שאלות לגביי סיאנס

Utpopa

New member
שאלות לגביי סיאנס

מישהו פעם אחת ולתמיד יכול להגיד בפרוט רק בבקשה איך עושים סיאנס איך מתחילים איך מסיימים מה עושים שיש רוחות רעה טיפים וכאלה..תודה מראש! שגיא!

Utpopa

New member
תודה ו...

טוב סבבה הכוס על נקודת הפתיחה חושך..יש נרות...מה עכשיו צריך לעשות עד שמרגישים כל מניי דברים. אם לא מרגישים ריח רע ומכות מה עושים הלאה זאת אומרת שזה רוח טובה. ואיך סוגרים סיאנס עם רוח טובה תודה רבה מראש!

Utpopa

New member
ומה בנוגע לשאלות האחרות? =>

??? מה עושים אחרי שהכוס בנקודת הפתיחה עד שמרגישים כל מניי דברים ומה אחרי שמרגישים..מ עושים ובאיזה שלב שמים את באצבע על הכוס? ועוד סתם שאלה זה באמת הגיוני שרוח העיפה את דוד שלי לקיר זאת אומרת זרקה אותו לקיר דרך אגב הוא אמר שזאת רוח רעה ורוראים לה פדיה אם מישהו ניתקל אשמח אם תענו לי על השאלות

Gum Cigarettes

New member
שמים את האצבע על הכוס.

כל הזמן. מתחילת הסיאנס עד סופו. אם את רוצה ללכת להשתין ויש רוח בחדר את צריכה לבקש ממנה רשות. -אני לא צוחקת. מה עושים עד "שמרגישים כל מיני דברים"? -קוראים לרוחות. מתחננים אליהם לבוא, או יוצרים כדור אנרגיה ומשחררים אותו, -סימן קריאה לעוד כמה ישויות. אבל זה רק במקרה שאת מכשפה. הגיני? -לא. אבל שומדבר בתחום הזה לא הגיוני. אפשרי מבחינה תאורטית? -כן. אפשרי. אפשא גם שזה פשוט היה שדה אנרגיה. לא באמת שאלת עכשיו אם מישהו נתקל ב"פדיה" נכון...?

Utpopa

New member
../images/Emo9.gifשאלתי שאלתי..

אולי היא מוכרת בתחום הרוחות הרעות..לא יודע..

Utpopa

New member
אהה ו..

שזה עם רוח טובה צריך לבקש רשות לסיים את הסיאנס...אם היא מסכימה אז אומרים "אנו מודים על על השתתפותך ועל רצונך הטוב" מזזים את הכוס לאן לנוקדת "הפתיחה" או למילה "יציאה"?

Gum Cigarettes

New member
הו.

תלוי איך נראה הלוח שלכם. אם יש עליו נקודת "יציאה" אז אליו. אם יש נקודת פתיחה\סגירה אז אליה. אבל אף פעם לא למילה "פתיחה", כי זה "פתיחה", לא סגירה. קיי? ובקשר לרוח "פדיה".... תראי, כמו שיש אנשים רעים וטובים רבים מספור, ככה גם בעולם הרוחות.

Flame

New member
בלעעע

אני לא הכי מבינה בסיאנס.. ואני שוב אמליץ- לא לעשות סיאנס!!! כשאני חושבת על זה.. זה נשמע לי מגוחך.. אני צריכה לבקש מהרוח לצאת להשתין? משהו פה לא בסדר ...זה לא מובן מאליו? למה צריך להגיע למצב (סיאנס) שבו אתה צריך לבקש רשות ממישהו לצאת....? אני לא הייתי נותנת שישלטו בי.. ו"יתנו" לי רשות.. כי הרשות היא שלי! ואף אדם/רוח לא יאמר לי מה מותר לי ומה לא.. זה כבר נותן לו נקודות שליטה.. שאנחנו נותנים לו כשאנחנו שואלים! איזו מין ישות/רוח זו שצריך לבקש ממנה רשות לצאת? ישות/רוח שרוצה עמדת שליטה! או שאתם פשוט נותנים לה.. והיא מנצלת! יש לי שאלה אלייך-בטי.. מה יקרה אם אני לא "אבקש רשות לצאת להשתין"?? (כן..נוכחתי להבין שזו רק דוגמא.)

Gum Cigarettes

New member
במקרה שלא תבקשי רשות,

או שפשוט תגידי "אני הולכת להשתין" ותלכי, הרוח עלולה לחשוב שאת מזלזלת בה ולהפגע. -כתוצאה מזה היא עלולה לפגוע בך. חשוב להבין שאנחנו מבקשים מהרוחות "טובה" בזה שאנחנו מזמנים אותם. אנחנו חייבים להם, לא הם לנו. צריך לכבד אותם, להיות עדינים, לא לקלל, ולהראות כבוד ו*יראת כבוד*. זו לא שאלה של שליטה, זו פשוט שאלה של כבוד. כמו מורה בביה"ס שאת מבקשת ממנה לצאת, והיא יכולה להסכים או לא להסכים. היא בעמדה שאת צריכה אותה, לא היא אותך. מבינה?

Utpopa

New member
אז ככה ===>

אין נקודת פתיחה וסגירה יש ריבוע ריק וריבוע עם המילה "יציאה" אז או קיי להעביר ליציאה וצריך להשמיד אחרי הסיאנס את הלוח?

Utpopa

New member
אהה ו...

איך יודעים שיש רוח בחדר? אני מתנצל על כל השאלות פשוט אני וחברים שלי רוצים לעשלות פעם ראשונה סיאנס מחר בשעה 22:00 אז אני לא רוצה שיתפקשש משהו...חס וחלילה טפו טפו טפו תענו לי על השאלות בבקשה... באמת תודה רבה מכל הלב הל הנכנות לעזור לי

Gum Cigarettes

New member
בנאדם,

גם אם הכל "ילך בסדר" זה עדיין לא אומר שההשפעה לטווח הארוך תהיה שלילית. זה גם המקום לציין שסיאנס וזימונים שונים של רוחות המתים אסורה ע"י היהדות בפרט, והרבה אמונות שונות בכלל. ורבים מזהירים מתוצאות שליליות, -יש לזה בסיס אמיתי. מניסיון. לא מומלץ. הבסיס של האמונות האלו הוא, שרוחות המתים סיימו את תפקידם בעולם, וכעט הן מחפשות שלווה. -בעצם זה שאתם מזמנים אותם אתם קושרים אותם עוד יותר לעולם זה ומקשים עליהם למצוא, או לשמור, על השלווה שמצאו. למה לעשות את זה בכלל? -זה מזיק לכם, זה מזיק להם, אז בשביל מה? איך יודעים שיש רוח בחדר? -אם היא חזקה מספיק כדי ליצור קשר והיא רוצה בכך אתם כבר תרגישו. וגם אם אתם לא מרגישים צריך לסגור את הסיאנס בדרך הנכונה. מה פתאום להשמיד! מי סיפר לכם שטויות כאלה?! לא חבל על הלוח...?

Utpopa

New member
טוב ססבה כנסי רגע Gum Cigarettes

היום ב22:00 זה יקרה!! יאבלה אני מודה שאני מת מפחד... עשית פעם סיאנס תספרי סיפור שקרה לך...בבקשה ו..איזה תוצאות שליליות יכולות להיגרם בטווח הארוך?

Gum Cigarettes

New member
ויש סיכוי שבאמת תמות.

איזה תוצאות שליליות? -הו. רדיפות, בעיקר. מוות, אתה יודע, "כשמזמנים מוות המוות נשאר", וכו'. נקמה של הרוחות המזומנות. אני? -אני בד"כ לא חולקת חוויות אישיות, אבל תסמוך עלי שיש לי קצת (טיפונת) ניסיון בזה, ואני יודעת את ההשלכות. טיפשי מאוד מצידך לעשות סיאנס. מאוד מאוד.

Utpopa

New member
2 שאלות אחרונות ודיי

זה בגלל שאני לחוץ איך מעלים מישהו שפציפי? ויש דרכים אחרות לתקשר עם רוחות? זהו אני לא אשאל יותר שאלות

Gum Cigarettes

New member
אפשר לקרוא לרוח מסויימת,

נגיד "אנחנו קוראים לרוח של איציק איציקובסקי", אבל בד"כ הרוח שתבוא סתם תהיה מתחזה. אפשר גם לבקש מהרוח שתבוא לקרוא לבנאדם שאתם רוצים לדבר איתו, אבל גם בד"כ הרוח שתבוא תהיה מתחזה. לא מומלץ. יש דרכים אחרות חוץ מסיאנס? -כן, במדיטציה, או בזימונים שונים. בד"כ מכשפים משתמשים בשיטות האלה, לא מומלץ לאנשים בלי נסיון. לא שהשיטות האלה יותר בטוחות, רק שיהיה לך ברור. חוצמזה, יש עוד שיטות לסיאנס חוץ מסיאנס הלוח המפורסם. אבל אני לא רוצה לפרסם אותן במדויק בפורום זה.

למעלה