להלה
עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה הזיכרון הראשון שלך: "נרים כוסית לכבוד הפיפי" (ולא אוסיף עוד.) האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמ'? המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמ'? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשהייתי בן חמש, מחולון לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות? השיר האחרון ששרת: לייפציג ברצלונה (הם ניגנו את זה באולפן ליגת האלופות, הצטרפתי.) הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר האדם האחרון שראית: חוץ מהמשפחה? יוגב הדבר האחרון שאמרת: "על הדרך בין לייפציג לברצלונה", מהשיר הדבר האחרון שאכלת: דני, לפני זה שווארמה בלאפה, ווהו הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שווארמה בלאפה, לפני זה טופס ווינר, לפני זה חולצה אצל ליאונרדו השיר האחרון ששמעת: enjoy the silence , alabama song, people are strange הדבר הכי מטורף שעשית: רצתי בתחתונים מול 500 איש, שחיתי בתחתונים מול 500 איש... הווה: שיער נוכחי: צבאי בגדים נוכחיים: בוקסר תכשיטים נוכחיים: אין, אולי דיסקית (כשאני שם.) עצבנות נוכחית: על ההפסד ביום ראשון התגעגעות נוכחית: יפעתוש תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו כחול כזה חבר\\\\ה?: לא להזכיר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאיודע! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? רעב? אכלתי, עייף כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא מדברים על זה, זה מצער. במיוחד כי היא לא תחבק בחזרה, וזה. נכון יפעתוש? ממה הכי נמאס לך?: מהחיים. את מי היית רוצה להרוג? חוץ מאותי? אני לא אלים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איזה קריירה? איפה אתה הולך לגור?: אני מקווה שבגליל, או במקום ירוק אחר כמה ילדים אתה רוצה?: כמה שצריך באיזה סוג של מכונית תנהג?: אם ירצה השם, למבורגיני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נהנה? חושב הרבה על העתיד?: בעיקר על חתונה מפחד ממנו?: לא יודע וקצת בכללי: להקה אהובה: פורטיסחרוף? צבע אהוב: אדוםשחור פריט לבוש אהוב: בוקסר? האם אתה חושב יותר מדי: I try to think but nothing happens? אדם מפורסם שפגשת: המ.. יש הרבה. האחרון היה אודי מטבע"מ. קפה אהוב: לא אוהב קפה. שוקו? ריח אהוב: ריח של מאפיות מה מכעיס אותך: הפסדים של מילאן, אנשים שמשחקים בי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני נותן מעצמי האדם שעושה לך הכי טוב: פאולו מלדיני ואנדריי שבצ'נקו. סגנון מוזיקה אהוב: רוק? חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: סאן-סירו מקצוע שנוא: לאיודע מורה אהוב: משה פלג, המחנך מהתיכון אוהב את בצפר?: אין בית ספר, לא אוהב צבא נרדם בשיעורים?: לא נרדמים בצבא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, ממש בקלות, אני נקבה בכיינית, אבל עם דמעות. נותן מעצמך?: יותר מדי בקלות, רוב הזמן אוהב לפוצץ נייר בועות? הכי כיף!!!! יש לי כ"כ הרבה נייר בועות במחסן... אתם צריכים לבוא לראות
הכי כיף להיות אפסנאי לועס דברים? אכילים, כן אוהב להתקלח?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: במיוחד כשהיא נרדמת בשרותים אוהב לצחצח שיניים?: חייבים.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא מתאמץ בשבילה יותר מדי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן ותלוי מתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: קעקוע של מילאן, אבל לא חוסך.. ישן הרבה?: לא מספיק בתול?: לא מדברים על זה נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: אני נראה לכם נקבה? אל תענו לי בכלל! גופיות?: כשמשחקים כדורסל אוהב לטייל?: כן, אבל תלוי עם מי ומתי לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש חולם בהקיץ?: לפעמים שם: גייייילעד גיל: 19 ו9? גובה: 190 תאריך לידה: 30.3.1986 מזל: טלה כותב\\ת ביד: איך עוד אפשר לכתוב? סתם, ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צורת לבוש מועדפת: פשוטה? אביזר אהוב: כובע צמר של מילאן שמפו: הוואי סגנון שיער אהוב: ארוך נעל אהובה: כל אחת שהיא לא צבאית פעילויות אהובות: לישון, כדורסל, טלפון משחק קלפים אהוב: סוליטייר ופריסל? ספורט אהוב: לשחק כדורסל, לראות כדורגל (אם זה מילאן.) סדרת טלוויזיה אהובה: לא יודע שיר אהוב: לא יודע תשמח לפגוש את: פאולו מלדיני סרט אהוב: פורסט גאמפ, "אחי, איפה אתה?", סנאצ', ועוד כלמיני טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות, ריבת חלב טעם מסטיק אהוב: לאיודע מאכל אהוב: לא יודע ירק אהוב: עגבניה, אבל זה פרי קינוח אהוב: לאיודע, מקסברנר תקוות וחלומות: לקנות את מילאן ולקחת כל תואר אפשרי כל הזמן כמה אחים/אחיות יש לך? אחות ושני אחים בני כמה הם? אחות 17, אחים 12 9 את/ה מאוהב/ת כרגע? בערך יש לך בלוג? כן התנשקת כבר? מן הסתם, בואו לא נגזים אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא ממש למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? לא חושב על זה את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? ספורט? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? מאמן כדורגל? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יוגב איפה את/ה גר/ה? בבית, נו, ראשון מי הבנאדם שאתם הכי. אוהבים - יפעתוש שונאים - מרקו מטראצי, איציק זוהר מעריכים - דנה מעריצים - פאולו מלדיני אוהבים להיות איתו - לא יודע. משתעממים ממנו - לא יודע צוחקים עליו - לא יודע צוחקים איתו - יוגב עם מי אתם. מבלים את רוב היום ? עם האנשים בצבא יוצאים בערבי שישי ? עם היוגבים (ככה אנחנו קוראים להם, אני וחבר אחר..) מדברים הכי הרבה בטלפון ? קשה לי לקבוע מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? שני, עמית, ליטל, עוד שני, זהו. מתי בפעם האחרונה. אכלת דלעת? ח לא יודע ישנת על יד מישהו? ח לא זוכר נסעת על אופניים? אמממממ לפני שלושה-ארבעה שבועות ראית מופע? הייתי בהופעה ביום חמישי, נחשב? קראת ספר לימוד להנאתך? לא יודע ניגנת בפסנתר? לא יודע לנגן נפל לך משהו על הראש? היום, נפלה לי מגירה על הראש הלכת לבית הספר? לפני שנה וחצי? רכבת על סוס? מעולם לא ליטפת חתול? לפני כמה שבועות דיברת עם תוכי? לא יודע נשכו אותך? בעלי חיים או אנשים?
הסתפרת? לפני שבועיים כתבת מכתב? כתבתי מכתב טיסה לידידה שלי שטסה לתאילנד השבוע, אבל היא לא לקחה אותו בסוף. לפני זה, עשיתי סבב מכתבים לראש השנה ושלחתי הכל בדואר האמיתי!!!!! לא מייל!!! ווהו. דיברת עם מישהו מחו"ל? לא יודע ראית גמל? לא זוכר ראית פרת משה רבינו? לא זוכר ראית צבי הנינג'ה? ראיתי את החדשים ולא התלהבתי בכלל. חבשת כובע? כומתה נחשב? השבוע. דרכת על נמלה? אתמול, לפחות בכוונה