שאלוניניני.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo221.gif

שם:מעיין
מקום מגורים: מאדים
מאמינים בה'? כן,ואסור לרשום את המילה הזאת.
יש לכם הסבר לזה? לאמונה לא צריך הסברים,פוט מאמינים
מאמינים בשטן? לא
בעל טבעי? אולי
בגלגול נשמות? אולי
קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? כן, "פוליאנה" ומשחק השמחה שלה
פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? כן,לפני שנה עד שעזבתי למקום אחר,אותה ילדה הייתה שורצת שמחת חיים והילה סביבה
וסרט, היה כזה? לא,בכלל לא
דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן,וזה מציק
שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? נאומים הם לא הקטע שלי
שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן אם המשמעות של השיר ממש יפה ועמוקה,כן
ניסיתם פעם סמים? לא
רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא!!!
וסיגריות, ניסיתם? לא!
רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? לא אנסה בחיי
פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?
ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?
ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר?
בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן בוודאי ^^ וואה איזה שאלון כיפי!

hilonet14

New member
עונה :)

שם: הילה גיל: תכף 15 מקום מגורים: באר שבע מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה? לא מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? כן בגלגול נשמות? כן קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? לא וסרט, היה כזה? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן.. באודישן הראשון של הראל סקעת.. שהוא שר את השיר "בתוך" בחיים לא היו לי כאלו צמרמורות ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? לא ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן טוב נגמר לי הכוח אז נגמור את זה כאן. :( שיהיה טוב!! בהכל...

:)

שם: תמר. גיל: כמעט 14. מקום מגורים: ירושלים. מאמינים באלוהים? לא. יש לכם הסבר לזה? כן, אני חושבת שלא הגיוני שיש "כוח" כזה שנמצא אי שם בשמים.. ,ששולט על הכל שמחליט על הכל ורושם הכל. זה פשוט לא הגיוני שיש דבר כזה שעושה שהכל יהיה, שנגיד אם יש מלחמה אז הוא מפסיק אותה, ולא הגיוני שהוא ברא את העולם בקיצור אני יכולה להרחיב פה שעות אבל אני אסתפק בזה בנתיים. מאמינים בשטן? לא. בעל טבעי? גם לא. בגלגול נשמות? גם לא..למרות שאני מקווה שיש משהו דומה. קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? אולי. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? אני לא חושבת שיש אדם כזה, כלומר יכול להיות שקצת אבל לא עד כדי כך. וסרט, היה כזה? לא. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? אכן, נגיד ריבים.. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? יש כמה כאלה, ואני לא זוכרת במדוייק. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן. ניסיתם פעם סמים? אמ, לא. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא נראה לי. זה יכול להרוס את הבן אדם! נכוןP: וסיגריות, ניסיתם? לא. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? אולי מתישהו. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? יש סיכוי. ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? אכן. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כןכן. טוב נגמר לי הכוח אז נגמור את זה כאן. :( שיהיה טוב!! בהכל... תודה.

fluppster

New member
עונה

שם: חן גיל: 21 מקום מגורים: קיבוץ במרכז מאמינים באלוהים? לא יש לכם הסבר לזה? לזה שאין אלוהים? פשוט אין, מה הבעיה? מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות? לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא משהו יותר מדי דרמטי, אבל יש ספר של פאולו קואלו בשם "ורוניקה מחליטה למות", ופשוט הסכמתי עם כל מילה שקראתי בו, הוא היה מדהים. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? החבר שלי השפיע המון על החיים שלי. טוב, 4 שנים (מחר!) לא הולכים ברגל...
וסרט, היה כזה? אפשר להגיד ש"מאטריקס". הוא גרם לי לחשוב שאולי בעצם הכל כאן בדיוני, שאנחנו בעצם חולמים הכל. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? זה קרה לי המון, עם כמה אנשים שונים. לא זוכרת משהו ספציפי. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? הנאום של דוד גרוסמן, בעצרת לזכרו של יצחק רבין. זה גרם לי לרצות לקום וליזום דברים כדי שתהיה לנו מדינה טובה יותר. למחרת זה עבר לי..... שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? זה יישמע ממש מצחיק, אבל השיר של הדורבנים, "לא בא לי לשמוע" (ככה קוראים לו?). אני פשוט יכולה ממש להזדהות עם מה שהבן אדם עובר שם, זה אחד הדברים שהכי מפחידים אותי. אה, וגם "מיליון כוכבים", ששרה עמית פרקש לאחיה שנהרג במלחמת לבנון השניה. מצמרר!! ניסיתם פעם סמים?
רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?
זה יכול להרוס את הבן אדם! אל תגזים, תלוי בבן אדם. יש כזה דבר סמים קלים, ותלוי אם אותו אדם הוא אחראי ולא יניח לעצמו להתמכר ולעשן יותר מדי. וסיגריות, ניסיתם? לא, שונאת סיגריות. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? החבר שלי, יש רגעים שבהם אני מרגישה כאילו אני מתפוצצת מרוב אהבה. אבל באהבה, אין כזה דבר יותר מדי.... ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? לא שונאת, אבל יש אנשים שאני לא מחבבת ישר מההתחלה, וסתם בלי סיבה הגיונית. אולי מסיבות חיצונית. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כשהייתי צעירה יותר הייתי מתייחסת לכל דברי החוכמה שאחי הגדול אמר ביראת קודש כמעט. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? מישהי שעבדתי איתה בעבר, ודווקא נהיינו חברות ממש טובות לשנה בערך, אבל זה נגמר.

nofarosh11

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שם: נופר גיל: 13.5 מקום מגורים: עלמה.. (אפח'ד לא מכיר נכון?
) מאמינים באלוהים? כן.. יש לכם הסבר לזה?לא מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות? לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? נאמ.. לא פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? גמלא.. וסרט, היה כזה? לא.. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? יכולהיות.. אבל אנל'א זוכרת.. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? אממ.. לא ניסיתם פעם סמים? לא, איכס.. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא.. זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? איכס..
רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא,לא,לא,ולא..
פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? אממ.. לא ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן.. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? לא.. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן..

למעלה