שאלות עליכם

אלדין תפסו להם את יד אליהוו חוספההה

חפיףףףףף היה ממש נחמד כל האולם הקטן הזההההה ואגם מהממתתתתתתת בוסקילה ורוני גם בסדרר

Lopezit

New member
מופע מושלם????????? בעעעעעעעע

הבמה בגודל כף היד שלי וזה הרס הכל!!!!!!!! וזה היה משעמם בטירוף חוץ מסקעתתתתתתתת
ותקעו תמסכים מאחורי המנורות שמסתירות כך שגם במסך לא ראיתי את נינט!!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היה שיא המושקעעעעעע וחפיף הבמה הקטנההההה אי אפשר לעשות משו יותר גדול בכזה אולםםםם דווקא אהבתי תבמה ככה *לא משנה איפה מויאל היה אפשר לראות אותו חיחיחי מותקקקקק* והיה מענייןן היה להם סיפור טובבבבבב *האמת לא התעמקתי בו יותר מדי כל ההופעה היינו כזה: מי עכשיו במעבר שלנו??? סעמק למה הם באו מהמעבר ההוא?? LOL אבל היה ממש נחמדדדדדד העטלף ושלישיית פרוזאקק קרועיםםםם* החלק השני היה מדהיםםםםםםםםםםםםם *מויאלללל נגעעעע בייייייייייי אנשיםםםםםםםםם* חוץ משירים עם העוגה של הדציםםם *לא מתה עליהם.. בעדינות... וזה שאורנה דץ עשתה לי חומה בהופעה של נטליה אוריירו *אל תשאלו בכלל איך הגעתי לשם* לא מוסיף.... +היה משעמםםםםםםםםםםםם* והקטע עם סבא טוביה.. חלק היה שיא השיעמוםםםםם .. אבל גם היה מצחיקקקק :))) ולפני ההופעה אמא שלי ראתה תבן שלו.. ההוא מהשיר שלנו וההוא שהפיק את כוכב נולד או משו כזה וואי מזה באסה החלק עם נינט

Lopezit

New member
שיא המושקע?????????

זה הפסטיגל הראשון שלך?! חחחח כנראה שלא ראית הצגות אם היית רואה את אלדין היית אומרת שזה שיא המושקע!! למרות שהוא משעמם הקטע עם דץ ודצה עצבן אותי כמו לודעת מה... טוב שלא הופיעו עם כל הקלטת ילדים שלהם אבל היה צחוקים עם בת דודה שלי.. את קולטת שרוני עולה היא צורחת בוזזזזז באולם הקטן הזה שכולם שמעו חחח שלישית פרוזק היו קורעים כמו תמיד וזהו חיחי

פסטיגל ראשון?? מגיל 3 נראה לי לא

פספסתי אף פסטיגל *שלום אני מור ואני מכורה לפסטיגל.. We love u Morrrrr* כל שנה אני הולכת עם אמא שלי ואחותי.. מסורת כזאת חחח.. בשנים האחרונות זה בכלל כרטיסי פרוטקציות כאלה טובים חינם אז בכלל שווהההה לאללהה אבל הצגות אחרות באמת לא ראיתי וראסמי האולם פיצי שומעים כל מילה של כולםםם חצי מהשירים לא שמעתי בגלל הצרחות של עצמייי LOLL אבל יצא טוףףף היה קטע שמויאל רץ מסביב אנחנו בהיסטריה מקילומטרים קלט אותנו ואיזה חיוך הוא דפקקק שלמותתתתת וזה גם היה פיצי הם היו שיאא הקרובים וגם שקט יחסית כל כך לאאאא עצר אותי מלצרוח אבל די חסך לי כאב גרון חחחחח

שאלה קטנה

פסטיגל זה לא משהו לילדים בכיתה ה' או משהו כזה?!?! מה אתם מתרגשות מזה, ולמה לעזאזל אתם מראות את הפרצוף שלכם בכזה מקום??

oren456

New member
מה הבעייה עם פסטיגל?

לדעתי זה גם יכול לעניין את כל הגילאים

Get Right

New member
באמת../images/Emo4.gif

זה הדבר הכי גרוע שיש.... שמים שם שירים לילדים בני 3
אני לא יכול ליהיות שם שנייה, ועוד במיוחד שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה לא אמריקאית....

Lopezit

New member
אהמ

אני הלכתי רק בגלל סקעת
ומה ביות??? אנשים רוצים ללכת תנו להם להנות בשקט!!! (או לסבול במקרה שלי)

Get Right

New member
חחח את נשמעת כמו רוסייה:

*לקרוא במבטא רוסי כבד: ומה ביות??? אנשים רוצים ללכת תנו להם להנות שקט!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אנשים זה סטיגמותתת

כל שנה יש פחות ופחות ילדים קטנים בפסטיגלללל זה כל הגילאיםםם וגם אם זה לילדים קטנים ואתה נהנה מללכת לזה אז למה לא??

mona18

New member
אני מוניקה

אני בת 17 וחצי עוד חודש בת 18 ....איזה כיף!!! אני אוהבת את ג'ניפר מאוד!!!! יש לה שירים ממש יפים והיא בעצמה מוכשרת ויפה.אני מעריצה אותה כבר 4 שנים!!!! אני חולה על ללכת ללונה פארק וכאלה אני אוהבת מתקנים מסוכנים. אני מתעסקת הרבה בקוסמטיקה אני עושה מניקיור. משהו שאני גאה בי הוא שהוצאתי רישיון לפני חצי שנה בערך וזה היה טסט ראשון ועכשיו קונים לי אוטו משלי!!!!!אני אמורה לקבל אותו עוד כמה ימים!!!איזה כיף לי...:)

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מורררררררררררררררררררררררר יאזבללללללללללללללללללללל איך?????????? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גםםםםםםםםםםם רוצהההההההההההההההההה

מויאלוששששש אאאאא איזה תמונהההההההה

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הואאאאאאאאאא נגעעעעעעעעעעעעעעעעעע בייייייייייייייייייייייייייייייי איזה מדהים הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה עליוווווווווווו

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifממממ...אני שירה

ואני שונאת את המחשב שלי כי הוא חתיכת ברזל דפוקה שבקושי מתפקדת
!! ואני מתההההה על ג'ניפרררררררר מכיתה ה'
...נראה לי...לאדעת מ-2001..מהרגע שראיתי אותה התאהבתי בההה אני בת 14.5 מת"א (עוד מעט יומולדתתת) ומחר אני יוצאת לטיול=))))
ואם יחזירו אותנו עד יום שני (בגלל הגשמים...לא אמורים אבל אולי יחזירו) אז אני אהיה במפגש פורום
...ד"א ליאת איפה הוא? חנוכה שמיייייח

../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifואימצתי...

לי אייקונים חדשדשים (אם אני אצליח להתרגל אליהם...בלעע) עד שיימאס לי חח

למעלה