שאלות על

נצנצ

New member
לורן...../images/Emo31.gif

אנחנו קיטשיים אבל לא עד כדי כך... זה היה מוקצן<כמובן>, אנחנו סתם אוהבים להראות את האהבה, אבל לא כמו בפרק המדובר...בעעעעעעע

לורן29

New member
חחח-אבל בובה

עניתי לחיבוקון ששאל מה זה קוצי מוצי-הפרק בסיינפלד היה אחלה דוגמא
חוצמיזה שיש קיטש ויש קיטש. גם אני קיטשית לפעמים. אבל הנה דוגמא מהחיים-אני לעולם לא אקרא לבן זוגי "בובי" או "בונדי" כמו פנימה רוזנבלום ומשה (אקס רוזנבלום)

לורן

שמופייייייייייייייייייייייי אחחח..עוד פרק ענק. פשוט גדול. להקיא מהקיטש הנוטף.

למה לא שמיכה זוגית?

אני לא יכול להירדם מחובק אבל זה אחלה להרגיש את בת הזוג לידי (ובחורף זה גם מחמם ובקיץ אני ישן עם מזגן)

D a r k m a n72

New member
גמאני אוהב חיבוקים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אבל לא יותר מידיי חונקים (שונא פוצי מוצי
)

avnil1

New member
תשובות

1. לא מחובקים כי זה לא נוח אבל נוגעים. 2. עם כל הלב והגוף. 3. בטח שאוהבים חיבןקים. 4. שמפסיקים לחבק

SnOw WhiTh

New member
כמה שיותר../images/Emo24.gif

אם להירדם מחובקים? לפעמים קצת קשה לי כי אני צריכה להרגיש "משוחררת" לפני שאני נרדמת ועם היד שלו עלי בתנוחה לא טובה אני לא מצליחה להירדם.אבל עם היד שלי מעליו...זה חמים ונעים ולמה לא???
אם אני אוהבת שמחבקים אותי? כשזה בעלי - הכי שבעולם!!! אוהבת חיבוק חזק חזק שבקושי אפשר לזוז כי הוא הכי שלי בעולם!!כי זו הרגשת האינטימיות ההכי אהובה עלי!
אם אני אוהבת חיבוקים? כמו שאמרתי,כן כשזה מגיע מבעלי האהוב!מאד!! חיבוק ממנו יכול לפעמים להיות הפתרון להכל!
ומה אני שונאת בחיבוקים???? האמת שכרגע לא עולה לי כלום.אני אחשוב על זה.... ובינתיים
גדול ממני......

לפני שנה קיבלתי חיבוק בלתי נשכח.

החיבוק הזה הבהיר לי שיש לי רגשות אל אדם שעד אז סירבתי להכניס אל תוך העולם הפנימי הריגשי שלי. כן,לחיבוקים יש השפעה גדולה עליי. בעקבות אותו חיבוק אנחנו ביחד כבר שנה
שנה מלאה בחיבוקים. לפני השינה אנחנו תמיד מתחבקים. עד שאחד צריך לשנות תנוחה. גם אז מדי פעם בלילה, אם אחד מאיתנו שם לב שהשתחררנו מהחיבוק, אנחנו חוזרים להתחבק. שלא לדבר על זה שהימים מלאים ב
ים. זו דרך נפלאה להעביר תחושה של קירבה ואיכפתיות. זה ממלא באנרגיות טובות כשזה מגיע ממי שאוהבים. אני בעד

P u s s i c a t

New member
טוב, להלן תשובותי ../images/Emo22.gif

1. אני אוהבת להרדם מחובקת. לא לישון ככה. כמי שרגילה לישון הרבה זמן לבד באלכסון במיטה גדולה קצת קשה לי. 2. עם הלב, וכשהלב מרגיש הוא יודע. לפעמים חזק כמו דב לפעמים בעדינות. תלוי 3. מאוד, אבל בעיקר כשזה מגיע עם נשיקות ארוכות. 4. את אבדן הספייס....... ואת הרגע שזה נגמר. הניתוק מהחיבוק שמשאיר טעם של עוד

הספרנית

New member
חיבוקים...{}

1. לישון מחובקים למעט כשחם ודביק, אז עדיף אפילו לישו באלכסון. 2. הכי כיף כפיות
(הספרנית בפנים כמובן) 3. אוהבת, אך לא תמיד...ר' תשובה מעלה... 4. שונאת בחיבוקים זה כשיש יותר מידיי מהם ואין ספייס. העדיפות היא לחיבוקים בעיקר בלילה, יותר מידיי זה כבר מציק ומאיים

tokit

New member
אז ככה..

1. אני אוהבת להירדם מחובקת, בעיקר בתנוחת הכפיות. אבל שניה לפני שאני ממש נרדמת, אני חייבת להיפרד ממנו. לא יכולה לישון איתו מחובקת. 2. צמוד, חזק, עם כל הלב. 3. כן, רק כשהם באים מצד חבר שלי ואמא שלי. 4. כשהיד עולה לכיוון השיער.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

1. מאד אוהבת להתכרבל ולהתפנק לפני השינה, אבל נדירים האנשים שאיתם אני מרגישה בנוח לישון איתם מחובקים. אני כן אוהבת להרגיש את הגוף והנוכחות של מי שישן איתי, אבל במצב של נוגע לא נוגע, מקסימום כפית... 2. כל חיבוק, העיקר שיהיה הרבה ! 3. חולה על חיבוקים, לפעמים מעדיפה להתחבק שעות ולא לעשות שום דבר מעבר ... לאחרונה ביליתי ערב עם חבר טוב, פשוט ישבנו שעתיים מחובקים, ג'אז ברקע, בלי להחליף מילה. היה ערב חלומי !!! 4. שונאת חיבוקים "משפחתיים" כאלה שחייבים לתת בתחילת ארוע לאנשים שאתה רואה רק בפסח, ראש השנה ואם מישהו מת ...

מצב כפית

זה מצב שבו שוכבים עם הגב לשני קעורים וצמודים ככה שזה נראה כמו כפית בתוך כפית ... אוף ! אני גרועה במילים, שמישהו יעזור לי פה !!!

לורן29

New member
לורן טו דה רסקיו (רמדי)

תנוחת כפיות: כששני בני הזוג שוכבים על הצד-לאותו הצד יעני: )) (איך שיחקתי אותה עם הדוגמא של הסוגריים איך) כשמי שנמצא מאחורי השני-מחבק אותו חזק חזק חזק

נצנצ

New member
תיקון...

מה שאת מדברת עליו הוא תנוחת הכפיות ו-מצב כפית זה ברגעים של מסטוליות בדרך כלל מעייפות כשצוחקים מכל דבר ואז אפילו שאומרים לך כפית את צוחקת, זה אומר שהמסטוליות הגיעה לקיצה, וצריך ללכת

למעלה