התפתחות של הקוף, למה קיימים עדין קופים? 10. האם העובדים של ליפטון מקבלים הפסקת קפה? 11. איך יודע בקבוק תרמוס שהמשקה צריך להשאר קר או חם? 12. איך דואגים לכך שהצבאים יחצו את הכביש היכן שמיקמו את שלטי האזהרה? 13. למה כבש לא מתכווץ בגשם? 14. כשהיום אפס מעלות, ומחר יהיה קר פי שניים, כמה מעלות יהיו? 15. למה צריכים לדפוק מסמרים במכסה ארון המתים? 16. אם שום דבר לא יכול להדבק לשכבת הטפלון, איך מדביקים אותה למחבת? 17. מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? 18. האם לאדם וחוה היה טבור? 19. האם ברווז עם רגל אחת ישחה במעגל? 20. שמן זית עושים מזיתים, שמן תירס-מתירס, מהיכן מגיע שמן תינוקות? 21. אם נהג מונית מביא אותך הביתה ברוורס, האם הוא צריך לשלם לך? 22. אם מגיעים עם כלי רכב למהירות האור, מה קורה כשמדליקים את האורות?

למעלה