שאלות ותשובות

gadw21

New member
לא, אבל זו תגובה של אתאיסט

המדיניות של גאיוס בנוגע לחסימות, לפי סדר העדיפויות היא: 1) קודם כל להגן על אלילו גוברנור 2) אח"כ לחסום את אלה שהוא לא מחבב באופן אישי 3) אח"כ להגן על שאר האתאסיטים. 4) בסוף, אם אין ברירה, גם להיות סתם מנהל פורום(פעם בכמה חודשים)

פעם ראשונה שאני רואה

את שמו הכחול של גאיום על המסך. אז הוא באמת קיים!!! בתגובות של הדתיים אפשר לראת שני דברים מאוד ברורים: 1. הם לא יודעים להתמודד עם ביקורת משום סוג, ולמרות שהם חיים בהנחה שכל מי שאינו כמוהם הוא בהמה גסה, הם לא ממש נהנים כשמפנים את המראה (מראת האמת) אל פרצופם. 2. הם מחפשים ומתעקשים לראות חוסר צדק בכל מקום ובכל דבר. הם אוהבים להרגיש נרדפים, הם ממש נהנים להכריז על עצמם כשעירים לעזאזל... מטאפורה לחיי היהודים בגולה תשתחררו מזה. אתם בישראל...

gadw21

New member
גאיוס כותב בפורום בניק נוסף

שבו הוא נוהג לחרף ולגדף את אלוהים על מנת לפגוע ברגשות הדתיים. כבר ביקשו ממנו מספר פעמים שיפסיק והתגובה הקבועה שלו לכך היתה להגביר את גידופיו ולחזור עליהם שוב ושוב על מנת להתגרות. זה כמובן מאוד בוגר ולגיטימי.

גאיוס

New member
מדובר בחוק מדינה. הטרדה מינית

היא עבירה של ממש על החוק. קללות הן עניין שלילי אך לא עבירה על חוקי המדינה.

Yali 17

New member
שקרן ! אין כאן שום הטרדה !

שקרן אין כאן שום הטרדה. אתה כבר נמאסת על כולנו גאיוס ! מותר לקרוא לבנות כוסיות על פי תקן מדינת ישראל ( אם כבר מדברים על החוק ) בבית משפט הותר לקרוא לבנות "כוסית", ואין הדבר נחשב ביטויי הפוגע באישה, אלא צורת ביטוי לגיטימית. או שיש לך עוררין על שופטי בית המשפט העליון ? פשוט בלתי נסבל שהפורום הופך להיות אסלה, שבה מחרחרים טרולים מהרמה הנחותה ביותר, ואתה ממשיך להעלים עין.

gadw21

New member
עזבי, גאיוס פשוט לא אוהב את הנוכחות

של מואזין בפורום ולכן מחפש סיבות לחסום אותו. אם הוא באמת היה חוסם לפי חוקי המדינה, או לפחות לפי החוקים שהוא בעצמו קבע, אז סופרמן ופרה דירקטור כבר היו חסומים מזמן על האאוטינג שהם עשו למואזין.

gadw21

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לאחר שרמסת לחלוטין את זכויות הפרט שלו כאשר נתת לאנשים לעשות לו אאוטינג באופן חופשי, אתה גם חוסם אותו על התבטאויות שלא מגיעות לקרסוליים של עלבונות שנשמעים מצד איגרא רמא וגוברנור מדי פעם. אני מתחיל משום מה לחשוד שהמנהל ה"נייטרלי" שלנו עושה איפה ואיפה.

gadw21

New member
11% מחברי הפורום הם דתיים

גם רוב אלה שעברו על התקנון הם אתאיסטים. שלא לדבר על זה שב"חסומים כיום" לא כלולים אלה שנחסמו ושוחררו וכן כלולים בערך עשרה ניקים שונים של הכהן הגדול והסטונדט לפילוסופיה. מה שאותי מעניין זה היחס בין הדתיים והאתאיסטים מבין אלה שהיו צריכים להיחסם ולא נחסמו ומבין אלה שנחסמו לא בצדק. עפ"י נתונים אלה גאיוס הוא בראש ובראשונה שומר הראש של גוברנור, אח"כ הוא אחד שנטפל לאלה שהוא לא אוהב באופן אישי, ופעם בכמה חודשים הוא אולי סתם מנהל פורום. מואזין רואה שיש בפורום מדי יום ביטויים גסים וקללות ברמה גבוהה פי עשר ואתה לא מתערב(ולפעמים אפילו מאשר לעשות כך), כך שהוא לא אמור לנחש שתחטוף עליו קריזה ותחסום אותו ללא אזהרה בגלל כמה התבטאויות מטופשות. מה גם שחסימה בתפוז גורמת לפעמים לנזקים גדולים יותר כמו חסימת איי.פי ואי-מייל(הנהלת תפוז מניחה שהמנהלים מחליטים בצורה נייטרלית והוגנת מתי לחסום). או שמא הוא היה אמור לנחש שאתה עומד לחסום אותו כשהוא ראה שאתה לא מתכוון לגעור במי שעשה לו אאוטינג שוב ושוב למרות תחנוניו?

Yali 17

New member
לדעתי מאיה, יקרה, מישהי התבלבלה

האם לגברת מאיה יש תואר בסוציולוגיה או בפסיכולוגיה ? שאת זורקת דיאגנוזות מהבילות כמו " הדת היא ממש מחלה נפשית " אבל לא סתם מחלה נפשית - קובעת הדוקטור מאיה ( שסיימה, אגב, לימודים באונ' ילי ועכשיו היא פרופסור מפורסם של מדעי הפסיכולגיה והסוציולוגיה )! אלא מחלה נפשית מסובכת ועמוקה. זאת אומרת שאת חייה בעולם בו כמעט כל אוכלסיתו היא משוגעת על כל הראש, ואת ועוד כמה בודדים הם השפויים היחידים ? תזהרי שהבת שלך חלילה לא תחלה במחלת נפש נוראה זו, חלילה ולא תתקין מזוזה בדלת שעריה, אחרת לבטח תדאגי שיבאו שני בחורים עם חלוק לבן ויקראו לה שלגיה באברבנל בחדר מוגן בכריות. ההתנשאות שלא מתאימה לאנשים משכילים, והבורות נכרת בך " אני חושבת שעם חולי נפש שאינם מטופלים, לא כדי להתעסק ", מה את אומרת ! ד"ר מאיה האישה השפויה, שבוחנת לב ולכליות בצורה כ"כ מדעית ונכונה. את שאלת : " כמה משכיל יכול להיות אדם שעוסק כל יום בקריאת ספרים בודדים וניתוחם יומם וליל " על אינשטיין ,יקירה, שמעת ? הוא אחד מבריאי הנפש שקראו ספרים וניתחו אותם...או שאולי את רוצה גם להשמיץ את כל המורים ואנשי הספרות הטיפשים המטופשים, שמנתחים שירים וקוראים ספרים עד שיוצא מהם המיץ. את אולי מדבר על ארכיאולוגים שיושבים שנים על כמה ספרים בודדים או ממצאים כמו מגילות ומנסים לפענח אותם עד ששערותם הופכות סיבה. או שאולי הדוקטור מאיה מדברת על אותם דוקטורים משועמים שיושבים כדבריה, יום ולילה, מול איזה מבחנה ומיקרוסקופף. בטח דוקטור מאיה קוראת את ההודעה ודוחסת את הזרת הקטנה אל תוך אפה ומצחקקת. הסוגיות מאוד אידיוטיות בעיניי אידיוטים. היוכל בור להבין את שייקספיר ? לא ! בשבילו זה סתם קשקוש לא מובן. " בעייני הרוב הגדול של הדתיים אינו אדיב וסבלני ואינו ישר". עוד תזה מדעית מספרה החדש של דוקטור מאיה " משוגע ". והנה זה שיא ההודעה שלך מאיה, את נשמעת כמו אספסוף מריר. עינייך עיוורת משנאת חינם, הרי שלא פגשת חצי מהעשירית של החצי של החצי של השליש של החצי של החצי של העשירית של החצי של השמינית של השלם של הקהילה הדתית בארץ ישראל. והקריאה המתנשאת והמגעילה שלך מראה שהיושר והתום שלך שואפים הרבה מתחת לאפס." עם של פרזיטים נצלנים ועקומים שכלית " שכחת גם להוסיף " יהודים גנבים, רמאים, נוכלים, מסריחים, שקרנים, טפילי העולם, עלוקות היקום, גזלנים, מוכי נפש. מאיה, היום שתקראי לבת שלך את שלגיה לפני השינה ( או את פרוטקול זקני ציון ), הביטי בעינייה ותאמרי לה " הפוסל, ילדה שלי, במומו פוסל "...

Bmaya

New member
YALI17 התשובה שלי עבורך...

אני אשתדל לענות על הכל, אפילו על חלק מההודעה הקודמת לגבי ברית מילה. אני אתחיל בזה שאין לי שום תואר בסוציולוגיה או פסיכולוגיה. לצערי, את מרבית שנות לימודיי ביזבזתי בחינוך דתי שכלל לא מעט לימודי תורה נביאים וכתובים, דינים, תושב"ע, משנה ועוד... אני חושבת שאם הייתי בחינוך חילוני הייתי משכילה יותר ומרחיבה את ידיעותיי בדברים מועילים ויעילים. אני מציינת תמיד שאלו הם דעותיי בלבד ולכן אין להם כל בסיס סטטיסטי או מקצועי. אלו דעותיי וזכותי לומר אותם. אם באחת ההודעות לא ציינתי שוב שזאת דעתי, איתך הסליחה! קבל את התנצלותי הכנה. אני גם מציינת ש--רוב הדתיים ולא כולם, וזה לפי הרוב שאני מכירה. אני מרגישה שאני חיה בעולם שרובו הגדול מאמין שצריך לעשות כל מיני דברים דיבילים בשביל מישהו-משהו שאיננו יודעים שום דבר מדעי המוכיח את קיומו (ובעיניי התורה אינה הוכחה). מה לעשות? זה העולם בו אני חיה. האם בשל כך עלי להאמין ולעשות את אותם הדברים שרובם עושים? לא נראה לי. תסלח לי, לגבי קריאת "כמה ספרים". זה באמת יכול לפגוע בציבור רחב, אבל בכל אופן, גם אם יש ארכיאולוג שכל ימיו מתעמק בכמה ספרים בודדים ולומד אותם יומם וליל, כל ידיעותיו יצתמצמו לנושא אחד. אני חושבת שאיינשטיין וגם האחרים שהזכרת, הרחיבו את ידיעותיהם קצת יותר. אז שוב, לקרא ספרים זה נהדר (זהו אחד מתחביביי) אבל שזה מצטמצם רק לספרי דת, בעיניי זה לא מביא הרבה תועלת.וביחוד שזה לא מסתכם רק בקריאת ספרים, זוהי דרך חיים שלימה. הכל סביב נושא אחד. לגבי שייקספיר... המממ... מעניין! בור לא יכול להבין את שייקספיר גם פרופ' לספרות לא. לפי הרישומים של אישתו של שייקספיר, אפילו הוא לא ממש הבין הכל ומרבית יצירותיו, כולל רומיאו וג'ולייט הם גחמות מיניות של שייקספיר ובן זוגו. ( נורא מעניין לקרא את זה, שכחתי את השם של הספר, מבטיחה לשים קישור בהמשך). ועכשו לסיום של הודעתך. גם אם זה לא נעים ופוגע. בבירור ציינתי שזו דעתי (ולא ציינתי "תזה מדעית") כן! אני חושבת שהרוב הם פרזיטים אוכלי חינם ואני גם מוסיפה את כל מה ששכחתי ואתה הזכרת: גנבים, רמאים, נוכלים, מסריחים (איך לא? פאה בחום של 40 מעלות ומעילים וגרביונים..) שקרנים, עלוקות, גזלנים ומוכי נפש. בין כל כתבי הדת אפשר למצא המון דברים יפים ונכונים (ואהבת לרעך, לא תגנוב וכד'). אבל זה נעלם בין בליל השטויות. אולי לא הכרתי יותר מעשירית של החצי של החצי.... אולי... הספיק לי מה שהכרתי וראיתי. לא רוצה להכיר עוד. לילדה שלי אני אתן לקרא את שלוש המשאלות של טולסטוי. יש שם מוסר פי אלף יותר מאשר בתורה כולה. ועכשווו לברית מילה. לפי מה שאתה כותב אתה מבין את הלכות מילה (יופי לך). מה שאתה לא מבין זה את הנזק שזה עושה לילד. את הכאב העז. את החוסר סטריליות (כמה סטריליות יכולה להיות באולם עם עשרות אנשים, שחלקם אולי חולים, עם מטבח שמוציא ריחות ולא רק של אוכל, ממש ליד. אני לא ראיתי מוהל או אורחים שחובשים מסכה..), סטריליות זה לא רק לסכין או ליד המנתחת. מה עם כל העוללים שמגיעים למיון עם חסימת עורקים (בגלל המוהל המומחה) ואלו שאפילו הורידו להם חלק מהעטרה (ליבי איתם, לא שזה יעזור...). לגבי ברית מילה יש סטטיסטיקות ונתונים מקצועיים. אני לא רוצה להטעות ולכן אני אחזור עם קישורים מתאימים) וכן!!! אין יןתר ברברי מזה (ביהדות. כי יש מילת נשים שזה מזעזע לא פחות)

L7

New member
ומדוע לדעתך הדתיות איננה מחלת נפש?

לשוחח עם כוחות עליונים זה תקין? סכיזופרניה קלאסית. לקיים באדיקות נישוק מזוזה ונטילת ידיים והנחת תפילין סידרת פעולות תמהונית ומוקפדת זוהי הפרעה כפייתית קלאסית.

Bmaya

New member
עוד דבר שמצחיק בנושא נטילת ידיים

אני כבר לא זוכרת מי כתב על זה (אולי מואזין החסום או ילי17?) שהגויים מתו ממחלות ואילו היהודים הנבחרים ניצלו ממחלות אלו בגלל נטילת ידיים. זה ממש אידיוטי. עוד לא ראיתי סביבי אדם אחד (ולמעט ילדיי היהודים כולם סביבי "גויים") שלא רוחץ את ידיו לפני אוכל או אחרי התרוקנות. אלו הם סיפורי סבתא ממש. וחוץ מזה, כל הדתיים הסטריליים האלו לא ממש רוחצים ידיים אלה רק מטילים מים על ידיהם. אני לא חושבת זה הורג את החיידקים
זה רק מרטיב את הסירחון הטיבעי שלהם. והטכס?? זאת לא מחלת נפש? להרים את הספל ביד ימין ולהעביר לשמאל (רק להעביר את הספל) אח"כ לשפוך מים מיד שמאל ליד ימין (שרוח האל שוכנת בה) ואז מימין על יד שמאל ושוב על ימין... ואסור לדבר עד הברכה... אמאאאא זה מפחיד! והדתיים כאן עוד מתפלאים למה אנחנו לא מבינים את הדקויות המטופשות האלו.

למעלה