שאלות של פסח

Angel972

New member
שאלות של פסח ../images/Emo35.gif

נכון יש המון שאלות ששואלים במשך השנה, ומקבלים כתשובה : מה אתה שואל שאלות של פסח
קדימה ... תריצו דוגמאות

spiky1

New member
אוקיי, חיכיתי להזדמנות לשאול

מה זה "תושבים לקידום מודיעין"? מה בדיוק הם עושים? כמה חברים יש בו? מה המשמעות של ההצטרפות? מהי הפעילות של הארגון הזה? מי עומד בראשו? מהם ההישגים שהושגו עד כה ע"י התושבים? תודה
לבנה

Angel972

New member
אני מעדיף

לענות לך על זה בצורה יותר פרטית ... זה לא לעניין לענות על זה פה בפורום. אז תשלחי מייל ל [email protected] ואני מבטיח תשובה מלאה. בסדר

מדוע הסודיות וחוסר השקיפות?

מה יותר רלוונטי לפורום מודיעין ממידע על חבורה הפועלת לקידום העיר? מדוע זה "לא לעניין"? בטוחני שמידע נוסף יעניין רבים מן המשתתפים כאן.

Angel972

New member
בזמן הקמת הקבוצה היו מספר

חברים בפורום שביקשו שלא נערב את הפורום כי אין הם רוצים ששמם ייקשר בצורה זו או אחרת עם שום קבוצה שהיא. אנחנו רק מכבדים את בקשתם ...

מסירת מידע על...

הקבוצה בפורום אינה קושרת אותה לפורום בכל צורה. בדיוק כמו מידע על כל ארגון התנדבותי אחר (עזר מודיעין, מד"א וכו') או על מסעדות/עסקים וכד'. כיצד זה שונה? הרי מטרתה של קבוצה כזאת היא לשנות ולהשפיע ופרסום הינו הכרחי. אם מחר ירצו לכתוב על "תושבים לקידום מודיעין" בעיתון יומי גדול האם תסרבו ע"מ לא להקשר אליו? מופרך לגמרי.

spiky1

New member
אנג'ל, אני אשלח לך מייל

אבל חייבת לציין שאבא של שירה אמר דברי טעם ואני בהחלט מסכימה איתו.

Angel972

New member
אולי לא הבנת נכון ...

לנו אין בעיה להתקשר אל העיתון או אל קבוצה אחרת ...אבל יש מספר אנשים בפורום, שלא רוצים להתקשר אלינואו אל כל קבוצה אחרת. בכל מקרה, צירפתי קובץ המתאר את מהות הקבוצה, ואני מדגיש שחבריה אולי גולשים פה בפורום (רובם) אבל אין המשמעות שכל חברי הפורום מזוהים עם הקבוצה.

yoelth

New member
../images/Emo124.gifבאמת מסמך יפה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לנו

כל הכבוד!

אשמח לסייע ככל יכולתי למאמץ כל עוד אנחנו במודיעין. לגבי הפרסום בפורום, הבנתי אבל הטיעון של חברי הפורום שהתנגדו לפרסום הינו מופרך בדיוק כמו טיעון כזה לגבי פרסומים של עזר מודיעין וכד. בעקבות ההיכרות שלי אתכם מהפורום אני יודע שכל הכוונות טובות וכל המעשים טהורים וטוב שהדברים יצאו אל האור, במקום פרסום בסגנון "הפחת 100 ק"ג בשבוע, שאל אותי כיצד". שוב, כל הכבוד ויישר כח!

itche01

New member
הצהרת כוונות יפה וקולעת. אבל...

השאלה שנשאלה היא מה השיגה ההתארגנות ? האם ניתן להצביע על הישגים ספציפיים ? אני בטוח שהשגים מוכחים ידרבנו אחרים להשתתף ולהצליח.אלא אם כן מדובר בחבורה סודית ומסוגרת

מיקלול

New member
כמה דברים על הקבוצה..

"תושבים לקידום מודיעין" פועלת כמספר חודשים בלבד ועד כה התעסקה בכל מה שפירט יואל. ההישג העיקרי שלנו הוא שמתיחסים אלינו, כיוון שאנחנו קבוצה ולא פרטים. ולכן, מגיבים אל מכתבנו ברצינות רבה יותר, מעדכנים אותנו בהתפתחויות, מזמינים אותנו להשתתף ולהשפיע על המשך פיתוחה של העיר. ההישג שלנו גם יכול להתבטא בכך שאנחנו מצליחים אפילו רק לקדם נושאים בעייתים בעיר. לא ההשגים הם אלו שצריכים לדרבן אחרים להצטרף אלינו, אלא הרצון להשפיע ולעזור לנו להוביל את מודיעין לעתיד שלה. ועוד.. כן היתה עלינו כתבה בעיתון מודיעין ניוז, כך שאנחנו לא נמנעים מפרסום, ועוד יותר מזה , ממש לא מסוגרים. אם תשים לב חלקנו אף מפרסמים את האימייל שלנו ליצירת קשר. אתה מוזמן לכתוב אלינו

itche01

New member
יופי , כל הכבוד ! ויש...

אני בטוח שאתם מאוד משתדלים ופועלים למען הקהילה.ובאמת יפה שאתם עונים על דוא"ל. רק מה, נשאלה פה ,לא על ידי, שאלה פשוטה : האם אתם יכולים לפרט באיזה נושאים פעלתם ומה התוצאות של פעילותכם המבורכת. התגובה (של Angel972)הייתה קצת לא ברורה לי. אני חשבתי ועדיין חושב שהצגת הישגים מעודדת התקדמות ופעילות. אבל זה אני... אם אתם חושבים שפרסום תוצאות פעילותכם פוגע או לא ראוי, מי אני שאומר ההיפך. עלו והצליחו.

spiky1

New member
ושאלה נוספת

שפונה לכל מי שזה רלבנטי לגביו: איך זה שעדיין אין לך חיית מחמד??? מומלץ בחום!!

Angel972

New member
למי שאין זמן לגדל ולהשקיע בחיית

מחמד, עדיף שלא ייקח ... מבחינתי זה יהיה להתעלל ביצור המקסים והקטן ... מקווה שאת מבינה ...

אנג'ל יקירי...

בזמן האחרון אתה התשובה להמוווווון דברים... איש אשכולות אמיתי.. יישר כוח, חזק ואמץ.. ולא..זה ממש לא בציניות!!! אני מחזיק ממך! שי

spiky1

New member
נכון

אולם חתול דורש הרבה פחות תשומת מכלב ומחזיר המון אהבה וכיף. שלא לדבר על כך שזה בריא לגידול ילדים. ואנג'ל יקירי, זה כמובן לא נאמר בהתרסה או בהקנטה, אלא ברוח טובה ובניסיון להפיץ את הידיעה לכלל העולם, שחיית מחמד זה אושר אמיתי. מקווה שאתה מבין

yoelth

New member
../images/Emo26.gif"תושבים לקידום מודיעין"../images/Emo70.gif

על קצה המזלג - מה שכולם כבר יודעים: זו קבוצה קטנה (ואיכותית!) של מתנדבים בעלי רצון טוב שכל מטרתם לקדם את האינטרסים של תושבי מודיעין. ההיכרות הראשונית של הפעילים היתה דרך הפורום הזה, אך הפעילות, כאמור, אינה קשורה לפורום. בין הנושאים שטופלו ומטופלים עד היום: שירותי הדואר שירותי ביטוח לאומי שירותי משרד הפנים מחסור בפחי אשפה ניקיון ותברואה בנית בית כנסת מען גן ילדים ועוד ועוד ועוד כיום אנו עומדים בפני פרוייקט נרחב ומשמעותי , בו אנו מצלמים מפגעים בטיחותיים ותחבורתיים במטרה להגיש תיק מקיף לראש-העיר. תושבים שיודעים על מפגעים כאלה בסביבתם ומעוניינים שהמפגעים האלה יצורפו מתבקשים לפנות ונשמח לסייע.

Boogi25

New member
בעניין נושא בית הכנסת

איך אתם מטפלים בנושא בית הכנסת מעל גן הילדים? ככל הידוע לי אתה אמור להתנגד, לא?

למעלה