שאלות קטנות ונצל"שים

Hinamori

New member
מה? OO;;../images/Emo58.gifלפרק הראשון

האנגלית בספר ממש קלה! ס_ס הפרק הראשון לקח לך הרבה זמן כי אוכלי המוות מדברים בשפה גבוהה כזאת כדי לכבד את וולדמורט, אין שום קשר לשיעמום ם.ם וזה הפרק הכי קשה שקראתי עד עכשיו בספר וגם הוא לא כזה נוראי.

Ronis13

New member
את מתכוונת ../images/Emo58.gif

שבגלל שהיה שם את כל הקטע עם המון המון תיאורים עד שסנייפ ואוכל המוות השני מגיעים למקום ההוא של האוכלי מוות, אז בגלל זה השפה בפרק הראשון היתה קשה לקריאה? מה לגבי הפרקים הבאים, שפה יותר קלה?

Aquarius21

New member
שלום לכוולם!../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

קודם כל אחלה פורום! נחמד להיות במקום שבו כולם אוהבים את הספר הזה כ"כ! מישהו יכול להזכיר לי משהו לגבי הסוף של הספר השישי? מה דמבלדור חושב שששת ההורקרקסים הם? ושאלה נוספת- מה הפירוש של המילה הורקרקסים?

לי יש שאלה קטנה ומנוצל"שת. ../images/Emo58.gif

רק אותי הלחיץ כשבעמוד מס' 28, הארי צעק "שקרים!" כשהתעצבן, בדיוק כפי שעשה וולדוּש בעמ' ה-85? אני צריכה ללכת לישון.

wine forever

New member
=/ ../images/Emo58.gif

גם את היית אומרת 'שקרים' אם היו משקרים לך... לילה טוב

קודם כל, לא. ../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif

וגם, קיים אמצעי ספרותי הקרוי בלשון העם "foreshadowing", עייני ערך. לכל אורך הסאגה, מתואר, נרמז ונידון קשר עמום ומסתורי כלשהו בין הארי ללורד וולדמורט, חיבור מסוג מסויים. גם כאן, כשגם הארי וגם וולדמורט משתמשים באותה קריאה נזעמת בדיוק, נרמז קלות אותו חיבור ביניהם. בוקר נעים.

wine forever

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין מעדיפה להגיד "שקרים" במקום המילה הארוכה והמסורבלת הזאת... XD ערב טוב

skaramoosh

New member
|ספויילר| למשפט 1 בפרק 2

תמיד ידעתי שהארי נקבה במחזור! תמיד! $ $(%*)$(*%$(% *$#(%*$ Harry was bleeding. רואים?

uw213

New member
גם אני...

אולי אני מתקדם ממש לאט, אבל לפחות אני מבין פחות או יותר מה הולך שם.... והי, אני יכול לדרת עליכם שרובכם באמת יודעים אנגלית כמו שצריך, ותסיימו את הספר באיזה יומיים. לי, לעומתכם, יקח איזה חודש לגמור אותו! יש לי חודש שלם להנות מהספר!

למעלה