|עודתשובותעודתשובותלסלעית|
1. אם שחייה שורפת כלכך הרבה קלוריות, למה לוויתניים נראים ככה? - בגלל השומן לויתן שיש להם... משו כזה 2. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? - ידיד שלי...מממ... 3. מי הבנאדם שאת הכי תשמחי לשמוע את הקול שלו כשתעני לטלפון? - לא'דעת .. כל אחד שיפתיע אותי... 4. חשבת פעם על איך לקרוא לילדים שלך? כן - עניתי - לבת שי ולבן אופק... 5. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? - צרפתית נשיקה 6. ניראה לך שיש מילה נירדפת למילה נרדפת? - חוזרת ? 7. משהו שנורא מטריד אותי - איך זה שדבק מגע לא נדבק לבפנים של הפתח? - קסם... 8. סלקום/ אורנג'/ מירס/ פלאפון? - אורנג' אבל הפלאפון האחרון שהיה לי של אורנג' היה דבילי אז החלפתי לפלאפון 9. דחית פעם מישהו? - כן 10. מישהו דחה אותך? - לא ממש... 11. מה מידת החזיה שלך? - c80 ואני חייבת לציין שזה קטן! 12. צבע שבחיים לא היית לובשת? - אין כזה דבר... 13. אם תוציאי את הצב מהשריון שלו, הוא יהיה ערום או הומלס? - הומלס 14. עם כמה בנים התנשקת? - 3 , 4 ,5 אולי 100 מי יודע... 15. התחרטת פעם על נשיקה?כן 16. נשכת פעם למישהו/י את הלשון? - לא! 17. את חושבת שאפשר לעזצור הומלס למעצר בית? - חחחחח... גאון... 18. אתר אינטרנט אהוב? - http://www.rotten.com 19. מספר טלפון אחרון שחייגת? - אמממ... לידיד שלי... 20. שיר אחרון שהורדת? - את מקשה עלי... משו של ירמי קפלן 21. את שמה לאק? - לא 22. איך היה במופע הקרנות של סתו? - חביב ביותר
23. מתי את מתקשרת אליי? - מחר בבוקר 24. המתנה הכי טובה שקיבלת ליומולדת? - לקחו אותי עם כל החברים לסופרלנד 25. החדר שלך בדרך כלל מבולגן או מסודר? - מבולגן!!!!!!!!! 26. למה כתבת שאני ויער מוזרים כשאנחנו ביחד? (חכי חכי שתיראי אותנו במציאות כשאנחנו ביחד...את תברחי למרתף הכי עמוק שאת מכירה ) - חחחח... כי אתם מוזרים
27. תציירי לי כבשה? - אם תבקשי יפה.. 28. את מחזיקה בארנק תמונות של חברות שלך? - כן... שלי ושלהן ביחד 29. את מאמינה באמונות תפלות? אל תאמיני. זה מביא מזל רע. - ברובן לא 30. 5 אנשים שתשמחי לראות עכשיו: - אותך , את יפעת , נוגה ,יער וחברה שלי...
31. 5 אנשים שתעדיפי להימנע ממפגש איתם: - אני מעדיפה לא לרשום כאן שמות כי הם מטיילים כאן ברחבי הפורומים... אם תרצי בפרטי... 32. עם איזה עט את כותבת? - פילוט (נראה לי) 33. נביעות/ מי עדן/ סאן בנדטו? - נביעות 34. שעה מועדפת ביום? - 7 בערב 35. להתכונן לבלתי צפוי הופך את הבלתי צפוי לצפוי? - חחחח... לא... זה דיי צפוי... 36. זה נכון שכל חמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתימטיקה? - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
כן! 37. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? - 251... אבל חלק כפולים... 38. איזה שפה חוץ מעברית היית רוצה לדעת? - רוסית 39. להביא לבחורה פרחים, זה רומני או קיטשי מדיי? - רומנטי 40. כמה חורים יש לך באוזניים? -4 - 1/ 3 (אחד למעלה) 41. יש לך עוד חורים? נזם? משו? - לא שידוע לי... 42. צמחונית/ בשרית? - בשרית (את לא יודעת מה את אוכלת
) 43. איך המערכת החיסונית שלך? את חולה הרבה או בריאה תמיד? - בריאה רוב הזמן... 44. ארת זוכרת שאת צריכה להתקשר אליי היום? (תחשבי טוב טוב לפני שאת עונה ) - חחח.. כן.. אבל נעלמת... ולא נעים לי... אם אני אעיר אותך?! 45. יש לך בעיות קשב וריכוז? -כן... באמת... 46. את אוהבת את המרכז למידה? - לא... אבל זה כבר הבית השני שליץץץ 47. את טיפוס של בוקר או לילה? - לילה 48. את קוראת לפני השינה? - לא... אני לא קוראת בכלל... 49. המקצוע שניראה לך הכי מיותר בתוכנית הלימודים? - בימת דיון (שלא נדע מצרות...) 50. גוליבר או זוגלובק? - זוגלובק ... נגיד...