שאלונת

שאלונת

אני בעקרון בכיתת מחוננים כבר מכיתה ג' (עכשיו בי') ואיכשהו תמיד פיקפקתי במחוננות שלי. עשיתי לפני כמה דקות מבחן IQ באינטרנט ויצא לי 135 אני לא ממש זוכרת את המספרים של בין מה למה זה מפגר, נורמלי, מחונן וגאון. מישהו מוכן להכניס אותי לקבוצות האלו?

Elius2

New member
it goes like this

100 is the average. above 140 is considerd real smart. above 160 is a phenomenan. The problem is with those online IQ tests, I did few of them and i got results from 150 to 100. Some test mostly logic, some test mostly language and all kind of shit. If you want to get a real result better take a test at wingate or something like that. GL​

MajorWinters

New member
100 זה ממוצע../images/Emo19.gif

135 זה בערך דרגע או שתי אחרי ממוצע ודרגה או שתיים לפני גאון הנה טבלה אחת, אני מניח שיש כמה דירוגים
Average: 85 - 115 Above average: 116 - 125 Gifted Borderline Genius: 126 - 135 Highly gifted and appearing to be a Genius to most others: 136 - 145 Genius: 146 - 165 High Genius: 166 - 180 Highest Genius: 181 - 200 Beyond being measurable Genius: Over 200​

s u p e r mind

New member
וודאי

מתחת ל70- מפגר 70-85- על גבול הפיגור 85-115- ממוצע 115-132- גבוה 132-140- מחונן 140 והלאה- "גאון"

אל תבני על מבחני אייקיו מהאינטרנט

לי הם החזירו תוצאות רנדומליות בין 130 ל170... זה גם מאוד תלוי לפי איזה סולם זה, כי התוצאה לבדה לא אומרת שום דבר.

חחח אצלי הטווח היה יותר גרוע...

בין 132 לאיזה 189
...

neko

New member
1. אכן אל תסמכי על מבחני רשת,

רובם מאד לא אמינים. יש כמה רציניים יותר בהודעה של MELODICTRUTH בדף הראשי של הפורום. 2. מדידת IQ לילדים ומבוגרים שונה, ויתכן שכילדה התפתחת מוקדם, אך כבוגרת כבר אינך מחוננת (לא סביר, אך עדיין אפשרי). מצד שני, יתכן שהמבחן הספציפי שעשית מותאם למבוגרים, ואולי אפילו תלוי תרבות (הוא היה באנגלית?) ולכן דווקא הוריד לך מהציון האמיתי. 3. כל הסקאלות שניתנו בשרשור, לפחות עד כה, מתייחסות לסטיית תקן של 16, כך שאם המבחן שלקחת הוא בסטיית התקן הנ"ל, 135 זה אכן ציון של מחוננים.

עצה לחיים

לעולם, אבל לעולם, אל תסמכי על מבחנים באינטרנט. אבל מחונן זה מעל 130
אני מעולם לא עשיתי מבחן IQ (מעבר למבחן הזה בב', שבגללו אני איתך בכיתה), והאמת? גם לא ממש אכפת לי. קטגוריות זה דבר מטופש.

למעלה