שאלות? פה

מותר לי

New member
אורנג'...

הזמינו אותי למרכז הערכה שבוע הבא (מרכז הערכה? אני לא מתבלבלת, נכון?) רוצים שאעבוד בחיפה במוקד של ביג טוק, המשכורת גלובלית- בסביבות ה-3500 (אמרו לי סכום מדוייק יותר
), וכמובן עם תוספת של בונוסים ושעות נוספות... לפי מה שהבנתי- שעות נוספות זה משהו שקיים, אבל לא באופן שוטף... (במקרה של עומס וכאלו...) לי משום מה המשכורת נראת קצת נמוכה...
האם זה באמת נורא כל כך ואני צריכה לעזוב ולחפש משהו אחר? או שזה סתם נראה לי...? (ההתחייבות לשנה, ז"א- אם אני הולכת לשם אני נשארת שנה עם המשכורת הזאת....) עוצו עצה

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo10.gifתקשוב

הזמינו אותי ליום הערכה, אמרו לבוא לבניין תקשוב בכרמיאל. נשאלתי אם אני יודעת איפה זה ואמרתי שכן, למרות שלא. ועכשיו גיליתי (באתר תקשוב) שיש שני בנייני תקשוב בכרמיאל, ואיני יודעת באיזה מהם יתקיים יום ההערכה... מי שהתקשרה אליי השאירה מספר טלפון אבל איני רוצה להתקשר אליה
. מישהו פה יודע באיזה מהבניינים מתקיימים ימי הערכה? אני גם לא בטוחה לגבי שעת ההתחלה. כתבתי 8:50, אבל יכול להיות שלא שמעתי נכון...
(שאלתי גם בפורום מחפשי עבודה.)

3500? לא שווה

בשביל עבודה שאת צריכה לעשות קורס הפקה להתחייב והכל וכל מה שאת מקבלת זה מינימומ? את יכולה לעבוד במפעל בלי שומ ענין ולהרויח אותו דבר..

fairy in chains

New member
לאיזה מוקד?

יש מוקדים שונים בבניינים האלו הבניין ה"ראשי" יותר הוא זה שנמצא בסנטר, צמוד לכביש הראשי יש עוד אחד, במרחק של עשר דקות הליכה ובו יש מוקדים נוספים אבל הכי נוח, להתקשר למספר שהביאו לך, לא להזדהות בשם אם את פוחדת שזה יעשה לך "כתם" ולשאול בכלליות באיזה מהבניינים יש מוקדי הערכה ל X, בייחוד אם את לא בטוחה בשעה. זה יותר לא מקצועי לא להגיע בזמן או למקום הנכון מאשר להתקשר לוודא...

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gifהממם לא יודעת לאיזה מוקד..

זה לתפקיד נציגת שירות לקוחות/מכירות, עד כמה שהבנתי. ואני צריכה להגיע לקבלה בקומה שלישית...

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gifבעצם לא נשאלתי שום דבר

לגבי מכירות, אז אולי רק לתפקיד נציגת שירות לקוחות...

fairy in chains

New member
אז זה אתר 1

הבניין השני הרבה יותר קטן ויש בו 2 קומות (כשאחת בעצם היא קומת מרתף) אז זה אתר 1, שרואים כבר מהכביש הראשי בהצלחה!

Black Star

New member
לברר יותר לעומק מה התוספות כוללות

זו העצה שלי. באורנג' הולכים על הקטע שהשכר הבסיסי הוא יחסית נמוך (מה שכמובן לא טוב לעניין התנאים הסוציאלים למיניהם), אבל התוספות השונות עושות את השכר לכדאי ++. אז בהחלט שווה לברר מה התוספת של הבונוסים, על איזה פרמטרים, איזה עוד תוספות קיימות במשכורת, ואפילו לשאול בלי להתבייש מה בסופו של דבר יוצא השכר הממוצע לנציג שם (ברוטו וגם נטו). אגב, מתוך שיחות עם נציגים אצלנו במוקדים הטלפוניים, הבנתי שפרונטלי נחשב להרבה יותר משתלם, שווה לך לבדוק את האופציה... בהצלחה
(ואם אני יכולה לעזור במשהו - אז בכיף)

מותר לי

New member
תודה לשתיכן! ../images/Emo140.gif

נתתן לי עוד כיוון מחשבה (בהחלט נדיר אצלי בימים אלו...)

Marble Arch

New member
התייעצות !

אני מלצרית במסעדה, ואחת המשימות היומיות שלנו בסגירה היא לנקות את השירותים. למען הצדק הטוב, אנחנו לא באמת עושים ספונג'ה ונוגעים באסלה, אלא מחליפים פחים, ממלאים נייר טואלט איפה שצריך ומרימים לכלוכים מהרצפה. אותי זה מגעיל! אני עובדת במסעדה הזאת חצי שנה וכל משמרת (ואני עובדת הרבה) אני מתפללת לאלוהים לא להיות זאת שמקבלת את המשימה הזאת. זה מטריף לי את השכל. עבדתי בהרבה מסעדות אחרות - ובחיים שלי לא ביקשו ממני להתקרב לשירותים!! בדר"כ זה התפקיד של השוטף כלים.. אני ממש רוצה לפנות לבעלים (כלומר לא למנהלת מסעדה בגלל שאני לא חושבת שהתוצאות יהיו חיוביות, אני אוהבת אותה אבל אני רבה איתה כמעט כל משמרת לאחרונה על נושא השירותים.. לא מנקה כן מנקה (כי כשיש צחנה היסטרית לא בא לי להיכנס לשירותים (בדר"כ של הגברים) ולהחליף פח!!), אלא לבעלת המסעדה.. שאני לא סובלת אותה וחושבת שהיא בנאדם נורא) ולהגיד לה שאני לא חושבת שזה צריך להיות התפקיד של המלצרים. אין לי בעיה שיפטרו אותי בגלל זה (גם ככה אין להם מלצרים ואני רק מפסידה מעצם היותי קיימת במסעדה הזאת, כי אני טוחנת משמרות במקום המלצרים שלא קיימים), אני אמנם בסכ"ה נהנית לעבוד במקום, אבל בכל מקום יש יתרונות וחסרונות- ולאחרונה אני מתחילה להרגיש שזה חסרון היסטרי. אבל מה? מה להגיד? מה לעשות? לנסות לשכנע עוד מלצרים לבוא איתי? אני פוחדת לא להצליח, הם בטח לא ירצו.. ואם אני לא אשכנע אותה, אני אצטרך להתפטר? כי אני בטח לא אמשיך לנקות שירותים......... בקיצור בלאגן! אנא, שפכו עצות!!!

כל מקומ שאני מגיעה אליו אני שואלת

מה העבודה בתכלס ואמ המילה שירותימ רק מתנגנת ברקע אני מיד מותרת על העבודה. מצטערת יש גבול, אני לא חושבת שאת צריכה לנקות שירותימ בייחוד אמ יש שוטף כלימ כי זה בדרכ כלל התפקיד שלו, במקומות שאין אז עוד יש מקומ לבעל המקומ להתווכח. תגידי שאת מצטערת ואת לא מוכנה לנקות שירותימ. אמ אין לכ בעיה להתפטר אז מה הסרט? מקסימומ תקבלי פטור ניקיון או שיפטרו אותכ

Marble Arch

New member
האמת היא שכנראה לא הייתי אמיתית,

כן אכפת לי שיפטרו אותי. למרות היחס המזוויע מההנהלה הבכירה ולמרות כמה אנשי צוות מגעילים לחלוטין, יש שם את האנשים שעושים לי את המשמרת, לקוחות נחמדים ומשכורת שאפשר להגדיר כ'משתלמת'. עם זאת, הגעתי היום להחלטה בלב שלם- עד סוף השבוע אני מדברת עם בעלת הבית. העניין הוא שאני יותר תוהה לגבי אופן ניסוח הדברים. (נידמה לי שבלי תכנון מראש זה יראה כך: "לא רוצה!!!! איכסה!!! את והמסעדה שלך והשירותים שלך מגעילים!!!!"..... ואפשר להבין למה אני רוצה להימנע מתקרית כזאת..). וזהו, זה סופי ובלי חרטות. היום הזה היתה התחבושת ההיגיינית ששברה את גב הגמל. (למה אי אפשר להכניס אותה לפח?????? בהמות!!!!!!!!!!!!). נמאס לי וזהו.

לי היה מזל בקטע הזה

כל מסעדה שנפלתי עליה, נקיון השירותים (ונקיון בכלל כשחושבים על זה) לא נכלל במטלות המלצרים אלא היה, כפי שצריך להיות, חלק מעבודתו של שטוף הכלים שקיבל משכורת מלאה על עבודתו. עצות אין לי יותר מדי, מלבד לעזוב ולחפש מסעדה בה המצב שונה... אם אין לך בעיה שיפטרו אותך, מה יש לך להפסיד? נסי לדבר עם בעלת המסעדה ותעדכני אותנו איך היא הגיבה, אולי תצליחי ליצור תקדים בתחום

lb22

New member
ובצבא מה עשית?

תאמת זה נשמע כמו אוי אוי אוי.... בצבא אם היית צריכה לנקות שירותים היית חייבת... באזרחות ההבדל הוא שאת לא חייבת אם זו אחת המטלות של העבודה שלך אז או שתבצעי אותה או שלא ואם את לא תבצעי אותה אז תתפטרי. בכל עבודה שתעבדי בעתיד כל מה שלא נראה לך לעשות לא תעשי? זה סוג מוזר של פינוק אבל עדיין פינוק. לא רוצה לנקות? תתפטרי מעבר לזה מה את תעשי תדפקי את הבנות או הבנים האחרים שאיתך במשמרת? למה את לא והם כן.... אם את מוכנה לדפוק את האחרים שאיתך אז תהני אם לא פשוט תתפטרי...

לא מסכימה איתך

היא עובדת בתור מלצרית ולא מקבלת שכר על עבודתה אלא רק טיפים. את הטיפים היא מקבלת מלקוחות שהיא משרתת, ואת השירותים היא מנקה בשביל בעל המסעדה שכזכור לא משלם לה שקל. אם בעל המסעדה רוצה להכניס לעבודה שלה עוד דברים מלבד לשרת לקוחות, במיוחד אם מדובר במטלות לא סימפטיות כמו נקיון שירותים, שישלם לה על זה. הוא לא יכול לצפות מהעובדים שלו שינקו שירותים בחינם.

lb22

New member
מותר לי ....

מותר לי להתחיל להגיד אוי אוי אוי? אם היית אומרת לי שהעבודה זה לנקות את כל השירותים , לשטוף את הכל כולל את השירותים עצמם אז וואלה הייתי אומר משהו אחר. אבל להחליף פח !?! להוסיף נייר טואלט ואם צריך אז להרים משהו ... אני עובד בעבודה שהיא לא קשורה למלצרות , אני מקבל כסף עבור השירות שאני נותן חלק מהשירות הזה הוא ניקיון הסניף שלי ריקון הפחים שנמצאים בעמדת הקופה כל ערב צריך לרוקן 4 פחים גדולים.... זה רק פח זה לא נושך וזה רק נייר טואלט זה ממש לא נושך. אז סבבה לא רוצה לנקות שירותים? אין בעיה שלא תשתמש בהם לכלום איסור להכנס זה פתרון יצירתי משהו אבל בואי ניהיה רציניים רגע זה כולה פח ונייר! זה באמת נשמע כמו פינוק לא מהעולם הזה .. עכשיו כמה לדעתך עולה לנקות שירותים? מינימום? 21 לשעה?

מותר לי

New member
מישהו קרא לי? ../images/Emo68.gif

בעבודה שלי אמנם לא היינו צריכים להכנס לנקות שירותים, אבל.... בתור ביטחון היינו צריכים לסרוק אותם... ולסרוק זה אומר לצאת מהתא של השירותים ולהגיד בוודאות של 100% שאין שם שום דבר שהולך לפגוע במישהו... הסריקה הראשונה מאד "כייפית", השירותים מצוחצחים, הפחים ריקים, ולא צריך להזיז אותם, רואים הכל... מתי הבעיה מתחילה? באמצע היום... כשהשירותים הופכים לבריכת ג'יפה, הפחים מלאים עד גדותם או בחציים, וצריך להתכופף לסירחון הזה לראות שאין כלום, ולהזיז את הפחים לבדוק שאין מאחוריהם... (כי כשהפחים מלאים בנייר טואלט ונמצאים בפינה זה יכול להסתיר..) ואני כבר לא מדברת על מקרים של (תסלחו לי, כן? ומי שאוכל שלא ימשיך לקרוא...) בריכת שתן שעמד לפחות שעתיים (אלוהים יודע איך הצליחו לפספס כך את האסלה) או סתם חרא שהשד יודע איך נמרח בצורה הכי זוועתית שקיימת... העבודה שלי מוגדרת לסרוק, נכון, ואני צריכה להביא את הביטחון לאלו שנמצאים במקום עבודתי, נכון, אבל לכל דבר יש גבול! והרבה פעמים הגעתי לאחראיים והודעתי להם שדילגתי על השירותים, ולא כדי לקצר את זמן הסריקה... מי שמוכן לטבול בצחנה- שיהנה, אני לא! פעם אחת אחד האחראיים אמר לי "גלי, זה ביטחון, את חייבת לסרוק" עניתי לו "זה בריאות, אין לי בעיה לחכות לצוות הנקיון, אני לא נכנסת לשם במצב כזה" ואגב- לקרצף עם אקונומיקה זה לא כמו לרוקן פחים, ובצבא המודעות לכך עולה אחרי יומיים, שלא כמו במקומות ציבוריים... מעבר לעובדה שתפקיד של מלצרית זה למלצר ולא לרוקן פחים בשירותים... בערך כמו שתבקש מטכנאי מחשבים לעשות לך הנחה בתשלום האינטרנט...

Marble Arch

New member
עוד לא התגייסתי.

העניין הוא כזה- אני מלצרית, בעלת הבית לא משלמת לי כסף- הסיבה היחידה שמלצרים מנקים את השירותים, היא שהם מסכימים. אנחנו כוח עבודה זול, כמעט חינמי, ומישהו שבאמת מנקה את השירותים עולה כסף. וגם אם זה 21 לשעה- זה 21 לשעה יותר ממה שמשלמים לי. הרעיון לא היה לקבל פטור אישי, אלא "להגיד לה שאני לא חושבת שזה צריך להיות התפקיד של המלצרים"......... ועוד משהו: הנימה שלך ממש לא נעימה לי, אני לא חושבת שאמרתי משהו שפוגע בך, אז אני לא מבינה למה אני צריכה לקבל יחס שכזה ממך. אם אין לך דרך אחרת להגיב לי, אני ממש אשמח שלא לקבל ממך תגובה- זה אמנם פורום שפתוח לכולם, אבל נידמה לי שיחסי אנוש בסיסיים לא נמחקים ע"י אנונימיות. באופן כללי אנחנו רוב הזמן מדברים כאן על לקוחות שמתעצבנים סתם, ואני לא חושבת שדווקא פה זה המקום להתלהם ולנבוח.

למעלה