זה ממש ממש לא משנה אם
אני ותיקה או לא(ולא,הבית קפה הזה כולה בן חודש),יש דרך להגיד דברים ואין אדם שיצעק עליי,ואם זה במסגרת הזו של העבודה,וכאשר יש לי אופציה לעזוב אז לא אשאר הרבה זמן במקום שצועקים על צוות המלצרים. אין לי כוח אפילו לקרוא את כול החפירה שלך,אבל באופן כללי אני חושבת שבכול עבודה(זה כולל את המסעדות השונות)יש כללי עבודה אחרים,אין ספק שפריסת לחם במכונה מאוד תתרום לי לחיים,זה מה שאני מצפה לעשות כול הזמן,ואם אפשר אז אתפרנס מפריסת לחם או שפיכת שמן זית ועלי טימין שחתוכים בצורה כזו או אחרת,זה ממש הופך אותי לאדם משכיל,מבין ומהיר יותר ולא איזשהו תואר באוניברסיטה,, אם לא הבנת,אני מדברת פה על פרופורציות. וכהבוסית צועקת אז לא נעים לי ולאף אחד אחר לשמוע את זה.זה שהיא באה ב6 בבוקר לפתוח את הסניף,לא יוצאת להפסקה עד 5 בערב כי "אין לי זמן והיה לחץ",ובמקביל גם לא מוציאה את המלצריות ממשמרת בוקר להפסקה שמגיעה להן וטוענת שזה מפני שהיא עצמה לא יצאה להפסקה זו כבר לא בעיה שלי,אלא בעיה קשה של המנהלת. אני באה לעבוד עבודה זמנית,ולא להיות עבד של לחמים,שטיפת שירותים,פילוש רצפות או הגשת סוכרים. ומה אתה משחק אותה אבא של אותן עובדות?איזו זכות יש לך לצעוק עליהן מול לקוחות,אם בכלל? על אנשים כמוך אני נוהגת להגיד שהם האממ..בוא נסיים את הדיון כאן כדי שלא אחסם.
זה ככה בקטנה