אוקיי
עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: החברה המרושעת של אמא שוברת לי את הטרקטור
נראלי האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מאיפה לעזאזל אני זוכר?! המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ ערבית אולי שנה שעברה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איזה 4-5 פעמים, מיבנה לגן יבנה ואז כמה פעמים בתוך גן יבנה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: הממ מוזרה השיר האחרון ששרת: "שער הרחמים" התמכרתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: דודו דיבר אלי ברוסית?:X האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: כיסא מחשב חדש
השיר האחרון ששמעת: אביב גפן ואריק איינשטיין - יומן מסע הדבר הכי מטורף שעשית: אנערף הווה: שיער נוכחי: לא מוגדר בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצת בצפר אדומה [לפני שעופרי תשאל איזה צבע] תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית: על הכיסא מחשב שלקח לי שעתיים להרכיב התגעגעות נוכחית: למדריכה הפולנית
תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של העננים מהמטוס
חבר\\\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מממ אנערף לא יודע
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לעתים נדירות האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מממממממממממ ממה הכי נמאס לך?: מכיסאות את מי היית רוצה להרוג? את היטלר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עיתונאי איפה אתה הולך לגור?: הרצליה פיתוח כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מרצדס או גולף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עורך ידיעות אחרונות
שיפסיקו להכפיש את שמה של מכבי!!!! חושב הרבה על העתיד?: ממ לא כל כך מפחד ממנו?: לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות?:X צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: אנערף מכנסי גלישה קצרים בקיץ האם אתה חושב יותר מדי: כן אדם מפורסם שפגשת: פגשתי כל מיני:X קפה אהוב:
ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: צבועים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה אנערף
האדם שעושה לך הכי טוב: אין מישהו שעושה לי רק טוב
סגנון מוזיקה אהוב: ראפ וכאלה חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אביטל, גבי,עינת אוהב את בצפר?: את השכבה לא את הבצפר. איכ הבצפר שלי נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: בזול אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
מי לא לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןן! אוהב לצחצח שיניים?: כן? אכפת לך מאיכות הסביבה?: אמ כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: רשיון ישן הרבה?: לצערי לא בתול?: יש מצב תלוי בכיוון הרוח נקשר לחפצים?: לא יודע מה אוהב חולצות גזורות?: לאאאאאעעעעהההה גופיות?: אמ לא אוהב לטייל?: כן לובש בוקסר?: כן לפעמים אבל סתם לא מת על זה|: שמש או גשם?: גשם חולם בהקיץ?: כן לפעמים שם: רע גיל: 16 וחצי גובה: 1.65-170 תאריך לידה: 12.3.89 מזל: דגים כותב\\ת ביד: ימין? צבע שיער: חום? צבע עיניים: כחולירוקאפור צבעים אהובים: כחולצהוב
כיתה: י"א החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: שיעורי הסטוריה ותנ"ך [בגלל המורים] צורת לבוש מועדפת: חולצה צמודה ונחמדה עם ג'ינס או מכנסיים קצרים אביזר אהוב: כדורגל שמפו: כיף סגנון שיער אהוב: מה שיוצא יוצא נעל אהובה: ממ? פעילויות אהובות: כדורגל משחק קלפים אהוב: שנים אל שיחקתי
נגיד סטריטפוקר כדי לצאת מגניבים ספורט אהוב: כדורגל
סדרת טלוויזיה אהובה: חברים שיר אהוב: כלמיני תשמח לפגוש את: קלינגר לתת לו בראש סרט אהוב: כלמיני טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות טעם מסטיק אהוב: אירוואיבז דובדבן מאכל אהוב: צ'יפס ירק אהוב: גמבה קינוח אהוב: גלידה תקוות וחלומות: להצליח מה השיר האהוב עלייך? עוד פעם? כמה אחים/אחיות יש לך? 3 בני כמה הם? 15,23,24 יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא ממש יש לך בלוג? כן בן/בת כמה את/ה? 16 וחצי התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? כחול אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אין לי שמץ את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? אורי בן ישי - פרחים בחול מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? יש המווווון [ככה זה כשיש לך הוט ויס] מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? עיתונאי איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יש לי הרבה חברים הכי טובים
איפה את/ה גר/ה? גן יבנה מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? אממ זה משתנה יוצאים בערבי שישי ? כל מיני חברים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לומדים למבחנים
מדברים הכי הרבה בטלפון? הממ אנערף עופרי אולי
מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? הודי, אורי, עופרי... מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? נוור ישנת על יד מישהו? ממ לפני לא הרבה זמן? נסעת על אופניים? בחופש הגדול
ראית מופע? לפני לא הרבה זמן קראת ספר לימוד להנאתך? לא זוכר ניגנת בפסנתר? אצל סבתא לפני שבועיים
נפל לך משהו על הראש?לא זוכר הלכת לבית הספר? היום?|: רכבת על סוס? שנים ליטפת חתול? היום דיברת עם תוכי?
נשכו אותך? אחי הקקה לפני שבוע ככה הסתפרת? בתחילת החופש הגדול
כתבת מכתב? אממ לא זוכר דיברת עם מישהו מחו"ל? בפולין?:X ראית גמל? לא זוכר ראית פרת משה רבינו? אנערף!!!!!!! ראית צבי הנינג'ה? הרבה זמן חבשת כובע? אתמול דרכת על נמלה? היום אני משער