שאלות הדף

קודם כל תהנו בקפה

וצר לי אם הובנתי לא נכון, באמת שאין לי ולא היו לי שום כוונת לפגוע במישהו. הסיבה היחידה שכן הגבתי לכל הנושא ההזוי הזה יש לומר, היא שהרגשתי שהרבה בנות פה זילזלו וצחקו על הבנות שטענו שאכן נגרמת כזו פגיעה. כפי שכתבתי בהודעה קודמת נעשה פה "עליהום" מכוער לדעתי האישית. הרבה פעמים אנשים בטוחים שהם יודעים משהו וקשה להם לקבל דיעה של אחרים, אצלי לפחות באם אני לא בקיאה בנושא מסויים אני לא מגיבה או מציינת זאת. פה היו קביעת עובדה ואפילו עשיית צחוק משאלה לגיטימית לדעתה של הכותבת. פעם אגב כל מי שטען שכדור הארץ עגול הוצא להורג, כי כולם סברו שכדור הארץ הוא שטוח. אז זה לא נורא לא לדעת , אבל טיפשות אמיתית לדעתי היא לא לדעת שאתה לא יודע. ולכתוב הודעה בלשון "אבל אורולוג הוא המקבילה הגברית לגניקולוג, זה כמו לבקש משרברב לטפל בדלקת בדרכי השתן או לחוות עליה דעה" זה פשוט חוסר ידע בסיסי, מה גם שלפני כן רמזו שמי שכתבה את הטענה שרכיבה על סוסים פוגעת בקרום הבתולים הינה בורה ובעלת דיעה קדומה. ועניין עובדתי הוא שאורולוג הוא מומחה לזיהום בדרכי השתן של גברים ונשים, ולא כפי שהכותבת כתבה "אורולג הוא גיניקולוג לגברים!!" . ועם כל הכבוד להשוות רופא לשרברב נראה לי קצת מאוד לא מתאים. ואם מישהי מעיזה ומשתפת פה שקרום הבתולים שלה נקרע עקב רכיבה, לכתוב לה "קרום הבתולות [זה לא יפסיק להצחיק אותי] שלך נקרע עקב הרכיבה?" זה פשוט זלזול.או תגובות כמו "רכבת על הקרן?" לגבי הקישור - בכתבה הזו על שחזור קרום הבתולים, הסיבה היחידה ששאלו אורולוג על כך קשורה לעובדה שזה היה תפקידו הביולוגי מלכתחילה. בכל מקרה שאלתי על מנת ולהכריע סופית בשאלה הזו, שאלתי גניקולוג ברגע שתהיינה תשובה ממנו אשמח לפרסם אותה פה. גם לדעתי אגב לנושא אין משמעות אבל הוא הועלה פה.

dixie chick

New member
אני מבינה...

שהרגיז אותך מה שפירטת, לפעמים מבוכה מופיעה מצחוק והתיחסות עניינית מעוררת סקרנות ובירור מעמיק. אני מאד שמחה שדיון נסוב לכיוון זה. לא יכולה להתחמק מלהגיד אפילו- עלו והצליחו... תםטם

ToryMaster

New member
גם רופאים טועים

ותתפלאי לדעת כמה קל לשכוח את החצי שנה של סבב גנקולוגיה

../images/Emo31.gifולמה את חושבת שאת ממציאה את אמריקה?

50% מהנשים לא ידממו בעת המגע המיני הראשון. ללא קשר לפעילות ספורטיבית. פעילות ספוטיבית אכן עלולה לגרום קרעים קטנים אבל,כמו שכתבת,לא רק רכיבה על סוסים. ובינינו,אין לזה חשיבות כ"כ גדולה אלא אם כן את ממאה שערים
(ואם את משם,סביר להניח שמקסימום רכבת על אופניים וגם זה בספק) ושוב,כמו שהמלצתי כבר-גיניקולוג הוא הכתובת הנכונה.

../images/Emo41.gifאת יודעת מה-בואי נניח שאת צודקת,מוכנה לקבל

שאולי אני טועה. עדיין אי אפשר להאשים את רכיבה על סוסים כגורם לאבדן בתולין, אי אפשר להאשים רכיבה על סוסים כגורם לאבדן בתולין אלא אם- נבדקת בתור תינוקת רכה ונמצא שאת בעלת קרום שלם ברובו, נבדקה גמישותו והמסקנה היתה שהוא אינו גמיש דיו על מנת להתרחב ללא קרע בעתיד בעת מגע מיני. מעולם לא נחבלת שם, מעולם לא הוחדר לשם דבר (אצבע,טמפון-כלום!), מעולם לא השתוללת בגן שעשועים, לא טיפסת,לא דילגת. לא השתתפת בשיעורי ספורט בביה"ס כמובן כולל קפיצה על סוס קפיצות או על ארגז, בוודאי שלא התעמלת בצורה מקצועית יותר, לא רכבת על אופניים מעולם. וכו' רק,רק רכבת על סוסים, אז,ורק אז,אפשר יהיה להאשים רכיבה על סוסים כסיבה לקריעת קרום הבתולין. בקיצור-איך שלא נתבוננן על השרשור המיותר הזה-התשובה היא-אם הגעת למגע המיני הראשון שלך, ואת סבורה שיש בעיה עם קרום הבתולין,לא תוכלי להאשים בזה את הרכיבה קפיש?

danandgal

New member
שלום, יש לי שאלה

באיזה שעה תחרות הקפיצות בניר דוד ביום שבת?

עינב76

New member
למידה

שלום. אני רוצה כבר זמן רב ללמוד רכיבה על סוסים. למישהו יש המלצות?

למעלה