זה מידע בדוק?
י ילד חורף New member 1/11/03 #32 כן, מידע בדוק את מוזמנת לבדוק באתר של המרכז הארצי (בקישורי הפורום) או סתם לשאול אנשים שאת מכירה
י ילד חורף New member 31/10/03 #15 לפסיכומטרי אין משמעות בתואר שני כנראה היא מסיימת תואר ומתחילה ללמוד תואר ראשון במקצוע אחר. למיטב ידיעתי גם אין תואר שני בקלינאות תקשורת - אבל לא בדקתי את זה עד הסוף.
לפסיכומטרי אין משמעות בתואר שני כנראה היא מסיימת תואר ומתחילה ללמוד תואר ראשון במקצוע אחר. למיטב ידיעתי גם אין תואר שני בקלינאות תקשורת - אבל לא בדקתי את זה עד הסוף.
B bugslife New member 1/11/03 #27 סתם טעות בידיך, ילד חורף יקר, יש תואר שני בקלינאות תקשורת, ואני אכן רוצה לעדות תואר ראשון נוסף. מדינה אוכלת יושביה...
סתם טעות בידיך, ילד חורף יקר, יש תואר שני בקלינאות תקשורת, ואני אכן רוצה לעדות תואר ראשון נוסף. מדינה אוכלת יושביה...
Q qet1 New member 31/10/03 #11 בשרשור הגדול שבעמוד הזה הוא כתב בהודעה אחת שהוא שיפר בין הראשון לשני ביותר מ 100 נקודות ובהודעה אחרת שבראשון הוא קיבל 657 כלומר...בשני הוא קיבל יותר מ 757...
בשרשור הגדול שבעמוד הזה הוא כתב בהודעה אחת שהוא שיפר בין הראשון לשני ביותר מ 100 נקודות ובהודעה אחרת שבראשון הוא קיבל 657 כלומר...בשני הוא קיבל יותר מ 757...
י ילד חורף New member 31/10/03 #13 יש גם את adidushim ששיפר באיזה 150 נקודות (נראה לי יותר) והזמינו אותו לבירורים במרכז הארצי
י ילד חורף New member 31/10/03 #14 שאלה אחרת - מישהו מכיר מישהו שלא ? כמעט כולם משפרים ציון במועד השני, אני לא זוכר מי, אבל מישהו פה כתב שבממוצע משפרים את הציון ב-30 נקודות.
שאלה אחרת - מישהו מכיר מישהו שלא ? כמעט כולם משפרים ציון במועד השני, אני לא זוכר מי, אבל מישהו פה כתב שבממוצע משפרים את הציון ב-30 נקודות.