שאלות לרותם

S a l i t

New member
אבל אבל... :(

אוף... זה לא נעים לי בכלל שאת אמרת ככה עליי
שולם?

עוד שאלות לרותם.

בתקווה להגיע ל-70 שוב!
איך ההרגשה ששואלים אותך שאלות?
מה התאריך לידה שלך?
את חברה בעוד פורומים? איזה?
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איזה שחקנית הייתה מגלמת אותך?
את בעד או נגד ההתנתקות?
חושבת שהעבודה צריכים להיכנס לממשלת אחדות עם הליכוד?
את אנרכיסטית?
את ימנית?
בטח שמאלנית, נכון?
שמעת על פסטיבל אקטיביזם?
מה המאכל האהוב עלייך?
בא לך קרטיב?
חם לך עכשיו?
מה עדיף - קיץ או חורף?
מה עדיף - גופיה או מעיל? (בהתאם לעונה)
את אוהבת מוזיקה?
את אוהבת את המושב שלך?
למה הערצת את הבאקסטריט בויז בילדותך?
ידעת שגם אני הערצתי אותם המון זמן?
היית רוצה שיהיו לך ראסטות?
את בכלל אוהבת ראסטות?
היית פעם בפסטיבל סטייל שנטיפי / בומבלה / בראשית?
כמה הכי הרבה בזבזת בקניות?
את חושבת שנמר יכול להפוך חברבורותיו?
מי החיה המהירה ביותר בעולם למרחקים קצרים?
מה הדיסק שאת הכי אוהבת?
מה החפץ שאת לא יכולה בלעדיו?
המילה שאת אומרת הכי הרבה?
המעשה שאת עושה הכי הרבה?
נכון שהשאלות שלי הן לא בדיוק שאלות כי הן לא ממש בנויות כשאלות, אלא סתם משפטים עם סימן שאלה בסוף?
נכון שאת מחכה לפגוש אותי במד"מים?
פתחת פעם את הראש?
ובגרעין? פתחת פעם את הראש בגרעין?
יש לכם גרעינר במושב?
מי?
את מתחברת עם אנשים מהר?
את שומרת על קשר עם אנשים שגרים רחוק ממך ואת לא רואה יומיום?
בא לך להביא לי מתנה ליומולדת?
היית מגדירה את עצמך כבנאדם חברותי?
את אוהבת לעצבן אנשים?
אנשים מרבים לעצבן אותך?
מי הבנאדם שאת הכי רוצה לראות כרגע?
מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך?
מי הבנאדם הכי מוזר שאת מכירה?
מה בחיים לא תעשי?
נכון שאני צריכה כבר לחפוף?
נכון שאני צריכה כבר להתחיל ללמוד ללשון?
התחלת כבר ללמוד ללשון?
כמה קיבלת במתכונת ובמגן?
איך הייתה התעודה?
איך הלך לך בבגרות בהיסטוריה?
כמה קיבלת במתכונת ובמגן בהיסטוריה?
יש לך עבודה לחופש?
היית מגדירה את עצמך כבנאדם עצלן?
תגדירי את עצמך.
את מרבה לנקות את האוזניים?
יש לך אחים קטנים?
יש לך אחים גדולים?
כמה בני דודים יש לך?
את יודעת לשון טוב?
מה המקצוע האהוב עלייך בבית הספר?
איזו תכונה את הכי שונאת בך?
איפה את ב-2 ליולי?
את חושבת שהגרעינרים חוזרים הבייתה אחרי המד"צים או לגרעין?
את מרבה לשוטט באינטרנט?
את מחשיבה את עצמך כמורעלת?
את רואה אותך ממשיכה למש"צים?
כמה שאלות שאלתי אותך עד עכשיו?
מספיק?
את מגדירה את עצמך כציונית?
איפה המחנה קיץ שלכם השנה?
את יודעת ששאלתי יותר מ-70 שאלות? אני מתעלה על עצמי, נכון?
איך את נראית? (שאני אדע איך לזהות אותך במד"מים)

s h e e p i t

New member
המוןןןןןןןן תשובות לנגה../images/Emo70.gif

% איך ההרגשה ששואלים אותך שאלות? - חביב
%מה התאריך לידה שלך? - 27.3.88 % את חברה בעוד פורומים? איזה? - כן ,ישובי לב השרון , הומור , תמונות מצחיקות , לאחרונה אני גם רושמת באוף טופיק.. ויש עוד כאלה שאני סתם מסתכלת... % אם היו עושים סרט על החיים שלך, איזה שחקנית הייתה מגלמת אותך? - חברה שלי... % את בעד או נגד ההתנתקות? - נמנעת (סליחה אבל אני לא מגיבה לכל ההודעות של הפוליטיקה... זה פשוט לא מעניין אותי... אין לי עמדה ברוב הדברים) % חושבת שהעבודה צריכים להיכנס לממשלת אחדות עם הליכוד? - % את אנרכיסטית? % את ימנית? % בטח שמאלנית, נכון? % שמעת על פסטיבל אקטיביזם? - לא % מה המאכל האהוב עלייך? - גלידה , ציפס % בא לך קרטיב? - כן % חם לך עכשיו? -לא , יש מזגן % מה עדיף - קיץ או חורף?- חורף % מה עדיף - גופיה או מעיל? (בהתאם לעונה) - גופיה % את אוהבת מוזיקה? - כן מאוד %את אוהבת את המושב שלך? - לפעמים %למה הערצת את הבאקסטריט בויז בילדותך? - כי היו לי בעיות נפשיות... סתם... הייתי קטנה.. אהבתי את הסגנון והכל %ידעת שגם אני הערצתי אותם המון זמן? - לא... אבל עכשיו אני יודעת % היית רוצה שיהיו לך ראסטות? - כן % את בכלל אוהבת ראסטות? - תלוי למי %היית פעם בפסטיבל סטייל שנטיפי / בומבלה / בראשית? - לא %כמה הכי הרבה בזבזת בקניות? - כמה אלפים טובים... % את חושבת שנמר יכול להפוך חברבורותיו? - אולי אם הוא יתאמץ... % מי החיה המהירה ביותר בעולם למרחקים קצרים? - צ'יטה ? % מה הדיסק שאת הכי אוהבת? - אני אוהבת שירים מסויימים ולא בדיוק דיסק מסויים... % מה החפץ שאת לא יכולה בלעדיו? - השעון יד שלי (אפילו שיש לו טיק טק מעצבן) % המילה שאת אומרת הכי הרבה? - חממ...
זאת המילה , חביב , ח'מוד , חציל % המעשה שאת עושה הכי הרבה? - במחשב , ישנה %נכון שהשאלות שלי הן לא בדיוק שאלות כי הן לא ממש בנויות כשאלות, אלא סתם משפטים עם סימן שאלה בסוף? - לא .. הן שאלות שאלתיות % נכון שאת מחכה לפגוש אותי במד"מים? -כן ! %פתחת פעם את הראש? - עוד לא %ובגרעין? פתחת פעם את הראש בגרעין? - חחח... לא ... לא שהייתה לי ממש הזדמנות... %יש לכם גרעינר במושב? -כן %מי? -מאיה ממבואות חרמון %את מתחברת עם אנשים מהר? - לא ממש %את שומרת על קשר עם אנשים שגרים רחוק ממך ואת לא רואה יומיום? - כן %בא לך להביא לי מתנה ליומולדת? - בכיף! %היית מגדירה את עצמך כבנאדם חברותי? - בדרך כלל כן %את אוהבת לעצבן אנשים? - מ-א-ו-ד! %אנשים מרבים לעצבן אותך? - כן... %מי הבנאדם שאת הכי רוצה לראות כרגע? - אין מישו מסויים... יש הרבה אבל שהייתי שמחה ממש לראות... %מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך? - חברה שלי... %מי הבנאדם הכי מוזר שאת מכירה? - אממ... יער וסלעית שהם ביחד... %מה בחיים לא תעשי? - אבגוד... %נכון שאני צריכה כבר לחפוף? - לא יודעת... אני צריכה לראות... %נכון שאני צריכה כבר להתחיל ללמוד ללשון? - כן! את מוזמנת לציפי... %התחלת כבר ללמוד ללשון? - כן... אני כל החיים שלי במרכז למידה... %כמה קיבלת במתכונת ובמגן? - במתכונת 72 ובמגן אני עדיין לא יודעת... אני צריכה לבדוק באתר בית ספר... %איך הייתה התעודה? - סביר ... נגיד... %איך הלך לך בבגרות בהיסטוריה? - חביב %כמה קיבלת במתכונת ובמגן בהיסטוריה? - מתכונת קיבלתי 87 ומגן 82! וזה היסטוריה! אני גרועה! %יש לך עבודה לחופש? - כן... בעצם לא... זאת עבודה שיש מדי פעם ולא משו קבוע... וזה יוצא לי ביום ראשון
אני לא אוכל לבקר את המדצים...
%היית מגדירה את עצמך כבנאדם עצלן? - כן %תגדירי את עצמך. - מממ... מתאימה למצב %את מרבה לנקות את האוזניים? - כן... זאת אובססיה... %יש לך אחים קטנים? - לא %יש לך אחים גדולים? - כן... אחד %כמה בני דודים יש לך? - מצד של אבא -10 ומהצד של אמא - 4 (יש אחת חדשה
) %את יודעת לשון טוב? - לא
%מה המקצוע האהוב עלייך בבית הספר? - עיצוב... יושבים והורסים את המחשבים .... %איזו תכונה את הכי שונאת בך? - ציניות %איפה את ב-2 ליולי? - טיול עם החניכים בפארק אלונה או משו בסגנון... %את חושבת שהגרעינרים חוזרים הבייתה אחרי המד"צים או לגרעין? - הביתה %את מרבה לשוטט באינטרנט? - כן %את מחשיבה את עצמך כמורעלת? - לא %את רואה אותך ממשיכה למש"צים? - אולי... %כמה שאלות שאלתי אותך עד עכשיו? - הרבה %מספיק? - לא %את מגדירה את עצמך כציונית? - לא %איפה המחנה קיץ שלכם השנה? - אין לי מושג... %את יודעת ששאלתי יותר מ-70 שאלות? אני מתעלה על עצמי, נכון? -אה הא %איך את נראית? (שאני אדע איך לזהות אותך במד"מים) - תכנסי לכאן.. עד שאני אמצא משו טוב יותר...

באמת שאלתי אותך הרבה שאלות...

אז אולי לא הייתי צריכה לשאול עוד... מממ.. תמונה חביבה רותם! יש לי עוד קצת, אבל באמת קצת, שאלות:
את מזל טלה?
חברה שלך היא שחקנית?
מעוניינת לשמוע על פסטיבל אקטיביזם?
אז את תביאי לי מתנה ליומולדת?
את מי היית שמחה ממש לראות?
מה העבודה שבגללה לא תוכלי לבקר במד"צים?
למה את ב-2 ליולי בטיול ולא בבית? אני באיזור שלך ורציתי לבקר!
את בטוחה שהגרעינרים חוזרים הבייתה אחרי המד"צים או שאת חושבת?
למה את לא ציונית?
למה ציניות זו תכונה רעה אצלך?

tuty fruty

New member
שאלות

ושוב מקווה שלא שאלו..
לעשות צמידים או לקנות אות?
לקנות חולצות או לעצב אותם?(עיצבתי היום חולצה)
מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל חוץ מכבשה?
השיר האחרון ששמעת?
כמה התכוננת ללשון?
באיזה שמפו את משתמשת?
עם כמה כריות את ישנה?
כמה בע"ח יש לך בבית ומה שמם?
את מנויה לעיתון כלשהו?
לאיזה עיתון?
מי הבן האדם האחרון שקיבל ממך מכתב?
למי נתת את המתנה הכי מושקעת ואיך היא הייתה(כלומר מה היא הייתה)
באיזה עוד פורמים את כותבת?
מי החבר פורום הראשון שראית?(ולא הכרת אותו לפני)
על איזה ספר גדלת?
על איזה סרט גדלת?
על איזה סדרה גדלת?
על איזה שיר גדלת?
על איזה אוכל גדלת?(מה היית מרבה לאכול שהיית קטנה)
מה רצית להיות שתהיי גדולה שהיית קטנה?
מאיפה את אמרת שבאים ילדים לעולם ששאלו אותך?
מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי הבגרות בלשון?

s h e e p i t

New member
תשובות לרנה ../images/Emo9.gif

ושוב מקווה שלא שאלו.. ^לעשות צמידים או לקנות אות? - אם יודעים לעשות צמידים אז למה לא... ^לקנות חולצות או לעצב אותם?(עיצבתי היום חולצה) - לקנות... מהסיבה המאוד ברורה שאם נעצב אני יודעת איך זה יראה... ^מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל חוץ מכבשה? -
^השיר האחרון ששמעת? - השואו שלך... - עכשיו בגלגלצ ^כמה התכוננת ללשון? - כמה שעות... אצל ציפי וקצת בבית ^באיזה שמפו את משתמשת? - הד אנד שולדרס / כיף / עירבוב של שניהם... ^עם כמה כריות את ישנה? - כרית אחת של שינה ועוד 4 שכעיקרון לקישוט ^כמה בע"ח יש לך בבית ומה שמם? - יש לי כלב (פקי) וחטול שאימץ אותנו (יוסטון - מושפעים ממיכאלה) ^את מנויה לעיתון כלשהו? - לא ^לאיזה עיתון? - אמרתי לא! ^מי הבן האדם האחרון שקיבל ממך מכתב? - אני לא רושמת כבר המון זמן מכתבים... אבל נראה לי חברה שלי מהמדצים ^למי נתת את המתנה הכי מושקעת ואיך היא הייתה(כלומר מה היא הייתה) -ממממ.... לחברה שלי... לא יודעת אם מושקעת... אבל נתתי לה ליומולדת 16 ... 16 קופסאות אחת בתוך השניה ובקופסא הכי קטנה שמתי לה בורג ורשמתי לו שזה הבורג שנפל לה... והבאתי לה עוד משו עם זה... ^באיזה עוד פורמים את כותבת? - ישובי לב השרון , הומור , תמונות מצחיקות , אוף טופיק ^מי החבר פורום הראשון שראית?(ולא הכרת אותו לפני) - אני חושבת שאת שי בטיול חנוכה... ומיד אחריו את סלעית גל וניצן בהתקפה מהירה... ^על איזה ספר גדלת? - נילי תקני לי ^על איזה סרט גדלת? - ילד בא מאהבה
, בת הים הקטנה , פינוקיו! ^על איזה סדרה גדלת? - מרקו ^על איזה שיר גדלת? - שירי עוזי חיטמן למיניהם... ^על איזה אוכל גדלת?(מה היית מרבה לאכול שהיית קטנה) - תודה שתרגמת לי... אני מבינה...
אממ... פיתה עם שוקולד... ^מה רצית להיות שתהיי גדולה שהיית קטנה? - לא יודעת... אני עדין לא יודעת מה אני רוצה להיות ממש... ^מאיפה את אמרת שבאים ילדים לעולם ששאלו אותך? - מהכבשים... ^מה הדבר הראשון שאת עושה אחרי הבגרות בלשון? - נוסעת לים

גם אני חשבתי על זה

הד & שולדרס זה מוצר של חברה מאד גדולה ובת זונה שנקראת פרוקטר אנד גמבל והם עושים ניסויים בחיות. עוד מהמוצרים שלהם: שיער- פנטן, הד&שולדרס,הרבל אסנסס אבקות כביסה- טייד, אריאל משחת כלים- פיירי תחבושות- אוולייז, אולדייז טמפונים- טמפקס טיטולים- פמפרס חטיפים- פרינגלס תחרימו!!

וואללה... ידעתי על הכל...

חוץ מטמפקס. הטמפונים הכי טופים!!! למה??? נראה לי אני עוברת לקוטקס...

בובה על תבני על זה

גם קוטקס מסתבר עושים. כמעט כל החברות של היגיינה נשית עושות ניסויים. יש בודדות שלא עושות.

THE sky angel

New member
חחח האמת שמכיתה ו' שחברה שלי אמרה

לי את זה התחלתי להחרים את החברות האלה.. אבל בקשר לתחבושות הגייניות- sorrrrryyyyy! no can do... =\ זה הדבר היחיד שעוזר לי בזמן המחזור.. כאילו שטוב לי..!!

ממש משעמם לי, אז...

עוד שאלות!!!
מה הדיסק האחרון שקנית?
מי המורה האהובה עלייך?
איזה מקצוע היא מלמדת אותך?
חשבת פעם איזה תפקיד את רוצה לעשות בצה"ל? איזה?
את חושבת שתעשי אותו?
אז איזה תפקיד את חושבת שיתנו לך למלא?
מה יהיה הפרופיל שלך?
על מה יורידו לך כל כך הרבה?
בעיות נפשיות?
אבל רגע... יש לך כאלו?
שמת לב שהשאלות הן כאילו דיון איתך?
נכון שזה מתוחכם?
כדאי לי לנסוע עד לת"א להופעה שבחיים, אבל בחיים, לא תגיע לצפון?
את יודעת כמה זמן אני מנסה לראות הופעה של הג'ירפות ולא יוצא לי?
רוצה לדעת כמה?
הרבה! את יודעת למה?
רוצה לדעת למה?
לפעמים זה כי אין לי איך להגיע, לפעמים זה כי אין מי שייסע איתי, לפעמים זה כי ההופעה רחוקה מידי, ולפעמים זה כי נזכרתי מאוחר מדי. זה נשמע לך הגיוני?
את חושבת שהיינו צריכים להביא הופעה ליום האחרון של הלימודים?
את חושבת שהתירוץ של המנהלת שלי לא להביא הופעה ליום האחרון של הלימודים כי היא חושבת שלחלק מהתלמידים לא יתאים הופעה הוא מקובל על הדעת?
השאלות שלי מעניינות אותך?
את יודעת לדבר עוד שפה חוץ מעברית ואנגלית?
מה זה הצלי הר (מילה מבולבלת)?
את אוהבת חידות של מי אני / היא-הוא / מילים מבולבלות וכיו"ב?
את אוהבת להכין פינוקים?
את יודעת באיזה סמינר ה-4 מד"ציות של נורדיה נמצאות?
הכנת להן בסוף משו? מה? בואי נשחק באסוציאציות. מה המילה הראשונה שעולה לך לראש:
ירח?
אהבה?
סקס?
סימן שאלה?
כבד?
מדפסת?
בקבוק?
ים?
כייף?
קורס?
ישראל?
בושם?
חוברת?
פלאפון?
מכנס?
גיטרה?
כרית?
כיסא?
טלפון?
שלט?
ספר?
מנורה?
אלכוהול?
ממיר דיגיטלי?
דיסקים?
נר?
מגנט?
מצלמה?
נעליים?
חולצה?
ארון?
טלוויזיה?
שקע?
שולחן?
מגירה?
חוט?
מחק?
מקלוני אוזניים?
דבק מהיר?
מסטיק?
דף?
דיסק?
קלמר?
שקית?
צנצנת?
מטבעות?
ציור?
רמקול?
פח?
וילון?
מתג?
שמן?
דלת?
פוסטר?
שרשרת?
דיסקט?
צמיד? המשך רגיל לשאלות:
את יודעת שהרגע תיארתי לך את כל מה שנמצא בחדר של אחי?
יש לך שיער מתולתל?
מתי קיבלת מחזור בפעם הראשונה?
והאחרונה?
מישו מהמשפחה שלך התגרש?
והתחתן בשנית?
אם היית הולכת לחתונה של דוד שלך, מה היית לובשת?
אם ההורים שלך היו אומרים לך שהם מתגרשים (חס וחלילה) איך היית מקבלת את זה?
אם לא היית גרה בנורדיה, היית גרה ב...?
אם לא היית מדריכה, היית כנראה...?
אם לא היית יוצאת למד"מים, היית יוצאת ל...?
באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו?
איפה היית רוצה להיות עכשיו?
מה היית רוצה לעשות עכשיו?
למה יער כל כך חרמן?
נכון שבנות חרמניות יותר מבנים?
למה זה?
בנות מחרבנות?
ומפליצות?
יש לך איזו תיאוריה מוזרה שאת רוצה לשתף אותנו בה?
את יודעת שזה ממש מעביר לי את הזמן ודיי כייף לי לשאול אותך שאלות?
את סולחת לי על כל המיליון שאלות?
את יודעת שזה בגלל שאין לי שום דבר אחר לעשות, נכון?
את יודעת שאני באמת אוהבת'ותך, נכון?
אז אני אפסיק. רק בשבילך, טוב?
ראית איך אני הופכת כל משפט לשאלה?
אז דיי, זהו! פסדר? אחלה!

אלכוהול כן, סקס... אני אסביר!

אלכוהול= יש לו בקבוק אפטרשוק שההורים קנו לו בדיוטי פרי כשהם טסו לספרד לפני שבוע. וסקס... זה פשוט אח שלי. שמעתי הרבה רעשים מהחדר שלו בשלוש שנים האחרונות, אם את מבינה למה אני מתכוונת. ולא רק זה, גם יש הרבה אתרי אינטרנט במועדפים, בהיסטורי, וסתם באקספלורר שהם לא בדיוק תמימים בואי נגיד..

למעלה