שאלות על

נצנצ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מתוקים... חולה חולה על החיה הזו!!!!!!

הספרנית

New member
אתה...אתה בכלל...

אתה המחבק האולטימטיבי. במימדים שלך פשוט להעלם ולא צריך שמיכה אפילו.

האולטימטיבי?..אני?../images/Emo9.gif...בואי רגע..

תתקרבי..שאוכל למעוך אותך בכייף
יא פיצי

../images/Emo9.gif חיבוקים ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, אני מכורה לחיבוקים. נקודה. אין אחד שנפגש איתי ולא נותן לי את החיבוק של החיים שלו. ניסיתי ללכת לגמילה. אבל חיבקתי שם את כולם, אז שחררו אותי לפני שאני אעשה נזק לאחרים...
1. למרות כל הכתוב לעיל, אני לא אוהבת לישון מחובקת. אני צריכה את המרחב שלי, את הצורה הספציפית שאני נרדמת בה, וכו'. חיבוק לפני? ברור. אבל לא תוך כדי. 2. חיבוקים ארוכים-ארוכים-ארוכים-ארוכים. עוטפים, מחממים, צמודים, קרובים. וארוכים כבר כתבתי?
אה, ואני אוהבת לשים את הראש על הכתף של המחבק/ת... איזה כיף זה...
3. ברור. כאילו דאה...
4. הכי אני שונאת חיבוקים קצרים. מי שלא מחזיק מעמד לפחות שתי דקות יש לו בעיה קשה מאד...

תשובות

1. לא אוהבת להרדם ככה. להתכרבל בחיבוק לפני השינה זה כן אבל להרדם ממש לא נח. 2. חיבוקים חזקים ואוהבים ותומכים דהההה, כאלה שגם סוחטים דמעות כשבעצם לא ידענו שאנחנו זקוקים לפורקן הזה. זו הרגשה מדהימה כשחיבוק מוציא בכי, חצי של אושר חצי של עצבות ומן השלמה עם איזשהו מצב. 3. דההה. 4.הבעיה שלי בחיבוקים זה לדעת מתי להפסיק. נגיד כשהשני זקוק לחיבוק תומך אני לא יודעת מתי להרפות ואם אני ארפה זה לא יהיה מוקדם מדי וחצוף. בקיצור מצבים מבלבלים כאלה.

לא כתבתי כמה ימים

המחשב התקלקל, למתעניינים. אבל חזרתי! הנה התשובות שלי: 1. בטח שאוהבים להרדם מחובקים. נרדמים או בתנוחת כפית או כשאני שמה ראש על החזה שלו. וזה ממש כיפי, במיוחד בחורף. אם אני אוהבת לישון מחובקת? לא יודעת, אני לא כל כך שולטת בזה. בדר"כ כשאני מתעוררת אנחנו כבר לא מחובקים. ... במהלך הלילה אם אנחנו מתעוררים זה או שאנחנו מתחבקים שוב ונרדמים מחדש, או גונבים אחד לשני את השמיכה....תליו במצב רוח. 2. חיבוק אינטימי ומלטף כזה, שגורם לי להרגיש מוגנת ואהובה.
3. אפשר להסיק שאני אוהבת, לא? 4. שונאת...? אמממ... איתו שום דבר. אם אנשים אחרים...? גם שום דבר מסוים. אבל אני יודעת שאותו מחרפן שכשאנחנו מתחבקים לפני השינה השיער שלי מדגדג לו את הפנים.

גלית35

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifאין כמו ../images/Emo24.gifים../images/Emo20.gif

והכי הכי ממי שאוהבים. 1..האים אתם אוהבים להירדם/לישון מחובקים???
כן, אוהבת את זה ולא חשוב עם מי גם אם זה סטוץ אוהבת להרגיש מגע כל שהוא. 2איך אתם הכי אוהבים שמחבקים אותכם?
לא חשוב איך העיקר חיבוק והכי אוהבת את החיבוק של החבר הכי טוב שלי יש לו חיבוק חזק מכל הלב. 3.האים אתם בכלל אוהבים חיבוקים??
ללא ספק 4. מה אתם הכי שונאים בחיבוקים??
את שלב ההפרדות

למעלה