שאלות לגביי סיאנס

Utpopa

New member
טוב אז ככה!

אני לא משקר! כל מה שקרה באמת קרה! אני לא פסיכי או משהו כזה בסגנון... היא תרדוף אותי? מה יקרה לי? אני לא קיללתי אף אחד שהיה ברור זה רק חברים שלי כמו מפגרים. אז לי היא לא תעשה כלום נכון?

Gum Cigarettes

New member
זה לא משנה.

אתה היית בין משתתפי הסיאנס, ככה שאתה אחראי באותה צורה. לא אמרתי שאתה משקר, אמרתי שאני אתנהג כאילו שאתה משקר כי ככה אני שומרת ריחוק ויותר נוח לי להגיב. מטוטלת קונים בחנויות מיסטיקה שונות, אני חושבת שגם ביער הפיות ראיתי אחת. -אבל אני לא בטוחה בקשר לזה. בד"כ מכינים מטוטלת, דרך אגב. התעניין בפורום מאגיה וכישוף על פעולת ההכנה.

CKYGUY

New member
אתם הילדים הכי טיפשים שראיתי בחיים

וחבר שלך כל כך מפגר!! מקללים רוחות , מעמידים אותם במבחן , עושים כל מה שלא טוב בסיאנס ..ויש סיכוי גדול שתרדוף אחריכם רוח...... חבורת מטומטמים... אישים , אני מת שהרוח הזאת לא תעזוב אתכם....

Utpopa

New member
מה אתם ככה?

במקום לעזור לי אתה ממש מאחלים לי שתרדוף אותי... אם יש לרוח קצת שכל בקודקוד היא תבין שאני לא אשם בכלום והיא לא תעשה לי כלום. זהו אני וסיאנס ברוגז בחיים אני לא עושה ולא ממליץ לאף אחד לעשות!

Gum Cigarettes

New member
אתה לא אשם בכלום?!

חתיכת אידיוט! בעצם זה שאתה עשית סיאנס זה כבר לא בסדר וכבר מעמיד אותך במצב של אשמה!

A lost angel

New member
'אני וסיאנס ברוגז'.

למה לעשות סיאנס אם אין מדיום ביניכם!? זה מהדברים שחוקי מרפי מדברים עליהם, מהדברים שנועדו להתפקשש. התעלמת מההזהרות, וקיבלת את מה שקיבלת. התנהגתם כמו מטומטמים, ועכשיו אתה מתלונן שאנחנו לא עוזרים. ניסינו. תנסה לדקלם את המשפט leave this room, leave this place. i banish you from time and space, ותקווה, תקווה מאוד, שזה ישפיע.

I am a freak

New member
חיחיחי....

*למה משנה כמה אופטימית תיהי* לא נראה לי שאדם שלא מבין כלום (ועדיין לא מבין מה הוא עשה) יכול להשפיע באיזו שהיא צורה על הרוח (אלא אם כן הוא ממש יתחנן והיא תהיה ממש סלחנית)... אני אצל דודים שלי עכשיו, כשאני אגיע הביתה (או מחר) אני אגיב לכל ההודעות... חג שמח,

A lost angel

New member
כן, ידוע.

יש 7 שלבים למישור האסטרלי, ואני דיי בטוחה שאת יודעת למה הכוונה בזה. לעומת זאת, לפי כל מיני דברים ששמעתי מאנשים שונים, יש אמונה שתומכת בדרגות כח, כח מאגי, סולם 1-13. בזמנו דיברתי עם מישהי על זה, היא קצת בילבלה לי את השכל, אבל מדובר בעוצמה הפנימית של הנשמה. מקווה(בטוחה) שהבנת

A lost angel

New member
יש רשימה של דברים שלא עושים בסיאנס.

אתם עשיתם כל אחד ואחד מהם. אני מצטערת, אבל צריך להיות מטומטם בצורה מחרידה כדי להגיע לכזו רמה. אני ממש מציעה לכם להתפלל, ולהתפלל חזק, ולקוות שאולי הרוח תעזוב אתכם, או שאתם מכירים מישהו שעוסק במאגיה מספיק כדי לדעת איך להעיף את הרוח בחזרה לקיבינימט. בהצלחה. דנה

Utpopa

New member
זה יעזור עם אני ילך לרב???

??? השעון החדש שלי מת!!! הוא הפסיק לפעול וקניתי אותו לפניי יומיים

Utpopa

New member
טוב קרו לחבר שלי מלא דברים..

אבל עשכיו אני זז למסיבה (אני מקווה שהכל יעבור בשלום) ואני לא ימות בא... אני יספר לכם מחר

../images/Emo3.gifאיזה אהב....

עושה סיאנס ועוד מקלל את הרוח מה הוא ציפה בידיוק???? שלך חנה גונן

mr nice guy

New member
יש לי הרגשה שהוא מניאק....

אני חושב שהוא עבד עלינו בגדול. לא היה סיאנס, לא היה כלום. הוא רצה להראות שהוא התגרה בהם וכאילו שנפחד ממה שקרה לו, כי הוא היה כזה להוט בלדווח לנו, שזה פשוט די שקוף....

Utpopa

New member
טוב אז ככה

תשמעו שזה שהיה לי זעזוע מוח זה ממש משמ לא אשמתי... במועדון התחילו מכות ונפלתי על הראש...ומצאתי את עצמי בבית חולים... לא נראה לי שזה בגלל הרוח......... אז יאללה אני פרשתי מכל העסק ואני מקווה שהיא לא תתריד אותי.....יותר

למעלה