שאלות לרותם

s h e e p i t

New member
תשובות ליפעת ../images/Emo3.gif

לפני שאני מתחילה... האייקון של המטוס אמור לרמוז לי משו ?
&מה אכלת הצהריים? - מקרוני / ספגטי... משו כזה... &מתי קמת? - 11 (אמא התקשרה והעירה אותי) &מה הדבר הראשון שעשית כשקמת? - פתחתי עיניים , קמתי מהמיטה, לחצתי להפעיל את המחשב והלכתי לצחצח שיניים &נכון שאת רוצה לתרום לי 17,000 שקל? - ברור... כל יום &למה את לא עונה לי במסנג'ר? - כי הייתי אצל ציפי &למה אבא שלי אידיוט? - למד ממך... סתם =) &ואמא שלי? - אמא שלך בסדר.. (לא שאני מכירה אותה...אבל שיהיה) &מה היית נותנת בשביל להיות על ? (מטוס...שאלתי אותך) - אמ... כסף.. לכטיס טיסה =\ &מתי שואלים אותי שאלות? - בקרוב... &אני רוצה הרבה שאלות טוב? - מה שתרצי &אבל לא יותר מדי טוב? - ^ מה שתרצי... &עוד כמה זמן יש למדמים? - חודש ושבועיים &איך את חושבת שהמדמים יהיה? - כיף! &מה התוכניות שלך לחופש? - טסה ==> מדמים ==> כיף מדצים ==> מחנה קיץ (יומיים אחרי) ==> רפסודיה ? , יהיו עוד אני בטוחה... אני לא מבלה בבית החופש &תדרגי את השאלות שלי מ-1 עד 10. - 9 &ינשוש תעפי או יפעת שושני? -ינשוש תעפי

אף פעם לא אמרו לי שאני הכי מצחיקה

שיש!!!! תודה נגה!!!!
אני עוד אתרגל לזה... גם לך לא חסר. *אנחנו צריכות להפסיק להחמיא אחת לשנייה* נגה- תזכי למצוות!

S a l i t

New member
בכ בכ בכ

1. השלימי תמשפט: התגלגשות על סקיטבורד______________________ 2. מה עדיף- דיסקמן/ מינידיסק/ אמפי3 פלייר/ יאפ? 3. מהו היתרון הגדול ביותר שיש למין הנשי? 4. מה החיסרון הגדול ביותר של המין הגברי? 5. אם היית צריכה לתאר את עצמך בעזרת דמות מצויירת, איזה דמות היית? 6. נעליים מועדפות? (סנדלים/ כפכפים/ נעלי ספורט/ מגפיים/ נעלי בית) 7. נניח והיית זוכה בלוטו במליון שקל בדיוק. היית תורמת חלק? 8. מצב היפוטאתי: את מכירה מישהו דרך צ'אט. הוא ניראה לך חמוד מאוד. שולח לך תמונה, ואת רואה שהוא נראה מצויין. הוא מעוניין לדבר איתך בטלפון. הוא מתקשר, ויש אתם מדברים שתיים שלוש דקות, וניגמר לך מה להגיד... ואת מרגישה שתיקה מביכה שכזו. מה תעשי? 9. יש משהו שאימא שלך רוצה שתזרקי כבר המון זמן אבל את לא רוצה לזרוק? 10. מה הבגד הכי חושני שלך? 11. אם דיסלקט סובל מפזילה, זה אומר שהוא רואה ישר? 12. את קוססת ציפורניים כשאת עצבנית? 13. אני יכולה להעלות את התמונה האחרונה ששלחת לי לגלריות של הפורום? 14. יש לך בקיני או שלם? 15. הסטייה הכי חמורה שלך? 16. את עוזבת לארה"ב (באופן מיקרי לחלוטין זה אפילו ל4 שנים) ואומרים לך שמהחדר שלך את יכולה לקחת את כמות הדברים שאת מצליחה לדחוס לתיק ביצפר שלך. מה היית לוקחת? על מה היית מוותרת? 17. עם מי תעדיפי לבלות סופשבוע- מאט דיימון/ טום קרוז? 18. את כותבת יומן? 19. איפה היית רוצה להתחתן? 20. מה הדבר הכי טרגי שיכול לקרות? 21. מה יכול לעשות לך את היום? 22. את סובלת כשאת במחזור? 23. פריט לבוש מועדף בין: צעיף, גרביים, כפפות, חזייה, חוטיני. 24. משהו שבחיים לא תשכחי? 25. אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים, אז למה צריך לכבס מגבות? 26. את חושבת שהעובדים של ויסוצקי מקבלים הפסקת קפה? 27. מה יקרה אם אני ישים את השקית של הפופקורן במיקרו הפוך? (בחיי. תמיד רציתי לדעת את זה) 28. אם את ניגשת למבחן במטרה להיכשל, ומצליחה, אז מה בעצם קרה? 29. למה לעוזרת של שי קוראים עוזרת אם היא לא עוזרת בכלום?

s h e e p i t

New member
בכ בכ בכ לסלעית

1. השלימי תמשפט: התגלגשות על סקיטבורד_____________זאת נפילה רצינית
2. מה עדיף- דיסקמן/ מינידיסק/ אמפי3 פלייר/ יאפ?- אמפי 3 פלייר 3. מהו היתרון הגדול ביותר שיש למין הנשי? - שדיים 4. מה החיסרון הגדול ביותר של המין הגברי? - פיטמות 5. אם היית צריכה לתאר את עצמך בעזרת דמות מצויירת, איזה דמות היית? - הכבשה מ"sheep in the big city" או חזירון מ"פו הדב" 6. נעליים מועדפות? (סנדלים/ כפכפים/ נעלי ספורט/ מגפיים/ נעלי בית) - אממ... כפכפים... או נעלי בית 7. נניח והיית זוכה בלוטו במליון שקל בדיוק. היית תורמת חלק? - כן 8. מצב היפוטאתי: את מכירה מישהו דרך צ'אט. הוא ניראה לך חמוד מאוד. שולח לך תמונה, ואת רואה שהוא נראה מצויין. הוא מעוניין לדבר איתך בטלפון. הוא מתקשר, ויש אתם מדברים שתיים שלוש דקות, וניגמר לך מה להגיד... ואת מרגישה שתיקה מביכה שכזו. מה תעשי? - אפשר לאלתר... סתם מספרים חוויה או משו... 9. יש משהו שאימא שלך רוצה שתזרקי כבר המון זמן אבל את לא רוצה לזרוק? - אמא שלי רוצה שאני אזרוק חצי מהחדר שלי... אבל בדרך כלל אני לא זורקת... רק מה שצריך... 10. מה הבגד הכי חושני שלך? - מממ.. לא חשבתי על זה אפעם... בטח איזה חולצה ממש צמודה שיש לי או חצאית... או פשוט חזיה (אם זה נחשב) 11. אם דיסלקט סובל מפזילה, זה אומר שהוא רואה ישר? - חחחחחחחחח
גדול! לא יודעת... אפשר לשאול אותם... 12. את קוססת ציפורניים כשאת עצבנית? - לא... נגמלתי... 13. אני יכולה להעלות את התמונה האחרונה ששלחת לי לגלריות של הפורום? - חחחחח... זאת שאני "גמישה" ? לא 14. יש לך בקיני או שלם? - ביקיני 15. הסטייה הכי חמורה שלך? - וואו... לעצבן אנשים , לבהות... דיי נו בפרטי אם את רוצה... 16. את עוזבת לארה"ב (באופן מיקרי לחלוטין זה אפילו ל4 שנים) ואומרים לך שמהחדר שלך את יכולה לקחת את כמות הדברים שאת מצליחה לדחוס לתיק ביצפר שלך. מה היית לוקחת? על מה היית מוותרת? - הייתי לוקחת את התיק בית ספר
אמ... מצלמה דיגיטלית... קלמר .. ובובה של כבשה... לא צריך יותר מזה... 17. עם מי תעדיפי לבלות סופשבוע- מאט דיימון/ טום קרוז? - מממ... תני לי לחשוב על זה... 18. את כותבת יומן? -לא 19. איפה היית רוצה להתחתן? - בים 20. מה הדבר הכי טרגי שיכול לקרות? - מישו קרוב לי יהרג 21. מה יכול לעשות לך את היום? - אנשים... 22. את סובלת כשאת במחזור? - כן , ביומיים הראשונים... אחר כך חפיף... 23. פריט לבוש מועדף בין: צעיף, גרביים, כפפות, חזייה, חוטיני. - חזיה 24. משהו שבחיים לא תשכחי? - את הבעלי חיים שהיו לי.. 25. אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים, אז למה צריך לכבס מגבות? - בשביל שלא יהיה לנו משעמם.... 26. את חושבת שהעובדים של ויסוצקי מקבלים הפסקת קפה? - לא! תה! 27. מה יקרה אם אני ישים את השקית של הפופקורן במיקרו הפוך? (בחיי. תמיד רציתי לדעת את זה) -מה שיקרה לה אם תשימי אותה כמו שצריך... 28. אם את ניגשת למבחן במטרה להיכשל, ומצליחה, אז מה בעצם קרה? - אני גאון מלידה 29. למה לעוזרת של שי קוראים עוזרת אם היא לא עוזרת בכלום? - בשביל שלשי יהיה על מה לקטר
איפה שאלה מספר 30 !? תעגלי!

תיקונים!

מישו קרוב לי יהרג = מישו קרוב אליי... את הבעלי חיים שהיו לי.. - את בעלי החיים... אסור לשים הא הידוע בסומך של הסמיכות, אלא רק בנסמך. אייייפ!

S a l i t

New member
סבתאש'ך 30!!! את שומעת אותי?!?!?!

ומה זה חזירון!? איפה את חיה!?! ח-ז-ר-ז-י-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s h e e p i t

New member
לעזאזל!

אמרתי לפני כמה זמן שקוראים לו חזרזיר וצעקו עלי שקוראים לו חזירון

kedeman

New member
באמת...

למה קוראים לה עוזרת???? היא רק מפריעה!!! (תשאלו את הילה... על החדר של ניר היא ויתרה מזמן - היא לא נכנסת לחדר שלי ושל גיל היא נכנסת ומרימה הכל על המיטה ומזיזה את המיטות קצת אבל החדר של הילה מסודר יחסית - היא פשוט מסדרת לה אותו כל הזמן מחדש!!!!) שמישהו יסביר לי במה היא עוזרת??? היא מגיעה הביתה, רואה כביסה מקופלת אז היא מקפלת אותה מחדש!!!! היא מכניסה את כל חתולי השכונה לבית והיחיד שהיא בטוחה שהוא "חתולה" (ההטעמה נמצאת מעל ה"תו") הוא החתול שלי. הוא גם בדרך כלל היחיד שבסוף נעול בחוץ.... וחוץ מזה... היא שמנה ומגעילה!!!!!!!

יש לי משו להגיד לך!

סלעית, את גם סוג של גאון. (יפעת - את לא לבד!) את גם ממש ממש מצחיקה!! אחלה שאלות!!

אהה...

אז אני לוקחת את זה בחזרה. מצטערת סלעית!!! התוכלי אי פעם למצוא את החמלה בליבך ולסלוח לי?

S a l i t

New member
ahhheeea aheeeeeeeeee../images/Emo7.gif

לא רוצה :( נעלבתי!!! אז אני לא חברה שלך יותר

למעלה