שאלות עליכם

j e n n y lopez

New member
שאלות עליכם../images/Emo70.gif

חחחח אני לא כל כך מכירה כאן אנשים כאילו פרטים עליהם חח אז אמממ שכל אחד יספר על עצמו גם בשבילי וגם בשיל יסמין המותק

אממ אני-

אבי, בן 16.5 מפתח תקווה מת על ג'ניפר כבר מלפני ארבע ומשהו שנים אמממ וחוץ מזה אני גם אוהב לאללה רכבות הרים (חפשו אותי בפורום פור"ה) ומוזיקה בכלליות (חפשו אותי בפורום קופסת הלהיטים).... אמממ מה עוד אני יכול לספר על עצמי- אמממ אני דתי ומי שרוצה לראות אותי יעשה את זה ביום שני במפגש חחח

oren456

New member
אני כמו אבי , אני מתכוון ל:

שאנחנו נמצאים באותם הפורומים והדבר השונה בינינו הוא שאני אוהב את ג'ניפר כבר שנה וחצי ולא ארבע כמו אבי, גם אני דתי בן 16 וחצי מפ"ת, ואני מכיר את אבי כבר 5 שנים.

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחח ליאת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי
אוקי אני נטלי מסיקה בת 14 ממודיעין (חפשו אותי בספר טלפונים חח סתם....) ואני אוהבת את ג'ניפר כבר חחח לא זוכרת שנים ואמממ אני ראיתי מיכאלה ואני עצובה שזה נגמר
כי זה היה מדהיםםםםםםם ואממממממ אני נוסעת לאילת חחח וראיתי את סקעת ואת אגם וכוללל כוכבי
הפסטיגל
חחחח ההיתי שורה ראשונה
ואממממ אני שונאת את המורה שלי
קוראים לה תחיים ויש לה אימייל
ואני צוחקת מכל דבר
ויכול להיות ששמתם
ושהו אני לא יפרט יותר חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

j e n n y lopez

New member
אהה ו........................

יש לי ילדה בכיתה שקוראים לה ג'ניפר שזה שם מדהים רק חבל שהיא הורסת אותו ]-|גרררררררר אני שונאת אותה היא יושבת מאחורי וכללל שניה קוראת לי כזה עם העיפרון על הגב אני עוד יקום עלייה מתישהו
חחח אההה ויש לי שיער שחור ועיניים חום דבש ירוק כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש טיפה ירוק אבל חפי"צ

הרגע חזרתי גמני הייתי שורה ראשונה

בדיוק במעבר שהם עולים יורדים ממנווווווווווווו מויאלללללללללללל אאאאאאאאאאאאאאאא מדהיםםםם הבן אדםם הזההההההההההה!!!!!

אני מור והרגע נגע בי הראל מויאללללל

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אנשיםםםםםםםםםםם אתם לא מבינים בכלל כמה מדהים הבן אדם הזההההההההה נגעתי גם בסקעתת איזה מאמייייייי אאאאאאאאא החיוך של מויאלללללללללל אמאלהההההההההההה :)))))))))))))))

Lopezit

New member
מההההההההההההההההההההההההההההה

סקעת נגע בך????????????????????? כלבהההההההה אני הולכת עוד שעה!!!!!!!! גמני רוצה שורה ראשונה ולגעת בסקעתתתתת

Lopezit

New member
אהמ קבלתי טיפשעעעעעעע

"נגעתי גם בסקעתת איזה מאמייייי"

כןןןןןן נגעתי בווווווווווווו

אאאאא הואאא מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ומויאללללללללל נגעעעעעעעע ביייייייייי כפרותתת איזה מדהיםםםםםםםםםםם הואאאאאאאאאאאאא *גזור הדבק לסיפור המלא שיהיה בריא מי שקורא את כל המגילה חחחחח* אין ספויילרים או משו למי שהולכת לפסטיגל אז אנחנו מגיעים לשםםםם אמאלה גני התערוכה פיצייייייייייי ליד יד אליהווו אשכרה קטןןן והכרטיסים היו שורה 5 מזה קרובבב וזה היה מהמשרד של אמא ורוב המשרד היה ואחרי 2 דקות של הופעה חברקה של אמא מתקשרת אומרת תגידי למור שיש שתי כיסאות פנוייםפ שורה ראשונה שתבוא ותשב עם גל *הבת שלה חמודה כזאת בת 11* קיצרררר שורה ראשונה במעבר שממנו הם עולים יורדים לבמהההה *לא הראשי אבל חפיף עדיין עלו ירדו משם הרבהההה* וזה על הקרקע והכל בינינו לביניהם היה כולה חבל *מי שהולך לפסטיגל בגני התערוכה יבין על מה אני מדברתתת רן דנקררררר אין הוא כזה מאמייי אנחנו צורחות לו והוא לא מפסיק לחייך הוא ביישן כזה חמודי ואז הוא גם עשה שלוםםם אגם רודברגגג וואי היא מהממתתתת גם כן כל הזמן עשינו לה שלום והיא החזירההה ואז היה תשיר של סקעתתת והוא רץ כזה מזה קרוב אלינו ומעלינווו *והיה לו ריח של בושם ממש טוףףףף :))))* ומויאל עם השיר שלווווו אמאלההההההה כמה צרחתייייי מתתי במקוםםםםם בלה בלה בלה הפסקהההה אני כזה לאמא שלי ולאחותי: למי אתם רוצות להצביע?? אחותי כזה: רן דנקר ואמא שלי כזה: סקעת ואני כזה: טוב חבל שתיכן מצביעות למויאל *הולכת עם הכרטיסים לתיבות חחחח* ואחרי ההפסקההה אמאלההה נינט כמה שהיא יפההההההההההההההה!!!! אתם לא יודעיםםם אי אפשר לתאר כמה יופי יש באישה הזאתתתת!! והקול שלההה גאדדד בלה בלה בלה עוד כמה קטעים ואז מויאל עולה לבמה מהצד שלנו *כמו סתומות פספסנו אותו עומד לידנו קלטנו אותה ממש שנייה לפני שהוא עלה לבמה* הוא שרררר *צרחות היסטריהההה אין לכם מושגגג* ואז הוא יורד ואני והילדה של חברה של אמא שלי בצרחות כאלה בהתחלה זה אאאאאאאאאאא ועושות שלום עם היד והוא מחייך ואנחנו יותר חזק ובטירוף: מויאללל מויאלללל והוא בא אלינו ואין החיוך שלוווווו למותתתתתתתתת מושלםםםםםםםם והוא ממשיך ללכת לכיוון שלנו ואני כזה: אתה מדהיםםםםםםם והוא בא ונותן לי ידדדדד כאילו ממשששששש לא סתם כיף כזה בחפיףף אאאאאא מדהיםםם איזה יד מושלמתתת אם לא הייתי רועדת לגמרי והיסטרית והייתי מליחה לקום או לנשום בכלל גם יכל להיות נשיקה אבל חפיףף אא איזה מושלם הואאאאאא והכל היה ילדים קטנים והורים בצד שלנו והיה שקט לאללה ואיך שהוא הולך אני כזה: אאאאאאאאאאאא נגעתי בוווווווווווו וגל כזה: אאאאאאאאא היא נגעה בוווווווו לא נראה לי שיש מישו בכמה שורות מאחורה שפיספס את זה חחחחחחחחחחח קצת אחרי זה היה קטע של חושך ואנחנו קולטים בן אדם הולך והיא פתאום מתחילה לצרוח ואני עו דלא מזהה בכלל מי זה כי היה חשוך ורחוק והכל צורחת איתה וסקעת בה אלינווו גם הוא נתן ידדדד איזה מאמייייייייייי וואי אנשים הממופע עצמו היה מזה מושקעעעעעע מזה שווההההההההה ומויאל נגע ביייייייייייייייייי WOOHOOOOOOO

Lopezit

New member
שתהיי לי בריאה

אמרו לי שנינט לא מופיעה בשבת אז נראה לי אני לא יראה אותה... באסה כי אני לא סובלת אפחד חוץ מנינט וסקעתתתתתתתתת כפרע עליוווווווו ואני גם הולכת לגני התערוכה שורה 18
זה ממש רחוק?! וסקעת הופיע הרבה????????? ומי זכה בסוף?????????

האולם פיציייייי כל מקום זה קרובבבבב

ונינט אם אני לא טועה הייתי בהופעה האחרונה שהייתה לה היוםםם מלכהההההה מדהימהההה מושלמתתתתתתתתתתת והם לא מודיעים כל פעם מי זכהההה את בהופעה האחרונה של היום לא?? ישר אחרי זה רוצי לאוטווו *כוס אמא שלהם עם החנייה שםם ביד אליהו קל למצוא תמכוניות שלהםםםם כפרות על יהודה לוי שנה שעברה הג'יפ שלו היה במרחק קילומטרים LOLLL מושלםםם* תעשי חייםםםםםםםם המופע מושלםםםםםם אא אני רוצה לראות את מויאל עוד פעםםםםם

Lopezit

New member
למה לעזאזל לא עשו את זה

ביד אליהו ואת אלדין כן?! וחרא אני רוצה לראות את נינט!!!!!!!!!!! אני צכה להביא אטמים בגלל בוסקילה\רוני\אגם וכו חח

למעלה