שאלוני

רותם ע

New member
הר הופרשפלט

עבר: שם המורה בכיתה א': ניקול אלקבץ
הזיכרון הראשון שלך: אני בת 3 שואלת את אמא בת כמה אני האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ווי אמ לא זכור לי.. ממ אולי בהיסטוריה? לא זוכרת אם פסלו או נתנו 50 המקצוע האחרון שנכשלת בו: נכשלתי רק פעם אחת כמדומני [וגם זה לא בטוח, ע"ע סעיף קודם) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): או!! שאלו עוד חודשיים ככה!!! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית! השיר האחרון ששרת: בית הבובות הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, נראה לי אולגה האדם האחרון שראית: עידו הדבר האחרון שאמרת: "לא בא לי" הדבר האחרון שאכלת: דוריטוס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מקדונלדס השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: שום דבר הווה: שיער נוכחי: חום בהיר, ארוכי, אבל שאלו עוד שבוע! בגדים נוכחיים: חולצת בית ספר, מכנס פיג'מה תכשיטים נוכחיים: טבעת, שעון עצבנות נוכחית: אין [?] התגעגעות נוכחית: לא יודעת תמונת דסקטופ נוכחית: זו עם הפרח הסגול חבר\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מממ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בתחילת השנה עשיתי את זה.. עכשיו אני משתדלת שלא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את כל מי שאני אוהבת ממה הכי נמאס לך?: ממני! את מי היית רוצה להרוג? אותי! סתם לא. אף אחד? בן לאדן? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ממ תחום המדעים בואו נגיד כך איפה אתה הולך לגור?: לא ידוע כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 ככה באיזה סוג של מכונית תנהג?: שיהיה ג'יפ! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: 17+15=32, אז נשואה, תחילת הקריירה, וילד או 2 חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: יש לי מספר צבע אהוב: חום? פריט לבוש אהוב: ג'ינס ? האם אתה חושב יותר מדי: לא אדם מפורסם שפגשת: לא מזמן ראיתי את סשה גרישקוב בקניון
קפה אהוב: הפוך, בייחוד של אבא ריח אהוב: של אבקת כביסה!!! מה מכעיס אותך: לא יודעת כרגע, אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אהה שאני בן אדם נוח האדם שעושה לך הכי טוב: יש מספר מה סגנון מוזיקה אהוב: רוק קל חדר אהוב בבית: של אחים שלי [לכל אחד יש חדר משלו כן], אבל שאלו עוד חודשיים! מקום אהוב בעולם: איטליה מקצוע שנוא: פעם היה ספרות אבל כרגע פחות. כנ"ל על פיזיקה איזה מוזר. אז הייתי אומרת... היסטוריה? מורה אהוב: כולם אוהב את בצפר?: אה הוא בסדר נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן! אוהב להתקלח?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: הייתי רוצה אבל למי יש מאיפה לחסוך
אני רוצה את כל ספרי הארי פוטר אצלי בספריה. ישן הרבה?: משתדלת:$ בתול?:
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שניהם מה, בייחוד ביחד! חולם בהקיץ?: לא שם: רותם גיל: 17.5 גובה: 1.55 ככה תאריך לידה: 20/4/88 מזל: קשת [אבל שור או טלה] כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום, שאלו עוד מעט טוב לא יודעת מתי צבע עיניים: חום צבעים אהובים: חום כיתה: י"ב תודה לאל החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: שיעורי ביולוגיה?
צורת לבוש מועדפת: רגילה אביזר אהוב: קוקייה שמפו: כיף סגנון שיער אהוב: מה נעל אהובה: הנעל שלי! פעילויות אהובות: בואו נהיה מעורפלים משחק קלפים אהוב: כולם ספורט אהוב: ווי התחיל להמאס... ריקוד סדרת טלוויזיה אהובה: אבודים שיר אהוב: לא יודעת תשמח לפגוש את: לא יודעת סרט אהוב: לא יודעת טעם גלידה אהוב: לא יודעת טעם מסטיק אהוב: לא יודעת מאכל אהוב: לא יודעת ירק אהוב: עגבניה קינוח אהוב: לא יודעת תקוות וחלומות: לא יודעת מה השיר האהוב עלייך? שאלת!@#?!@# כמה אחים/אחיות יש לך? 2 בני כמה הם? 21 24 יש חבר/ה? לא1@#!@# את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג? לא בן/בת כמה את/ה? שאלתם!@#!#@ התנשקת כבר? ממ מה הצבע האהוב עלייך? 3141321234 אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא |: למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לא יודעת את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 4 ? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? פרה איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? אסיה איפה את/ה גר/ה? באר שבע מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? לא נראה לי שאי פעם באמאשלי ישנת על יד מישהו? שנה שעברה נדמה לי נסעת על אופניים? מלא זמן!@# ראית מופע? שבועיים ככה קראת ספר לימוד להנאתך? מי עושה את זה ניגנת בפסנתר? שניםםםםםםם נפל לך משהו על הראש? לא יודעת הלכת לבית הספר? לפני כמה שעות, ב8 רכבת על סוס? אף פעם ליטפת חתול? שבועיים ככה דיברת עם תוכי? אף פעם נשכו אותך? שבוע ככה הסתפרת? כמה שנים כתבת מכתב? הרבה זמן דיברת עם מישהו מחו"ל? חודש בערך ראית גמל? שבוע בערך [וזה היה במרכז!!] ראית פרת משה רבינו? שנים ראית צבי הנינג'ה? די כבר
חבשת כובע? לא יודעת! דרכת על נמלה? לא יודעת123!#@

../images/Emo69.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': זהבה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת מה קרה האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: כמובן! הייתי מגניבה והרבצתי לכולם המקצוע הראשון שנכשלת בו: בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אני מניחה שאכשל בהיסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר השיר האחרון ששרת: דנידין המנגינה שלי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זכור לי האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: לחמניה אחרי ביתספר הדבר האחרון ששתית: נסי הדבר האחרון שקנית: בטח אייס קפה השיר האחרון ששמעת: דנידין המנגינה שלי הדבר הכי מטורף שעשית: קילפתי תפוחי אדמה ונשרטתי מהסכין הווה: שיער נוכחי: מכוער בגדים נוכחיים: פוקסי:O תכשיטים נוכחיים: עגילים, צמידים, שרשראת, פירסינג עצבנות נוכחית: בטח נכשל בהיסטוריה, מבחנים במתמטיקה, המורה למתמטיקה, המורה ללשון, ילדותיות של אור קטן התגעגעות נוכחית: דור תמונת דסקטופ נוכחית: משהו ממש מכוער של אחי חבר\\\\ה?: דור! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כמובן, ש"ב במתמטיקה האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: דור ממה הכי נמאס לך?: מבחנים, המורה למתמטיקה, ביתספר, עבודות מעצבנות באריזות, ילדותיות של אור קטן את מי היית רוצה להרוג? הו יש הרבה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת פנים! איפה אתה הולך לגור?: בבית הלבן כמה ילדים אתה רוצה?: 0/1 באיזה סוג של מכונית תנהג?: למי אכפת^^ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת 15 חושב הרבה על העתיד?: משתדלת שלא מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה סקס, אוונסנס צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: מה האם אתה חושב יותר מדי: כן אדם מפורסם שפגשת: דנידיןןןןן קפה אהוב: הנסי שלי כמובן ריח אהוב: הנסי שלי כמובן מה מכעיס אותך: המורה למתמטיקה, באמת. וילדותיות של אור קטן O_O מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי איכות וכישרון האדם שעושה לך הכי טוב: דור סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ומטאל-בוםבום-צרחות עומואיות חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: חדרי מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: יפעת
אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: משתדלת שלא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי, מסתם אנשים- לא נותן מעצמך?: תמיד! אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן! אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: בטח! אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי!, לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: משתדלת, לא הולך לי ישן הרבה?: משתדלת, לא הולך לי בתול?:
נקשר לחפצים?: אני והפלאפון שלי ככה || אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן לובש בוקסר?: בטח!! שמש או גשם?: גשם לעד חולם בהקיץ?: בטח שם: הילה גיל: אין גובה: 160 תאריך לידה: 26.04.1988 מזל: שור כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק צבעים אהובים: תכלת כיתה: יא החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: אין כזה, אפילו ההפסקות לא משהו צורת לבוש מועדפת: מה אביזר אהוב: פלאפון זה אביזר? שמפו: כיף סגנון שיער אהוב: מה:O חלק? נעל אהובה: אולסטאר
פעילויות אהובות: מה משחק קלפים אהוב: טאקי!!!!!!!!!!!1111111111111111 ספורט אהוב: איו סדרת טלוויזיה אהובה: "מכושפות", "ג'ואן מארקדיה", "השיר שלנו", "אחיות או לא להיות", "מזל תאומות" וכאלו שיר אהוב: לאיודעת תשמח לפגוש את: דנידין!!!!!1111 סרט אהוב: 13 טעם גלידה אהוב: מקדונלדס טעם מסטיק אהוב: של יארה;[ מאכל אהוב: לאיודעת, דברים של אמא :[ ירק אהוב: עגבניה קינוח אהוב: גלידה של מקדונלדס, אייס/שייק קפה תקוות וחלומות: מה מה השיר האהוב עלייך? נו מה כמה אחים/אחיות יש לך? 2 בני כמה הם? 15, 9 יש חבר/ה? כן את/ה מאוהב/ת כרגע? כן יש לך בלוג? כן בן/בת כמה את/ה? :[ התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? תכלת סמעק אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אמא, כמובן את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? ערוץ Y מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? :[ איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? דור איפה את/ה גר/ה? טבריה מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים- דור שונאים- יש מעריכים- דור, אמא, רעיה מעריצים- רעיה אוהבים להיות איתו- דור משתעממים ממנו- לא יודעת :O צוחקים עליו- כולם! צוחקים איתו- כולם! עם מי אתם. מבלים את רוב היום? סיפי יוצאים בערבי שישי? תלוי לומדים למבחנים\מכינים ש.ב? סיפי [?] מדברים הכי הרבה בטלפון? דור מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר? דור מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? איכ בחיים לא ישנת על יד מישהו? שבת נסעת על אופניים? שנים רבות ראית מופע? מה קראת ספר לימוד להנאתך? בחיים לא ניגנת בפסנתר? גם, לצערי :[ נפל לך משהו על הראש? איה לא זכור לי הלכת לבית הספר? היום רכבת על סוס? נראה לי שכשהייתי קטנה רכבתי על פוני, מסכן. התעללות בבעלי חיים.
ליטפת חתול? כל הזמן דיברת עם תוכי? בחיים לא נשכו אותך? לא זוכרת :[ הסתפרת? מזמן, בקרוב כתבת מכתב? אמממ לא זוכרת דיברת עם מישהו מחו"ל? כנ"ל ראית גמל? מזמןןןן [?] ראית פרת משה רבינו? כנ"ל ראית צבי הנינג'ה? כשהייתי קטנה ומגניבה
חבשת כובע? כשקניתי עם אמא בגדים בפוקס! שמתי כובע והיה לי מגניב דרכת על נמלה? תמיד [?]

dors

New member
די זה מגעיל

אפילו טעמתי פעמיים!!! וזה לא טעים!!

קיר קמט

New member
להלה

עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה הזיכרון הראשון שלך: "נרים כוסית לכבוד הפיפי" (ולא אוסיף עוד.) האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמ'? המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמ'? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשהייתי בן חמש, מחולון לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות? השיר האחרון ששרת: לייפציג ברצלונה (הם ניגנו את זה באולפן ליגת האלופות, הצטרפתי.) הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר האדם האחרון שראית: חוץ מהמשפחה? יוגב הדבר האחרון שאמרת: "על הדרך בין לייפציג לברצלונה", מהשיר הדבר האחרון שאכלת: דני, לפני זה שווארמה בלאפה, ווהו הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שווארמה בלאפה, לפני זה טופס ווינר, לפני זה חולצה אצל ליאונרדו השיר האחרון ששמעת: enjoy the silence , alabama song, people are strange הדבר הכי מטורף שעשית: רצתי בתחתונים מול 500 איש, שחיתי בתחתונים מול 500 איש... הווה: שיער נוכחי: צבאי בגדים נוכחיים: בוקסר תכשיטים נוכחיים: אין, אולי דיסקית (כשאני שם.) עצבנות נוכחית: על ההפסד ביום ראשון התגעגעות נוכחית: יפעתוש תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו כחול כזה חבר\\\\ה?: לא להזכיר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאיודע! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? רעב? אכלתי, עייף כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא מדברים על זה, זה מצער. במיוחד כי היא לא תחבק בחזרה, וזה. נכון יפעתוש? ממה הכי נמאס לך?: מהחיים. את מי היית רוצה להרוג? חוץ מאותי? אני לא אלים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איזה קריירה? איפה אתה הולך לגור?: אני מקווה שבגליל, או במקום ירוק אחר כמה ילדים אתה רוצה?: כמה שצריך באיזה סוג של מכונית תנהג?: אם ירצה השם, למבורגיני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נהנה? חושב הרבה על העתיד?: בעיקר על חתונה מפחד ממנו?: לא יודע וקצת בכללי: להקה אהובה: פורטיסחרוף? צבע אהוב: אדוםשחור פריט לבוש אהוב: בוקסר? האם אתה חושב יותר מדי: I try to think but nothing happens? אדם מפורסם שפגשת: המ.. יש הרבה. האחרון היה אודי מטבע"מ. קפה אהוב: לא אוהב קפה. שוקו? ריח אהוב: ריח של מאפיות מה מכעיס אותך: הפסדים של מילאן, אנשים שמשחקים בי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני נותן מעצמי האדם שעושה לך הכי טוב: פאולו מלדיני ואנדריי שבצ'נקו. סגנון מוזיקה אהוב: רוק? חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: סאן-סירו מקצוע שנוא: לאיודע מורה אהוב: משה פלג, המחנך מהתיכון אוהב את בצפר?: אין בית ספר, לא אוהב צבא נרדם בשיעורים?: לא נרדמים בצבא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, ממש בקלות, אני נקבה בכיינית, אבל עם דמעות. נותן מעצמך?: יותר מדי בקלות, רוב הזמן אוהב לפוצץ נייר בועות? הכי כיף!!!! יש לי כ"כ הרבה נייר בועות במחסן... אתם צריכים לבוא לראות
הכי כיף להיות אפסנאי לועס דברים? אכילים, כן אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: במיוחד כשהיא נרדמת בשרותים אוהב לצחצח שיניים?: חייבים.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא מתאמץ בשבילה יותר מדי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן ותלוי מתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: קעקוע של מילאן, אבל לא חוסך.. ישן הרבה?: לא מספיק בתול?: לא מדברים על זה נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: אני נראה לכם נקבה? אל תענו לי בכלל! גופיות?: כשמשחקים כדורסל אוהב לטייל?: כן, אבל תלוי עם מי ומתי לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש חולם בהקיץ?: לפעמים שם: גייייילעד גיל: 19 ו9? גובה: 190 תאריך לידה: 30.3.1986 מזל: טלה כותב\\ת ביד: איך עוד אפשר לכתוב? סתם, ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צורת לבוש מועדפת: פשוטה? אביזר אהוב: כובע צמר של מילאן שמפו: הוואי סגנון שיער אהוב: ארוך נעל אהובה: כל אחת שהיא לא צבאית פעילויות אהובות: לישון, כדורסל, טלפון משחק קלפים אהוב: סוליטייר ופריסל? ספורט אהוב: לשחק כדורסל, לראות כדורגל (אם זה מילאן.) סדרת טלוויזיה אהובה: לא יודע שיר אהוב: לא יודע תשמח לפגוש את: פאולו מלדיני סרט אהוב: פורסט גאמפ, "אחי, איפה אתה?", סנאצ', ועוד כלמיני טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות, ריבת חלב טעם מסטיק אהוב: לאיודע מאכל אהוב: לא יודע ירק אהוב: עגבניה, אבל זה פרי קינוח אהוב: לאיודע, מקסברנר תקוות וחלומות: לקנות את מילאן ולקחת כל תואר אפשרי כל הזמן כמה אחים/אחיות יש לך? אחות ושני אחים בני כמה הם? אחות 17, אחים 12 9 את/ה מאוהב/ת כרגע? בערך יש לך בלוג? כן התנשקת כבר? מן הסתם, בואו לא נגזים אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא ממש למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לא חושב על זה את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? ספורט? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? מאמן כדורגל? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יוגב איפה את/ה גר/ה? בבית, נו, ראשון מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - יפעתוש שונאים - מרקו מטראצי, איציק זוהר מעריכים - דנה מעריצים - פאולו מלדיני אוהבים להיות איתו - לא יודע. משתעממים ממנו - לא יודע צוחקים עליו - לא יודע צוחקים איתו - יוגב עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? עם האנשים בצבא יוצאים בערבי שישי ? עם היוגבים (ככה אנחנו קוראים להם, אני וחבר אחר..) מדברים הכי הרבה בטלפון ? קשה לי לקבוע מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? שני, עמית, ליטל, עוד שני, זהו. מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? ח לא יודע ישנת על יד מישהו? ח לא זוכר נסעת על אופניים? אמממממ לפני שלושה-ארבעה שבועות ראית מופע? הייתי בהופעה ביום חמישי, נחשב? קראת ספר לימוד להנאתך? לא יודע ניגנת בפסנתר? לא יודע לנגן נפל לך משהו על הראש? היום, נפלה לי מגירה על הראש הלכת לבית הספר? לפני שנה וחצי? רכבת על סוס? מעולם לא ליטפת חתול? לפני כמה שבועות דיברת עם תוכי? לא יודע נשכו אותך? בעלי חיים או אנשים?
הסתפרת? לפני שבועיים כתבת מכתב? כתבתי מכתב טיסה לידידה שלי שטסה לתאילנד השבוע, אבל היא לא לקחה אותו בסוף. לפני זה, עשיתי סבב מכתבים לראש השנה ושלחתי הכל בדואר האמיתי!!!!! לא מייל!!! ווהו. דיברת עם מישהו מחו"ל? לא יודע ראית גמל? לא זוכר ראית פרת משה רבינו? לא זוכר ראית צבי הנינג'ה? ראיתי את החדשים ולא התלהבתי בכלל. חבשת כובע? כומתה נחשב? השבוע. דרכת על נמלה? אתמול, לפחות בכוונה

n u t

New member
ארוך!

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי הזיכרון הראשון שלך: אזכרה של סבא האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: כה
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ לא היו נכשלים
היו מבחנים שלא עשיתי... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשאני זוכרת מארה"ב לחולון השווה ומחולון השווה לראשון... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מופרעת
השיר האחרון ששרת: לא!!! אל תתעסק איתי!!! נו זה שיר יפה
הדבר האחרון שצחקת בגללו: מיכי! האדם האחרון שראית: דודו מהמשרד הדבר האחרון שאמרת: תודה
הדבר האחרון שאכלת: לחם טעים שסוף סוף הביאו
עם גבינה מותכת ואמ שלווה בחלב... הדבר האחרון ששתית: חלב
הדבר האחרון שקנית: אתמול מקדונלדס עם מיכי! יענו הזמנו השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת... משהו באוטו... הדבר הכי מטורף שעשית: שאלה טובה
הווה: שיער נוכחי: מתולתל ובעייתי לסירוק! בגדים נוכחיים: ג'ינס כהה, גופייה שחורה, עליה חולצת מעטפת חומה ועליה ג'קט ג'ינס ארוך ויפה... תכשיטים נוכחיים: שעון? עצבנות נוכחית: אין... אולי על הבטן שלי
התגעגעות נוכחית: מיכייייייי תמונת דסקטופ נוכחית: יפה
חבר\\\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיכייייייייי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא משהו ספציפי... לעבוד נגיד...
האם אתה עייף? רעב? שבעה ביותר! עייפה קצת:$ את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מיכייייייייי ממה הכי נמאס לך?: מהבטן! היא כואבת! את מי היית רוצה להרוג? את הבטן! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מוצלחת
איפה אתה הולך לגור?: מה זה משנה איפה! משנה עם מי
כמה ילדים אתה רוצה?: מיכי קטן וחמוד ועוד אחת... באיזה סוג של מכונית תנהג?: יפה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב? מאיפה אני יודעת! חושב הרבה על העתיד?: לא
מפחד ממנו?: לא
וקצת בכללי: להקה אהובה: אין צבע אהוב: סגול
פריט לבוש אהוב: הג'קט ג'ינס? האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים אדם מפורסם שפגשת:
האחרון היה ישראל קטורזה בברונו בעזריאלי עם מיכה... קפה אהוב: שוקו ריח אהוב: מיכייייייייייי מה מכעיס אותך: כל מיני מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני חמודה! האדם שעושה לך הכי טוב:מיכייייייייייי סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני חדר אהוב בבית: ממ"ד... יש בו טלוויזיה מיטה ומחשב... הכי טוב
מקום אהוב בעולם: מיטה?
מקצוע שנוא: היה... היסטוריה אני מניחה... מורה אהוב: הופה אלה ליפץ המורה למתמטיקה! אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: הייתי נרדמת... כה
השיער שלי היה טוב בלהסתיר אותי
מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ... נותן מעצמך?: הרבה... אוהב לפוצץ נייר בועות? לפעמים
לועס דברים? רק אוכל
אוהב להתקלח?: תלוי במוזה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע!!! מה זה ברגל!!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: יאפ... מתנה למיכי
ישן הרבה?: כשאפשר! בתול?: נופ נקשר לחפצים?: נופ אוהב חולצות גזורות?: אהבתי.... עכשיו רק לבית... גופיות?: לא יכולה ללבוש מה
אוהב לטייל?:
לובש בוקסר?: פעם... כשישנתי... שמש או גשם?: גשם!
חולם בהקיץ?: כמעט ולא שם:ענתי גיל:19 גובה: 163 סנטימטרים של גובה
תאריך לידה: 10.8.86 מזל: אריה
כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: חום שחור כזה צבע עיניים: חומות צבעים אהובים: סגול!!! אבל זה כבר היה!!! כיתה: צבאית החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: ההברזה משיעורי התעמלות צורת לבוש מועדפת:כמו של ענתי! אביזר אהוב:אביזר לבוש או בכלל? שמפו: הד אנד שולדרס... לשמור על ראש נקי מקשקשים
סגנון שיער אהוב: כזה יפה? נעל אהובה: התעמלות פעילויות אהובות: אמ מיכי
ומחשב וחברים... ונוראי אבל גם את המשרד שלי:$ משחק קלפים אהוב: דוראק! או שיטהד! או ספיד אבל אני תמיד מנצחת בזה אז זה לא נחשב... ספורט אהוב: סנוקר?
סדרת טלוויזיה אהובה: שאלה טובה... אולי הטופ מודל הבאה... או טאצ' עליז... שיר אהוב: לא ברור תשמח לפגוש את: מיכייייייייייי סרט אהוב: כ מיני טעם גלידה אהוב: שוקולד טעם מסטיק אהוב: מנטה מאכל אהוב: שוקולד אגוזים
ירק אהוב: גזר קינוח אהוב: העוגת שוקולד של קפה מילאנו! או הטורט שוקולד של פסטה מיה תקוות וחלומות: כל מיני מה השיר האהוב עלייך? היה כבר!!!! כמה אחים/אחיות יש לך?2... אח ואחות בני כמה הם? 27 עוד מעט האחות והאח 24 יש חבר/ה?
את/ה מאוהב/ת כרגע?מאוד
יש לך בלוג?יאפ בן/בת כמה את/ה?19 התנשקת כבר?כה
מה הצבע האהוב עלייך? דיייייייייייייי אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?לפעמים
למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? שאלה טובה את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? נופ אני בעבודה... מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 3... או E!!! אני מכורה לE!!! מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?חמודה כמו היום
איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?מיכי:$ איפה את/ה גר/ה? ראשון לציון מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים -מיכיייייייי שונאים - אין מעריכים -אמא מעריצים -אין אוהבים להיות איתו -מיכייייייייייי משתעממים ממנו - לא נעים! צוחקים עליו -מיכייייייייי צוחקים איתו - מיכייייייייי

n u t

New member
עוד!

עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? עם האנשים במשרד:S יוצאים בערבי שישי ?חברים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?צק! מדברים הכי הרבה בטלפון ?מיכיייייייייי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? כמעט ולא... כשאני מתחברת אז עם דור לרוב... מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת?מזמן ישנת על יד מישהו? הלילה נסעת על אופניים? מזמן
ראית מופע?של דפנה והעוגיות לפני חודשיים ומשהו
קראת ספר לימוד להנאתך? מזמן ניגנת בפסנתר?גם מזמן
נפל לך משהו על הראש? שאלה טובה הלכת לבית הספר?מזמן
רכבת על סוס?בקיטטנה כשעליתי לכיתה ב
ליטפת חתול? הבוקר!! דיברת עם תוכי? מזמן
נשכו אותך?כשהייתי בת 5 ככה... ישר בפנים!!! הסתפרת?מזמן
הגיע הזמן... כתבת מכתב?לא מזמן:$ דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני חודש? גם לזה הגיע הזמן... בטלפון כה? ראית גמל? אמ באנטליה לפני הצבא... ראית פרת משה רבינו? לא זוכרת ראית צבי הנינג'ה?מזמן חבשת כובע?כנ"ל דרכת על נמלה?לא בכוונה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

n u t

New member
כל חבריי הטובים רוסים../images/Emo11.gif

שלא נדבר על מיכה

n u t

New member
יותר מדי../images/Emo3.gif

צריך להתחיל לצמצם את כמות הדיבור
שלא ימאס לאנשים ממני

למעלה