שאלות קטנות

liya24

New member
פסיכטמטרי - ציון

אני עשיתי פסיכומטרי לפני כמה שנים, קיבלתי את התוצאות וזרקתי את המכתב. עכשיו אני ממש לא זוכרת כמה קיבלתי... אם מישהו יודע איפה אני יכולה לברר שיכתוב לי תודה

HUhybrid

New member
קצת קיטבג: בשביל להירשם שוב לבחינה-

הפסיכומטרית, אני צריך לקנות עוד פעם את החוברת הזאת? או שאפשר להשיג את טופס ההרשמה בשביל האגרה בדרך אחרת?

NGE09

New member
מועדים

מה מועדי הפסיכומטרי אחרי דצמבר הקרוב? תודה

bonzodi

New member
שאלה

מישהו כאן מכיר אנשים ששיפרו/שיפור ממועד אחד לשני. תודה מראש.

bugslife

New member
מתי אפשר לגשת למועד נוסף?

המדריך שלי מהפסיכומטרי אמר לי שיש לי אפשרות לגשת בפברואר אם נבחנתי במועד אוקטובר. זה נכון? בכל אופן, קיבלתי 639 בבחינה, שזה שיפור של 77 (!) נקודות מהמועד הקודם (לפני 3 שנים...אני כבר לקראת סוף התואר הראשון שלי). בכל אופן, אני דיי בטוחה שהציון מספיק לי למה שאני רוצה להתקבל- קלינאות תקשורת, ולכן אני כנראה אעשה מועד נוסף (שלישי- טירוף, לא?).

מ מ ת ק

New member
יש לי שאלה.............

ביום ראשון אני נרשמת ללחמן לקורס פסיכומטרי ואני רוצה ללמוד אדריכלות בטכניון באוקטובר בשנה הבאה, מתי אני צריכה להירשם לטכניון? אני יכולה להראות רק את טופס ההרשמה לפסיכומטרי ותעודת הבגרות הזמנית שהבה"ס מדפיס עד שמקבלים את הרישמית...רק בפברואר......?

נטלללי

New member
שאלה קטנה....

עשיתי פסיכומטרי בשביל לנסות להתקבל לעתודה. קיבלתי את הציון (664 אם זה משנה)- ועכשיו מה?? מה אני אמורה לעשות?? מישהו יודע? ליצור קשר עם הצבא או משהו? תודה

תענו בבקשה...

שלום לכולם! ... קודם כל קיבלתי אתמול את הציון שהוא 616 ולדעתי לפעם ראשונה זה די בסדר, אבל אני ניגשת למועד אפריל . רציתי לשאול איזה פסיכומטרי נחשב? האחרון או הגבוה מבין השניים???

איזה ציון נחשב?

שמעתי הרבה דעות שלוקחים את האחרון או את הגבוה.. מישהו יכול לומר לי בוודאות איזה ציון לוקחים? על סמך מידע ולא על סמך ניחושים! בבקשה...

bryan

New member
האם זאת תהיה טעות לעשות את

הדבר הבא במבחן: לעשות קודם את החלק בעברית.לסיים תוך כמה דקות(בקטע העברי אני תותח), אחרי זה לעשות את אנגלית שגם זה הצד החזק שלי ולהשאיר לסוף את החלק שאני הכי פחות חזק בו:מתמטיקה. מה אתם אומרים? אני מחכה לתגובות

HUhybrid

New member
דרך המרכז הארצי לבחינות והערכה

דרך המרכז הארצי לבחינות והערכה (עמותה רשומה) טלפון: 02-6759555 אימייל: [email protected]

HUhybrid

New member
אני פשוט מנסה לגרום לאנשימים פה ../images/Emo9.gif

לדבר פחות על הציונים ולהפסיק להתבעס... "ערכת הרשמה לבחינת הכניסה הפסיכומטרית אפשר לרכוש בכל חנויות הספרים האוניברסיטאיות, ברשת "סטימצקי" ובחנויות אחרות, וכן בפניה ישירה אל המרכז הארצי לבחינות ולהערכה." (כללי הרשמה, סעיף א')

מקווה שהוא לא ייפגע שאפרסם את המקרה

שלו ללא רשותו...בכ"א אני מדבר על "ילד חורף", שע"פ מה שהוא אומר הוא שיפר ב100 נק' את הציון שלו...כמו כן אני מכיר אחד שבמועד הבחינה הראשונה לא הרגיש טוב ולכן הוציא באותו מועד 400~...במועד השני הוא הוציא 600~

qet1

New member
לא ניתן בפבואר, רק באפריל

לא ידעתי שצריך פסיכומטרי גם לתואר שני...

qet1

New member
סימנת בטופס הרשמה שאת רוצה שהתוצאות

יישלחו לצבא? בכל מקרה, בפורום עתודה(159) במאמרים יש פירוט מלא של כל מה שצריך לעשות כדי להירשם לעתודה בהצלחה

מידע מבוסס!

קראי כאן סעיף "תוקף הבחינה" שורה 5 והלאה...מתוך "ידיעון למועמד לאת"א לשנת הלימודים תשס"ד"...מספיק מבוסס עבורך?

זה לא אתה קובע מה לעשות קודם...

אם הפרק הראשון במבחן יהיה כמותי תצטרך לעשות אותו ראשון. אתה עושה את המבחן פרק פרק מההתחלה לסוף, ואסור לך לעבור פרק לפני שהסתיים הזמן של הפרק שאתה נמצא בו.

bryan

New member
או קיי

זאת היתה שאלה של אחד שפעם ראשונה ניגש למבחן הזה וזה די חדש לו

למעלה