שאלות של הדיוט

droriko

New member
תחזור שוב להודעה הראשונה שלי

כתבתי שם במפורש מכבי של קצורין

אם מכבי זורקת זין על הליגה אז למה היא בוכה כל הזמן על החוק הרוסי? כי כל מנהל ומאמן במכבי לדורותיהם יודע שאם הם יפסידו אליפות התקשורת והקהל ישחטו אותם. את בלאט לא שחטו אחרי הפסד האליפות? את אפי לא שחטו אחרי כל ההפסדים שלו בליגה? שלא לדבר על יעקב אדלר שבעקבות אותה עונה נוראית בכלל פרש מהכדורסל.

אתה מדבר על עונה אחת

מתוך 50 ומשו.
מכבי של קצורין איבדה את האליפות ב93, אחרי מיליון זכיות ברצף.
קורה, נראה לי הגיוני וסביר לאבד אליפות פעם ב30-40 שנים של רצף.
בטח כשהמאמן הראשי זה מוצי קצורין.
ומה הקשר לאותה עונה 10 שנים לפני למה שמגדל עשתה ב2003-2004 לא הבנתי.

מכבי לא אוהבת להפסיד בשום מפעל ותמיד תרצה להביס ולהשפיל, גם לא אם היא תשחק נגד הפועל בחצי סגל כמו ש-שימון האידיוט הרצה לשחקניו העונה.
ועדיין היא לא מתייחסת לליגה באותה רמת רצינות כמו זו של היורוליג, בשנה שעברה היה להם רצף הפסדים נדיר בליגה ומנגד רצף נצחונות מדהים ביורוליג שהביא להם מהפך בבית ועליה להצלבה אחרי שכבר כמעט אבדו סיכוי.
בלאט מאמן שנה אחר שנה, למרות הפסד אחד לחיפה.
לאפי לא היה צ'אנס בכלל להצליח במכבי, זה היה כשלון מועד.
ומאמנים אחרים לפני הפיינל פור ברור שנשחטו, כי אז הליגה היתה חשובה למכבי.

droriko

New member
קצורין לא איבד את האליפות ב-93

יעקב אדלר איבד אותה(אני לא מחשיב את קנטי שבסך החליף אותו כשהקבוצה היתה כבר הרוסה)

הסיבה שמכבי פחות טובה בליגה היא החוק הרוסי נטו. למרות כל ההייפ של התקשורת(שכידוע מאד "אוהבת" את מכבי) הליגה שלנו בינונית מינוס בדיוק כמו לפני 20 שנה. חוץ ממכבי אין אף קבוצה ששווה יורוליג.

droriko

New member
ויל סולומון היה שחקן נוראי

מפוצץ בכישרון אבל בהתאם גם מפוצץ באגו. לא זכור לי שחקן כזה אגואיסט על הפרקט בישראל.

droriko

New member
את השניים הראשונים אני זוכר ממש במעורפל

אבל לגבי אנקרם אתה בהחלט צודק. שחקן מגעיל.

מה רצית, שהוא ימסור לאיזה ווינפרד קינג

שיזרוק?

תזכרו ששחקנים כאלה לפעמים משחקים ככה כי זו הוראה של המאמן.

מכבי של השנה של אנקראם היתה כל כך רעה.

הנפלד

היה שחקן מעפן, נקודה.
מהשחקנים הכי בלתי נסבלים שראיתי, ואני לא מחפש שחקנים שדופקים שואו כי אני מת על טים דנקן ואחרים(קוז'י) שאומרים שהם אפורים אבל יעילים.
שחקן שמגרד את ה2 מטר מלמטה שפאקינג לא היה מסוגל להטביע, בקושי קפץ מעל נייר עיתון וכל ההגנה "הנפלאה" שלו היתה צביטות ולכלוכים עם כל כל הכבוד לחוכמת המשחק שלו שהיתה קיימת.
במבחן הזמן שחקן כמוהו לא משחק ברמות של מכבי, עד שהוא לא עף מהחמישיה ובינוני כמו קומג'יס עלה במקומו הם לא באמת הגיעו למשו עד כמה שזכור לי.
שלא לדבר על זה שהוא היה נגר, כל האגדות על הקליעה המופלאה שלו בקוניטקט לא תופסות כי בכל הקריירה שלו במכבי הוא היה שחקן מביך.

היחידי מכל הרשימה הזאת שהוא שחקן שעומד במבחן הזמן זה דורון שפר, אולי אולי עודד קטש אבל מצד שני הוא לא שמר על כלום.

droriko

New member
את בכלל לא נולדת שהוא שיחק

אחחח הילדים החוצפנים של היום....

droriko

New member
"שפאקינג לא היה מסוגל להטביע"

כן בשביל זה הביאו אותו למכבי,בשביל להטביע. פשוט הוא שיחק בקונטיקט,אז חשבו שהוא כל הזמן מטביע,כי בארה"ב הם כל הזמן מטביעים שם.

גבר

עוד לא הבנת שאני לא באמת בת ולא באמת בת ב17?

שחקן בגובה של 2 מטר שלא מסוגל להטביע זה פתטי(ובמקרה שלו גם לקלוע או לכדרר, במכבי - ולא מעניין האגדות מקונטיקט)
גם שחקן מקצוען מעל 1.85 שלא מטביע זה די מביך, אבל ניחא.

droriko

New member
לא,אני חדש פה

ומה זה משנה אם הנפלד כן הטביע או לא הטביע, אם הוא תרם איפה שרצו שהוא יתרום. בשביל דאנקים היה לך את האפמן ואת פופה. אגב גם כשהם לא הטביעו אלא סתם הניחו את הכדור לתוך הסל "ברשלנות" זה עדיין 2 נקודות. בכל אופן,אצל פיני הנפלד היה שחקן חמישיה, נראה לי שהוא ידע מה הוא עושה.

הטביע או לא זה שולי

זה בין שאר החסרונות שלו, איך בן אדם בגובה 2 מטר לא מסוגל פאקינג להטביע כשיש לו חצי מגרש שלם פנוי?
ושוב, הבן אדם היה נגר גם אם במכללות הוא הראה איזו יכולת מופלאה לקלוע שלשות וחצי מרחק, במכבי הוא היה מכניס סל רק מטר מהטבעת פחות או יותר למעט הבלחות, סה טו.
הוא גם לא היה שומר כזה גדול, קני וויליאמס ושחקנים אתלטיים חגגו עליו, הוא היה שחקן די מגעיל ומלוכלך שצובט ושורט עם חוכמת משחק ואופי, לא המגן הגדול שעשו ממנו.
לא שחקן מגעיל ברמה של לכלוך ובלתי ספורטיביות סטייל פניני ואחרים אבל לא בדיוק מה שהייתי רוצה לראות במשחק כדורסל.

אם אני לא טועה ונראה לי שאני לא טועה, מכבי הגיעו לגמרים וכו' כשהנפלד הפך לשחקן ספסל וקומג'יס או איך שלא קראו לשחקן האפור הזה פתח במקומו בחמישיה או במינימום נגס לו חלק ניכר מהדקות.

Saladin

New member
תכלס צודק.

"בקושי קפץ מעל נייר עיתון"

אבל איך אתה עדיין אדום אני לא מבין...

סלים וארזה

New member
מנהל
האידום נקבע בתחרות שבועית של ניחושים כל שבוע אדום חדש בהתאם למי שניחש הכי טוב במשחקי הליגה

Saladin

New member
נראה לי שצריך לחשוב על צבע מיוחד בשבילו.

למקרה שיזכה עוד פעם בתחרות הניחושים (ואולי גם אם לא יזכה).

כפרע

עובדתית הנפלד היה שמנמן ורופס רוב הקריירה המקצועית שלו, ולא קפץ מעל נייר עיתון.
הבן אדם היה מגיע למתפרצת עם חצי מגרש פנוי ומקבל גג מהטבעת, ראיתי את זה במו עיניי זה היה מביך.
בן אדם בגובה 2 מטר, PF בגובה 2 מטר....

בנתיים אתה ואחרים כותבים דברים והכל מתברר כשטויות אז ניחא, נדב הנפלד זה לא אקסיומה מדובר בעוד שחקן - זה לא ג'ורדן או מג'יק, אם הייתי אומר משהו בסגנון על אחד מהשניים האלו ואחרים גדולים הייתי מבין את העובדה שאתה חושב שיש לך איזו זכות להתנשא(ואין לך אתה לא בדיוק הראת פה הבנה ממה שיצא לי לקרוא בפורום), אבל אני כולה מדבר על שחקן כדורסל מהמזה"ת שלא עשה יותר מידי בקריירה שלו בקנה מידה גלובלי, סה"כ נדב הנפלד שזכה בלוליוליג או וואטאבר ותמיד כשחקן נישה.

למעלה