שאלות קיומיות

סpap

New member
איזה סרט פצצה זה, אה

ות'סרט "כוח המשיכה" ראית?
איזה סרט משעמם
בחיים שלי לא ראיתי כזה סרט משעמם
והוא בלוקבסטר
עבר כבר ת'חצי מליארד

AsAf2810

New member
המדד שלי במקרים רבים

לסרט גרוע, זה אם הוא גרף סכומי עתק.
אגב, הייתי היום ב"משחקי הרעב" ובניגוד לביקורות, אני אהבתי את הראשון הרבה יותר.
"מחוז 9" נמצא ברשימת עשרת הסרטים האהובים עליי. פשוט יצירת מופת. ואם אהבת את כוכב הסרט, שרלטו קופליי, תוכל למצוא אותו מגלם את ה- bad guy בסרט "אליסיום" לצדו של מאט דיימון.
את "כוח משיכה" טרם ראיתי וספק אם אראה. כבר בטריילר הבנתי שמדובר בסרט גרוע להחריד. ואם זה לא מספיק, אני גם לא בדיוק מחסידיו של ג'ורג' קלוני.

שלושת הסרטים הכי טובים שראיתי השנה:

1. "אסירים", בכיכובם של יו ג'קמן וג'ייק ג'ילנהול.
2. "ג'אנגו ללא מעצורים", בכיכובם של ג'יימי פוקס, כריסטוף ואלץ (הקצין הנאצי מ"ממזרים חסרי כבוד"), לאונרדו דיקפריו וסמואל ל. ג'קסון.
3. "רווח וכאב", בכיכובם של מארק וולברג ודוויין ג'ונסון.

תראה אותם ותודה לי אחר כך.

צלשלספק

New member
אחד ושניים ראיתי, את השלישי לא יצא לי...

הכי אהבתי את ג׳נגו, סרט חזק.

אסירים גם סרט מעולה. יו ג׳קמן משחק אחרת לגמרי ונראה אחרת לגמרי מהסרטים היותר מוכרים שלו (וולברין). הסרט רק ממחיש עם כמה עומק ומורכבות הוא יכול לשחק. את ג׳יק גילנגהול מאוד אהבתי בסרט ההוא שלו שברח לי שמו מהראש, הבדיוני הזה על הרכבת, אם אני לא טועה הסרט ההוא הקפיץ לו את הקריירה.

AsAf2810

New member
תראה את הסרט השלישי

ממליץ בחום. לגבי הסרט של ג'ייק ג'ילנהול, אתה התכוונת ל"קוד מקור". סרט גרוע לטעמי.
אם אתה אוהב את השחקן, ממליץ לך על שני הסרטים הבאים שלו: "דוני דארקו" ו"זודיאק".

צלשלספק

New member
דוני דארקו מעולה, ישן וטוב.

אראה את השלישי.

זודיאק ראיתי, ולא זוכר על מה זה. עשית לי חשק לראות גם אותו.

צלשלספק

New member
כן. מזמן...

תראה, עד לא מזמן הייתי יורד קצת על סרטים "ותיקים" בצפיה בVIOOZ, כאלו שדווקא באיכות סבבה לגמרי

הקטע הוא שהאנטי וירוס הזמן קופץ לי שם
(NOD32, שזה לא אנטי וירוס מעפן שקופץ סתם או כזה שלא מתפקד ולא קופץ בכלל או כזה שקופץ שתקנה אותי או כזה ש"עלה עלייך" שהתקנת אותו באותה הדרך שהורדת את הסרטים
) ,

ובקיצור נראה לי שיש שם מכת וירוסים או טרויאנים, רוגלות ושאר מרעין בישין ומזיקי מחשב שונים

אז אני נמנע מסרטים בצפייה ישירה עקב כך, ודווקא מאוד

אשמח לקבל לינקים לצפייה ישירה באיכות סבבה במקום נטול וירוסים במסר פרטי ממי שיש לו לינקים כאלו, אחרי שניסה כמה אתרים ומצא מקום סבבה ונטול וירוסים או תמונות של בחורות ערומים

תודה

shayCn

New member
תגיד אסף

כמה זמן לוקח לתל אביבי להדליק נר ראשון של חנוכה?

לי נראה שזה הולך לקחת לו לפחות ערב שלם..

"כוח המשיכה" אחת החוויות הקולנועיות החזקות

שהיו לי בחיים, אם לא החזקה שבהן.

אותנטי בצורה מפחידה (במיוחד עם התלת מימד).

סpap

New member
הדעות בקשר לסרט הזה נחלקות (בדיוק) לשתיים

1)הסרט הכי משעמם בכל הזמנים. (כולל הפצוע האנגלי).

2) אחת החוויות הקולנועיות החזקות שהיו לי בחיים, אם לא החזקה שבהן.

לא עניין של אפקט ספציפי

פשוט הצילום בתלת מימד נותן תחושה מציאותית מדהימה. כאילו אתה באמת בחלל, מרחף לך ליד כדור הארץ... עד היום לא ממש נהניתי בסרטי תלת מימד, גם התלת מימד באוואטר לדעתי היה פחות משכנע.

shayCn

New member
התלת מימד בסרט נותן הרגשה של ריחוף ליד כדה"א

אבל לדעתי זה היה זניח בסרט.הרעיון של עצמים שנעים בחוסר גרביטציה ונעים לכיוון הצופים היה מרשים בעיניי.תוסיף לזה נופך של רגש..למשל כשהיא
בוכה בתוך המעבורת והדמעות שלה נעות בחלל ונדבקות למקרן,נתן לזה תוספת מרגשת.

למעלה