שאלוני

שאלוני

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: האם אתה חושב יותר מדי: אדם מפורסם שפגשת: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: חולם בהקיץ?: שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: צבעים אהובים: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: תקוות וחלומות: מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? קראת ספר לימוד להנאתך? ניגנת בפסנתר? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? רכבת על סוס? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה?

ועוד יום

עבר: שם המורה בכיתה א': מירי. הזיכרון הראשון שלך: עילפון. האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: כן. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה? המקצוע האחרון שנכשלת בו: גם. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): הרבה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: זוועה חברתית. השיר האחרון ששרת: לא זוכרת. לך תדע של קוואמי? הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "טוב." הדבר האחרון שאכלת: וופל כזה. הדבר האחרון ששתית: מים, כרגיל.. הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת. השיר האחרון ששמעת: שיר של קוואמי. הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י? הווה: שיער נוכחי: חום-שחור, אסוף בקוקס? בגדים נוכחיים: גופייה שחורה, חולצה שחורה, פוטר שחור, תחתונים לבנים, גרביים לבנים, ג'ינס. תכשיטים נוכחיים: אין. עצבנות נוכחית: החיים. התגעגעות נוכחית: לחוסר ריקנות. תמונת דסקטופ נוכחית: רקדנית בלט. חבר\\\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו עם זין. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? רעב? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת כבר. ממה הכי נמאס לך? הריקנות. את מי היית רוצה להרוג? לא יודעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אנערף. איפה אתה הולך לגור? יישוב שקט, באופן יחסי, במרכז. כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת אם רוצה. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא אכפת לי כל כך. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איכס. חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? פוחד^. כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: המכשפות? צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אדם מפורסם שפגשת: פנינה רוזנבלום? קפה אהוב: קפוא. ריח אהוב: לא יודעת, לא הרחתי משהו כבר המון זמן. מה מכעיס אותך: הכל.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין. האדם שעושה לך הכי טוב: אמא, החברה הטוב. סגנון מוזיקה אהוב: שחורה ורוק. חדר אהוב בבית: אנערף. מקום אהוב בעולם: לונדון. אוהב את בצפר?: כן. נרדם בשיעורים?: לא. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לא. נותן מעצמך? לא. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח? כן. אוהב לצחצח שיניים? כן. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת, אבל תלוי עד כמה. חוסך כסף למשהו מיוחד? כן. ישן הרבה? לא. בתול? לא. נקשר לחפצים? לא בדיוק. אוהב חולצות גזורות? כן. גופיות? כן. אוהב לטייל? לא. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? גשם. חולם בהקיץ? כן. כותב\\ת ביד: שמאל. כיתה: י"ב. החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: הדשא? שמפו: הרבל אסנס. סגנון שיער אהוב: אסוף. נעל אהובה: מגנום. שיר אהוב: משהו של קומון. טעם גלידה אהוב: ריבת חלב. יש חבר/ה? לא. את/ה מאוהב/ת כרגע? לא. יש לך בלוג? לא. בן/בת כמה את/ה? 17. התנשקת כבר? כן. למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אמא. את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? Dead Prez - Mind Sex. עם מי אתם. מבלים את רוב היום ?עצמי. יוצאים בערבי שישי ?אנערף. החברים מהמרכז? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לא. מדברים הכי הרבה בטלפון ? החברה הכי טובה. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? ידיד טוב. מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? יום שישי שעבר. ישנת על יד מישהו? לא זוכרץ. קראת ספר לימוד להנאתך? לפני חודש? ניגנת בפסנתר? לא זוכרת. הלכת לבית הספר? היום? ליטפת חתול? לפני 10 שנים. הסתפרת? שבוע שעבר. לבד. דרכת על נמלה? בטח היום.

קיר קמט

New member
הממ

אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו עם זין. (איך את מדברת!!!)

dors

New member
יש!

עבר: שם המורה בכיתה א': חווה הזיכרון הראשון שלך: לאיודע האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין לי מושג המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכר כבר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי פעם אחת, בניין ליד איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בע השיר האחרון ששרת: לא יודע הדבר האחרון שצחקת בגללו: הילה סיפרה לי על גמד כתום בחדר שלה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: גלידה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לאיודע השיר האחרון ששמעת: ברדיו משהו הדבר הכי מטורף שעשית: שתיתי שוקו הווה: שיער נוכחי: קיים בגדים נוכחיים: ישנם תכשיטים נוכחיים: מה עצבנות נוכחית: אין.. אני רגוע כמו קוקוס התגעגעות נוכחית: הילה תמונת דסקטופ נוכחית: הילה חבר\\\\ה?: הילה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הילה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הילה ממה הכי נמאס לך?: מעצמי את מי היית רוצה להרוג? לאיודע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לדעת איפה אתה הולך לגור?: בקיסריה סיטי אלא מה כמה ילדים אתה רוצה?: 1 מאומצת באיזה סוג של מכונית תנהג?: BMW איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בכלא [סתם לא] חושב הרבה על העתיד?: משתדל שלא מפחד ממנו?: אכן וקצת בכללי: להקה אהובה: לאיודע צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: מה האם אתה חושב יותר מדי: משתדל שלא אדם מפורסם שפגשת: לאיודע קפה אהוב: הנסי של הילה ריח אהוב: הילה מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאיודע האדם שעושה לך הכי טוב: הילה סגנון מוזיקה אהוב: מזרחית בעיקר חדר אהוב בבית: המטבח והחדר שלי מקום אהוב בעולם: לאיודע מקצוע שנוא: לא חסר מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: משתדל שלא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא חושב נותן מעצמך?: מה אני זונה? אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח לועס דברים? תלוי מה אוהב להתקלח?: בטח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: אמור לאהוב? אכפת לך מאיכות הסביבה?: תלוי איפה ומתי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: כנל חוסך כסף למשהו מיוחד?: אין לי כסף אני תפרן אני עני ישן הרבה?: לצערי לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן בדיוק נגמרו לי הסיכות בשדכן
אוהב חולצות גזורות?: לא עלי גופיות?: בטח אוהב לטייל?: בטח לובש בוקסר?: בטח שמש או גשם?: גשם חולם בהקיץ?: חולם בהחורף שם: דור גיל: 17 גובה: 173 תאריך לידה: 12.4.88 מזל: טלה כותב\\ת ביד: עושה ביד צבע שיער: בהיר צבע עיניים: חום צבעים אהובים: שחור כחול כיתה: יב החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: אין כזה צורת לבוש מועדפת: רגיל[?] אביזר אהוב: לאיודע שמפו: מה שיש סגנון שיער אהוב: מה נעל אהובה: מה פעילויות אהובות: לישון משחק קלפים אהוב: מה ספורט אהוב: לישון? סדרת טלוויזיה אהובה: לאיודע שיר אהוב: יש הרבה תשמח לפגוש את: הילה סרט אהוב: אינני יודע טעם גלידה אהוב: שוקולד אולי טעם מסטיק אהוב: לאיודע! מאכל אהוב: שווארמה אולי.. ועוד כלמיני דברים ירק אהוב: לאיודע קינוח אהוב: הכל[?] תקוות וחלומות: מה מה השיר האהוב עלייך? היה כבר?
כמה אחים/אחיות יש לך? 2.5 בני כמה הם? תשאלו מחר.. אני לא זוכר כעת יש חבר/ה? כן את/ה מאוהב/ת כרגע? כן יש לך בלוג? לא בן/בת כמה את/ה? 17@!!! התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? שחור! היה כבר!!@#@#R
אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לפעמים! למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לאיודע.. נראה לי אבא
את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא שומע מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? פלייבוי [סתם!] מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? אינני יודע איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? הילה איפה את/ה גר/ה? חולון מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - הילה שונאים - לאיודע מעריכים - סבא אני חושב מעריצים - לאיודע אוהבים להיות איתו - הילה משתעממים ממנו - אני משעמם מאוד צוחקים עליו - לאיודע צוחקים איתו - מה עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? עם עצמי יוצאים בערבי שישי ? כנל לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? כנל מדברים הכי הרבה בטלפון ? לאיודע מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? הילה מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? איכס ישנת על יד מישהו? אינני זוכר נסעת על אופניים? כנל ראית מופע? כנל קראת ספר לימוד להנאתך? מעולם ניגנת בפסנתר? אינני זוכר נפל לך משהו על הראש? כנל הלכת לבית הספר? הבוקר רכבת על סוס? מעולם ליטפת חתול? מקודם דיברת עם תוכי? מעולם נשכו אותך? בטח בסופש האחרון! הסתפרת? לפני שבוע בערך כתבת מכתב? לאזוכר דיברת עם מישהו מחו"ל? כנל ראית גמל? כנל ראית פרת משה רבינו? לאיודע ראית צבי הנינג'ה? |-) חבשת כובע? לאיודע@##$##$#$ דרכת על נמלה?
סוףסוף נגמר!

Innocence Lost

New member
הרווח שלי בקנטים

עבר: שם המורה בכיתה א': אורלי, וואי אתמול חלמתי עליה. הזיכרון הראשון שלך: גיל שנתיים/שנה וחצי מהפעוטון. האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא מה המקצוע הראשון שנכשלת בו:לשון נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו:אמ מת'. עוד לא קיבלנו ציונים אבל אני בטוחה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת,לפהO: איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שכונה. השיר האחרון ששרת: ANGELS. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אור והנסיונות הנואשים שלנו בבישול. האדם האחרון שראית: אור הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: משהו מזור שהכנו שעשוי ממלאווח, תירס, וקוטג' מקולקל. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בטח נסטי השיר האחרון ששמעת: שיר ללא שם של שלום חנוך. הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת אבל אני חושבת שיש כמה אני נועזת!!1 הווה: שיער נוכחי:עכשיו הוא פן אז הוא מגיע עד לפני המותניים כזה[?] והוא חום טיפה יותר בהיר. בלי הפן הוא לא ככה. בגדים נוכחיים: תלבושת לבנה ארוכה ומכנס שחור מפוקס תכשיטים נוכחיים: שלאקים, משהו שאור הביא לי, טבעת שקניתי מהחנות החדשה והמגניבה!, טבעת שגנבתי לאחותי, טבעת שקניתי מפולין, צמיד שקניתי מפולין, צמיד שסבתא הכינה לי, צמיד שמצאתי בבית קברות, שרשרת ששוני הביאה לי, שרשרת שלולי הביאה לי, צמיד לרגל שסבתא הכינה לי, צמיד לרגל שרווית הביאה לי. הא וגומיות ביד. עצבנות נוכחית: המקלדת מלאה פטל שאחותי שמה פה ונשפך והרווח פועל תמידית ואני צריכה למחוק מכל משפט מלא רווחים ולוקח לי שעות. התגעגעות נוכחית:סתמו תמונת דסקטופ נוכחית:משהו מכוער שאחותי שמה ורוד עם תותים בצורת לב. חבר\\\\ה?: אי\\\\ן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לאמגלה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן כל החדר מבולגן האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:לאמגלה ממה הכי נמאס לך?: מביצפר את מי היית רוצה להרוג? לאמגלה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בדירה חמודה בת"א עם מקצוע שאני אוהבת ובעל שאני אוהבת ומספיק כסף וילדים יפים. חושב הרבה על העתיד?: דיי הרבה מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:אוונסנסמשינהמוניקהסקסכנסייתהשכלהיהודיםשייגעצלקונהקוילועוד. [לא היה לי זין לרווח הדפוק הזה נו] צבע אהוב: כולם! פריט לבוש אהוב:לא יודעת. חצאיות וכל מיני דברים שהם דווקא לא בשימוש
אני לא מתה על הבגדי יוםיום שלי הם סתם. האם אתה חושב יותר מדי:בהחלט אדם מפורסם שפגשת:כלמיני קפה אהוב: נסי של עלית ריח אהוב: נסי,שוקולד,וניל,פרחים,טושים,תפוז,הדס מה מכעיס אותך: אנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:באמת שאני לא מוצאת משהו. האדם שעושה לך הכי טוב:לא מוצאת כזה סגנון מוזיקה אהוב: רוק?ושיריםשקטים!
חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ת"א! מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב:אסנתי אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: נראהלי נותן מעצמך?: מנסה אוהב לפוצץ נייר בועות?מאוד לועס דברים? תמיד אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מתעבת! אוהב לצחצח שיניים?: זה נחמד אכפת לך מאיכות הסביבה?: בקטנהקטנה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע!הכיכיף.עם אמפי3וש. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא מספיק בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: לא אוהב לטייל?:לפעמים לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:בא לי גשם! חולם בהקיץ?: כל הזמן שם: טוב שנזכרתם. ספיר גיל:16 גובה: 160 תאריך לידה:8.5.89 מזל:שור כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים:חום צבעים אהובים:כולם! כיתה: יא1 החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר:פינתנו צורת לבוש מועדפת:רגיל. אביזר אהוב:מספריים[מה] שמפו:כיף סגנון שיער אהוב: חלקוארוך. נעל אהובה:אולסטאר פעילויות אהובות: ים? משחק קלפים אהוב:פוקר? ספורט אהוב: איכ? סדרת טלוויזיה אהובה:השירשלנו! שיר אהוב: יש מלא תשמח לפגוש את:מה סרט אהוב: ישהרבה טעם גלידה אהוב:תות טעם מסטיק אהוב: תות מאכל אהוב: תות [סתם;[]סיני, בטטה
!1111 ירק אהוב: בטטה!#?^%#
קינוח אהוב: משהו עם שוקולד תקוות וחלומות: עזבואותי ;[ מה השיר האהוב עלייך?נו יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך?אחות אחת בני כמה הם?14 יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע?לא יש לך בלוג?כן בן/בת כמה את/ה?16 התנשקת כבר?כן מה הצבע האהוב עלייך?כולם
אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה?לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?22 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?לאיודעת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?לאיודעת איפה את/ה גר/ה?לאיודעת מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - כולם שונאים - כולם מעריכים - אף אחד מעריצים - איימילי אוהבים להיות איתו - אףאחד משתעממים ממנו - איתי צוחקים עליו -אני צוחקים איתו - מה עם מי אתם. מבלים את רוב היום ?לולי יוצאים בערבי שישי ?אףאחד לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לולי מדברים הכי הרבה בטלפון ?מאיר מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?לאיודעת מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת?לפני חודש[?] ישנת על יד מישהו?שבת בלילה<->ראשון בבוקר [משעמםלי] נסעת על אופניים?מזמן ראית מופע?מזמן קראת ספר לימוד להנאתך?בחופש הגדול ניגנת בפסנתר?לפני חצי שנה נפל לך משהו על הראש?לאיודעת הלכת לבית הספר?היום רכבת על סוס?מזמן ליטפת חתול? אתמול דיברת עם תוכי?מה נשכו אותך?יום רביעי הסתפרת?לפני חצי שנה כתבת מכתב?חודש? דיברת עם מישהו מחו"ל?אףפעם ראית גמל?מזמן ראית פרת משה רבינו?מה ראית צבי הנינג'ה? מזמן חבשת כובע?לאזוכרת דרכת על נמלה? לאיודעת

ל א ק י

New member
מנשמע

עבר: שם המורה בכיתה א': יפה הזיכרון הראשון שלך: ספסל האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו:ביולוגיההההה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות בטח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבירה השיר האחרון ששרת: אני לא שרה שירים:O הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ לאיודעת האדם האחרון שראית: ידידשלי הדבר האחרון שאמרת: מאיפה אני זוכרת הדבר האחרון שאכלת: בגט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: טוסט אתמול:O השיר האחרון ששמעת: The Doors - Hello, I Love You הדבר הכי מטורף שעשית: מאיפהלי הווה: שיער נוכחי: איכס בגדים נוכחיים: מכנס טרנינג, חולצה קצרה, צעיף שחורלבן 100מם תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: כפרעליו תמונת דסקטופ נוכחית: אממ שקיעה שצילמתי במדברO: חבר\\\\ה?: איןליחברים אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ישכזה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ אולי.. מאיפה לי האם אתה עייף? רעב? לא בדיוק אכלתי את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו ממה הכי נמאס לך?: מהביצפר את מי היית רוצה להרוג? המורה לספרות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משו בתכנות:[ איפה אתה הולך לגור?: באזור המרכז! כמה ילדים אתה רוצה?: 2 יספיקו באיזה סוג של מכונית תנהג?: אחת שנוסעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגוגל! חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אמ לאיודעת כרגע:< זה קשה טוב נמאס לי אני אענה אח"כ על השאר :[[

The Damned

New member
הר.

עבר: שם המורה בכיתה א': רחל וולמן או משהו כזה. הזיכרון הראשון שלך: זחילה על דשא בקאנטרי בהרצליה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? טיפה אולי. המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: תחילת שנה שעברה, בהכל חוץ מאמנות ואנגלית. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?) פעם אחת, מהרצליה לקדימה [איזה הורים סתומים
] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? למה השיר האחרון ששרת: "מבול" של רונה קינן/ "אז למה לי פוליטיקה עכשיו?" של משינה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: איזו יציאה של דנה, המורה לתנ"ך/ מחנכת. האדם האחרון שראית: נהג אוטובוס? הדבר האחרון שאמרת: שרתי;[ הדבר האחרון שאכלת: חטיף "ארנבונים" [האהוב עליי] תוך כדי מילוי השאלון. הדבר האחרון ששתית: אייס קפה|מכורה| הדבר האחרון שקנית: אממ, אייס קפה? השיר האחרון ששמעת: לא יודעת, רדיו בדרך לבי"ס. הדבר הכי מטורף שעשית: ילד?
הווה: שיער נוכחי: זה שמלווה אותי כבר 16 שנה, מה בגדים נוכחיים: ג'ינס נגרר, חולצה עם הדפס בון ג'ובי ב-ש/ל וסווטשירט שחור. אה, וגם גרביים אמ שחורות-לבנות מוזרות כאלה שלא היה לי כוח להוריד וגם קר לי. תכשיטים נוכחיים: אני לא עונדת תכשיטים מיוחדיםOס מה שתמיד עליי - שרשרת [חוט דייגים אסקימואי או משהו כזה, שחור וחזק בכל מקרה] עם אבן אמטיסט[
], צמיד עם אבני סודלייט קטנות, ושני צמידים כאלה מחוטים שאני וחברה שלי הכנו. עצבנות נוכחית: התוצאות של המבחן בהיסטוריה. מזהזה. התגעגעות נוכחית: ליאור הבת מ-י'. תמונת דסקטופ נוכחית: לארה פיירי חבר\ה? נגמר ועבר
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד. באמת. האם את מתחמקת ממטלה שעליך לעשות? לא נראה לי
האם אתה עייף? רעב? אכן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? כל מי שיצליח להעביר הרבה אהבה בחיבוק הזה. ממה הכי נמאס לך? אנשים מטומטמים בבי"ס שלא יודעים להתנהג. את מי היית רוצה להרוג? בן רהב וטליה עטר, רוצים כתובות? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? זו חידה, ותשובה לי אין
איפה אתה הולך לגור? הרצליה/ רעננה/ חיפה/ אדינבורו. כמה ילדים אתה רוצה? מי רוצה ילדים>< באיזה סוג של מכונית תנהג? כזאת עם גלגלים ודלתות. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? קבר
חושב הרבה על העתיד? בטח, כל הזמן. בייחוד על צבע המכונית שלי. מפחדת ממנו? אמ עכבישים ג'וקים וכל מיני טפילים כאלה. [מה השאלה הלא-קשורה?Oס] וקצת בכללי: להקה אהובה: מה, אחת?
דרים ת'יאטר, איפה הילד ועוד מלא[נו אני לא יכולה] צבע אהוב: שחור, כחול, סגול ויולט. האם את חושבת יותר מדי? בהחלט]; אדם מפורסם שפגשת: מירי בוהדנה. היא כונפה. קפה אהוב: כפית קפה נמס, 3/4 כפית שוקולית, שתי כפיות סוכר, קצת מים חמים כדי להמס את כל האבקות והרבה חלב. ריח אהוב: אמ הבושם שלי?
מה מכעיס אותך? חוסר טאקט, אנשים לא רגישים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך? ביטוי, בכל דרך שאני מצליחה. האדם שעושה לך הכי טוב: אוראל? סגנון מוזיקה אהוב: רוק אלטרנטיבי? חדר אהוב בבית: שלי? מקום אהוב בעולם: סקוטלנד? מקצוע שנוא: כפר-הנוער-בית-הספר-השש-שנתי-לכו-תדעו-מה-עוד הדסים. מורה אהוב: דפנה עמית[שכבר לא מלמדת אותי] ואורן בכר. אוהבת את בצפר? אנקורי רעננה
נרדמת בשיעורים? רק אם אני לוקחת משהו מוזר [ע"ע טרבמין><]. מעשנת? איכ, לא. נפגעת (רגשית) בקלות? לפעמים, מאוד. תלוי במצברוח הכללי. נותנת מעצמך? הכל. באמת. אוהבת לפוצץ נייר בועות? כמובן. לועסץ דברים? לא... אוהבת להתקלח? כשיש מים חמים, כן. שונאת כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כל-כך.|: אוהבת לצחצח שיניים? לא... אבל לא שונאת את זה או משהוOס אכפת לך מאיכות הסביבה? לא כ"כ, אבל אני אףפעם לא זורקת לכלוך ברחוב או משהו כזה, תמיד לפח. אוהבת לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. חוסכת כסף למשהו מיוחד? לא. ישנה הרבה? דווקא מעט מאוד. בתולה? לא. נקשרת לחפצים? כן
אוהבת חולצות גזורות? לא. למרות שיש לי אחת, שישרתי מאחותי:$ גופיות? מאוד. אוהבת לטייל? תלוי לאן. בד"כ כן, אני אוהבת נוף. לובשת בוקסר? לא
שמש או גשם? שמש
חולמת בהקיץ? המון.

The Damned

New member
הר#2

שם: ג'סיקה. גיל: 16. גובה: 1.65 תאריך לידה: 1.9.89
מזל: בתולה
כותבת ביד: ימין. צבע שיער: חום אגוז כזה. צבע עיניים: חום. צבעים אהובים: השאלה הזאת כבר היתה
כיתה: י"א2
החלק האהוב עליך בבית הספר: מקצוע כאילו? הסטוריה נראהלי. צורת לבוש מועדפת:ג'ינס או מכנס יפה וטישרט או גופיה[+סווטשירט, בחורף]. אביזר אהוב:מהO_ס שמפו:קרלייןOס סגנון שיער אהוב: ארוך, פזור, כמו שאני תמים
נעל אהובה:מהההO_____ס [מגפי ברך שחורות] פעילויות אהובות: כתיבה, ציור, צילום, האזנה למוזיקה, חיבוקים. [מהמה] משחק קלפים אהוב: טאקי
ספורט אהוב: רכיבה. [איכ, מה ספורט] סדרת טלוויזיה אהובה: לארואה טלוויזיה:$ שיר אהוב: איפה הילד - "נפלת חזק"/ רונה קינן - "עשר שניות"/ Anathema - "Flying"/ ירמי קפלן - "במוקדם או במאוחר" ועוד מלאאאא אבל אלה בעיקר מלווים את התקופה הזו. תשמח לפגוש את: ירמי קפלן
סרט אהוב: "האחרים". טעם גלידה אהוב: מקופלת
טעם מסטיק אהוב: לא אוכלת מסטיקים
מאכל אהוב: צ'יפס? ירק אהוב: גמבה אדומה? קינוח אהוב: מוס שוקולד? תקוות וחלומות: ממוצע בגרויות תשעימי?:$ מה השיר האהוב עלייך?מה, עוד פעם!! כמה אחים/אחיות יש לך?אח אחד ואחות אחת. בני כמה הם?האח יהיה בן 22 בפברואר, האחות בת 24 ביוני. יש חבר/ה? עברנו על זה, לא
את/ה מאוהב/ת כרגע? לא
יש לך בלוג? עקרונית כן, בקושי כותבת בו. התנשקת כבר? כן>< מה הצבע האהוב עלייך? |דורשת גלידה| אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? איכ, לא. למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? איפה הילד - "העצב שלה" [תוך כדי שעניתי לשאלון, הפעלתי את המערכת ויש בתוכה את האלבום "זמן סוכר" של איפה הילד]. מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? לארואהטלוויזיה. איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? אין כ"כ כרגע, אבל אם כבר -אוראל או ליאור. איפה את/ה גר/ה? קדימה:$ מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אין כרגע מישהו ספציפי/ת שאני מקדישה את עצמי אליו/ה בעיקר, אז שוב אני מניחה שאוראל וליאור. שונאים - יותר מדי כרגע|: מעריכים - מהאנשים שאני מכירה? איב גרוסמן, נראהלי. מעריצים - לא מעריצה אנשים
אוהבים להיות איתו - אוראל, אני משערת. משתעממים ממנו - סביון|: צוחקים עליו - כרגע, הערבי שהטריד אותי באוטובוס אתמול
צוחקים איתו - אוראלי
עם מי אתם... מבלים את רוב היום? עצמי. יוצאים בערבי שישי? בקושי יוצאת. אבל כשהייתי, זה היה עם איתמר [האקס]. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב? אין לי
מדברים הכי הרבה בטלפון? ראו סעיף יציאות. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר? נראהלי שדימולוק. מתי בפעם האחרונה.... אכלת דלעת? אף פעם, נראהלי
ישנת על יד מישהו? יום ההולדת האחרון של איתמר [8.8]. נסעת על אופניים? יום כיפור לפני הרבה שנים, מעולם לא למדתי לרכב בלי גלגלי-עזר:$ ראית מופע? ניצנים 2005. [היהודים] קראת ספר לימוד להנאתך? החופש האחרון. ניגנת בפסנתר? אף פעם?
נפל לך משהו על הראש? לפני 3-4 שנים, וזה כאב
הלכת לבית הספר? היום, מה;[ רכבת על סוס? לפני שנה בערך. ליטפת חתול? אממ.. אוגוסט נראה לי. כשהייתי ברחובות. דיברת עם תוכי? מי מדבר עם תוכים]; נשכו אותך? אמ לפני כמה חודשים? הסתפרת? לא בדיוק הסתפרתי, אבל גזרתי לעצמי קצוות בסוף ספטמבר או משהו כזה. כתבת מכתב? בערך כתבתי מכתב [רק לא בנוסח כזה] אתמול למחנכת שלי, בתוך עונש [יימח שמה, לא איחרתי!] דיברת עם מישהו מחו"ל? אוגוסט, כשההורים שלי היו בחו"ל, רבתי איתם בטלפון. חהחה. ראית גמל? בטח בפעם האחרונה שנסענו לב"ש. ובשבוע הבא אני בטח אראה, בדרך לאילת. ראית פרת משה רבינו? אתמול, אבל בתמונה. ראית צבי הנינג'ה? לפני כמה ימים עברתי בסלון של דודים שלי, ובן-הדוד הקטן צפה בצבי הנינג'ה. נחשב? חבשת כובע? נראה לי בכתה ז' או משהו, באיזה סיור של"ח.Oס דרכת על נמלה? לכו תדעוOס

LiAt PeRiL

New member
הגבנתי לשאלון..!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: כנ''ל האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: כה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה? המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי השנה..
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן אממ פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אממ
השיר האחרון ששרת: אממ משו דפוק של נינט ורן הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ עופרי הצחיקה אותי
האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: אני רעבה!!!!!! הדבר האחרון שאכלת:גמדים
הדבר האחרון ששתית:מיץ ויטמינצ'יק הדבר האחרון שקנית:גלידת אנדרי
השיר האחרון ששמעת:תנו לגדול בשקטט בערוגה בכפר? מהפרסומת עם הילד החמוד הדבר הכי מטורף שעשית:עברתי מעבר חצייה באדום? חח לא זוכרת עכשיו
הווה: שיער נוכחי: חום כהה עם גוונים של שטני(לא בלונד!!) בגדים נוכחיים:ג'ינס (צריך לפרט מאיפה?)לי קופר,חולצה TNT,ג'קט אממ סטטוס משו תכשיטים נוכחיים: שרשרת עם האות L,צמידים,צמיד ברגל,עגילים? עצבנות נוכחית:שאמא לא מביאה לי אוכל
התגעגעות נוכחית:ידיד
תמונת דסקטופ נוכחית: חוף ים חבר\\\\ה?: לא! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הרבה אנשים הייתי רוצה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הרבה האם אתה עייף? רעב? רעבה
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את עופרי
חחח
ממה הכי נמאס לך?: מאחי
את מי היית רוצה להרוג? פולל אנשים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: אני רוצה בראשון או קיסריה
כמה ילדים אתה רוצה?: 2 בן ובת באיזה סוג של מכונית תנהג?: בא לי מזדה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת עם בעל אוהב ו2 ילדים, בחופשה בארה''ב כשבית פרטי עם מנקה בקיסריה מחכה לנו
חושב הרבה על העתיד?:יאפ מפחד ממנו?: מאוד!!!!!!!!!!!!!!! וקצת בכללי: להקה אהובה: לא זוכרת עכשיו צבע אהוב:תכלת,טורקיז פריט לבוש אהוב:ג'ינס? האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים אדם מפורסם שפגשת: רוני
קפה אהוב:נס קפה? ריח אהוב:יש הרבה מה מכעיס אותך:שמתעלמים ממני
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חברה טובה
לא צבועה
האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ מדיכאון חדר אהוב בבית: החדר למעלה עם המחשב D: מקום אהוב בעולם: חו''ל מקצוע שנוא: ספרות למרות שהמבחן הלך מצויין! מורה אהוב: המורה לאנגלית? כי היא אוהבת אותי
אוהב את בצפר?:לא
נרדם בשיעורים?: כן אבל תמיד מעירים אותי
מעשן?: לא..ניסיתי רק פעמיים :O נפגע (רגשית) בקלות?: נראלי נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? מזה? לועס דברים? אוכל?מסטיק? אוהב להתקלח?:בקיץ כן..בחורף לא =\ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בעעעעעע אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא נראלי ישן הרבה?: לא ממש בתול?:
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: תלוי איפה לובש בוקסר?: כן
שמש או גשם?: גשם חולם בהקיץ?: כן שם:ליאת פריל גיל:15 וכמה חודשים גובה: 1.70 תאריך לידה: 14\6 מזל:תאומים כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער: חום כהה עם גוונים שטניים צבע עיניים: חומות
צבעים אהובים:כבר עניתי לך על זה כיתה:י' החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: ספסלים צורת לבוש מועדפת: ג'ינס עם חולצה אביזר אהוב: ויבטור..חחחח סתם..אממ לא יודעת שמפו: כל יום משו אחר סגנון שיער אהוב:תלתלים נעל אהובה: ספורט פעילויות אהובות:אירובי,אופניים משחק קלפים אהוב:תקי ספורט אהוב:אירובי סדרת טלוויזיה אהובה:תשוקת הנאצים=ויוה שיר אהוב:יש הרבה תשמח לפגוש את: עופרי D:חחח הרבה אנשים הייתי רוצה לפגוש סרט אהוב: הארי פוטר, שר הטבעות טעם גלידה אהוב: עוגיות
טעם מסטיק אהוב: מנגו ואפרסק מאכל אהוב: שוקולד ירק אהוב: עגבנית שרי קינוח אהוב:גלידה תקוות וחלומות:שאני אהיה מאושרת,בריאה ועשירה
מה השיר האהוב עלייך?יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך?1 אח בני כמה הם?בן 17 ומשו יש חבר/ה?לא
: את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג?לא בן/בת כמה את/ה? כבר עניתי.. 15 ומשו התנשקת כבר? כה מה הצבע האהוב עלייך? בונא?! אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? כןןןןןןן אבל אז נרטבים
למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אמא
את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? שומעת אודטה
מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? ויוה 20,14,22 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? לא ידעת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? ענבלי איפה את/ה גר/ה? ראשל''צ מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - אמא שונאים - מישהי מעריכים - מישהי מעריצים -מישהי אוהבים להיות איתו - חברים משתעממים ממנו - מישהו צוחקים עליו -
צוחקים איתו - הרבה

למעלה