שאלות על

נצנצ

New member
שאלות על ../images/Emo24.gif

כשאתם במערכת זוגית: 1..האים אתם אוהבים להירדם/לישון מחובקים??? 2. איך אתם הכי אוהבים שמחבקים אותכם? 3.האים אתם בכלל אוהבים חיבוקים?? 4. מה אתם הכי שונאים בחיבוקים?? 1. אנחנו אוהבים לישון תמיד צמודים צמודים אבל מחובקים? לא ממש נוח... לצערי, אחרת היינו נשארים ככה כל הלילה. 2. חיבוק ארוך ארוך וקרוב קרוב חיבוק כזה שגורם ל
שלי לפעום כמו מטורף, וצמרמורת להגיע לכל תא ותא בגופי... גרררררררר 3. כן מאד מאד... מכורה לחיבוקים... 4. אני הכי שונאת שטופחים לי על הכתף באמצע חיבוק<וזה כמובן לא במערכת זוגית>, זה יכול להוציא אותי מדעתי!!!!! מה איתכם???? יאלה... שירשור חיבוקים
יוצא לדרך

חיבוקים

1. לא יכול לישון ככה, מחובק, אז הרבה חיבוקים גדולים לפני השינה ואז לישון. למרות שאני מאד אוהב להירדם כשנוגעים, אפילו קצת, רגל ברגל, או יד על ציץ
2. כל סוג של חיבוק. העיקר שיהיה. 3. כבר הוגדרתי בעבר כנרקומן של חיבוקים. לא רוצה להגמל. 4. שונא חיבוקים מאולצים שכאלו, מרחוק.

חיבוקון

New member
בוקר מנצנץ גם לך ../images/Emo24.gif

כשאתם במערכת זוגית: 1..האים אתם אוהבים להירדם/לישון מחובקים??? על תנוחת הכפית שמעת? מת על החיבוק הזה, חיבוק שבדרך כלל מעורר אותי ואותו ולכן גם אותה (במיוחד כשהיא מנענעת לי את התחת ושואלת אותי אם הייתי רוצה להכניס את המתעורר שלי לתוכה) מה שגורם לנו מהר מאוד לפתוח בסקס סוער דבר שדופק לנו את שעות השינה. 2. איך אתם הכי אוהבים שמחבקים אותכם? אני אוהב את החיבוק הצמוד, כשנטמעים אחד בשני והופכים לאחד, כל חלק נח עמוק בחלק במקביל לו, כמו פאזל מושלם כזה, חזה לחזה, פה בצוואר, ידיים מטיילות על הגב, גולשות לטוסיק מצמידות אותו חזק יותר, עד שאתה מרגיש את האיבר שלה נצמד לאיבר המתעורר שלך, מה שגורם לנשיקות הארוכות, המתוקות והטעימות להגיע, אבל זה שרשור אחר. 3.האים אתם בכלל אוהבים חיבוקים?? חיבוקון או לא? :) 4. מה אתם הכי שונאים בחיבוקים?? כלום, אבל תמיד יש הפתעות

נצנצ

New member
יאמי....

תנוחת הכפית אין מצב לישון ככה, כי כמו שאמרת זה מחמרמן ומדליק דברים אחרים... 2.
ועוד יאמי... צמוד צמוד כמו שצריך... אתה יכול לאהוב שטופחים לך על השכם בחיבוק? חיבוק גבכרי כזה אבל מבחורה.... בעעעעעעעעעעעע לא יכולה לסבול את זה....

חיבוקון

New member
לא יצא לי לקבל טפיחה גברית מבחורה

זה בדרך כלל שייך לגבר המאצ'ו הישראלי (או זה שחושב שהוא מאצ'ו) לדעתי הטפיחות האלה באו מהצבא, אחרי השבת היינו נפגשים ומתחבקים חיבוקים חבריים כאלה, הטפיחות נועדו להעביר את המסר: הלו? דיר באלק בלי מחשבות אחרות, זה חיבוק חברי, וזהו!!!! :)))

shellush

New member
חיבוקים לדעתי...

מראים על חום ואהבה וזה דבר בסיסי, לחבק ולהתחבק. אבל באשר לשינה, לא אוהבת להירדם מחובקת, אני צריכה לתפוס את הפינה שלי אחרת אי אפשר לישון. לשכב מחובקים זה כיף לאללה, אבל כשרוצים לישון... להיפרד מהחיבוק אחרת יש קמים עם עיניים נפוחות בבוקר. אבל אני נורא חבקנית, מחבקת אנשים שאני מחבבת ואוהבת. לא אוהבת חיבוק קר ומרוחק, זה מראה על נפש קרה.

חיבוקון

New member
החתימה שלך מקסימה! אהבתי מאוד

קשה לישון מחובקים, זה נכון, במיוחד אם פתאום איברים מתחילים להירדם לך :) בדרך כלל מתחבקים בתחילת ההליכה לישון, כמה דקות טובות ואז נפרדים זה לחלומות של זה

triki

New member
רציתי להגיד לך על הבוקר...../images/Emo25.gif

שהחתימה שלך (השיר..) מקסים... רק עצוב..כל כך... ישיר ובלי העמדות פנים..עם הרבה רצון ... את כותבת נהדר...
שבוע טוב חמודה...

triki

New member
חיבוקי

1. להרדם
- בתנוחת כפית.. זו התנוחה היחידה שבה אני ממש יכולה להרדם.. אח"כ כל אחד למקומו..ולשנת לילה בריאה...
למרות שהיה איש אחד בעברי.. שאיתו יכולתי לישון צמודה מחובקת..משהו בשקעים/תקעים של הגוף שלנו פשוט התאים כל כך..שיכולתי לישון בתוכו..והוא בתוכי...לילה שלם ולקום כאילו חדשים... 2.
אוהבת שמחבקים-מישהו ראה עכשיו פוסטר ברחובות של סרט צרפתי חדש?.. זוג מחובק כל כך..עד שלא ברור איפה הוא מתחיל ואיפה היא נגמרת? משהו כזה...מחובק מאוד..
3. האם אוהבת??-אוהבת מאוד חיבוקים..והחברים שלי מקבלים חיבוקי שלום וחיבוקי להתראות..וסתם חיבוקים על הדרך...
4. שונאת בחיבוק?? ממממ...שלפעמים הצד המחובק יכול להבין לא נכון את החיבוק..
.את המגע...

מי לא אוהב חיבוקים???

אבל לא לישון מחובקים. ולא לישון עם שמיכה זוגית. ולא להתעלק יותר מדי עם החיבוקים. גם לא עם הנישוקים. ובכלל עם הפוצי-מוצי.

נצנצ

New member
למה?

מה רע בקוצי מוצי? אנחנו נורא נורא קיטשיים.. וזה נורא כייף!!

לורן29

New member
לא אמרתי שיש בזה משהו רע

אני פשוט לא אוהבת קוצי מוצי זכותי לא? ולאוהבים את זה מביניהם-תהנו, תקוצו ותמוצו

לורן29

New member
מי שראה את הפרק בסיינפלד

לא צריך המחשה. מי שלא ראה את הפרק בסיינפלד-הפסד שלו. וחיבוקון-רק השם שלך עושה לי אסוציאציה של קוצי מוצי. אני בטוחה שאתה יודע יפה מאוד למה אני מתכוונת בקוצי מוצי
עכשיו סיגריה

למעלה