שאלות לגביי סיאנס

Utpopa

New member
אהה ו שאלה אחרונה חביבה ודיי

שאלתי אותך איך יודעים שיש רוח בחדר ואמרת לי שאם יש אני כבר אדע תגיד לי בדרך כלל מה הרוחות עושות שהם מגיעות שאני לא יתחיל להלחץ טוב? תודה מראש! אין לך מושג כמה עזרת לי.. אהה ו..אני לא חושב שאני ימות מזה או משהו... חוצמזה גם את עשית סיאנס נכון? ולא קרה לך כלום

Gum Cigarettes

New member
קרה גם קרה.

אבל אני לא מפרטת על חוויות או דעות כל כך בפורום זה? -למה לא? -כי האנשים כאן יותר מידי דפוקים מכדי להבין. אם הנושא לא היה מעניין אותי כל כך לא הייתי נשארת פה בכלל. מה הרוחות עושות? -הנרות יכולים להכבה, החלונות להפתח ולהסגר, וכו'. ובכלל מרגישים "נוכחות" בחדר.

Utpopa

New member
ואם במקרה

משהו נשבר או נופל אז מפסיקים את הסיאנס ואם הנרות מתחבים מותר להדליק אותם נכון? ותגידי בבקשה עוד דרכים לעשות סיאנס זה מעניין אתי מאוד אהה ו... מה הקשר בין קדיש ורוחות...ואיך מוצאים רוח שנכנסה בך?

Gum Cigarettes

New member
אם משהו נשבר או נופל

מפסיקים את הסיאנס? -למה? אם משהו נשבר או נופל זה סימן שיש נוכחות בחדר, זה מה שרציתם, לא? אני לא אומרת עוד דרכים לעשיית סיאנס ותיקשור, בקש ממנהלי הפורום אולי הם יסבירו לך. קדיש זו תפילה לעילוי נשמתו - רוחו של הנפטר. "איך מוצאים רוח שנכנסה בך" ? הא? רגע, לא אמרת "רק עוד 2 שאלות" לפני מאתיים שאלות? משהו פה חשוד.

CKYGUY

New member
מה חשוד?

הוא פשוט לחוץ....אל תהיה פרנואידית

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחח

אני נזכר בעצמי בפעם הראשונה
*שלא תחשבו שעשיתי את זה כל כך הרבה פעמים....חיחיחי*

A lost angel

New member
הוא מדבר על דיבוק.

אל תסתבך עם סיאנס אם אתה לא בעל אמצעים או כישורים מאגים להתגבר על הסיכונים הכרוחים. אקסס זה מסריח. דנה

Utpopa

New member
טוב באמת אחרונה ליפניי שאני מת!!

אני מפחד מוות!!! אבל התערבנו שמי שלא מגיע 1.מפוצצים אותו מכות רציני 2.חייב לכל אחד 800 שקל (זה יוצא 800 ומזה אין לי כח לשלם מהארנק שלי!) אחרון....יודעים שיש רוח רעה רק לפי הריח ולפי המכות בגוף או שיש סימנים אחרים? ו....אם רוח נכנס בי מה עושים? ורק שתדעו שחבר שלי שבבית שלו אנחנו עושים את הסיאנס שם קמח והיה מלא כזה עקבות משהו בין עקבות של סוס לחתולה... תעני לי על זה בבקשה וזהו נראה לי.....על החיים ועל המוות

Gum Cigarettes

New member
לא.

הריח הרע והמכות זו לא רוח רעה, זה שד. מה עושים אם נכנסת בך רוח? -מזמנים רב שיגרש אותה, בהצלחה. בקשר לקמח, יכול להיות שזה היה שד, סביר יותר שזה החתול השמן של השכנה.

A lost angel

New member
שוב, לגבי גירוש

הגירוש ממש תלוי בכח הפנימי של הרוח. אם הרוח חלשה, אפשר לגרש אותה לבד. במקרה שלא, אפשר להשתמש במעגל מלא(12 מכשפות וכהנת(ולאו דווקא וויקאנית), או במעגל של 4). ורב? מקובל, אם כבר. רבנים הם יותר בורים בגירוש, למרות שיש כאלה שבכלל לא. דנה

I am a freak

New member
יש "סיאנס" עם ספר תנ"ך

"סיאנס" עם כפיות... סיאנס עם כוס, נר ותמונה של האדם אותו אתה רוצה להעלות... בהצלחה, אני ממש מקווה שאף אחד לא יגיע אליכם הערב והסיאנס יהיה כישלון...

I am a freak

New member
לא יודע....

עד כמה שאני יודע- חייבים להשמיד את הלוח שאיתו עשית את הסיאנס (במקרה שזה סינאס עם לוח) וחייבים להשאיר חלון פתוח *מתוך סמליות* כנראה זה משתנה בין אמונה לאמונה. *בגלל זה, לדעתי, לא כדאי להשקיע בהכנת הלוח*. יום טוב,

I am a freak

New member
אמממ..

לא היה אפשר להסביר את זה יותר טוב!
*אני לא מדבר בציניות כרגע*

Utpopa

New member
נשמיד אותו בכל מקרה

גם ככה בריסטול יאללה אני יוצא לחבר שלי בידיוק עכשיו וב 10 מתחילים אמא לה...........הלב שלי דופק מזה מהר אני מת מפחד שהכל יעבור בשלום אמן אמן אמן ושוב אמן יאללה ביי!! אם אני לא יכתוב פה יותר תדעו שקרה לי משהו

Utpopa

New member
שנייה אני עדיין פה! ושאלה אחרונה

מה עושים עם רודפת אותי רוח? שחכתי לשאול?

Utpopa

New member
ו...חחח...כבר לא נעים לי...../images/Emo103.gif

אם הנרות נכבים מותר להדליק אותם נכון?

Gum Cigarettes

New member
רק עם רשות מהרוח שזימנתם.

מה עושים אם רודפת אחריך רוח..? אהה... תלוי באיזה מצב. קודם שתרדוף אחריך, אח"כ שתדע את זה, ואז נדבר.

Utpopa

New member
אנשים תשמעו מה קרה אתמול!!!!../images/Emo121.gif

טוב אז ככה זה נשמך מ 10:30 עד 3:40 אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!! טוב הכל סבבה יש חושך נרות דלוקים הכול מצויין.... כעבור איזה...10 דקות מרגישים שיש תזוזות בשולחן המנורה שהיתה מכובת מעלינו התנדנדה....מתתי מפחד!! חבר שלי שואל " יש איתנו מישהו" והכוס אני נשבע שהיא זזה לבד ל"כן" ואני ממש פחדתי!!!!! שאלנו אותה מה הדרגה שלה והיא אמרה 8 שאלנו איך קוראים לה והיא אמרה אליזבת היא מתה מתאונת דרכים לפני 45 שנה. שאלנו אם היא רוח טובה והיא אמרה שכן אז קצת נרגעתי דיברנו איתה וזה אחרי איזה שעה חבר שלי אומר לה יא חתיכת שרמוטה למה את מסוגלת? אהה? היא אמרה אל תתגרה בי, שלום, היא כבר תתפל בכם. ואז הכוס כזה ניהתה מזה חמה !!! כולם כזה הורידו את היד מהכוס כזה בבת אחת ויצאו כאלה אדים מהכוס. והבנו שזאת לא אותו רוח ויהא אמרה שהיא אחותה של אליזבת וקוראים לה אנה זה שקילל אותה הכוס כזה התקרבה אליו לאט לאט...והוא התחיל לבכות כי הוא אמר ששרפו לו העיניים ולא יודע מה קרה ואיך התפוצצה המנורה שהיתה מעלינו...!!!!!!! והיא היתה סגורה ! ואחרי זה הצלחנו להרגי אותה קצת וביקשנו סליחה וחבר שלי ביקש ממנה להראות לו את הגיהנום אז היא אמרה שלא כדיי לו כי אם היא תראה לו את הגהונום הוא ישאר שם! אז הוא וויתר על זה ואז הגיע הרגע הכי מפחיד! שאלנו אותה שאם היא באמת פה! שהיא תראה סימן היא כזה אמרה אתם בטוחים אמרנו לה כן ואז הכל קרה בשניות!!! הנרות ניכבו וכזה שמענו כזה כמו קדיחה כזאת והיא אמרה לנו להיסתכל מתחת ללוח והיה שם סדק מזה רצחני!!! וביקשנו ממנה ללכת והיא לא הסכימה! היא אמרה שהיא תרדוף אותנו והנשמות שלנו לא יהיה שקטות. אז חבר שלי לקח את הכוס זרק אותה הפך את הלוח וכולנו יצאנו מהחדר...ואני מבין שזה בכלל לא מעשה נכון מה שעשינו... מה יקרה עכשיו?? מאתמול אני מרגיש צמרמורות ותגידו לי מה אפשר לעשות נגד מה שיקרה! ואני בחים יותר לא עושה סיאנס!

Gum Cigarettes

New member
ברכותיי.

הצלחתם לעצבן מישהו מעולם המתים. קודם כל, אני יוצאת מנקודת הנחה שאתה משקר, -אל תעלב. פשוט ככה יותא נוח לי להגיב, איתך הסליחה. דבר שני, אני מבינה שהייתם קצת בפאניקה, ככה שלפחות רבע ממה שכביכול קרה לא באמת קרה. ועכשיו, התרחישים האפשריים במצב זה: -הרוח באמת תרדוף אתכם ותעשה לכם את המוות במשך כל שאר חייכם. -הרוח נתקעה באותו חדר. ועכשיו המלצתי של "מה לעשות במקרה זה": -לפתוח מחדש את הסיאנס ולסגור אותו כמו שצריך, תוך השתמשות לפני במטוטלת כדי לבדוק האם באמת יש רוח בחדר. אם לא, לפתוח מחדש את הסיאנס ולקרוא לאותה רוח ולהתחנן לסליחתה. הייתם ממש מטומטמים, קודם כל, הסגירה הלא נכונה של הסיאנס, דבר שני הקללות והעמדות במבחן של הרוחות, והדבר הכי חשוב הוא זה שבכלל עשיתם סיאנס. אם תשאלו אותי, כל מה שתקבלו מגיע לכם. דרך אגב, מכיוון שלא סגרתם היטב את הסיאנס יכול להיות שהפתח לעולם המתים עדיין פתוח וזה יביא עוד רוחות וכו', בהצלחה. ובקשר ל"דרגה 8", אני מניחה שהתכוונת לרמות המישור האסטרלי, אבל... אין רק 7 רמות..? -אולי אני מתבלבלת, דנה, ידוע לך משהו על זה?

למעלה