שאלות הדף

tguri

New member
מה???..אף פעם לא שמעתי שזה יכול לקרות...ושאלה

ואם כן נקרע..אבל מה קורה??..יש בזה משו רע?

שירלי317

New member
ממש לא.

שמועות שאין לי מושג מאיפה הנפיצו אותם. ובנימה זו, רכיבה דווקא מאוד מחזקת את שרירי הרחם (וכך גם מחלישה את כאבי המחזור).

לא.

לא יתכן ביולוגית (אא"כ קורית תאונת רכיבה ואת נופלת על משהו....) קרום הבתולין נמצא עמוק,בערך 6-8 ס"מ במעלה הואגינה.

ערב טוב ...

אז ככה תקשיבו אני דיברתי אם אחד מומחה סוסים הוא אמר לי ככה שרכיבה על סוסים יכולה לקרוע את קרום הבתולים וזה קורה לעיתים קרובות מאוד וזה תלוי בסוג האוכף ובמשך זמן הרכיבה ... תודה לכולם על התשובות

תשמעי חמודה,מומחה סוסים אולי,אבל גניקולוג

הוא בטח לא. טני משערת שאם סוס "רוכב" על סוסה אז היא כבר לא בתולה. או שאולי הוא לא התכוון לרכיה על סוסים
את צריכה לשאול מישהו שמבין בגוף האישה ולא מישהו שמבין בגוף הסוסה. אם מה שנכתב לך פה לא היה מספיק ברור או מספיק משכנע,את יכולה לשאול איש מקצוע,מומחה לנשים,שיסביר לך למה טכנית,אם את לא רוכבת במקרה בדיוק על הקרן הארוכה של אוכף ווסטרן,לא יכול להקרע לך קרום הבתולין מרכיבה על איזשהו אוכף.

מצטערת להרוס לכן את החגיגה

אבל רכיבה על סוסים אכן יכולה לפגוע ואף לקרוע את קרום הבתולים, ואני יודעת שזה נשמע מ-ו-ז-ר מתוך אינפומד " ילדות ונערות רבות קורעות או מרחיבות את קרום הבתולים במהלך פעילויות ספורטיביות כמו רכיבה על אופניים, סוסים או התעמלות" כתבה ממעריב " מסביר האורולוג ד"ר קובי יעקובי, מנהל מרפאת "מדיקל סרבר" בפתח תקווה.......".האם יתכן אקט מיני ראשון ללא דימום?"כן. לעתים, כתוצאה מפעילות ספורטיבית שמחייבת פישוק רגליים, כמו רכיבה על סוסים, ריקוד, התעמלות מכשירים, וכן אוננות ושימוש בטמפונים, מה שיגרום לאיהופעת דימום באקט המיני הראשון".

ToryMaster

New member
מצטערת להרוס לך את החגיגה

אבל אורולוג הוא המקבילה הגברית לגניקולוג, זה כמו לבקש משרברב לטפל בדלקת בדרכי השתן או לחוות עליה דעה.

ואם היית במקרה טורחת לקרוא

היית מגלה את ההסבר לכך "מה תפקידו של קרום הבתולים?"יש הטוענים שבעבר הרחוק הוא שימש כמגן מפני התפתחות זיהומים גינקולוגיים אצל ילדות. תפקידו הביולוגי מקביל לזה של העורלה אצל גבר, שאמורה למנוע זיהומים בדרכי השתן"." בגלל זה הגיב על זה אורולוג וחוץ מזה אני בטוחה שהוא יודע יותר טוב ממני וממך הוא זה שלמד 7 שנים רפואה [לא כולל ההתמחות].

ToryMaster

New member
ניכר שיש לך בעיה ביכולת הדיון ../images/Emo13.gif

תודה, אבל אין לי כוונה לדבר עם מי שמתנסח כלפי כך

את מצחיקה אותי

אין פה פסים אישים בכלל, אז מה את נפגעת? אתן [גם את בינהן] עשיתן פה "עליהום" וצחקתם על מישהי ששאלה זאת קשה לך לקבל שאת טועה? איזו יהירות מצידך לחשוב שהרופא טועה ולא את [אגב מה עם הרופא בכתבה השנייה גם הוא טועה?]. מכיוון שהשאלה סקרנה אותי אז בדקתי, לי באופן אישי זה לא קרה וגם בטח שלא היה מונע ממני לרכב על סוסים.

dixie chick

New member
זה לא מצחיק.

המשפט - "ניכר כי יש לך בעיה בתפיסה שכן את חושבת.." הינו ירידה לפסים אישיים, ובעייתי מאחר והוא שולל את הצד השני, ואת מחשבתו ששונה משלך. לא הוכחת שאורולוג מטפל בנשים, אם תקראי שוב ודאי תראי שהוא מטפל בבעיות של מיניות של גברים ואילו בנשים - אך ורק בבעיות של דרכי השתן ולא בגניקולוגיה- כל זה מופיע בקישור שאת בעצמך הוספת. שנית לגבי הדיון, כפי שנקרא מהודעת ההסבר של להבה איתנה - קרום הבתולים לעיתים רחוקות נפגע או נקרע כתוצאה מכל מה שהדר' פירט- כולל טמפונים או אוננות (וזה אגב כן מוכח מחקרית), זוהי בעיקר תפישה חברתית שגויה בכל מה שיודע או מתיחס לנשים. לדעתי כל עניין הבתולים מלכתחילה קשור למסורת שבה מיקומה של האשה הוא מוגבל, ולמעשה, פיזית, קרום הבתולים בגוף האשה הוא ממש לא כמו שמתאר המיתוס- לעיתים הוא לא קיים כלל, לעיתים הוא לא נקרע אלא רק מתרחב, לעיתים הוא קיים חלקית בלבד. דימום בקיום יחסי מין בפעם הראשונה יכול לקרות בשל מגוון סיבות (יובש וכ') וברוב המקרים כלל לא מתרחש דימום. לדעתי האישית (והלא קשורה לשאלה המקורית אבל בגלל שהדיון הגיע לשם אני מביעה אותה)- כל העניין מוגזם בחשיבותו ואינו רלוונטי כלל לחברה המודרנית או למעמד האישה בחברה המודרנית, והתפיסה השגויה שתופסים לעצמם אנשים מסויימים היא ממש לא נכונה ואינה מגובה בשום מחקר מדעי. הגיע הזמן אולי להתחיל לקחת דברים בפרופורציה, ובכללה הפחד הלא מוסבר של בחורות צעירות מהפעם הראשונה, אי היכולת להנות או להרגע- עובדה שהפכה גם היא לנבואה שמגשימה את עצמה, והחשיבות המוגזמת שמיוחסת לדבר שלפעמים לא קיים כלל. (דיקסי ותמטם בקפה שולחות הודעה מהלפטופ)

למעלה