שאלות קטנות ונצל"שים

אנה92

New member
דיי צפוי שזה יקרה... אני בלי עין רעה נזהרת

זה מאוד מאוד קשה אבל בכל זאת אני בעמוד ה100 ומשו בספר ואני מתעקשת לא להרוס לעצמי חברה שלי עושה לי "אני יודעת את הסוף!!" אז אמרתי לה "אל תספרייייי!!!!!! ביי אני מנתקת!" חח אז היא כזה "למה?!?!" אבל השבעתי אותה שלא תספר =] אז אמן אמן אמן אני לא אדע את הסוף

Sernas

New member
../images/Emo58.gifשאלה בקשר לפרק השני

בקטע שהארי קורא את קורות חייו העצובות של דמבלדור, מוזכר דו קרב מרהיב בין דמבי לבין grindewald בשנת 1945, מי זה בדיוק? סופר עליו בספרים הקודמים? אם מספרים עליו בספר הזה אז עזבו ואל תגלו, פשוט תגידו שלא סופר עליו לפני זה. בנוסף לכל, מצאתי את השם של הפרק הראשון מצחיק בטרוף, כי דמיינתי איך זה יתורגם לעברית " אדום האופל מתרומם" (יש מצב שהמתרגמת באמת תתרגם את זה כך, כי תרגומיה באמת זוועתים).

אנה92

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

חחחחח איזה תירגום ואממ זה לא ניראה לי כ"כ חשוב לעלילה על הקוסם הזה גם אני לא הכי הבנתי

Danielovich

New member
הוא הוזכר בספרים קודמים

אפילו דיברו עליו בפורום, אתם מוזמנים לחפש. בכל מקרה המלחמה של 1945 בעצם בעולם המוגלגים הייתה מלחמת העולם ה-2.

Mellow29

New member
../images/Emo45.gif

רולינג כמדומני אמרה שגרינדוולד ותומכים היו בעצם המקבילים הקסומים של היטלר והנאצים.

Word Up

New member
הוא הופיע בקלף של דמבלדור בצפרדעי השוקולד.

בספר הראשון בקלף של דמבלדור רשום שהוא הביס אותו.

../images/Emo58.gif שאלה קטנה...

קראתי תקציר לספר שמישהו תירגם פה, והייתי רוצה לדעת (ספוילר) מה הם "הקדושים הקלטניים" או "רוחות המוות". (כלומר, מה הקשר לשם הספר). אשמח לתשובה=]

Mellow29

New member
../images/Emo58.gif

לא בדיוק הבנתי ואני לא סגור על זה. אבל פעם לפני המון זמן היו 3 אחים שניסו לנצח את המוות. כל אחד מהם קיבל חפץ כלשהו בשביל המטרה הזאת - שרביט שאיתו אי אפשר להפסיד דו קרב (Elder Wand) , גלימת העלמות שלא נהרסת (והארי מתרגש כשהוא שומע את זה- הוא מאמין שהגלימה הזאת היא שלו) ואבן שיכולה להחזיר אנשים לחיים (Resurrection Stone). הארי מאמין שכל החפצים האלה יעזרו לו לנצח את וודלמורט. בסוף מתגלה בהמשך ....
'שרביט-האבות' היה שייך לדמבלדור, וולדמורט האמין שהוא מחזיק בו אחרי שהוא הרג את סנייפ. אבל הארי מרגיש שהשרביט דווקא שייך לו בגלל שהשרביט שייך למאלפוי והארי הציל את מאלפוי, ואז בדו קרב משום מה וולדמורט שולח 'אבדה-קדברה' שחוזרת אליו והוא מת...... XD

IreeEena

New member
המ יש לי שאלה..

אני לא חלק מהפורום או משו אבל נכנסתי באופן חד-פעמי כדי לשאול משהו... אתם יודעים מתי יוצא הספר השביעי בעברית? או שכבר יצא? P: חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי תשובה תודה מראש XP וסליחה על ההודעה החדשה, לא ידעתי לאן לשרשר P:

ToryMaster

New member
שאלות קטנות ונצל"שים, הוא אפילו נעוץ.

יש אפילו תקנון שעונה בדיוק על זה, וממש מעליו יש תשובה לשאלה שלך.

שאלות, בקשר לכריכה ופרק 5../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

1.קיבלתי את הכירכה קשה, והציוק לש הארי וולדי ברקע הכתום הזה לא ממש היה בתוך הסף, זה היה מיןדף כזה שעוטף אותו ויכול לצאת, זה נורמלי? כה היו כל הספרים בסניף... 2.בפרק 5
לא הבנתי את הבדיחה של ג'ורג עם holey -_- מישהו מוכן להסביר לי?

EvyatarB

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

holey=hole hole=חור -> חור=אין לו אוזן קאפיש?

Gummy Bears

New member
אכן לא הכי מצחיק בעולם,../images/Emo58.gif

אבל היכולת של ג'ורג' - ושל ג'קר - להתמודד ככה בהומור במצבים כאלה קשים, ראויה להערצה לדעתי.

Gummy Bears

New member
זה באמת טראגי. ../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

והיא לא נפלה, זה הסנייפ הזה!

ובכן, ../images/Emo58.gif

הוא אמר שהוא מרגיש "saintlike" - כלומר, קדוש - ומילה אחרת לזו היא "holy", שהיא הומופון למילה "holey", מחורר (שזה מה שהיה ג'ורג', איוו!). תכל'ס, באמת בדיחה עלובה למדי.

למעלה