שאלות לרותם

לא...

הוא סיים יב', הוא מתגייס ב-25 ליולי. מה שיוצא על היום הראשון של מסע פלמ"ח, ואני מדריכה ז', ואני גם לא מתכוונת להפסיד את הגיוס שלו. אני יודעת שאת גאון יפעת! אבל עכשף רציני.. מאיפה שמעת על המקום?

הוא לא הולך לגרעין?

כמה מוזר... כמעט לכולם במשפחה יש מקום מגורים עם השם שלהם. מצפה עדי- אח שלי עדי מצפה הילה- אחותי הילה קיבוץ יפעת- אני יפעת אינפורמציה לא חשובה..... בכל מקרה, לא זוכרת, שמעתי...

אהה.. מצפה הילה, זה במעלה יוסף!

אפילו נטע קורן המלכה משם. לא, הוא לא הולך לגרעין. הוא אפילו לא הדריך. כן, כן, הכבשה השחורה במשפחה, אני יודעת! :)

קשתונה

New member
הוא יודע ש...

את מפרסמת את כל הפרטים האלה בפורום של התנועה? כי אני לא חושבת שהוא ישמח

s h e e p i t

New member
נגה תיהי בריאה../images/Emo70.gif

תצטרכי לסלוח לי אני אענה לך מאוחר יותר מכיוון שאני נוסעת למשו של קולנוע בבית ספר... לראות מה סתו הצליחה להוציא ממה שהיא למדה עד י"ב... ביי ח'מודים

s h e e p i t

New member
המוני תשובות לנגה

מה הדיסק האחרון שקנית? - שנים שלא קניתי...
מי המורה האהובה עלייך? - המורה לעיצוב.. היא גם החונכת...
איזה מקצוע היא מלמדת אותך? - עיצוב
חשבת פעם איזה תפקיד את רוצה לעשות בצה"ל? איזה? - לא ממש חשבתי על זה...
את חושבת שתעשי אותו? - שאני אדע מה אני עושה אז אני אספר לך...
אז איזה תפקיד את חושבת שיתנו לך למלא? - אם יתנו לי משו זה בטח מזכירה או משו...
מה יהיה הפרופיל שלך? לא ידוע..
על מה יורידו לך כל כך הרבה? - פיצול אישיות..
בעיות נפשיות? - חחחחח...
סתכלי אחד למעלה...
אבל רגע... יש לך כאלו? - כן
שמת לב שהשאלות הן כאילו דיון איתך? - קצת... לא נורא
נכון שזה מתוחכם? - מאוד!
כדאי לי לנסוע עד לת"א להופעה שבחיים, אבל בחיים, לא תגיע לצפון?- כן!
את יודעת כמה זמן אני מנסה לראות הופעה של הג'ירפות ולא יוצא לי? - לא...
רוצה לדעת כמה? - כן ... רק בשביל שזה יתאים לשאלה למטה...
הרבה! את יודעת למה? - למה ? |רותם משתפת פעולה|
רוצה לדעת למה? - נו..
לפעמים זה כי אין לי איך להגיע, לפעמים זה כי אין מי שייסע איתי, לפעמים זה כי ההופעה רחוקה מידי, ולפעמים זה כי נזכרתי מאוחר מדי. זה נשמע לך הגיוני? - כן
את חושבת שהיינו צריכים להביא הופעה ליום האחרון של הלימודים? את חושבת שהתירוץ של המנהלת שלי לא להביא הופעה ליום האחרון של הלימודים כי היא חושבת שלחלק מהתלמידים לא יתאים הופעה הוא מקובל על הדעת? - תלוי איזה הופעה... אם אני אוהב אותה אז המנהלת לא בסדר... ולהפך...
השאלות שלי מעניינות אותך? - לא... כאילו שיש לי ברירה... סתם
את יודעת לדבר עוד שפה חוץ מעברית ואנגלית? - חחחח... קודם שאני אדע עברית ואנגלית.... אני יודעת קצת ערבית וקצת הודית
מה זה הצלי הר (מילה מבולבלת)? אין לי שיימץ... מה זה ?!
את אוהבת חידות של מי אני / היא-הוא / מילים מבולבלות וכיו"ב? - אם הן ברמה השכלית שלי... אז כן
את אוהבת להכין פינוקים? - כן
את יודעת באיזה סמינר ה-4 מד"ציות של נורדיה נמצאות? - אין לי מושג... לא דיברתי איתן... היחידה שדיברתי איתה זאת עדי והיא סמינר שלומית...
הכנת להן בסוף משו? מה? - כן... זה מסובך... תבקשי מיער להסביר לך...
בואי נשחק באסוציאציות. מה המילה הראשונה שעולה לך לראש:
ירח?- לילה
אהבה?- סקס
סקס? -סמים ?
סימן שאלה? - סימן קריאה
כבד? - סומו
מדפסת? - דף
בקבוק? - שתיה
ים?- חופש!
כייף? - ים
קורס? - מדצים
ישראל? -ארץ
בושם? - ריח
חוברת? - איכס
פלאפון? - חברה
מכנס? - בגד
גיטרה? - מוזיקה
כרית? - שינה
כיסא? - עץ
טלפון? - מספרים
שלט? - מודעה
ספר? - איכס
מנורה? - אור
אלכוהול? - השתכרות
ממיר דיגיטלי? - חרא
דיסקים? - שירים
נר? - שעווה
מגנט? - דבק
מצלמה? - תמונות
נעליים? - הליכה
חולצה? - חורים (של הראש והיידים)
ארון? - הפתעות
טלוויזיה? - צבע
שקע? - תקע
שולחן? - בלאגן
מגירה? - מזבלה
חוט? - תפירה
מחק? - זבנג... שלא נדע..
מקלוני אוזניים? - צמר גפן
דבק מהיר? - עבודות
מסטיק? - דביק
דף? - ציור
דיסק? - היה כבר... שירים
קלמר? - בית ספר
שקית? - קניות
צנצנת? - פו הדב
מטבעות? - קזינו
ציור? - אווירה
רמקול? - מסיבה
פח? - משאית זבל
וילון? - חום
מתג? - חשמל
שמן? - תינוקות
דלת? - בית
פוסטר? - מפורסם
שרשרת? - יופי
דיסקט? - ישן
צמיד? - בנות
המשך רגיל לשאלות:
את יודעת שהרגע תיארתי לך את כל מה שנמצא בחדר של אחי? - לא... חחח
יש לך שיער מתולתל? - אממ... בערך... מתולתל , גלי...
מתי קיבלת מחזור בפעם הראשונה? - כבר שאלתם... בחופש הגדול בין ח' ל-ט'... זה רק מחזור אל תתרגשו כל כך...
והאחרונה? - אמ... לפני שבועיים בדיוק...
מישו מהמשפחה שלך התגרש? - כן
והתחתן בשנית? - לא
אם היית הולכת לחתונה של דוד שלך, מה היית לובשת? - בגדים... חצאית וגופיה...
אם ההורים שלך היו אומרים לך שהם מתגרשים (חס וחלילה) איך היית מקבלת את זה? - כן
אם לא היית גרה בנורדיה, היית גרה ב...? - כפר סבא
אם לא היית מדריכה, היית כנראה...? - מובטלת...
אם לא היית יוצאת למד"מים, היית יוצאת ל...? - חופש ?
באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? - 18
איפה היית רוצה להיות עכשיו? - בים
מה היית רוצה לעשות עכשיו? - לישון
למה יער כל כך חרמן? - כי הוא בן
נכון

את יודעת שלא ענית על כל השאלות...

נכון? "אם ההורים שלך היו אומרים לך שהם מתגרשים (חס וחלילה) איך היית מקבלת את זה? - כן" מה כן?? איך היית מקבלת את זה?? "מה זה הצלי הר (מילה מבולבלת)? אין לי שיימץ... מה זה ?!" אני זאת ששואלת פה שאלות, לא את! וזה הרצליה. "היחידה שדיברתי איתה זאת עדי והיא סמינר שלומית..." הדסים / הדסה נעורים?

s h e e p i t

New member
תשובות...

כן... הייתי מקבלת את זה שהם מתגרשים... למה פירקת את הרצליה ? זאת מילה אחת.. ועדי בסמינר שלומית - הדסה נעורים...

לא על זה דיברתי...

משעמם ליייייי!!!! מחר מתחילים ללמוד ללשון. ב-א-ס-ה! אני במילא אקבל גרוע, אז למה??

s h e e p i t

New member
בדקתי על כמה הגישו אותי בלשון ו...

המורה הגישה אותי על 75! שיא! פשוט שיא! אני גאון!

פIלי

New member
אני לא כזה חרמן

אני סתם נהנה לנפנף בזה מול קיבתם של חברי הפורום. לסיום יש לי משפט אחד להגיד לכם. "אתמול כמעט הצלחתי להוציא מהמד"ב שלי הודאה שהוא מפיל באנגים". וזו האמת לאמיתה חברים - מטה יהודה זה לא מקום לאנשים רגילים.

עוד קצת... ממש קצת!

למה זמרים ולהקות עושים מחווה לאמנים מצליחים שמתו? הם מתו, זה לא כאילו הם יוכלו להעריך את המחווה או משו כזה...
מה המקצוע בבצפר הכי הזוי ששמעת עליו?
את מרבה לעשות גרפסים?
את עדינה?
יש לך פלאפון?
את רוצה לבוא לבקר אותי?
את יודעת שיפעת לא גרה כ"כ רחוק ממני?
הידעת - לב שרון ועמק יזרעאל זה לא כ"כ רחוק?

S a l i t

New member
עודשאלותעודשאלותעודשאלותלכיבש!

1. אם שחייה שורפת כלכך הרבה קלוריות, למה לוויתניים נראים ככה? 2. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 3. מי הבנאדם שאת הכי תשמחי לשמוע את הקול שלו כשתעני לטלפון? 4. חשבת פעם על איך לקרוא לילדים שלך? 5. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? 6. ניראה לך שיש מילה נירדפת למילה נרדפת? 7. משהו שנורא מטריד אותי - איך זה שדבק מגע לא נדבק לבפנים של הפתח? 8. סלקום/ אורנג'/ מירס/ פלאפון? 9. דחית פעם מישהו? 10. מישהו דחה אותך? 11. מה מידת החזיה שלך? 12. צבע שבחיים לא היית לובשת? 13. אם תוציאי את הצב מהשריון שלו, הוא יהיה ערום או הומלס? 14. עם כמה בנים התנשקת? 15. התחרטת פעם על נשיקה? 16. נשכת פעם למישהו/י את הלשון? 17. את חושבת שאפשר לעזצור הומלס למעצר בית? 18. אתר אינטרנט אהוב? 19. מספר טלפון אחרון שחייגת? 20. שיר אחרון שהורדת? 21. את שמה לאק? 22. איך היה במופע הקרנות של סתו? 23. מתי את מתקשרת אליי? 24. המתנה הכי טובה שקיבלת ליומולדת? 25. החדר שלך בדרך כלל מבולגן או מסודר? 26. למה כתבת שאני ויער מוזרים כשאנחנו ביחד? (חכי חכי שתיראי אותנו במציאות כשאנחנו ביחד...את תברחי למרתף הכי עמוק שאת מכירה
) 27. תציירי לי כבשה? 28. את מחזיקה בארנק תמונות של חברות שלך? 29. את מאמינה באמונות תפלות? אל תאמיני. זה מביא מזל רע. 30. 5 אנשים שתשמחי לראות עכשיו: 31. 5 אנשים שתעדיפי להימנע ממפגש איתם: 32. עם איזה עט את כותבת? 33. נביעות/ מי עדן/ סאן בנדטו? 34. שעה מועדפת ביום? 35. להתכונן לבלתי צפוי הופך את הבלתי צפוי לצפוי? 36. זה נכון שכל חמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתימטיקה? 37. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 38. איזה שפה חוץ מעברית היית רוצה לדעת? 39. להביא לבחורה פרחים, זה רומני או קיטשי מדיי? 40. כמה חורים יש לך באוזניים? 41. יש לך עוד חורים? נזם? משו? 42. צמחונית/ בשרית? 43. איך המערכת החיסונית שלך? את חולה הרבה או בריאה תמיד? 44. ארת זוכרת שאת צריכה להתקשר אליי היום? (תחשבי טוב טוב לפני שאת עונה
) 45. יש לך בעיות קשב וריכוז? 46. את אוהבת את המרכז למידה? 47. את טיפוס של בוקר או לילה? 48. את קוראת לפני השינה? 49. המקצוע שניראה לך הכי מיותר בתוכנית הלימודים? 50. גוליבר או זוגלובק?

למעלה