שאלות? פה

ואני אכן ביקשתי שתפסיקו

וזה תקף לגבי שניכם - אם אתם רוצים להמשיך את הדיון, אז במסרים. אל תגרמו לי למחוק עוד הודעות.

lb22

New member
למה את מגיבה אליי?!?!?!

בחיית..זה שהיא מגיבה לי גם אני אשם? וד"א...אני עדיין צוחק מהקטע עם הגלידה ..... חזק...

הגבתי אליך

כי ההודעה שלך הייתה שם, היות שאת ההודעה שלה מחקתי. די כבר להיות רגשי. אני מצפה לבגרות משניכם. לגיטימי, לא?

SimplyMe1

New member
זה ממש ממש לא משנה אם

אני ותיקה או לא(ולא,הבית קפה הזה כולה בן חודש),יש דרך להגיד דברים ואין אדם שיצעק עליי,ואם זה במסגרת הזו של העבודה,וכאשר יש לי אופציה לעזוב אז לא אשאר הרבה זמן במקום שצועקים על צוות המלצרים. אין לי כוח אפילו לקרוא את כול החפירה שלך,אבל באופן כללי אני חושבת שבכול עבודה(זה כולל את המסעדות השונות)יש כללי עבודה אחרים,אין ספק שפריסת לחם במכונה מאוד תתרום לי לחיים,זה מה שאני מצפה לעשות כול הזמן,ואם אפשר אז אתפרנס מפריסת לחם או שפיכת שמן זית ועלי טימין שחתוכים בצורה כזו או אחרת,זה ממש הופך אותי לאדם משכיל,מבין ומהיר יותר ולא איזשהו תואר באוניברסיטה,, אם לא הבנת,אני מדברת פה על פרופורציות. וכהבוסית צועקת אז לא נעים לי ולאף אחד אחר לשמוע את זה.זה שהיא באה ב6 בבוקר לפתוח את הסניף,לא יוצאת להפסקה עד 5 בערב כי "אין לי זמן והיה לחץ",ובמקביל גם לא מוציאה את המלצריות ממשמרת בוקר להפסקה שמגיעה להן וטוענת שזה מפני שהיא עצמה לא יצאה להפסקה זו כבר לא בעיה שלי,אלא בעיה קשה של המנהלת. אני באה לעבוד עבודה זמנית,ולא להיות עבד של לחמים,שטיפת שירותים,פילוש רצפות או הגשת סוכרים. ומה אתה משחק אותה אבא של אותן עובדות?איזו זכות יש לך לצעוק עליהן מול לקוחות,אם בכלל? על אנשים כמוך אני נוהגת להגיד שהם האממ..בוא נסיים את הדיון כאן כדי שלא אחסם.
זה ככה בקטנה

lb22

New member
להגיד מה אני ?

אני עובד יותר טוב ממך זה בטוח. לפחות אחד שמנסה : 1. להנות בעבודה שלו למרות שעוד שנה וחצי היא כבר לא תיהיה העבודה שלה. 2. אחד שמנסה לתרום למקום בו הוא עובד בעיקר אם זה כמו שאמרת סניף חדש שצריך להראות ששווה היה לפתוח אותו. 3. אחד שמנסה לגרום לעובדים החדשים להתמקצע כי וואלה עבודה זמנית אבל עדיין כאשר אתה עובד בסניף הכי טוב של הרשת בה אני עובד צריך להשאיר את הרמה כמו שהיא ולא לרדת ברמה. ואני לא צועק עליהן לא בפני לקוחות ולא פני חנות ריקה. אני מסביר להן מה לעשות ואיך לעשות את זה יותר טוב. מה לעשות , כנראה שאת לא כ"כ רוצה לעבוד שם מה אני אגיד לך תתפטרי? תמצאי עבודה אחרת? אבל למה לעבוד במקום שאת סובלת בו? זה היה לגבי החלק האחרון של החפירה היפה שלך (אם כבר הגענו לכאלו תחומים). אם במקום העבודה שלך צריך לסדר את המפיות בצורה מסויימת את צריכה לסדר אותן ככה ולא לפי מה שבא לך , אם במסעדה שאת עובדת בה חותכים את הלחם בצורה מסויימת את תעשי את זה , אותו כנ"ל לגבי הסוכרים והשמן את עוד לא בעלת המסעדה שאת תעשי מה שאת רוצה בעבודה שלך. אצלי עכשיו החליפו מנהל , המנהל החדש הגיע ועשה המון שינויים שלרוב השינויים שלו אני מתנגד אבל הוא עדיין המנהל סניף ולא אני , אז את הדעה שלי הבעתי ועדיין אני יעשה מה שהוא אומר לי רק מהסיבה שכרגע הוא בכיר ממני. בקשר להפסקות שאין לך זה כבר דיון לפורום אחר זה ממש לא קשור לאם את חותכת את הלחם כמו שצריך או לא . אבל באמת רע לך שם? תתפטרי....זה הפתרון למצבים כאלו.

זה כבר נהיה מוגזם

אנחנו לא מנהלים כאן תחרות מי עובד יותר טוב ממי, בבקשה לא לרדת לפסים אישיים, זה לא לעניין.

Marble Arch

New member
הערה קטנה ואחרונה:

לשאול מלצרית למה היא לא שמה אגוזים בסלט, זה די מקביל ל: לשאול נציגת שירות לקוחות בחברה סלולארית למה היא לא הוסיפה אפשרות של שעון מעורר לפלאפון. לשאול מוכרת בחנות ספרים למה היא החליטה שהדמות הראשית היא 1.80. זה לא שחסרים אגוזים ולא ידעתי אותה, אבל קורה, באמת שקורה מדי פעם, שעושים טעויות במטבח! אללי, שכחו להוסיף למעלה אגוזים. היא קיבלה את האגוזים שלה בצלוחית מיד, ההערה שלי היתה רק לגבי חוסר ההבנה הבסיסית: הרי את רואה אותי מתרוצצת בין כל הלקוחות והגחמות השונות, מתי בדיוק נידמה לך שיש לי זמן להיכנס למטבח ולהכין לך סלט?!!

lb22

New member
כמו שאמרתי ואני אחזור על זה שנית

את נציגת המסעדה בעיני הלקוחה....וכל טענה שיש לה היא תגיד אותה לך את כבר תעשי עם זה מה שבא לך.... שמעי יש משפט שאני מאוד שונא שאומרים לי אבל איפשהו הוא נכון "על טעויות משלמים" אז המטבח עשה טעות ואת משלמת עליה , חוץ מזה שאם רשום שצריך להיות אגוזים ואין מין הראוי להסביר למה אין זה ככה סתם יהיה שירות לקוחות טוב לטעמי בדיוק כמו שכשאני הייתי במסעדה הזמנתי צ'יפס המלצר ניגש אליי הגיש לי תפו"א אדמה אפוי ואמר שהוא יודע שיש טעות בהזמנה אבל בנתיים הוא יתן לי את זה והצ'יפס יגיעו בהמשך רק על זה הוא קיבל טיפ יותר רציני .....

אבל מה גרם ללקוחה

להגיד למרבל שהיא = מרבל אישית לא שמה לה אגוזים בסלט? אני הייתי קוראת למלצרית ומסיבה את תשומת לבה לכך שאין אגוזים בסלט, לא הייתי מוכיחה אותה או שואלת למה היא לא שמה אגוזים בסלט. זה מה שהפריע - לא זה שהיא התלוננה שחסרים אגוזים אלא איך שהיא אמרה את זה.

כשעבדתי בפאסט פוד

לקוח ביקש שאני אביא לו את הבוואריה בלי סירופ השוקולד. למי שלא יודע, הקינוחים בפאסט פוד הם קינוחים מוכנים שמגיעים בצלוחיות פלסטיק (ככה זה היה בזמנו) ואין לאף עובד שליטה על זה. לפחות הוא הבין כשאמרתי שאי אפשר, לקוחה אחרת קנתה את הבאווריה לבן שלה וביקשה ש"אל תשימי לו אגוזים". הסברתי לה שזה מגיע מוכן ואין אפשרות כזאת והיא התחילה "להסביר" לי למה זה חשוב, שהוא קטן ויכול להיחנק מהאגוזים - אחרי שהסברתי לה שאני לא "שמה" את האגוזים וזה מגיע מוכן, היא עדיין ניסתה לשכנע אותי שאני צריכה להביא לו באווריה בלי אגוזים...

מה קשור צבא עכשיו?

צבא זה משהו שכולמ עושימ ואתה במצב אחר מנטלית פה יש לה אופציה לא לעשות זאת אז למה כן לעשות זאת???

Fun Fair

New member
צריך עוד פרטים...

3500 ש"ח למשרה מלאה (186 שעות) או חלקית (נגיד- 4 משמרות שזה בערך 75% משרה)? למשרה מלאה זה באמת שכר מינימום, אבל ל 75% משרה, זה בסביבות 25 ש"ח לשעה- שזה לא נורא ביחס למהות העבודה. מה את מקבלת בנוסף? תלושי אוכל? סלולרי חברה? תנאים סוצאליים? אני, מכירה את אופי המוקד ולכן יודעת להגיד לך שמבחינת העבודה עצמה- היא פחות קשה ממוקד שירות "רגיל" (כלומר- מוקד שירות למי שהוא לא לקוח ביג טוק) ומאפשרת לך לשלב גם לימודים (אם תרצי מתישהו) ומשאירה פנאי לחיים אישיים, ככה שהשד לא נורא כ"כ. אגב, מהיכרותי האישית עם מנהלת המוקד, אני יודעת לומר לך שבערך בכל שיחה שהיתה לי איתה לפני שיצאה לחל"ד, שמעתי אותה מבקשת מהמנהלים לגייס שעות נוספות (אולי בגלל זה הם מגייסים עכשיו...), כך שנראה לי שזה לא מצרך כ"כ נדיר

מותר לי

New member
שאלו אותי אם אני מתכננת לימודים...

וציינו שלא יתאפשר לי ללמוד אם אני הולכת לשם... אז כנראה זה כן משרה מלאה... (מה גם- שאני מחפשת משרה מלאה, מה אעשה עם 75%?) אני מקבלת גם סלולארי, אבל בזמן האחרון הורדתי את כמות השיחות בצורה משמעותית מאד, כך שזה לא מהווה יתרון כ"כ גדול מבחינתי.. לגבי האוכל והתנאים הסוציאלים (למה הכוונה??) לא ביררתי..

Fun Fair

New member
הכוונה

היא שצריך לשאול מהם התנאים הסוציאלים שאת מקבלת (ביטוח מנהלים, קרן השתלמות? אם לא- אחרי כמה זמן כן מקבלים?) ובד"כ מקבלים תלוןשי אוכל או אפשרות לגהץ סיבוס (כלומר- ארוחות מסובסדות). ומה תעשי עם 75% משרה? אם למשל את רוצה ללמוד (שזרקת לי על זה משהו בטלפון..), 75% משרה זה מצויין.. אגב- לפעמים גם 4 משמרות לא מאפשרות לימודים... לסיכום: 3500 ברוטו ל 100% משרה= שכר מינימום. היתרון הוא בטלפון+תלושים+תנאים סוציאלים שבד"כ מקבלים בחברות הסלולאריות. עכשיו את צריכה לעשות את השיקול שלך

Oיון

New member
לכמה שעות?

אם זה בעבור 5 משמרות, 8 שעות ביום, לא משתלם, אם על פחות זה בהחלט כן.. ולגבי שעות נוספות.. צריך לקחת בחשבון, שבשירות לקוחות, בד"כ נורא נורא קשה למשוך שעות נוספות..

למעלה