שאלוניניני.

שאלוניניני.

שם: גיל: מקום מגורים: מאמינים באלוהים? יש לכם הסבר לזה? מאמינים בשטן? בעל טבעי? בגלגול נשמות? קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? וסרט, היה כזה? דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? ניסיתם פעם סמים? רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? טוב נגמר לי הכוח אז נגמור את זה כאן. :( שיהיה טוב!! בהכל...

נושבו

New member
עונה:)

שם: נועה גיל: 16 וחצי עוד מעט מקום מגורים: רחובות מאמינים באלוהים
כן יש לכם הסבר לזה
לא.. אני פשוט מאמינה שהוא קיים ומשגיח. מאמינים בשטן
לא בעל טבעי
מה הכוונה?? בגלגול נשמות
כן קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם
לא זכור לי... פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם
האא בנאדם אני חושבת שכן.. כל בנאדם שפוגשים ויוצרים איתו קשר טוב הוא משפיע איכשהו על החיים שלך. וסרט, היה כזה
לא חושבת... דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה
כן.. ואני לא זוכרת בדיוק מזה היה. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה
כן.. חח אני לא זוכרת אני פשוט בטוחה שקרה לי מקרה כזה. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם
לא ממש.. אני בדר"כ לא בוכה משירים. ניסיתם פעם סמים
לא:-O רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב
לא רוצה לנסות... זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם
פיכסס.. בחיים לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה
לא רוצה לנסות! פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי
אממ לא ממש ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו
לא שונאת.. אבל לא מחבבת במיוחד... ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר
כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים
אממ לא זוכרת...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאממ...

אם היית קוראת ספר שהשפיע עלייך היית זוכרת אותו לא?
וכשאמרו האם את מאמינה בעל טבעי לא התכוונתו מהמילה בעל ואישה,אלא על טבעי-דברים שונים שלא מוזכרים כדברים רגילים בחיי היום יום שלנו (לא יודעת,חיזרים? כוחות כשף וכאלו?)

נושבו

New member
חחחחחחח כן הבנתי אותך שהתכוונת לעל טבעי...

לא חשבתי שזה בעל טבעי.. אני לא כלכך מפגרת
אבל חשבתי שאולי התכוונת לכאלו שקוראים בקלפים, בכף יד...

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifאחרי מתכונת בתקשורת!!!11

שם:איזבל גיל:15.6 מקום מגורים:מרכז מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה?לא מאמינה בהסברים,מאמינה בקיום. מאמינים בשטן?לא,אני יודע שיש משהו רע כמו שיש משהו טוב,אבל לא יודעת אם שטן.. בעל טבעי? אכן בגלגול נשמות?כן קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?"כוחו של התת מודע" פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?ד',חברות וסרט, היה כזה?"לקחת חיים" דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה?אהמ...:-\ שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה?כן,פתיחת המשפט נגד אייכמן,הנאום של הקטגור שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם?כן,"כשהלב בוכה" ניסיתם פעם סמים?לא,אני מסטולה טבעית
רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?לא ולא ולא זה יכול להרוס את הבן אדם!דה! וסיגריות, ניסיתם?
רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?לא רוצה לנסות יותר,לא מעשנת קבוע.. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?אין מידה לאהבה ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?כן!!!האימו המתלהב הזה!!!! ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן,יש אנשים מדהימים בעולם..לא הרבה אבל יש.. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים?וואייי כן!!!!!!!ג' שיהיה גמלך טוב,בהכל!

להלה

בשאלה "פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?" התכוונתי לזה שאוהבים יותר מדי ונפגעים מכמות האהבה הזאת, בדיוק בגלל שאין מידה לאהבה. כאילו, הבנת?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifאהה אוקיי../images/Emo13.gif

אז כן...

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

נופ,אני בכיתה י' והמתכונת בתקשורת היא בעוד שבועיים

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifבהצלחה במתכונת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מקווה כמו שאמרו מעליי שתשיגי ציון טוב
איך הלך?

השאלונים של נועה זה דה בסט ../images/Emo98.gif

שם:מירב גיל:בקרוב 15 מקום מגורים:ירושלים מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה?לא מאמינים בשטן?לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות?לא ממש קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?כן, מישהו לרוץ איתו גרם לי לחשוב על כל מיני דברים. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?לא וסרט, היה כזה?אולי, לא זוכרת דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה?כן אולי ריב עם חברה שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה?אני זוכרת שהנאום של הנשיא קצת עשה לי צמרמורת, באמת היה מהלב. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם?כן ניסיתם פעם סמים?לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?אולי פעם, אבל רק לנסות ומתוך סקרנות סקרנות זה יכול להרוס את הבן אדם! נכון וסיגריות, ניסיתם?כן רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?פעם ב.. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?לא יותר מידי ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים?כן

למעלה