שאלות לרותם

go golan go

New member
את ויער לא מפחידים ביחד...

טוב, אולי בעצם כן... אבל בעיקר מבדרים....

S a l i t

New member
לא נכון ולא נכון

נה נה בננה שוקולד בננה כיבש כזאתי חננה (מותר להכחיש, נכון?)

s h e e p i t

New member
|עודתשובותעודתשובותלסלעית|

1. אם שחייה שורפת כלכך הרבה קלוריות, למה לוויתניים נראים ככה? - בגלל השומן לויתן שיש להם... משו כזה 2. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? - ידיד שלי...מממ... 3. מי הבנאדם שאת הכי תשמחי לשמוע את הקול שלו כשתעני לטלפון? - לא'דעת .. כל אחד שיפתיע אותי... 4. חשבת פעם על איך לקרוא לילדים שלך? כן - עניתי - לבת שי ולבן אופק... 5. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? - צרפתית נשיקה 6. ניראה לך שיש מילה נירדפת למילה נרדפת? - חוזרת ? 7. משהו שנורא מטריד אותי - איך זה שדבק מגע לא נדבק לבפנים של הפתח? - קסם... 8. סלקום/ אורנג'/ מירס/ פלאפון? - אורנג' אבל הפלאפון האחרון שהיה לי של אורנג' היה דבילי אז החלפתי לפלאפון 9. דחית פעם מישהו? - כן 10. מישהו דחה אותך? - לא ממש... 11. מה מידת החזיה שלך? - c80 ואני חייבת לציין שזה קטן! 12. צבע שבחיים לא היית לובשת? - אין כזה דבר... 13. אם תוציאי את הצב מהשריון שלו, הוא יהיה ערום או הומלס? - הומלס 14. עם כמה בנים התנשקת? - 3 , 4 ,5 אולי 100 מי יודע... 15. התחרטת פעם על נשיקה?כן 16. נשכת פעם למישהו/י את הלשון? - לא! 17. את חושבת שאפשר לעזצור הומלס למעצר בית? - חחחחח... גאון... 18. אתר אינטרנט אהוב? - http://www.rotten.com 19. מספר טלפון אחרון שחייגת? - אמממ... לידיד שלי... 20. שיר אחרון שהורדת? - את מקשה עלי... משו של ירמי קפלן 21. את שמה לאק? - לא 22. איך היה במופע הקרנות של סתו? - חביב ביותר
23. מתי את מתקשרת אליי? - מחר בבוקר 24. המתנה הכי טובה שקיבלת ליומולדת? - לקחו אותי עם כל החברים לסופרלנד 25. החדר שלך בדרך כלל מבולגן או מסודר? - מבולגן!!!!!!!!! 26. למה כתבת שאני ויער מוזרים כשאנחנו ביחד? (חכי חכי שתיראי אותנו במציאות כשאנחנו ביחד...את תברחי למרתף הכי עמוק שאת מכירה ) - חחחח... כי אתם מוזרים
27. תציירי לי כבשה? - אם תבקשי יפה.. 28. את מחזיקה בארנק תמונות של חברות שלך? - כן... שלי ושלהן ביחד 29. את מאמינה באמונות תפלות? אל תאמיני. זה מביא מזל רע. - ברובן לא 30. 5 אנשים שתשמחי לראות עכשיו: - אותך , את יפעת , נוגה ,יער וחברה שלי...
31. 5 אנשים שתעדיפי להימנע ממפגש איתם: - אני מעדיפה לא לרשום כאן שמות כי הם מטיילים כאן ברחבי הפורומים... אם תרצי בפרטי... 32. עם איזה עט את כותבת? - פילוט (נראה לי) 33. נביעות/ מי עדן/ סאן בנדטו? - נביעות 34. שעה מועדפת ביום? - 7 בערב 35. להתכונן לבלתי צפוי הופך את הבלתי צפוי לצפוי? - חחחח... לא... זה דיי צפוי... 36. זה נכון שכל חמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתימטיקה? - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
כן! 37. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? - 251... אבל חלק כפולים... 38. איזה שפה חוץ מעברית היית רוצה לדעת? - רוסית 39. להביא לבחורה פרחים, זה רומני או קיטשי מדיי? - רומנטי 40. כמה חורים יש לך באוזניים? -4 - 1/ 3 (אחד למעלה) 41. יש לך עוד חורים? נזם? משו? - לא שידוע לי... 42. צמחונית/ בשרית? - בשרית (את לא יודעת מה את אוכלת
) 43. איך המערכת החיסונית שלך? את חולה הרבה או בריאה תמיד? - בריאה רוב הזמן... 44. ארת זוכרת שאת צריכה להתקשר אליי היום? (תחשבי טוב טוב לפני שאת עונה ) - חחח.. כן.. אבל נעלמת... ולא נעים לי... אם אני אעיר אותך?! 45. יש לך בעיות קשב וריכוז? -כן... באמת... 46. את אוהבת את המרכז למידה? - לא... אבל זה כבר הבית השני שליץץץ 47. את טיפוס של בוקר או לילה? - לילה 48. את קוראת לפני השינה? - לא... אני לא קוראת בכלל... 49. המקצוע שניראה לך הכי מיותר בתוכנית הלימודים? - בימת דיון (שלא נדע מצרות...) 50. גוליבר או זוגלובק? - זוגלובק ... נגיד...

kedeman

New member
שני דברים

1. אנשים שתעדיפי ממפגש איתם "מטיילים ברחבי הפורומים" פשוט תגידי שי?????? (בשביל מה רגשי נחיתות???? לא נורא... אני יכול להצדיק אז זה בפולניזם) 2. מה זה המקצוע הזה בימת דיון???? ובקשר לתגובות שכתבתן לא אכפת לי שתכתבו שטויות בשרשור הזה - הוא מיועד לזה אבל בשרשורים רצינים תשתדלו להמנע מזה כמה שיותר (קצת שטויות לא הרגו אף אחד... אבל יותר מדי שטויות פשוט יגרמו לזה שיתעלו ממה שכן מנסים לומר בשרשור)

s h e e p i t

New member
שי

לא התכוונתי אלייך... לא כל העולם סובב סביבך... בימת דיון זה מקצוע שאמורים לדון על נושאים כמו סמים פוליטיקה כל אלה... ניחה אם באמת היינו עושים את זה.. אבל לא עושים כלום... התחלנו ללמוד את זה במחצית והיה לנו רק שיעור אחד שבו ראינו סרט... זה מקצוע בלי ציון ולא עושים בו כלום גם שיש שיעור... פשוט מיותר!

למעלה