שאלות ותשובות

Governor

New member
שאלתי את דוד1000 האם נספי השואה

אשמים במותם היש לך תשובה?

ב ז מ

New member
לא! שאלת את דוד1000

>האם נספי השואה נענשו על חטא שחטאו, והם בעצם האשמים במותם?< מכיוון שכל 'ענישה' נעשית בהכרח על ידי 'מעניש' שאלתי אותך - נענשו על ידי מי? היש לך תשובה?

Governor

New member
דוד1000 צין "כל מה שעושה השם הוא

לטובה. בורא העולם מגלגל חובה על ידי חייב". מדבריו נתן להסיק: (1) השואה היתה לטובה (2) הנספים היו חיבים מיתה (3) בצוע הענש הוטל על צד שלישי שאף הוא היה חיב ענש שאלתי אותו שאלת הבהרה בקשר ל- (2), האם הנספים אשמים במותם, אולם יש לי שאלות גם בנוגע ל- (1), ו- (3) אתה רשאי להציע תשובות, כמובן

ב ז מ

New member
>אתה רשאי להציע תשובות, כמובן<

שאלתי אותך לדעתך שלך - מדוע לדעתך התרחשה השואה?

Governor

New member
מדוע לדעתך הצליחה חבורת

לא-כלומניקים לעלות לשלטון בגרמניה, ב- 1933?

Yali 17

New member
על ידי הנצאים כמובן....

תבין, אלוהים לא גרם להיטלר לשנוא יהודים, אלוהים לא יצר את השינאה המטורפת הזו. הוא פשוט עזב את עם ישראל, לא שש לבקשות ולתפילות שלנו. נסגרו בפנינו שערי שמים. וכל שונאינו שמטבעם ומרצונם החופשי רוצים להרגנו עשו זאת באין מפריעה.

Yali 17

New member
שאלה לא עיניינית

כהרגלך, גומריור, אתה מנסה לעורר "פקה פקה" על כלום. שאלך לא נכונה. נספי השואה, הוא לא שם ולא הגדרה נכונה אם מנסים להבין את התמונה הכוללת. אלא "נשמות", מדובר אך ורק על נשמות. וכן נשמות חוטאות כשהן יורדות לעולם בחיים כאלה ואחרים, נשמות מקלקלות כאשר הן לובושת פן של אדם. לפעמים נשמות חוטאות יחד בחטאים נוראים ומחייבות על עצמן תיקון אדיר. אז כן, הנשמות הביאו על עצמן את היסורין בהתנהגותן. כמובן שאדם כמוך, שמחפש סערה ורגש ישאל את השאלה בצורה שתנסה להוציא את העונה עליה כאדם אכזר ורע לב.

Governor

New member
>נספי השואה, הוא לא שם ולא הגדרה

נכונה אם מנסים להבין את התמונה הכוללת. אלא "נשמות", מדובר אך ורק על נשמות< מכיוון שקיום נשמות טרם הוכח, את מדברת על הזיותיך. אני מדבר על אנשים בעלי שמות, בעלי פנים, אשר חיו, העמידו משפחות, ורובם המכריע עבדו וסגדו באדיקות להזיה המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניהם, ומתו ביסורים. אל נא תנוסי לעולם הלימבו. השארי בעולם המציאות >וכן נשמות חוטאות כשהן יורדות לעולם בחיים כאלה ואחרים, נשמות מקלקלות כאשר הן לובושת פן של אדם. לפעמים נשמות חוטאות יחד בחטאים נוראים ומחייבות על עצמן תיקון אדיר. אז כן, הנשמות הביאו על עצמן את היסורין בהתנהגותן< תודה. הנספים אשמים במותם. זה לא מה שצפיתי לשמוע, אולם לפחות פלטת משהו ברור, אם כי משוקץ, מתועב, נאלח, מאוס >כמובן שאדם כמוך, שמחפש סערה ורגש ישאל את השאלה בצורה שתנסה להוציא את העונה עליה כאדם אכזר ורע לב< כל מי שמסוגל לענות תשובה כזאת, במקום למלמל משהו כגון "איני יודע. נסתרו דרכי האל", הוא משוקץ, מתועב, נאלח, מאוס ______________________________________________________________

דוד1000

New member
בכדי להבהיר. האם השאלה שלך

בס"ד אם השאלה שלך מדוע בורא העולם העניש אנשים (בכל זמן ובכל תקופה) למרות שאנחנו כבני אדם לא ראינו שמגיע להם חטא? אם זאת השאלה שלך, זה אומר שאתה לא בטוח שהוא לא קיים. לכן (לפי דעתי) אתה צריך להחמיר ולעשות מה שהוא אמר בתורה. ולאחר מכן לנסות להבין את מהלכיו. בקישור להלן יש הסבר טוב על השואה. http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=535279

Governor

New member
>זה אומר שאתה לא בטוח שהוא

לא קיים< אני בטוח שאינו קים, אולם איני יודע להוכיח זאת. מעשית, אין הוכחה שפעל פעולה כלשהי בעולמנו, מחוץ לגוילי המיתולוגיה האיזראליטית, ובכלל, טרם הוכיח לי מאמין כלשהו כי הוא מצוי גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניו >אתה צריך להחמיר ולעשות מה שהוא אמר בתורה< אם אתה אבדת צלם אנוש, האם גם אני צריך לאבדו? הוא אינו קים מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, והמיתולוגיה חוברה בידי כהנים שבקשו לבסס את מעמדם אני שואל לשיטתך, האם הנספים אשמים במותם. אתה יכול לומר: (1) כן, הם מתו בחטאם (2) לא, הם חפים מחטא, ונספו מסבה שאינה חטא (3) לא יודע איך ההזיה שלי עובדת. נסתרו דרכי הזיתי >בקישור להלן יש הסבר טוב על השואה< אני מעדיף להמתין לגרסא המודפסת על גבי ניר רך, או על גבי מגבונים לחים. היא יותר שמושית...

PreDirector

New member
אתה עושה עבודה סיזיפית ../images/Emo178.gif

לדת יש כבר את כל התשובות מוכנות בשרוול לכל שאלותיך ובעיותך . הפורמט של הדת בנוי על הסבר לפי הלוגיקה של הדת ולכן הוא יכול להיות לא מקובל עליך אך מספק את האדם הדתי ,דוגמה : 1. קורבנות השואה --> אי-תפילה והתבוללות יהודי אירופה . גם אם ההסבר אינו מקובל עליך ,הדת לא תנסה להשביע את רצונך הלוגי-חילוני אלה תספק את התשובה לפי ההסבר הלוגי-דתי ,גם אם תנסה להסביר להם בסיגנונך הם לא יבינו מכיוון שהלוגיקה שלהם שונה... ז"א = מה שלך נראה תמוהה-ביזארי-שגוי לדתי זה נראה סופר נורמלי וככה זה גם עובד לכיוון השני. אי לכך ובהתאם לזאת...כל נסיון לנסות להבהיר לדתי את עמדותיך הוא עבודה סיזיפית מכיוון שהוא שרוי במסגרת אמונות דתית.

pembencipolisi

New member
אם מהאתר הזה קבלת את ה"ידע" אודות

הקופים הנזכרים בו והדינוסאורים שכביכול נזכרים בתורה הרשה לי לצחקק. קופים נבראו מבני אדם בדור הפלגה .... הרי זאת "אבולוציה" הפוכה. הדבר נזכר גם בקוראן המזורגג. שבו כתוב כמה פעמים שאללה יהפוך את הכופרים לקופים וחזירים... זה ערכן המעשי של כל הדתות, כןלל היהדות והאסלאם גם יחד.

למעלה