שאלות של דרור בר

JeTfIrE

New member
שאלונת קטנטונת..

השרשור הזה מדבר של D&D (מבוכים ודרקונים אם אני לא טועה) מכיוון שאני שחקן גרוע!(מגמן...פוקימון..וכו') אתם יכולים להסביר לי את זה? כאילו את D&D אם זה משחק מחשב או משחק קופסא וכמובן איםה אפשר להשיג אותו וכמובן שמות...

DDN

New member
למה שחקן גרוע?

מה קשר בין מגמן לפוקימון ושחקן גרוע? בכל מקרה, D&D זה לא משחק מחשב ולא משחק קופסא. זה משחק תפקידים, ויש לך את ההסברים למשחקי תפקידים גם למעלה בטאגליינז (השורה שזזה) וגם בשאלות נפוצות. המשך יום טוב!

JeTfIrE

New member
o_O אני יוטדע שזה משחק תפקידים!

אני פשוט רוצה לדעת את השם שלו

רמץ

New member
אבל זה לא זה ולא זה

יש משחקי מחשב מבוססי משחקי תפקידים: Neverwinter Nights, Diablo וכיוב'... יש גם מעט משחקי קופסה מבוססי משחקי תפקידים: טליסמן וכיוב'... אבל הם רק מבוססים על משחקי תפקידים באותו אופן ש-Fifa מבוסס על משחק ספורט ו-הרמז מבוסס על בלשות. משחק תפקידים הוא משחק חברתי שלא מתנהל במחשב וגם לא על לוח משחק. אני יכול לכתוב עכשיו שעה ולתת עוד הסבר למהו D&D ומהם משחקי תפקידים, אבל אתה יכול באותה מידה לקרוא בקישורי הפורום שהזכיר DDN מעלי.

JeTfIrE

New member
o_O

אז רק רגע... בלבלתם אותי לגמרי! D&D זה לא משחק מחשב אבל זה משחק קופסא!? אין אותו למחשב...או לכל קונסולת משחק אחרת?! אז מה זה D&D למה הוא ואיך הוא!?

Ferenheit

New member
חומר קריאה

היכנס לאתר התעשיה הגובלינית www.goblinindustry.co.il ולחץ על "מהם משחקי תפקידים" בתפריט שבצד שמאל.

למעלה