שאלוני

pretty lush

New member
טוב.

עבר: שם המורה בכיתה א': לאה, נראהלי. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת. לכו ממני. האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא חושבת המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון (נו, אז זה היה חשבון) המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, לא זוכרת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה. סתם לא השיר האחרון ששרת:Atom and his Package - Bathroom. בוא'נה הפעם האחרונה ששמעתי את השיר הזה היתה לפני שנתיים! הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "אסוף או פזור?" הדבר האחרון שאכלת: סנדביץ' הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: 2 גופיות השיר האחרון ששמעת: At the Gates - Suicide Nation הדבר הכי מטורף שעשית: השתנתי בציבור. (כן איימ ליבינג און דה אדג'. ט'נקיווורימאצ') הווה: שיער נוכחי: חוםג'ינג'בלונד, יהוה יודע מה הולך שם! בגדים נוכחיים: שאני לובשת ברגע זה? חולצה ארוכה סגולהכהה, חזיה, תחתונים, בוקסרבנות. תכשיטים נוכחיים: טבעת, צמידים, שרשרת עצבנות נוכחית: אין. התגעגעות נוכחית: ההוא D: תמונת דסקטופ נוכחית: של אנדראות' חבר\\\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ההוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ההוא. ממה הכי נמאס לך?: ביתספר את מי היית רוצה להרוג? יש כמה שאני יכולה לחשוב עליהם. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאיודעת איפה אתה הולך לגור?: תלאביב. או חו"ל איפשהו כמה ילדים אתה רוצה?: לא הרבה באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא איכפת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת חושב הרבה על העתיד?: משתדלת שלא מפחד ממנו?: טיפה וקצת בכללי: להקה אהובה: זה משתנה. אבל בזמן האחרון אנדראות' (אני עדיין בהיי מההופעה), קילוויט'נידד צבע אהוב: הרבה. סגול, שחור, ורוד, ליימגרין, אדום, כחול. קיצר. כן. פריט לבוש אהוב: ג'ינסים האם אתה חושב יותר מדי: כן. אני צריכה להפסיק אדם מפורסם שפגשת: הרבה קפה אהוב: הפוךגדולעםחלבדלשומן. ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני משתכרת מהר. ח ח האדם שעושה לך הכי טוב: סיון וסיוון (כן, יש שתיים!) סגנון מוזיקה אהוב: קור בעיקר. אבל אני באמת מגוונת. אני יכולה לשמוע הכל (טוב, לא להגזים). חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: לא אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן. לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מן הסתם אוהב לצחצח שיניים?: כיףגדול אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא בצורה מטורפת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: משתדלת בתול?: . נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: להסתובב איתן בבית גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי איפה לובש בוקסר?: all the time שמש או גשם?: גשם. אבל לפעמים גם מתחשק שמש חולם בהקיץ?: כן שם: שרון גיל: 17 גובה: 1.58/9 תאריך לידה: 6.1 מזל: גדי כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: כלמיני. כבר עברנו על זה צבע עיניים: כחולירוק צבעים אהובים: כבר עברנו גם על זה כיתה: י"א החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: לא.תודה. צורת לבוש מועדפת: מה שנוח לי אביזר אהוב: חגורות :0 שמפו: לא זוכרת סגנון שיער אהוב: צבוע נעל אהובה: אין פעילויות אהובות: לבהות. משחק קלפים אהוב: ח ספורט אהוב: ח ח ח סדרת טלוויזיה אהובה: וואן טרי היל שיר אהוב: משתנה תשמח לפגוש את: ההוא סרט אהוב: יש הרבה טעם גלידה אהוב: וניל, עוגיות, ריבתחלב. טעם מסטיק אהוב: איכס מסטיקים מאכל אהוב: כלמיני ירק אהוב: לא יודעת קינוח אהוב: כלדבר טעים תקוות וחלומות: ? מה השיר האהוב עלייך? דיי נו מה אתם חוזרים על שאלות!!!!! ס'יאללה. כמה אחים/אחיות יש לך? 2 בני כמה הם? 20 וחצי, 11 יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא בדיוק יש לך בלוג? כן בן/בת כמה את/ה? 17 [אם תמשיכו לחזור על שאלות אני אפסיק!!!] התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? אני עומדת להפסיק. אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? סבתא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? Neil perry - Becoming what you hate מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 3 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? לא יודעת איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? סיון מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - סיון וחן שונאים - . מעריכים - . מעריצים - . אוהבים להיות איתו - סיון, סיוון, דנה, יעל, רומי. משתעממים ממנו - :| צוחקים עליו - ישמצב שיעל צוחקים איתו - סיון עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? משתנה יוצאים בערבי שישי ? זה היה חן אבל כבר לא. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? נועה מדברים הכי הרבה בטלפון ? סיון מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? סיוון מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? לא אכלתי ישנת על יד מישהו? לפני איזה חודש פלוס נסעת על אופניים? מזמן ראית מופע? לפני קצת פחות מחודש. בניו יורק קראת ספר לימוד להנאתך? לא ניגנת בפסנתר? מזמן נפל לך משהו על הראש? לאיודעת הלכת לבית הספר? אתמול רכבת על סוס? גיל 10 או משהו ליטפת חתול? מזמן דיברת עם תוכי? אף פעם נשכו אותך? בטח אתמול. הכלב שלי עצבני הסתפרת? לפני שבוע סתם קצת קיצרתי לי את הפוני. זה נחשב? כתבת מכתב? מזמן דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני קצת פחות מחודש (כשהייתי בחו"ל) ראית גמל? לאיודעת ראית פרת משה רבינו? לאיודעת ראית צבי הנינג'ה? לאיודעת חבשת כובע? לאזוכרת דרכת על נמלה? אני חושבת שאתמול. האח! זה נגמר. 'אללה תלאביב.:)

pretty lush

New member
את חושבת שאני צוחקת?

מאעתן תגידי! תגידי לה איזה קשר מיוחד היה לך פעם עם הטוטע שלי..

pretty lush

New member
אל תקשיבי להן!!

רק למתן היה קשר מיוחד עם הטוטע שלי... אני שומרת שבת. (?)

הא, ../images/Emo110.gif

ודי להחליף כינויים בק"ה, הישארי אוצי שמוצי, הכי טוב

למעלה